Ναι ναι και πάλι ναι!!!
Σε ποιον αναφέρεσαι;!
στην εφημεριδα που εβγαλε ημερολογιο για το 2009 που υμνουσε την "επανασταση" του δεκεμβρη....γιατι αραγε η "επανασταση" σταματησε στις 20 δεκεμβρη? πηγαν διακοπες τα "παιδια" του λακη?
Ναι ναι και πάλι ναι!!!
Σε ποιον αναφέρεσαι;!
Αυτά που έχω να πω δεν θα τα καταλάβεις εσύ και όσοι άλλοι,θα ανοίξω ανούσιο διάλογο,αστό τράβα διάβαζε χρυσή αυγή!!!εχεις να πεις κατι ή μεχρι εκει εισαι?ηλιθια εικονιδια και τελος?
Τα παιδιά του Λάκη.τα παιδιά του Πειραία,τα παιδία της Γλυφάδας και γενικά τα παιδία παίζει........στην εφημεριδα που εβγαλε ημερολογιο για το 2009 που υμνουσε την "επανασταση" του δεκεμβρη....γιατι αραγε η "επανασταση" σταματησε στις 20 δεκεμβρη? πηγαν διακοπες τα "παιδια" του λακη?
για δοκιμασε να ανοιξεις διαλογο,φασιστακο.μπορεις?φυλλαδες οπως την χρυση αυγη ή αυγη εγω τις εχω για τον.......το καταλαβες ή....Αυτά που έχω να πω δεν θα τα καταλάβεις εσύ και όσοι άλλοι,θα ανοίξω ανούσιο διάλογο,αστό τράβα διάβαζε χρυσή αυγή!!!
Ωραία για πες μας λοιπόν:για δοκιμασε να ανοιξεις διαλογο,φασιστακο.μπορεις?φυλλαδες οπως την χρυση αυγη ή αυγη εγω τις εχω για τον.......το καταλαβες ή....
ρε φιλε μια κουραδα ειναι το παιδι μπηκε στην αρχη και παριστανε τον αριστερο και μετα που τον κραζανε αρχισε να κανει κωλοτουμπεςγια δοκιμασε να ανοιξεις διαλογο,φασιστακο.μπορεις?φυλλαδες οπως την χρυση αυγη ή αυγη εγω τις εχω για τον.......το καταλαβες ή....
To οτί έκανα απλά πλάκα σου πέρασε από το μυαλό;!ρε φιλε μια κουραδα ειναι το παιδι μπηκε στην αρχη και παριστανε τον αριστερο και μετα που τον κραζανε αρχισε να κανει κωλοτουμπες
κατεστραμενος και ζαβο ειναι δε βγαζεις ακρη με δαυτον
Ωραία για πες μας λοιπόν:
Α)Γιατί η Σώτη δεν είναι κυρία όπως λες σε προηγούμενο post σου(μην το σβήσεις);!
Β)Από πού φαίνεται οτί ο Σύριζα υποκίνησε την 20τη Δεκεμβρή;!
Γ)Οτί άλλο θες......
To οτί έκανα απλά πλάκα σου πέρασε από το μυαλό;!
Eισαί καλύτερο κατάντημα πιστεύεις;!
α ρε γελιε καταντημα
παβω ηδη με καλυψες με τη μαλακια που σε δερνει
εχεις να ρωτησεις κατι σοβαρο ή θα ασχολεισαι με μ.....δεν εσβησα κανενα μηνυμα μου.για το κυρια σε προκαλω να διαβασεις συνεντευξεις της ιδιας.θα καταλαβεις πολλα.ακομα και για το πως μιλαει για τον πατερα της.Ωραία για πες μας λοιπόν:
Α)Γιατί η Σώτη δεν είναι κυρία όπως λες σε προηγούμενο post σου(μην το σβήσεις);!
Β)Από πού φαίνεται οτί ο Σύριζα υποκίνησε την 20τη Δεκεμβρή;!
Γ)Οτί άλλο θες......
Καταρχήν σκασίλα μου για το Σύριζα,καρνάβαλοι είναι και αυτοί αλλά μικρότεροι από όλους τους άλλους!!!εχεις να ρωτησεις κατι σοβαρο ή θα ασχολεισαι με μ.....δεν εσβησα κανενα μηνυμα μου.για το κυρια σε προκαλω να διαβασεις συνεντευξεις της ιδιας.θα καταλαβεις πολλα.ακομα και για το πως μιλαει για τον πατερα της.
προφανως λες για τα γεγονοτα στις 6 δεκεμβρη και οχι στις 20,στις 20 μπορει να ειχαμε κανενα χριστουγενιατικο παρτυ,δεν ξερω.
ποιος αποκαλεσε εξεγερση ολο αυτο το φιασκο?ποιος εδωσε πολιτικη στεγη στους αναρχικους?απο ποια μπλοκ πορειας εβγαιναν αναρχικοι.και απο τα προπυλαια και απο αλλα σημεια.ξερω γεγονοτα,ημουν εκει.οχι βεβαια απο την πλευρα του λακη ή του τσιπρα....ποιος προσπαθησε να καπηλευτει ολο αυτο το σκηνικο?ποιος το οδηγησε σε ξεφουσκωμα?και λογικο ηταν να γινει αυτο....ειναι πολλα...ακομα το πληρωνετε....τα παθηματα των ευρωεκλογων και των βουλευτικων δεν σας εγιναν μαθημα?χαχαχα....συριζα του 25% στην νεολαια.αληθεια στα πανεπιστημια τι ποσοστο παιρνετε????
Ανάθεμα αν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις!!!η αυγη εβγαλε ημερολογιο για το 2009 που υμνουσε την "επανασταση" του δεκεμβρη
εισαι ο ορισμος της κωλοτουμπας.κλασικος συριζα.καλα το 8 αστο,δεν υπαρχει.5 που εχει?4 και με το ζορι.Καταρχήν σκασίλα μου για το Σύριζα,καρνάβαλοι είναι και αυτοί αλλά μικρότεροι από όλους τους άλλους!!!
Ναι μπορώ να σου πω καθότι πανεπιστημίο είμαι ακόμα οτί ο Σύριζα έχει τα τρομερά ποσοστά του 5-8%!!!
Υ.Γ.Την καραμέλα που σε έχουν ταίσει την κατάπιες με την μία βλέπω!!!
Σιγά μην ήσουν μέσα στα γεγονότα,εκτός αν είσαι μπάτσος!!!
Αποφασίστε όμως!!!εισαι ο ορισμος της κωλοτουμπας.κλασικος συριζα.καλα το 8 αστο,δεν υπαρχει.5 που εχει?4 και με το ζορι.
δεν ξερω τι λες για καραμελα,παρε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.σε καταλαβαμε τι ρολο παιζεις...
ενταξει, το ψωμακι σου βγαζεις..δεν ειναι ντροπη που εισαι ρουφιανακος και μπατσουλης....χαχαχαχαχα...
αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.μιλα με τον αρχιρουφιανο και τα λεμε...
τελευταιο σχολιο,γιατι με κουρασες.Αποφασίστε όμως!!!
Μπατσούλης,Σύριζα,φασίστας καπού κάποτε μία σταθερή γνώμη!!!
Είστε πολύ εσείς οι ΄΄προοδευτικοί΄΄ για αυτό πάμε μπροστά σαν χώρα!!!
Λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω που λέει και ο Τσολιάς!!!τελευταιο σχολιο,γιατι με κουρασες.
υπαρχει διαφορα?
μια ψωναρα γεροντοκορη και γλυφτρα ειναι, ακου συγγραφεας?δηλαδη ομοτεχνη του Τολστοι ?
μια ψωναρα γεροντοκορη και γλυφτρα ειναι, ακου συγγραφεας?δηλαδη ομοτεχνη του Τολστοι ?