Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απο λοκατζης βγηκε μπαλαρινα ο ηρακλης τυποι μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κωνσταντιν εκει που τα λέγατε και τρώγατε με τον Ηρακλή σαν αγνοί και αγαπημένοι γκέι.. φιλοι, δεν σου περασε ουτε μια στιγμη απο το μυαλο να του τον παίξεις..;
(μην με παρεξηγείς αυτά τα γράφω για να καυλώσουν τα ανώμαλα :grin:- ξέρουν αυτα.. :rolleyes:)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Συνημμένα

• untitled1AS~0.jpg_thumb.png
    untitled1AS~0.jpg_thumb.png
    183 KB · Εμφανίσεις: 30

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
κωνσταντιν εκει που τα λέγατε και τρώγατε με τον Ηρακλή σαν αγνοί και αγαπημένοι γκέι.. φιλοι, δεν σου περασε ουτε μια στιγμη απο το μυαλο να του τον παίξεις..;
(μην με παρεξηγείς αυτά τα γράφω για να καυλώσουν τα ανώμαλα :grin:- ξέρουν αυτα.. :rolleyes:)
κανε με να χυσω τσουλακι...επιτελους :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
:humpleg:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Ειναι ωραιο μουνι η ξαδερφη και λατρευω να μυριζω τα φορεμενα κυλοτακια της.
[/quote]
Για να του λυθεί η απορία αν είναι ομοφυλόφιλος θα γαμήσει τη ξαδέρφη του οπότε μετά θα θέσει νέο ερώτημα :" Το να γαμήσω τη ξαδέρφη μου θεωρείται αιμομιξία;" και ξανά από την αρχή ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πεθαινω............................
Οτι καλλιτερο εχω δει απο μελη του σιτε

Που ειναι το κοριτσι μας?
Λαγουδακι ο Λιλας ανηκει στον λαο του αστον ελευθερο!!!!!!
οχι ρε...να μου τον χαλασετε;

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο Ηρακλής είναι ένας πολύ ευαίσθητος Λοκατζής που γνώρισα στο λεωφορείο για Κόρινθο.Είναι πολύ καλλιεργημένο παιδί,του αρέσει ο αθλητισμός και τις ελέυθερες του ώρες μελετά γιατί θα κάνει μεταπτυχιακό...λατρεύει τη φύση και έχει απίστευτο χιούμορ...το ενδιαφέρον μου είναι μόνο φιλικό και σας διαβεβαιώ πως με αυτόν δεν θα κάνω τίποτα να τεστάρω γιατί δείχνει πολύ εντάξει...άλλωστε αύριο φεύγει για Αγίους Σαράντα απ όπου κατάγεται και θα κάτσει εκεί κανά μήνα...οπότε και δεν θα ειχα την ευκαιρία να τα πούμε αν δεν ερχόταν για φαγητό...

Χμμμ :think: :think: :think: Λοκατζης....Ειναι απ τουσ Αγ. 40....Και πηρε και 1 μηνα αδεια ??? Πως ??? Πες του να μας πει γτ κι εγω Λοκατζης ειμαι αλλα 1 μηνα δν παιρνω....Καπως περιεργα μας τα λες τυπε... Μηπως εισαι κρυφοπουστακος και λες τις επιθυμιες σου μπας και χωθει κανας λιγουρης ???  :pipa3: Μαλλον ετσι την κοβω τη φαση...Παρολα αυτα εχει γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Χμμμ :think: :think: :think: Λοκατζης....Ειναι απ τουσ Αγ. 40....Και πηρε και 1 μηνα αδεια ??? Πως ??? Πες του να μας πει γτ κι εγω Λοκατζης ειμαι αλλα 1 μηνα δν παιρνω....Καπως περιεργα μας τα λες τυπε... Μηπως εισαι κρυφοπουστακος και λες τις επιθυμιες σου μπας και χωθει κανας λιγουρης ???  :pipa3: Μαλλον ετσι την κοβω τη φαση...Παρολα αυτα εχει γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:
εχετε αλβανους λοκ μαν?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πεθαινω............................
Οτι καλλιτερο εχω δει απο μελη του σιτε

Που ειναι το κοριτσι μας?
Λαγουδακι ο Λιλας ανηκει στον λαο του αστον ελευθερο!!!!!!
τυπε ετοιμος για να χορευει στο ολα του θεμου ειναι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom