Νέα

Σωστή προσέγγιση παρτούζας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Να ειναι πιωμενη η γκομενα ...
Βασικο

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
εκτος του να ειναι πιωμενη η γκομενα πρεπει να ειναι καψουρεμενη καργα με σενα ή κολλητο σου οποτε θα κανει οτι της πειτε...το σωστο μερος μια γκαρσονιερα, μεγιστος αριθμος αντρων 2 φιλοι και η γκομενα με παρα πολλες ή πολυ λιγες εμπειριες. ταυτοχρονη προσεγγιση-επιθεση απο τους δυο φιλους με φιλια και χαδια και η γκομενα θα υποκυψει.χαμηλη μουσικη και φωτα ενδεικνυνται.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Να ειναι πιωμενη η γκομενα ...
Βασικο

.....ή να το παιζει πιωμενη :boobies:

Συντροφοι μια φορα μου εχει τυχει αυτο το 2000.Περιστασιακη γκομενα εφερε μια πιτσιρικα που εργαζοταν υπαλληλος σε ενα απο τα καταστηματα της.Βασικο "βοηθημα" εκεινης της βραδυας οτι ειχαν καπνισει αρκετο μπαφο και οι δυο τους.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Κυκλοφορούν αμέτρητα πουτανάκια που δεν έχουν καθόλου ενδιασμό να κάνουν 3ιο.Για αυτό το μόνο που θέλει είναι θάρρος και να την στριμώξεις ...    :boff: :boff: :boff: :boff:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
κάντης δώρο ένα χρυσαφικό με κόστος τουλάχιστον τριψίφιο νούμερο, και απο εκεί και ύστερα το συζητάτε. Εκτός και άν πρόκειται για πιτσιρίκα οπότε την ποτίζεις αλκοόλ.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
κάντης δώρο ένα χρυσαφικό με κόστος τουλάχιστον τριψίφιο νούμερο, και απο εκεί και ύστερα το συζητάτε. Εκτός και άν πρόκειται για πιτσιρίκα οπότε την ποτίζεις αλκοόλ.
Ερώτηση: εάν είναι να την χρυσοπληρώσει :headbang:, δεν παίρνει 2-3 ct μαζί(πιο φτηνά θα βγει :dancing:) και να τις παρτουζιάσει όλες μαζί και χωρίς ενδοιασμούς;  :think: :think: :think:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εγω προσπαθώ να πείσω την γυναίκα μου να πάρει μερος σε παρτουζα με αλλον εναν αντρα και τιποτα δεν γινετε παρόλο που γουρταρει και κωλο και μουνι συγχρόνως.
Ετσι λοιπον αρκουμε στο να της βάζω εναν δονητη στο μουνι οταν την γαμάω απο τον κώλο ενο το αντιθετο ενα ass plug

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Εγω προσπαθώ να πείσω την γυναίκα μου να πάρει μερος σε παρτουζα με αλλον εναν αντρα και τιποτα δεν γινετε παρόλο που γουρταρει και κωλο και μουνι συγχρόνως.
Ετσι λοιπον αρκουμε στο να της βάζω εναν δονητη στο μουνι οταν την γαμάω απο τον κώλο ενο το αντιθετο ενα ass plug
η γυναικα σου ξερει για το σαιτ ???? μπαινετε μαζι και σερφαρετε εδω ????

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κυκλοφορούν αμέτρητα πουτανάκια που δεν έχουν καθόλου ενδιασμό να κάνουν 3ιο.Για αυτό το μόνο που θέλει είναι θάρρος και να την στριμώξεις ...    :boff: :boff: :boff: :boff:

συμφωνω μια ματια στα μεγαλα dating sites θα πεισουν.

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ποιο εύκολα λέτε είναι να προταθεί σε μία κοπέλα γνωστή(και φίλη) ή σε μία που δεν προυπάρχουν φιλικές σχέσεις?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Προσωπική εμπειρία...και φυσικά δεν μπορώ να γενικεύσω. Ίσως μάλιστα δεν βοηθάει και στο ερώτημα...
Πριν από 2 χρόνια έχω γνωρίσει από σαιτ γνωριμιών μια κοπελα, βγαίνουμε, το κάνουμε και μετα κάποια στιγμή ξεκινάει συζήτηση και μου πετάει πως κάποια στιγμή το είχε δοκιμάσει και με φίλη της και της άρεσε και το άλλο.
Οπ΄τε δεν χρει΄παζεται να πω πως δεν κώλωσα και της πρότεινα να το επαναλάβουνε αλλά με τη βοήθειά μου...χεχε.
Πολύ καλοοοοοοο

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ναι η γυναικα μου μπαινει σε αυτο το site .

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ντεπεται γιατι την κοροιδευουν, ετσι γινετε

Stories

Νέο!

Stories