Νέα

Σολωνος 80

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggary1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
καλησπερα ξερει κανεις αν μπορεις να κανεις μασαζ και σαυνα χωρις μαγιο ? Έχουμε έρθει από το εσωτερικό εγώ και φίλη μου και μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο   

Πηγαινε στο Λυκαβητού.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46586

Επισκέπτης
:zfuck:Την ξεπέρασαν δηλαδή τη μαλακια του στυλ...'εδώ δεν κάνουμε τέτοια κλπ' αμα δεν σε ξέρουν;Δεν χρειαζεται να να τα χεις σκάσει προκαταβολικά στις καριολες με 3,4 αναγνωριστικές επισκέψεις για να σε 'μαθουνε' και καλά!Περνεις πλεον αυτό που θέλεις με την πρωτη;!

Και στο Λυκαβηττου, η ίδια και χειρότερη φαση δεν έπαιζε;!

giannis2845

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν με ενδιαφέρει το μαμισι σε αυτήν την φάση γιατί θα είναι και η δικιά μου απλά μην μας πούνε ότι είναι υποχρεωτικοί η χρίση μαγιό η εσώρουχου…. Ελπίζω να έχει κάποιος προσωπική εμπειρία  … ευχαριστώ παιδία

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν με ενδιαφέρει το μαμισι σε αυτήν την φάση γιατί θα είναι και η δικιά μου απλά μην μας πούνε ότι είναι υποχρεωτικοί η χρίση μαγιό η εσώρουχου…. Ελπίζω να έχει κάποιος προσωπική εμπειρία  … ευχαριστώ παιδία

Σε κανένα απο αυτά δεν ζητήθηκε μαγιό ή εσώρουχο απο όσο γνωρίζω.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
εφοσον δεν μπαινει καποια κοπελα του μαγαζιου στο χαμαμ, μπορειτε να μπειτε χωρις εσωρουχο μονο με την πετσετα.

Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
0
για την βασω με τα ομορφα ματια, έχει κανεις εμπειρία να τη μοιραστει??

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606

Παντος φιλαρακο εγω εχω παει στης  Elena's Day Spa....

Οταν μπηκα και μου ειπανε τι θελω και τους ειπα για σαουνα μου ειπε εαν εχεις φερει μαγιο μαζι σου.Και φυσικα δεν ειχα και μου δωσανε ενα πραγμα σαν μαγιο μιας χρησεις...δηλαδη αμα πας,και οπως λες να πας με γυναικα...παρε μαζι σου και ενα μαγιο....

παντος αμα πας δες και αυτο.....
γιατι να δωσεις 115....αντι 25????????

παντος ειναι πολλη ωραιος χωρος...η σαουνα τα δωματια και το χαμαμ ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!!!!!

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Ρε μάγκες έχει πάει κανένας εδω τωρα τελευταία; τι στον πουτσο παιζει? Πηγε φιλαρακι μου και εφυγε απραγο!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
πριν κατι μηνες που ειχα παει 2-3 φορες, ειχα παρει τα φτηνα προγραμματα, οποτε ηταν σκετο μασαζ

υποθετω εαν ζητησεις συγκεκριμενη μασεζ που να την ξερεις (εγω δεν τις ξερω καθολου), και παρεις ακριβο προγραμμα, ισως γινει κατι

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...και εγώ που πήγα πρόσφατα το ίδιο... με τα λίγα χρήματα σκέτο μασαζ... το πρόβλημα είναι ότι την 2η φορά η θεραπευτρια δεν ήταν καλή εμφανισιακά, με ξενέρωσε αρκετά θα έλεγα αν και το μασαζ θα το έλεγα καλό, δεν ξέρω γιατί... και έτσι το σκέφτομαι να ξαναπάω...πρέπει να είναι η καλή σερίφισα στο σαλονάρισμα, εμένα την 2η φορά ήταν μια που μάλλον δεν ήξερε καλά...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
...και εγώ που πήγα πρόσφατα το ίδιο... με τα λίγα χρήματα σκέτο μασαζ... το πρόβλημα είναι ότι την 2η φορά η θεραπευτρια δεν ήταν καλή εμφανισιακά, με ξενέρωσε αρκετά θα έλεγα αν και το μασαζ θα το έλεγα καλό, δεν ξέρω γιατί... και έτσι το σκέφτομαι να ξαναπάω...πρέπει να είναι η καλή σερίφισα στο σαλονάρισμα, εμένα την 2η φορά ήταν μια που μάλλον δεν ήξερε καλά...

ετσι εγινε και με μενα, την 1η φορα νοστιμη και μετα οχι

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Μασαζ κάνατε με εσωρουχα;

το σολωνος 80 οπως και το αδελφακι του λυκαβηττου 10 σου δινουν ενα εσωρρουχο μιας χρησεως, και σε εχουν σκεπασμενο με πετσετα, μη δει ... μην αγγιξει ....... βικτωριανα πραγματα

το μασαζ χαλαρωτικο με το χερι, για την κατηγορια του οχι κακο

εγω πηγα στις προσφορες που εχουν στο σαιτ τους... γκουγκλαρε enrelax και θα μπεις να τις δεις

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
Μασαζ κάνατε με εσωρουχα;
...ναι κανονικά με εσώρουχο και πετσέτα...μην ψάχνεις να πάρεις κάτι παραπάνω φίλε ειδικά με τις προσφορές...εδώ πάνε άλλοι και πληρώνουν 80 και 100 ευρώ και δεν βγάζουν ούτε πετσέτα ούτε τίποτα...το λέω για να σε πληροφορήσω και όχι να σε αποθαρρύνω... από μασαζ πάντως μια χαρά ήταν...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
στα 80αρια ισως εχει και 2ο μερος

καποιοι εγραψαν

εγω πηγα με τα φτηνα οποτε μοναχα μασαζ

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
...ναι κανονικά με εσώρουχο και πετσέτα...μην ψάχνεις να πάρεις κάτι παραπάνω φίλε ειδικά με τις προσφορές...εδώ πάνε άλλοι και πληρώνουν 80 και 100 ευρώ και δεν βγάζουν ούτε πετσέτα ούτε τίποτα...το λέω για να σε πληροφορήσω και όχι να σε αποθαρρύνω... από μασαζ πάντως μια χαρά ήταν...
Όπως τα γράφεις γίνεται συνήθως. ..αν έχεις" συστάσεις" με το μεγάλο πρόγραμμα παίζει φάση πάντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom