Νέα

Σωστή συμπεριφορά προς γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Παίδες μήν το ψάχνουμε. Αν όντως ισχύει αυτό ο τυπάλδος είναι μέγας ήρωας και άξιος να λέγεται επίτημος συν-φορουμίτης ακόμα και άν δεν έχει account. Θέλω να του σφίξω το χέρι και να τον κεράσω μια μπύρα.

Επισκέπτης
"καλή είσαι για σεξάκι αλλά για παραπέρα δεν είσαι κάτι ιδιαίτερο"!!!!!!!!!!!

Χμμμ... δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό... Δηλαδή το σεξάκι μόνο ο τύπος το ευχαριστήθηκε? Αυτή δεν το ευχαριστήθηκε? Χάρη του έκανε? Δεν νομίζω, από την στιγμή που κι αυτός ήταν ωραίος και με προσόντα.

Εγώ θα έλεγα να συμβουλέψει την αδερφή της ότι υπάρχουν και τα γραφεία συνοικεσίων για αυτούς που θέλουν να παντρευτούν!

Επισκέπτης
Τελικα οι πιο σωστες γυναικες ειναι αυτες που ειναι μελη του αγαπητου μας site...

Ε, αυτό το έχουμε πει τόσες φορές? Οι γυναίκες του site μας είναι και σκέφτονται εντελώς διαφορετικά από όλες τις άλλες παγκοσμίως!!! :cheesy:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, τώρα που χώρισε άκουσα πως κάνει ακάποτο και cim με 100 ευρώ, αληθεύει? :booty: :booty: :booty: :booty:

Επίσης μπορεί να δουλέψει ροδελίτσα και να ανεβάσει το κασέ της.Εχεις κανείς τηλέφωνο ή διεύθυνση? :uglystupid: :uglystupid:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
[quote author=Jules_Jordan link=topic=10004.msg158243#msg158243
date=1180253355]

Ρε παιδιά, τώρα που χώρισε άκουσα πως κάνει ακάποτο και cim με 100 ευρώ, αληθεύει? :booty: :booty: :booty: :booty:

[/quote]

αληθευει, γιατι τωρα ποιος θα πληρωνει τα εξοδα ??????  :think:

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι μπράβο giorgospapa τώρα έθεσες τα πράγματα στην σωστή τους βάση

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Giorgospapa είναι η ατάκα που ρίχνει ο σημαδεμένος στο αφεντικό του όταν τον διατάζει κάτι να κάνει και του λέει ο Αλ Πατσίνο: "Amigo, in this world only balls can give orders" ...όλα τα λέφτα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Giorgospapa είναι η ατάκα που ρίχνει ο σημαδεμένος στο αφεντικό του όταν τον διατάζει κάτι να κάνει και του λέει ο Αλ Πατσίνο: "Amigo, in this world only balls can give orders" ...όλα τα λέφτα!

το ξερω.. ψαξε να βρεις και την υπογραφη του μεγιστου zerotolerance, θα σ αρεσει πολυ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
αστο, στη βρηκα, πάρτη..

"In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman."

απ την ιδια ταινια..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αστο, στη βρηκα, πάρτη..

"In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman."

απ την ιδια ταινια..

Κλισέ ολίγον :). This is one way. The other way is to get the woman on the way
[Ωνάσης life]

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ε, αυτό το έχουμε πει τόσες φορές? Οι γυναίκες του site μας είναι και σκέφτονται εντελώς διαφορετικά από όλες τις άλλες παγκοσμίως!!! :cheesy:
ε ναι... εμεις δεν κανουμε πλυσιμο δοντιων στους ανδρες μας.. ουτε τους δενουμε τα παπουτσια βλεπεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω κανω οδοντικο νημα παντως......οποιος ενδιαφερεται :rolleyes:

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτές του μπαρ τις έχουμε μόνο για μια δουλειά έτσι κι αλλιώς.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειμαι μπαργουμαν και οχι μπαροβια.......τι κακο πια αυτο να σου κολλανε κατευθειαν την ετικετα της μπαροβιας........αχ οταν εγραφε σεναρια ο φλωρινιοτης ηταν χροοοοοοοονια μπροστα......... :(

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ηρεμησε... δεν θα χασεις κ την προσωπικοτητα σου επειδη εισαι του μπαρ! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ξερεις τι θυσιες εχω κανει εγω......για να ερχεται ο καθε μπουχεσας να μου λεει οτι ειμαι μια μπαροβια και να μου κολλαει την ετικετα της μπαροβιας με τετοια ευκολια........αχχχχχχχχχ
ενα ουισκυυυυυυυ με λιγο παγοοοοοοο και κοκα κολααααααααααααααα
μαλιστα κυριεεεεεεεεεεεεεεε εχουμε απ ολααααααααααααα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μην της δινετε σημασια ρε
τι δουλεια εχετε εσεις με τις μπαροβιες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom