analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Μην τον κοροιδευεις αλλο για την ασθενεια ρε μπουφο
δεν κοροϊδεύει την ασθενεια τον μαλακα κοροϊδεύει
Μην τον κοροιδευεις αλλο για την ασθενεια ρε μπουφο
Πόσες μέρες μετά τη μόλυνση πρέπει να περάσουν ώστε να μπορεί να ανιχνευτεί ο ιός (ή μάλλον τα αντισώματα) στο αίμα του αιμοδότη?
Συνήθως πόσο κrατάνε περίπου αυτοί οι έλεγχοι της μονάδας αίματος που συντηρείται στο ψυγείο πριν χρησιμοποιηθεί? Ή μάλλον, για να το θέσω αλλιώς, το αίμα μετά την αιμοληψία ελέγχεται μετά απο 2 μέρες, 2 μήνες, 2 χρόνια?
Πόσο συνηθισμένο φαινόμενο είναι να εντοπίζεται μολυσμένο με hiv αίμα απο τις αιμοδοσίες?
Μιλάμε ακόμα και για ελεύθερο στοματικό. Είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο για τις κοπέλες. Όπου ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό πρέπει να επεμβαίνει η πολιτεία και να σφραγίζεται το μπουρδέλο!
Sorry αλλά εμπιστοσύνη δεν έχω ούτε στους δικούς μας. Καθημερινά διαβάζεις με τι ευκολία αλληλογλύφονται.Εξάλλου η κοπέλα που έπιασαν δούλευε και σε στούντιο παράλληλα.@KD προφανως και υπαρχει προγραμμα στα στουντιο με ελευθερο
περασα απο το sweet angels στην μεταμορφωση ενα καινουργιο στουντιο
δεν ξερω αν το εγραψα και χθες... στα 90 ευρω προσφερει και ακαποτο στοματικο.
Απλα σε σωζει οτι πορνοπακης δεν δινει 90 ευρω
Το unmute δεν το ζήτησα.
Ο Global Moderator μου το έδωσε μόνος του.
Μπορεί να το επιβεβαίωσει και ο ίδιος.
Σου σηκώθηκε;
Απλα σε σωζει οτι πορνοπακης δεν δινει 90 ευρω
δεν κοροϊδεύει την ασθενεια τον μαλακα κοροϊδεύει
Δεν είναι συνηθισμενο στην Ελλαδα, ε;Δεν ειναι συνηθισμενο στην Ελλαδα να εντοπιζεται μολυσμενο αίμα.
Στα ΕΛΑΧΙΣΤΑ άτομα που δεν κάνουν ορομετατροπή, το Western Blot βγαίνει ακαθόριστο.
Όπως μου βγήκε εμένα.
Δεν παρακάλεσα να με κάνει unmute.ρε ηλιθιε ξετσιπωτε δεν εστειλες πμ με κλαματα και παρακαλια σε αλλο μελος να το κοινοποιησει? κοιτα ενα πουστη ψευτη ρε. θες να εισαι περισσοτερο ξεφτιλας απο οτι ηλιθιος απο οτι φαινεται.
Ψέματα λένε. Μην τους πιστεύεις.Ωπα μεγαλε! Αυτο σημαινει οτι εισαι στα αληθεια ειτζιαρης ή σε κοροιδευουν οι καυλιαρηδες που σε αποκαλουν ετσι για να σου την πουνε?
Ψέματα λένε. Μην τους πιστεύεις.
Σιγουρα.εγω εδωσα αιμα πριν ενα μηνα και κατι(στο στρατο)...αν ειχα κατι σοβαρο δε θα με ειχαν ειδοποιησει?
Σήμερα βγαίνει η φωτογραφία μου.Εισαι ειτζιαρης και το κρυβεις αρχιδακι? Το ξερεις οτι μπορω να σε παω μεσα για εσκεμμενη προκληση βαριας σωματικης βλαβης ετσι? Ξερασε τα ολα!!
Ελπιζω μονο να μην εισαι βαλτος απο το πασοκ για να μας τρομοκρατησεις!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
εγω εδωσα αιμα πριν ενα μηνα και κατι(στο στρατο)...αν ειχα κατι σοβαρο δε θα με ειχαν ειδοποιησει?
θενξ...Σιγουρα.
Οπως και αυτους που εχουν δωσει αιμα για αιμοδοσιες.
Εξαρτάται απο τι είδος δοκιμασίας ελέγχου χρησιμοποιούν πχ διαφερει αν χρησιμοποιουν δοκιμασίες αντισωμάτων (ELISA συνήθως) ή δοκιμασίες εντοπισμού των νουκλεικων οξέων (PCR),ποιάς γενιάς,ποιας εταιρίας κτλ