apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απο λοκατζης βγηκε μπαλαρινα ο ηρακλης τυποι μου
ενας τυποςΠοιος ειναι ο λιλα που λετε και ξαναλετε?
με αυτα που κανεις σαν κι αυτον θα καταλήξεις!!!!!Ποιος ειναι ο λιλα που λετε και ξαναλετε?
ξερει απο ομοφυλοφιλους?ενας τυπος
αυτο το αγορι..τι λες;Ποιος ειναι ο λιλα που λετε και ξαναλετε?
οχι ρεξερει απο ομοφυλοφιλους?
κανε με να χυσω τσουλακι...επιτελουςκωνσταντιν εκει που τα λέγατε και τρώγατε με τον Ηρακλή σαν αγνοί και αγαπημένοιγκέι..φιλοι, δεν σου περασε ουτε μια στιγμη απο το μυαλο να του τον παίξεις..;
(μην με παρεξηγείς αυτά τα γράφω για να καυλώσουν τα ανώμαλα - ξέρουν αυτα.. )
κωνσταντιν εκει που τα λέγατε και τρώγατε με τον Ηρακλή σαν αγνοί και αγαπημένοιγκέι..φιλοι, δεν σου περασε ουτε μια στιγμη απο το μυαλο να του τον παίξεις..;
(μην με παρεξηγείς αυτά τα γράφω για να καυλώσουν τα ανώμαλα - ξέρουν αυτα.. )
δες το βιντεακι τυπεξερει απο ομοφυλοφιλους?
χελι ο λιλας τυπε
ρε τον μαλακα!!!!δεν το ειχα δειχελι ο λιλας τυπε
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πεθαινω............................
οχι ρε...να μου τον χαλασετε;ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πεθαινω............................
Οτι καλλιτερο εχω δει απο μελη του σιτε
Που ειναι το κοριτσι μας?
Λαγουδακι ο Λιλας ανηκει στον λαο του αστον ελευθερο!!!!!!
Ο Ηρακλής είναι ένας πολύ ευαίσθητος Λοκατζής που γνώρισα στο λεωφορείο για Κόρινθο.Είναι πολύ καλλιεργημένο παιδί,του αρέσει ο αθλητισμός και τις ελέυθερες του ώρες μελετά γιατί θα κάνει μεταπτυχιακό...λατρεύει τη φύση και έχει απίστευτο χιούμορ...το ενδιαφέρον μου είναι μόνο φιλικό και σας διαβεβαιώ πως με αυτόν δεν θα κάνω τίποτα να τεστάρω γιατί δείχνει πολύ εντάξει...άλλωστε αύριο φεύγει για Αγίους Σαράντα απ όπου κατάγεται και θα κάτσει εκεί κανά μήνα...οπότε και δεν θα ειχα την ευκαιρία να τα πούμε αν δεν ερχόταν για φαγητό...
εχετε αλβανους λοκ μαν?Χμμμ Λοκατζης....Ειναι απ τουσ Αγ. 40....Και πηρε και 1 μηνα αδεια ??? Πως ??? Πες του να μας πει γτ κι εγω Λοκατζης ειμαι αλλα 1 μηνα δν παιρνω....Καπως περιεργα μας τα λες τυπε... Μηπως εισαι κρυφοπουστακος και λες τις επιθυμιες σου μπας και χωθει κανας λιγουρης ??? Μαλλον ετσι την κοβω τη φαση...Παρολα αυτα εχει γελιο
τυπε ετοιμος για να χορευει στο ολα του θεμου ειναιΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πεθαινω............................
Οτι καλλιτερο εχω δει απο μελη του σιτε
Που ειναι το κοριτσι μας?
Λαγουδακι ο Λιλας ανηκει στον λαο του αστον ελευθερο!!!!!!