Νέα

Sos Προσοχη απο ολουs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koleou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Μαγκες Σ.Ο.Σ!!!!!!Μολις γυρισα απο Κολωνου 47 πανω στον οροφο που ειναι η Βραζιλιανα η κοκκινομαλα πλεον,που απο την Συγχυση μου ξεχασα και το Ονομα της.Ειχα κατι Καυλες αλλα μια η κουραση και μια το περπατημα που εριξα εκει στα σπιτακια,ειπα θα την δωσω απλα μια πιπα ετσι για ξεκαυλωμα.Την περιμενα ορθιος καθεται αυτη στο κρεβατι και ξεκιναει την πιπα με σκουφακι.Στο 3λεπτο περιπου μου λεει δεν ξαπλωνεις καλυτερα για να μην κουραζεσαι και της λεω οτι σιχαινομαι να ξαπλωσω στα σεντονια και τι μου λεει...Καλα κανεις και εγω σιχαινομαι γιατι στην Απογευματινη βαρδια που δουλευει η κοπελα εχει ΕΙΤΣ!!λεω τι;;Λεει ΝΑΙ την ειχανε πιασει τοτε στην Ομονοια με τις Ιεροδουλες που ειχανε ΕΙΤΣ και εγω δεν την ηθελα να Δουλεψει μαζι μου και το αφεντικο την εβαλε μονη της στην Απογευματινη βαρδια.Λεω το Ονομα της;;Mου λεει ΑΣΤΟ απλως μην ερχεσαι τα Απογευματα!!!!!....ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
SOS Προσοχη απο ολουs δεν πρεπει να ειναι η μαυρη αλλα μια καινουργια ξανθια πρεζου που δουλευουν μαζι ειναι πιθανον η τελευταια του video

OP
OP
K

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Τις τελευταιες 2 γραμμες τις εχω γραψει εγω......

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
To βιντεο δεν παιζει ομως!Ποια λες?αυτη που φαινεται δεξιά της εικόνας;

OP
OP
K

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Ναι αυτη

OP
OP
K

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Αλλοs χρηστηs του bourdela.....

megasbakourin

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ποια ειναι ρε μαγκες ξερουμε? μπορει να μας ενημερωσει καποιος εμπειρος μουρδελιαρης?

OP
OP
K

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Εχειs pm

OP
OP
K

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Mακαρι να κανω λαθοs αλλα η δηλωση στον συναγωνιστη ,απο την Τερεζα Βραζιλιανα gilf ,και με την δικια μου απογευματινη τσαρκα τωρα περασα γυρω στιs 17.00 μπορει να δουλευε και πρωινη βαρδια, η τελευταια τηs φωτο του βιντεο,οποιοs συναγωνιστηs ειναι τσαρκα τωρα μπορει να δει αν θελει......

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε κάνει και ακάποτο τελειωτικό; Γιατί θα είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι.
Πλάκα στην πλάκα η κατάσταση είναι σοβαρή. Τι έχει να μας πει τώρα αυτός που έγραφε εδώ μέσα ο hiv.gr ή πως τον έλεγαν, και κάποιοι άλλοι για ανθρώπινα δικαιώματα κτλ.
Όταν ένας έχει «μαγαζί» αυτό πρέπει να λειτουργεί σωστά.

Τελικά τα μπουρδέλα όλα ελέγχονται και οι κοπέλες περνάνε γιατρούς. Βουρ όλοι στα ακάποτα τσιμπούκια τελειωτικά, γλυφοκωλάδες, γλυφομούνια!! Άλλωστε οι πιθανότες μετάδοσης του Hiv είναι απειροελάχιστη.

megasbakourin

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
για αυτο μαγκες γενικα μακρια απο μεταξουργειο οχι οτι η φυλης ειναι 100% ασφαλης αλλα δεν εχει τοση βρωμα και σαπιλα

OP
OP
K

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Mακαρι να κανω λαθοs

OP
OP
K

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Mακαρι να κανω λαθοs αλλα η δηλωση στον συναγωνιστη ,απο την Τερεζα Βραζιλιανα gilf ,και με την δικια μου απογευματινη τσαρκα. Τωρα περασα γυρω στιs 17.00 μπορει να δουλευε και πρωινη βαρδια,ειναι η τελευταια τηs φωτο του βιντεο,οποιοs συναγωνιστηs ειναι τσαρκα τωρα μπορει να δει αν θελει......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom