Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Μηνυματα στελνουμε απο τοτε που συναντηθηκαμε στο ΚΤΕΛ...πηγαινε για να μπει μεσα στο σττρατοπεδο υστερα απο εξοδο του...αλλά τα μηνύματα αυτά δεν είχαν τίποτε το πονηρό...

Παρεπιπτόντως ο Ηρακλής μου δωσε συγχαρητήρια για τις μαγειρικές μου ικανότητες και μου είπε να ρθω μια μέρα να δώσω συμβουλές και στην κοπέλα του πως να μαγειρεύει γεμιστές πιπεριές στο φούρνο με πατάτες...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πως το λενε αυτο που εχει στον αντενα τωρα με τους 5 ανωμαλους;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μηνυματα στελνουμε απο τοτε που συναντηθηκαμε στο ΚΤΕΛ...πηγαινε για να μπει μεσα στο σττρατοπεδο υστερα απο εξοδο του...αλλά τα μηνύματα αυτά δεν είχαν τίποτε το πονηρό...

Παρεπιπτόντως ο Ηρακλής μου δωσε συγχαρητήρια για τις μαγειρικές μου ικανότητες και μου είπε να ρθω μια μέρα να δώσω συμβουλές και στην κοπέλα του πως να μαγειρεύει γεμιστές πιπεριές στο φούρνο με πατάτες...
τυπε στα μηνυματα τι λετε?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Από εδώ και πέρα να κοιτάς:

1)Λαιμό , να ψάχνεις το "μήλο του αδάμ". Αν υπάρχει , είναι τράβελος.
2)Δάκτυλα χεριών. Αν είναι χοντρά , παίζει να είναι τράβελος
3)Λεκάνη , αν είναι πολύ στενή σε σχέση με το σώμα , παίζει να είναι τράβελος.
4)Ώμους, αν έχουν μεγάλο ... πλάτος, μάλλον δεν είναι κολυμβήτρια ή σούπερ αθλήτρια η γκόμενα , αλλά μάλλον πρώην .... πουτσοτράβελο ....
5) Αν ειναι γερμανοτσολιας, 1.90, με ασπρο φανελακι και μαυρο σορτσακι, χωριστρα αλα Φριτς, και μεσα σε μαυρο τζιπ... δεν παιζει, ειναι τραβελος του κερατα.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

τι λες θα πας;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Τυπε, στο ειπε κωδικοποιημενα.
Θελει να σε "γεμισει"...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ρε παιδια οι επισκεπτες δεν πεφτουν μιλαμε για επικ θρεντ :2funny:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1

δεν μας ειπες ομως..τα συγχαρητηρια πως στα εδωσε?

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Τυπε, στο ειπε κωδικοποιημενα.
Θελει να σε "γεμισει"...
Δε νομίζω φίλε μου...ο Ηρακλής είναι πολύ ευθύς στρειτ άνθρωπος...αυτός μου είχε ζητήσει αυτό το φαγητό να του το ετοιμάσω γιατί είναι ελαφρύ για το βράδυ και θέλει να είναι πάντα σε φόρμα...έχουμε κοινό τη γυμναστική και τη διατροφή κι έτσι είπαμε πολλά για φαγητό...λίγο πριν κάτσουμε στο τραπέζι μου δειξε στο κινητό του κάτο βίντεο που έκανε ενόργανη όταν ήταν μικρός...μου είχε διηγηθεί και μια πολύ αστεία ιστορία:Επειδή μικρός ήταν πολύ χαριτωμένος όλοι τον μπέρδευαν με την αδερφή του την Εραντα(Ειρήνη βαφτισμένη).Μια φορά λοιπόν για να πάει στο περίπτερο να αγοράσει τσιγαρα δεν είχε καθόλου παππούτσια ούτε και παντόφλες...έτσι φόρεσε τις μπαλαρίνες της αδερφης του και στο δρομο όσοι τον έβλεπαν τον φώναζαν 'Εράντα!'...Το είπαμε αυτό και τον ρώτησα:Καλα δεν φοβηθηκες μη σε πουν ομοφυλόφιλο?Και μου απαντάει πως ο αληθινος αντρας γνωριζει πως ειναι αντρας...δεν χρειζεται να πηγαινει ντε και καλα μονο με γυναικες η να ντνεται παντα αντρικα για να το γνωριζει''...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δε νομίζω φίλε μου...ο Ηρακλής είναι πολύ ευθύς στρειτ άνθρωπος...αυτός μου είχε ζητήσει αυτό το φαγητό να του το ετοιμάσω γιατί είναι ελαφρύ για το βράδυ και θέλει να είναι πάντα σε φόρμα...έχουμε κοινό τη γυμναστική και τη διατροφή κι έτσι είπαμε πολλά για φαγητό...λίγο πριν κάτσουμε στο τραπέζι μου δειξε στο κινητό του κάτο βίντεο που έκανε ενόργανη όταν ήταν μικρός...μου είχε διηγηθεί και μια πολύ αστεία ιστορία:Επειδή μικρός ήταν πολύ χαριτωμένος όλοι τον μπέρδευαν με την αδερφή του την Εραντα(Ειρήνη βαφτισμένη).Μια φορά λοιπόν για να πάει στο περίπτερο να αγοράσει τσιγαρα δεν είχε καθόλου παππούτσια ούτε και παντόφλες...έτσι φόρεσε τις μπαλαρίνες της αδερφης του και στο δρομο όσοι τον έβλεπαν τον φώναζαν 'Εράντα!'...Το είπαμε αυτό και τον ρώτησα:Καλα δεν φοβηθηκες μη σε πουν ομοφυλόφιλο?Και μου απαντάει πως ο αληθινος αντρας γνωριζει πως ειναι αντρας...δεν χρειζεται να πηγαινει ντε και καλα μονο με γυναικες η να ντνεται παντα αντρικα για να το γνωριζει''...
δεν μας τα λεει καλα ο ηρακλης τυπε
μηπως εκει στα λοκ κανει παρεα με τον λιλα? :2funny:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
ο αληθινος αντρας γνωριζει πως ειναι αντρας...δεν χρειζεται να πηγαινει ντε και καλα μονο με γυναικες η να ντνεται παντα αντρικα για να το γνωριζει''...
[/quote]

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ!!!
Κωστακι μου...You are fucking guy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom