Η εμπειρία αποκτάται σιγα σιγά....μην στεναχωριέσαι....όλοι έχουμε φάει φόλες,όλοι έχουμε πετάξει λεφτά......να θυμάσαι,ότι αυτοί που περνάνε καλύτερα απ' όλους και έχουν τις καλύτερες διασυνδέσεις,είναι αυτοί που γράφουν ελάχιστα εδώ μέσα......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σολωνος 80
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ggary1000
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 349
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
..Πτώχευση που σας χρειάζεται...πεταμένα λεφτά για ένα κωλομασάζ...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τα μαγαζιά στο Κολωνάκι δουλεύουν με σκοπό να σου πάρουν όσα περισσότερα μπορούν για τις λιγότερες δυνατόν υπηρεσίες...
για αυτό τον λόγο τα έχω κόψει...
τα μαγαζιά στο Κολωνάκι δουλεύουν με σκοπό να σου πάρουν όσα περισσότερα μπορούν για τις λιγότερες δυνατόν υπηρεσίες...
ακριβώς έτσι ...
Σωστός Andy,μάλλον μαλακία μου που μίλησα τόσο ανοικτά!Μάλλον παρασύρθηκα από τις διάφορες πληροφορίες που έλαβα διαβάζοντας τις διάφορες αναρτήσεις στο συγκεκριμμένο topic.Συμπεριφέρθηκα λες και μίλαγα για κανένα studio που όλα παίζουν χήμα και φόρα παρτίδα. :- Όντως, είμαι nooμπάς και δεν έχω πολύ εμπειρία στα μασατζίδικα πέραν των γνωστών του κέντρου τα οποία είναι και αυτά φόρα παρτίδα από την μεριά τους!
και να θυμάσαι, οι λέξεις-κλειδιά είναι "βαθιά" και "τσέπη"....
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Η ενημέρωση είναι καλή,αλλά ο φίλος δεν καταλαβαίνει κάτι,ισως λόγω απειρίας......Στα μαγαζιά αυτά,όσοι παίρνουν φουλ πρόγραμμα,η κάποιες εξτρα υπηρεσίες στο χαμαμ,στη σαουνα,κλπ.,δεν πρόκειται ποτέ να το ανακοινώσουν δημόσια,γιατί τότε θα "κάψουν" την όποια προνομιακή μεταχείριση έχουν......την οποία μεταχείριση μπορεί και να την έχουν πληρώσει πανάκριβα.....Συμβουλή λοιπόν στον φίλο να κινηθεί αυτόνομα,με τόλμη και ....το χέρι βαθειά στην τσέπη και να μην κάνει ερωτήσεις στις οποίες δεν θα πάρει σοβαρή απάντηση.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Ετσι Ακριβως!
Το μαγαζι εχει τη μπριζολα (για να θυμομαστε το παλιο λεξιλογιο LOL) στα 100 αν σε ξερουν
2-3 φορες δηλ το πολυ να σε μαθουν κ καθαρισες!
Η δε Μαρινα σου λεει αν καποια "δεν κανει για σενα", απλα ξεκαθαρα κ οποιος θελει παει...
Η δε Μαρινα σου λεει αν καποια "δεν κανει για σενα", απλα ξεκαθαρα κ οποιος θελει παει...
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Παιδια διορθωστε με αν κανω λαθος. Τιμη μασαζ 1 ωρας 60 ευρω. Με χαμα 80. Στο χαμαμ μπαινει η κοπελα? Στα 80 παιζει φραπες οταν σε μαθουν???
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Το μαγαζι εχει τη μπριζολα (για να θυμομαστε το παλιο λεξιλογιο LOL) στα 100 αν σε ξερουν
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...πάνω από 80...αλλά θα βρεις προσφορέςΠαιδια διορθωστε με αν κανω λαθος. Τιμη μασαζ 1 ωρας 60 ευρω. Με χαμα 80. Στο χαμαμ μπαινει η κοπελα? Στα 80 παιζει φραπες οταν σε μαθουν???
που μπορείς να πάρεις για να διαμορφώσεις προσωπική άποψη....
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Στα 100 ειναι η μπριζολα. Πανω απο 80 ο απλος φραπες? Στο χαμαμ παιζουν σκηνικα?
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Είδα την Κωσταντινα πρόσφατα, ξανθιά αδυνατουλα σουπερ σώμα μωρό τρελό. Δίνει μπριζόλα?
Αν εχεις ξανφαει καποια εκει, αερα...Είδα την Κωσταντινα πρόσφατα, ξανθιά αδυνατουλα σουπερ σώμα μωρό τρελό. Δίνει μπριζόλα?
Αν εισαικανουριος παιζει...
Αν εχεις ξανφαει καποια εκει, αερα...
Αν εισαικανουριος παιζει...
gary απο σερβις τι λεει το μωρο?
Καλη, αλλα σα να 'χει κουραστει...gary απο σερβις τι λεει το μωρο?
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
παιδες ξερει κανεις για τα καυλακια Βασω και Ντινα τι παιζει απο σερβις?
giannis2845
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα ξερει κανεις αν μπορεις να κανεις μασαζ και σαυνα χωρις μαγιο ? Έχουμε έρθει από το εσωτερικό εγώ και φίλη μου και μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο
Εδω πεφτει μαμησι αεροπλανικο στο χωρις μαγιο κολησες??καλησπερα ξερει κανεις αν μπορεις να κανεις μασαζ και σαυνα χωρις μαγιο ? Έχουμε έρθει από το εσωτερικό εγώ και φίλη μου και μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο