κοιτα δεν ειμαι ειδιμων του θεματος ουτε πανεπιστημιακος
ομως το ακαθοριστο νομιζω οτι δεν συμαινει μη "ορομετατρεπτικο" αλλα παροτρυνει σε μελοντικες εξετασεις
δηλαδη οτι δεν δειχνει εκινη την στιγμη και το γραφει και στο σαιτ που μου ειχες παραθεσει
οταν διαβασεις προσεκτικότερα θα δεις οτι δεν υπαρχει διεθνης συμφωνια για το τι θεωρείται ενδιαμεσο αποτελεσμα.
Βασικα και το ίδιο το γεγονός οτι υπάρχουν ενδιαμεσα αποτελέσματα σου λεει οτι η Western Blot δεν ειναι 100% ακριβής.Και το ιδιο γεγονός οτι απαιτούνται εξτρα τεστ σου λεει οτι δεν εμπιστευονται 100% την Western.ΚΑΜΙΑ δοκιμασια δεν ειναι 100%.
Παντως εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι θετικότητα στα τεστ αντισωμάτων σημαίνει τεράστια πιθανότητα (εννοω που πλησιαζει το 100%) να έχεις όντως μολυνθεί.
Eξτρα επιβεβαιωση προσφέρει ο μοριακός ελεγχος.
Ακομα πιο εξτρα επιβεβαιωση θα προσφερε η καλλιεργεια του αίματος για τον ιδιο τον ιο.Ακομα και αυτη δεν θα ήταν 100% γιατι και στις μεθοδους καλλιεργειας παιζουν σφάλματα (πιστεψτε με εδω ξέρω πολυ καλά τι λεω).
Επίσης δηλώνω οτι τις καλύτερες πληροφορίες για το θεμα μπορείτε να τις πάρετε απο εξειδικευμενους στο ζήτημα επιστήμονες.