Νέα

Σώτη Τριανταφύλλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Ναι ναι και πάλι ναι!!! :rockon:
Σε ποιον αναφέρεσαι;! :grin: :think:

στην εφημεριδα που εβγαλε ημερολογιο για το 2009 που υμνουσε την "επανασταση" του δεκεμβρη....γιατι αραγε η "επανασταση" σταματησε στις 20 δεκεμβρη? πηγαν διακοπες τα "παιδια" του λακη?

Επισκέπτης
στην εφημεριδα που εβγαλε ημερολογιο για το 2009 που υμνουσε την "επανασταση" του δεκεμβρη....γιατι αραγε η "επανασταση" σταματησε στις 20 δεκεμβρη? πηγαν διακοπες τα "παιδια" του λακη?
Τα παιδιά του Λάκη.τα παιδιά του Πειραία,τα παιδία της Γλυφάδας και γενικά τα παιδία παίζει........

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Αυτά που έχω να πω δεν θα τα καταλάβεις εσύ και όσοι άλλοι,θα ανοίξω ανούσιο διάλογο,αστό τράβα διάβαζε χρυσή αυγή!!!
για δοκιμασε να ανοιξεις διαλογο,φασιστακο.μπορεις?φυλλαδες οπως την χρυση αυγη ή αυγη εγω τις εχω για τον.......το καταλαβες ή....

Επισκέπτης
για δοκιμασε να ανοιξεις διαλογο,φασιστακο.μπορεις?φυλλαδες οπως την χρυση αυγη ή αυγη εγω τις εχω για τον.......το καταλαβες ή....
Ωραία για πες μας λοιπόν:
Α)Γιατί η Σώτη δεν είναι κυρία όπως λες σε προηγούμενο post σου(μην το σβήσεις);! :think:
Β)Από πού φαίνεται οτί ο Σύριζα υποκίνησε την 20τη Δεκεμβρή;! :huh:
Γ)Οτί άλλο θες......

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε μια κουραδα ειναι το παιδι μπηκε στην αρχη και παριστανε τον αριστερο και μετα που τον κραζανε αρχισε να κανει κωλοτουμπες
κατεστραμενος και ζαβο ειναι δε βγαζεις ακρη με δαυτον

Επισκέπτης
ρε φιλε μια κουραδα ειναι το παιδι μπηκε στην αρχη και παριστανε τον αριστερο και μετα που τον κραζανε αρχισε να κανει κωλοτουμπες
κατεστραμενος και ζαβο ειναι δε βγαζεις ακρη με δαυτον
To οτί έκανα απλά πλάκα σου πέρασε από το μυαλό;! :grin: :think:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Α)Γιατί η Σώτη δεν είναι κυρία όπως λες σε προηγούμενο post σου(μην το σβήσεις);! :think:
Γ)Οτί άλλο θες......

η αυγη εβγαλε ημερολογιο για το 2009 που υμνουσε την "επανασταση" του δεκεμβρη

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
μια ψωναρα γεροντοκορη και γλυφτρα ειναι, ακου συγγραφεας?δηλαδη ομοτεχνη του Τολστοι ?

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Γ)Οτί άλλο θες......
εχεις να ρωτησεις κατι σοβαρο ή θα ασχολεισαι με μ.....δεν εσβησα κανενα μηνυμα μου.για το κυρια σε προκαλω να διαβασεις συνεντευξεις της ιδιας.θα καταλαβεις πολλα.ακομα και για το πως μιλαει για τον πατερα της.
προφανως λες για τα γεγονοτα στις 6 δεκεμβρη και οχι στις 20,στις 20 μπορει να ειχαμε κανενα χριστουγενιατικο παρτυ,δεν ξερω.
ποιος αποκαλεσε εξεγερση ολο αυτο το φιασκο?ποιος εδωσε πολιτικη στεγη στους αναρχικους?απο ποια μπλοκ πορειας εβγαιναν αναρχικοι.και απο τα προπυλαια και απο αλλα σημεια.ξερω γεγονοτα,ημουν εκει.οχι βεβαια απο την πλευρα του λακη ή του τσιπρα....ποιος προσπαθησε να καπηλευτει ολο αυτο το σκηνικο?ποιος το οδηγησε σε ξεφουσκωμα?και λογικο ηταν να γινει αυτο....ειναι πολλα...ακομα το πληρωνετε....τα παθηματα των ευρωεκλογων και των βουλευτικων δεν σας εγιναν μαθημα?χαχαχα....συριζα του 25% στην νεολαια.αληθεια στα πανεπιστημια τι ποσοστο παιρνετε????

