Νέα

Σωστή συμπεριφορά προς γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

"Clarabell :  Παιδιά, είμαι πολύ στεναχωρημένη..η μικρή μου αδελφή(24,ψηλή,ξανθιά,κουκλάρα, μορφωμένη, με χιούμορ και γενικά κελεπούρι)έχει πάθει κρίση αυτοπεποίθησς εξαιτίας ενός καραγκιόζη που έμπλεξε...Ο τύπος κ αυτός ωραίος κ με προσόντα γενικώς, την ήθελε όμως μόνο για σεξ.η μικρή κόλλησε μαζί του, του το είπε κ αυτός ο γελοίος της είπε ότι "καλή είσαι για σεξάκι αλλά για παραπέρα δεν είσαι κάτι ιδιαίτερο"!!!!!!!!!!!η μικρή μου από τότε όλο κλαίει, κλείνεται μέσα και πιστεύει ότι αυή φταίει που δεν ήταν αρκετά καλή για τα μούτρα του..δε μπορώ να την ηρεμήσω κ να της δώσω να καταλάβει ότι ο τύπος δεν της άξιζε..δεν αντέχω να τη βλέπω να μαραζώνει!!Γράψτε κάτι βρε παιδιά να της δείξω τις απαντήσεις σας μπας κ την ξεκουνήσω! ευχαριστώ..."

:) :) :) :headbang1:  :headbang2: :headbang1: :dancing:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Χαχαχαχαχα... Ρε το κωλοπαιδο τι εκανε στο κελεπουρι μας!!
Ετσι ειναι. Δωστε τους πουτσο και παρτε την ψυχη τους.  :rockon:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
και τον κωλο τους .....
χεχεχεχεχε!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να ανοιξει ενα θεμα που να δειχνει για αλλη μια φορα το ποσο ηληθιες,μαλακισμενες,βλαμμενες,πηραγμενες κι οτι αλλο θελετε ειναι το 99.99% των γυναικων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1:

Επισκέπτης
Ρε ποιός απο εσάς το έκανε ;;;
Κακούργοι .. εκθέσατε το κορίτσι ...

Επισκέπτης
Ποιός άθλιος είχε μόνο για πήδημα το κοριτσάκι? και δεν εκτίμησε τον πνευματικό του κόσμο? και όχι μόνο του κακόμοιρου που μαραζόνει αλλά  δεν σεβάστηκε ούτε τη μεγάλη αδελφή?
Αντί να τα στήσει και τα 2 στα 4 έστηνε μόνο το ένα?
Παρεπιπτόντως η μικρή και άβγαλτη των 24 Μαίων θεωρώ πως αν πηδιέται απο 16-17 θα έχει φάει καμιά 100 μέτρα πούτσο....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε τον παλιοαλήτη...
:rockon: :rockon: :rockon:

Τις απαντήσεις τις διαβάσατε;

"...Ε, στα τσακίδια. Υπάρχουν άντρες που θα την παρακαλάνε για ένα της βλέμμα..."

Το πιο ανησυχητικό...

:headbang2: :rockon: :bottom:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

"Clarabell :  Παιδιά, είμαι πολύ στεναχωρημένη..η μικρή μου αδελφή(24,ψηλή,ξανθιά,κουκλάρα, μορφωμένη, με χιούμορ και γενικά κελεπούρι)έχει πάθει κρίση αυτοπεποίθησς εξαιτίας ενός καραγκιόζη που έμπλεξε...Ο τύπος κ αυτός ωραίος κ με προσόντα γενικώς, την ήθελε όμως μόνο για σεξ.η μικρή κόλλησε μαζί του, του το είπε κ αυτός ο γελοίος της είπε ότι "καλή είσαι για σεξάκι αλλά για παραπέρα δεν είσαι κάτι ιδιαίτερο"!!!!!!!!!!!η μικρή μου από τότε όλο κλαίει, κλείνεται μέσα και πιστεύει ότι αυή φταίει που δεν ήταν αρκετά καλή για τα μούτρα του..δε μπορώ να την ηρεμήσω κ να της δώσω να καταλάβει ότι ο τύπος δεν της άξιζε..δεν αντέχω να τη βλέπω να μαραζώνει!!Γράψτε κάτι βρε παιδιά να της δείξω τις απαντήσεις σας μπας κ την ξεκουνήσω! ευχαριστώ..."

:) :) :) :headbang1:  :headbang2: :headbang1: :dancing:

όπως έλεγαν και στο "ρετιρέ": Καλά να πάθει...καλά να πάθει

Παρεπιπτόντως φτιάξτε ένα άγαλμα στον φίλτατο πολεμιστή...

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγάπη, φροντίδα, στοργή και προδερμ....

κατά τα γνωστά...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν φτανει που ηταν κ ειλικρινης ο τυπος... :P

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τελικα οι πιο σωστες γυναικες ειναι αυτες που ειναι μελη του αγαπητου μας site...
Μονο αυτες καταλαβαινουνε ποσο ανωτερα πνευματικα οντα ειμαστε οι αντρες και ποσο κακουργα και αιμοβορα ειναι τα θηλυκα...
Μπραβο Bite +1000 απο εμενα...

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το κοσμοπόλιταν είναι τόσο ηλίθιο. Βέβαια όποιος θέλει να γελάσει διαβάζει τίτλους στο εξώφυλο και βγάζει συμπέρασμα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Todok,
Μετάφερε στο συμπαθές περιοδικό και τη δική μου άποψη:

Η "κοπελίτσα" των 24 ετών, η "ψηλή, ξανθιά, κουκλάρα, μορφωμένη, με χιούμορ και γενικά κελεπούρι", να πει στον τύπο:

"Κοίτα, και εγώ για σεξ σε έχω μόνο, και μάλιστα και σ' αυτό δεν είσαι και κάτι το ιδιαίτερο. Κάθομαι μαζί σου μέχρι να βρώ κάποιον καλύτερο. Οπότε no problem, τα αισθήματα είναι αμοιβαία αγόρι μου"!

Θα την ανεβάσει.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πραγματικά θα την ανεβάσει, ιδιαίτερα τις στιγμές που θα είναι πεσμένη στα γόνατα και θα τον παίρνει στο στόμα της  :thumbsup:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα τι σε κανει να πιστευεις οτι ο φιλτατος τοντοκ ειναι εγγεγραμμενος στο εν λογω φορουμ :P :P :P

Επισκέπτης
κ. Συνδαδελφε Todok,
Τι μας αφορουν εμας ιστοριες με πονεμενες καρδιες στο cosmopolitan. Τετοιες χαζοστηλες υπηρχαν μια φορα και ενα καιρο σε εβδομαδιαια περιοδικα ποικιλης υλης. Ακομα και 100% αληθεια να ειναι τα λεγομενα της καλης μας αγελαδας, δεν ειναι και τοσο τρομερο μια σχεση να διαλυεται η να παρχουν προβληματα.
Επισης προσεξτε αυτο: "24,ψηλή,ξανθιά,κουκλάρα, μορφωμένη, με χιούμορ και γενικά κελεπούρι".
Αν υπηρχε εστω και μικρη πιθανοτητα να ειναι μερικα απο χαρακτηριστικα της περιγραφης αληθινα, τοτε η 24χρονη θα εκλαιγε για 24 το πολυ ωρες και μετα θα αρχιζε τα τηλεφωνα προς αναπληρωση του κενου. Οσο για τον καραγκιοζη της ιστοριας μας, ηταν ειλικρινης.
'Θεραπεια' που θα μπορουσε να προτεινει η μεγαλη αγελαδα στην μικρη μετα απο 12 ωρες βαρεμαρας: να βρει αλλον.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Todok,
Μετάφερε στο συμπαθές περιοδικό και τη δική μου άποψη:

Η "κοπελίτσα" των 24 ετών, η "ψηλή, ξανθιά, κουκλάρα, μορφωμένη, με χιούμορ και γενικά κελεπούρι", να πει στον τύπο:

"Κοίτα, και εγώ για σεξ σε έχω μόνο, και μάλιστα και σ' αυτό δεν είσαι και κάτι το ιδιαίτερο. Κάθομαι μαζί σου μέχρι να βρώ κάποιον καλύτερο. Οπότε no problem, τα αισθήματα είναι αμοιβαία αγόρι μου"!

Θα την ανεβάσει.
Θα μπορούσε, με τη διαφορά όμως ότι ο τύπος την ΕΚΑΝΕ...
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom