Νέα

Σόνια -vs- Ντενίζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η μεγάλη κόντρα: Ποια είναι η καλύτερη?

• ΣΟΝΙΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΤΕΝΙΖ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Για να δούμε. Προσωπικά δεν έχω πάρει καμία από αυτές, απλά έχω δει την Ντενίζ. Για την Σόνια ξέρω μόνο όσα έχω διαβάσει εδώ.
Επειδή λοιπόν θα τις πάρω που θα τις πάρω και τις δύο, λέω να βάλω μία ψηφοφορία για να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι (αν δεν βαριέστε!) να με βοηθήσετε να αποφασίσω ποια να πάρω πρώτη!
Προσοχή: ΟΛΑ μετράνε. Και η εμφάνιση, η ηλικία, το αν δίνει κώλο ή όχι, το αν τα παίρνει στα μούτρα ή όχι, το value-for-manue (20 η μία, 50 η άλλη) και γενικά ό,τι συγκρίσιμο σκεφτείτε που αφορά αυτές τις δύο κοπελιές!

Η ψηφοφορία θα μείνει για 7 ακριβώς μέρες (ξημερώματα της επόμενης Κυριακής δηλαδή) και τα αποτελέσματα θα τα δούμε όλοι αφού λήξει. Δεν θέλω να υπάρχει κανένας επηρρεασμός. Για αυτό και είναι καλύτερα να δούμε την νικήτρια στο τέλος!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Την Ντενιζ δυστυχως δεν την εχω παρει, αλλα στη Σονια, δε θα μετανιωσεις το 50ρικο! Ειδικα αν εχεις βιτσιο με τη Ρωσικη φυλη, οπως εγω θα την καταβρεις! ;)
Το βυζι μεγαλο, αλλα στην αφη τα πραγματα χαλανε...ο γιατρος δεν εβαλε τα δυνατα του... :(

Επισκέπτης
παιδια δεν εχω παρει την σονια αλλα ψηφιζω ντενιζ επειδη εχω προβλημα οταν πιασω σιλικονατο βιζυ και το καταλαβω με την αφη σιχαινομαι και μου πεφτει... τωρα αν μιλαμε για τιμη παντα καλυτερο το στουντιο διοτι δινεις 50αρικο αλλα ειναι πεντακαθαρα εχει ωραια ατμοσφαιρα και ανεση χρονου.. παντως για εμενα η καλυτερη αυτη την στιγμη ειναι η νταρια γιατι εχει ενα παιδικο βλεμα που με σκοτωνει.. ασε που μου θυμιζει μια συμμαθητρια που ειχα στο γυμνασιο (λεω "για εμενα" γιατι σε αλλους μπορει να μην αρεσει αυτο το στιλ γκομενας και να γουσταρουν κατι πιο extreme) ασε που ας πουμε το βιζακι της νταριας δεν ειναι πολυ μεγαλο αλλα ειναι πολυ ομορφο σκεψου να βαλει σιλικονη θα ειναι βυζι robocop.... νταρια(οπως ειναι και να συνεχισει αναληοτη)  = καβλα!!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
lioma ούτε και εγώ εχω πάρει ακόμα Ντενίζ. Για Σόνια όμως εχώ γράψει υμνούς και την προτείνω χωρις συζήτηση. Επρέπε να την έιχες δοκιμάσει ήδη!
Δεν παιρνεις και τις δύο ρε φίλε και μετά να μας πεις και εσύ τι σου άρεσε περισσότερο?
Η γνώμη σου μετράει εδώ μέσα καθότι μάχιμος! ;)

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
φίλε λιώμα σου προτείνω τη ντενιζ γιατί τα ίδια που προσφερει η σόνια τα δίνει και η ντενίζ με 20ε

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
παιδιά για διαφωτίστε με. Η Ντενίζ που είναι και στου Καρέα 30 που ακριβώς (περιοχή) είναι αυτό το στούντιο και σε ποιόν όροφο και τι γράφει το κουδούνi; έτσι για να πάμε και να κάνουμε σύγκριση μετά.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
ντενιζ δεν εχω παρει αλλα η σονια ειναι ολα τα λεφτα!!! απλα ΓΥΝΑΙΚΑ!

THE JOKER

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχω παρει Ντενιζ. Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι τοσο καλη , βλεποντας τους επαινους που εχουν γραφτει. Αλλα και τοσο καλη να ειναι , εχει πολλα ενσημα ακομα να κολλησει για να γινει Σονια. Πολλα αρχιδια να γλειψει....
Ψηφιζω Σονια

jim_married

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω πάρει καμμιά από τις 2,αλλά από τις περιγραφές θα ψηφίσω Σόνια.

Υ.Γ:Αν βρισκόταν και ένας καλός άνθρωπος να μου έλεγε που παίζουν μπάλλα(ή τα μπαλλάκια μας) οι 2 κοπέλλες θα του ήμουνα υπόχρεος.

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω η Σόνια παίζει στο 35 ισόγειο...
Κάνω λάθος???

jim_married

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
savalas thanks.
Η Ντενίζ παίζει και Καρέα 30;

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Δεν έχω πάρει καμμιά από τις 2,αλλά από τις περιγραφές θα ψηφίσω Σόνια.

Υ.Γ:Αν βρισκόταν και ένας καλός άνθρωπος να μου έλεγε που παίζουν μπάλλα(ή τα μπαλλάκια μας) οι 2 κοπέλλες θα του ήμουνα υπόχρεος.
η σόνια παίζει στη λέλας καραγιάννη 35  και η ντενίζ φυλής 109
προτείνω ντενίζ γιατι με 20 ε σου δίνει ότι και η σόνια αλλά και περισσοτερα

Επισκέπτης
Όπως βλέπετε, κέρδισε η Σόνια με ελάχιστη διαφορά (μόλις μιας ψήφου). Ωστόσο, είναι λίγο απογοητευτικός ο αριθμός των συμμετέχοντων... ομολογώ ότι δεν με βοηθήσατε και ιδιαίτερα! Από τα τόσα χιλιάδες μέλη απαντήσαν μόνο καμιά 30αριά!

Anyway, όπως είχα πει, θα τις δοκιμάσω και τις δύο. Επειδή η διαφορά είναι οριακή λέω να ξεκινήσω από Ντενίζ μιας και με βολεύουν περισσότερο οι ώρες που δουλεύει. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

todikomas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει καποιος που δουλευουν αυριο το πρωι η Σονια και η Ντενιζ?

THE JOKER

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νικησε η Σονια στην ψηφοφορια με διαφορα στηθους  ;)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε JOKER αυτο που γραφεις απο κατω για τα ξεκωλα ειναι πολυ καλο.
Θα  χρησιμοποιησω την ατακα για της θεούσες.

ANAX

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Don't worry be....horny!
KAI SONIA KAI NTENIZ kai KATERINA
πιστευω πως ειναι ο καλυτερος συνδυασμος
για μη μυημένους :dancing: :dancing: :dancing: