Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πόσες μέρες μετά τη μόλυνση πρέπει να περάσουν ώστε να μπορεί να ανιχνευτεί ο ιός (ή μάλλον τα αντισώματα) στο αίμα του αιμοδότη?
Συνήθως πόσο κrατάνε περίπου αυτοί οι έλεγχοι της μονάδας αίματος που συντηρείται στο ψυγείο πριν χρησιμοποιηθεί? Ή μάλλον, για να το θέσω αλλιώς, το αίμα μετά την αιμοληψία ελέγχεται μετά απο 2 μέρες, 2 μήνες, 2 χρόνια?
Πόσο συνηθισμένο φαινόμενο είναι να εντοπίζεται μολυσμένο με hiv αίμα απο τις αιμοδοσίες?

Εξαρτάται απο τι είδος δοκιμασίας ελέγχου χρησιμοποιούν πχ διαφερει αν χρησιμοποιουν δοκιμασίες αντισωμάτων (ELISA συνήθως) ή δοκιμασίες εντοπισμού των νουκλεικων οξέων (PCR),ποιάς γενιάς,ποιας εταιρίας κτλ

Συνηθως το αίμα ελέγχεται την ίδια μέρα.Εννοειται κανενα αιμα δεν μεταγγιζεται εαν δεν ελεγχθει και οτι τα μολυσμενα δειγματα απορριπτονται ενω ειδοποιείται και ο αιμοδότης.

Δεν ειναι συνηθισμενο στην Ελλαδα να εντοπιζεται μολυσμενο αίμα.Σε αλλες χωρες με μεγαλυτερο επιπολασμο πχ καποιες χωρες της Αφρικης (σε μερικες το ποσοστο των φορεων φτανει το 30% !) θα είναι πιο συνηθισμένο φαινόμενο φυσικά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιλάμε ακόμα και για ελεύθερο στοματικό. Είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο για τις κοπέλες. Όπου ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό πρέπει να επεμβαίνει η πολιτεία και να σφραγίζεται το μπουρδέλο!

Τι να σου πω... ας κανουν οτι θελουν.
Μια φορα τα λεμε  :P αντε δυο-τρεις μετα τελος.
Γιατι ο αλλος πλεον σε γραφει στα αρχιδια του.

@KD προφανως και υπαρχει προγραμμα στα στουντιο με ελευθερο
περασα απο το sweet angels στην μεταμορφωση ενα καινουργιο στουντιο
δεν ξερω αν το εγραψα και χθες... στα 90 ευρω προσφερει και ακαποτο στοματικο.
Απλα σε σωζει οτι πορνοπακης δεν δινει 90 ευρω  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ααααα και κατι που τωρα θυμηθηκα... στο Φ200 προσφερουν και αυταρχικο  :2funny: :2funny:

για τους μερακλήδες.  :grin:

ΕΙπε και για σταση 69. Ηταν το μοναδικο σπιτι στο οποιο
η τσατσα δεν ειχε ψαρωσει. Λετε να χουν χαρτια εκει?  :think:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
@KD προφανως και υπαρχει προγραμμα στα στουντιο με ελευθερο
περασα απο το sweet angels στην μεταμορφωση ενα καινουργιο στουντιο
δεν ξερω αν το εγραψα και χθες... στα 90 ευρω προσφερει και ακαποτο στοματικο.
Sorry αλλά εμπιστοσύνη δεν έχω ούτε στους δικούς μας. Καθημερινά διαβάζεις με τι ευκολία αλληλογλύφονται.Εξάλλου η κοπέλα που έπιασαν δούλευε και σε στούντιο παράλληλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το unmute δεν το ζήτησα.
Ο Global Moderator μου το έδωσε μόνος του.
Μπορεί να το επιβεβαίωσει και ο ίδιος.

Σου σηκώθηκε;

ρε ηλιθιε ξετσιπωτε δεν εστειλες πμ με κλαματα και παρακαλια σε αλλο μελος να το κοινοποιησει? κοιτα ενα πουστη ψευτη ρε. θες να εισαι περισσοτερο ξεφτιλας απο οτι ηλιθιος απο οτι φαινεται.

Επισκέπτης

Το έχω ξαναπεί, το πρόβλημα δεν είναι οι Πακιστανοί αλλά τα ελεύθερα τσιμπούκια, οι κώλοι και τα χυσίματα στη μάπα. Και το πρόβλημα έχει προκύψει τα τελευταία 2-3 χρόνια! Παλιά τα πράγματα ήταν πολύ πιο ασφαλή, προφανώς επειδή υπήρχε καλύτερος έλεγχος. Έχω καταλήξει να πιστεύω ότι φταίει η τελευταία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για αυτό το χάλι.

:-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν κοροϊδεύει την ασθενεια τον μαλακα κοροϊδεύει

εγω δε ξεχωριζω τους αλλους σε αρρωστους και υγιεις. σε ξεφτιλες και μη τους ξεχωριζω. οι κομπλεξικοι αρρωστοι ενοχλουνται με αυτο. οι αξιοπρεπεις αρρωστοι παρακαλανε για αυτο.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Δεν ειναι συνηθισμενο στην Ελλαδα να εντοπιζεται μολυσμενο αίμα.
Δεν είναι συνηθισμενο στην Ελλαδα, ε;
Έχουμε σπάσει όλα τα κοντερ.

Από την έκθεση του 2003 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Ευρώπη προέκυψαν τα εξής, πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για την Ελλάδα.
Table 14. Systematic HIV antibody screening in blood banks: HIV prevalence in blood donations by country, WHO European Region
http://[URL unfurl="true"]www.hivaids.gr/img/hivpozblooddonations.gif[/img[/URL]]
Table 15. Systematic HIV antibody screening in blood banks: HIV prevalence in blood donations from new or candidate* donors by country, WHO European Region
[img]http://[URL unfurl="true"]www.hivaids.gr/img/hivpoznewblooddonations.gif[/img[/URL]]
* Candidate donors: persons who apply for donating blood and have an initial HIV test before they can be registered as blood donors

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Στα ΕΛΑΧΙΣΤΑ άτομα που δεν κάνουν ορομετατροπή, το Western Blot βγαίνει ακαθόριστο.
Όπως μου βγήκε εμένα.

Ωπα μεγαλε! Αυτο σημαινει οτι εισαι στα αληθεια ειτζιαρης ή σε κοροιδευουν οι καυλιαρηδες που σε αποκαλουν ετσι για να σου την πουνε?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
ρε ηλιθιε ξετσιπωτε δεν εστειλες πμ με κλαματα και παρακαλια σε αλλο μελος να το κοινοποιησει? κοιτα ενα πουστη ψευτη ρε. θες να εισαι περισσοτερο ξεφτιλας απο οτι ηλιθιος απο οτι φαινεται.
Δεν παρακάλεσα να με κάνει unmute.
Αναγνώρισα το λάθος μου και ζήτησα συγνώμη για την έκφραση που χρησιμοποίησα για τη νεκρή.

Σου σηκώθηκε;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ψέματα λένε. Μην τους πιστεύεις.

Εισαι ειτζιαρης και το κρυβεις αρχιδακι? Το ξερεις οτι μπορω να σε παω μεσα για εσκεμμενη προκληση βαριας σωματικης βλαβης ετσι? Ξερασε τα ολα!!
Ελπιζω μονο να μην εισαι βαλτος απο το πασοκ για να μας τρομοκρατησεις!  :2funny:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω εδωσα αιμα πριν ενα μηνα και κατι(στο στρατο)...αν ειχα κατι σοβαρο δε θα με ειχαν ειδοποιησει? :helpplea:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Εισαι ειτζιαρης και το κρυβεις αρχιδακι? Το ξερεις οτι μπορω να σε παω μεσα για εσκεμμενη προκληση βαριας σωματικης βλαβης ετσι? Ξερασε τα ολα!!
Ελπιζω μονο να μην εισαι βαλτος απο το πασοκ για να μας τρομοκρατησεις!  :2funny:
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:
Σήμερα βγαίνει η φωτογραφία μου.
Ήτανε να βγει από χτες, αλλά δεν είχα πάει κομμωτήριο.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
εγω εδωσα αιμα πριν ενα μηνα και κατι(στο στρατο)...αν ειχα κατι σοβαρο δε θα με ειχαν ειδοποιησει? :helpplea:

Επεσες κ εσυ στην παγιδα της πασοκικης προπαγανδας και χεστηκες πανω σου τωρα που ολοι μιλανε για το ειτζ ε?
Ναι καυλιαρη θα σε ειχαν ειδοποιησει! Προς το παρον εισαι υγειης και θα παραμεινεις ετσι οσο δεν κανεις ακαποτα με περιεργα ατομα!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :sunglasses:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Εξαρτάται απο τι είδος δοκιμασίας ελέγχου χρησιμοποιούν πχ διαφερει αν χρησιμοποιουν δοκιμασίες αντισωμάτων (ELISA συνήθως) ή δοκιμασίες εντοπισμού των νουκλεικων οξέων (PCR),ποιάς γενιάς,ποιας εταιρίας κτλ

Ρωτάω γιατί αλλού διάβασα 1 μήνας, αλλού 40 μέρες, άλλος λέει οτι ο μικροβιολόγος του είπε 6 μήνες. Περίπου ποιό είναι το σωστό, ανάλογα με το είδος δοκιμασίας?

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αναμενουμε ολοι φωτογραφιες απο τις υπολοιπες 6 βομβες που εντοπιστηκαν εχθες

Stories

Νέο!

Stories