Επισκέπτης
εχεις να ρωτησεις κατι σοβαρο ή θα ασχολεισαι με μ.....δεν εσβησα κανενα μηνυμα μου.για το κυρια σε προκαλω να διαβασεις συνεντευξεις της ιδιας.θα καταλαβεις πολλα.ακομα και για το πως μιλαει για τον πατερα της.
προφανως λες για τα γεγονοτα στις 6 δεκεμβρη και οχι στις 20,στις 20 μπορει να ειχαμε κανενα χριστουγενιατικο παρτυ,δεν ξερω.
ποιος αποκαλεσε εξεγερση ολο αυτο το φιασκο?ποιος εδωσε πολιτικη στεγη στους αναρχικους?απο ποια μπλοκ πορειας εβγαιναν αναρχικοι.και απο τα προπυλαια και απο αλλα σημεια.ξερω γεγονοτα,ημουν εκει.οχι βεβαια απο την πλευρα του λακη ή του τσιπρα....ποιος προσπαθησε να καπηλευτει ολο αυτο το σκηνικο?ποιος το οδηγησε σε ξεφουσκωμα?και λογικο ηταν να γινει αυτο....ειναι πολλα...ακομα το πληρωνετε....τα παθηματα των ευρωεκλογων και των βουλευτικων δεν σας εγιναν μαθημα?χαχαχα....συριζα του 25% στην νεολαια.αληθεια στα πανεπιστημια τι ποσοστο παιρνετε????
Καταρχήν σκασίλα μου για το Σύριζα,καρνάβαλοι είναι και αυτοί αλλά μικρότεροι από όλους τους άλλους!!!
Ναι μπορώ να σου πω καθότι πανεπιστημίο είμαι ακόμα,οτί ο Σύριζα έχει τα τρομερά ποσοστά του 5-8%!!!
Υ.Γ.Την καραμέλα που σε έχουν ταίσει την κατάπιες με την μία βλέπω!!!
Σιγά μην ήσουν μέσα στα γεγονότα,εκτός αν είσαι μπάτσος!!!

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Καταρχήν σκασίλα μου για το Σύριζα,καρνάβαλοι είναι και αυτοί αλλά μικρότεροι από όλους τους άλλους!!!
Ναι μπορώ να σου πω καθότι πανεπιστημίο είμαι ακόμα οτί ο Σύριζα έχει τα τρομερά ποσοστά του 5-8%!!!
Υ.Γ.Την καραμέλα που σε έχουν ταίσει την κατάπιες με την μία βλέπω!!!
Σιγά μην ήσουν μέσα στα γεγονότα,εκτός αν είσαι μπάτσος!!!
εισαι ο ορισμος της κωλοτουμπας.κλασικος συριζα.καλα το 8 αστο,δεν υπαρχει.5 που εχει?4 και με το ζορι.
δεν ξερω τι λες για καραμελα,παρε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.σε καταλαβαμε τι ρολο παιζεις...
ενταξει, το ψωμακι σου βγαζεις..δεν ειναι ντροπη που εισαι ρουφιανακος και μπατσουλης....χαχαχαχαχα...
αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.μιλα με τον αρχιρουφιανο και τα λεμε...

Επισκέπτης
εισαι ο ορισμος της κωλοτουμπας.κλασικος συριζα.καλα το 8 αστο,δεν υπαρχει.5 που εχει?4 και με το ζορι.
δεν ξερω τι λες για καραμελα,παρε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.σε καταλαβαμε τι ρολο παιζεις...
ενταξει, το ψωμακι σου βγαζεις..δεν ειναι ντροπη που εισαι ρουφιανακος και μπατσουλης....χαχαχαχαχα...
αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.μιλα με τον αρχιρουφιανο και τα λεμε...
Αποφασίστε όμως!!! :grin:
Μπατσούλης,Σύριζα,φασίστας καπού κάποτε μία σταθερή γνώμη!!! :cheesy:
Είστε πολύ εσείς οι ΄΄προοδευτικοί΄΄ για αυτό πάμε μπροστά σαν χώρα!!! :2funny: :2funny:

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Αποφασίστε όμως!!! :grin:
Μπατσούλης,Σύριζα,φασίστας καπού κάποτε μία σταθερή γνώμη!!! :cheesy:
Είστε πολύ εσείς οι ΄΄προοδευτικοί΄΄ για αυτό πάμε μπροστά σαν χώρα!!! :2funny: :2funny:
τελευταιο σχολιο,γιατι με κουρασες.
υπαρχει διαφορα?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom