Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 562K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειμε κοπελα ετυχε να εχω σχεση με καποιον ποθ ειχε κανει φυλακη και ηταν ανθρωποσ της νυχτας αυτα τα εμαθα πολυ αργοτερα το θεμα ειναι οτι εγω ζω με φοβο απο τοτε  ειχα νοσηλευτει μου εκαναν πολλες εξετασεις δεν ξερω αν μου ειχαν κανει και αυτη  φοβαμε πολυ  τα παντα δεν εχω κανει σχεση απο τοτε λογω τοθ φοβου

Ε, κανε μια εξεταση να σου φυγει το αγχος.
Σε καταλαβενω παντως γιατι ειχα κι εγω πριν χρονια καποιες επαφες με κοπελα, η οποια ειχε ηπατιτιδα C, αλλα δεν κολησα. Καλου κακου κανε παντως μια εξεταση.

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.019
Πόντοι
3.625
Πριν λίγο έδειξε στις ειδήσεις χτεσινό ντου της αστυνομίας στο φυλής 66,όπου μάζεψαν της εργαζόμενες,μαζί και η Ντενισσα όπου έκανε δηλώσεις στα κανάλια!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης

Μεχρι τις εκλογες θα μεζεψουν κι αλλες. Μετα ολα θα επιστρεψουν στην καθημερινοτητα. Ετσι ηταν και πριν τους Ολυμπιακους αγωνες. Πρεζακια και αστεγοι ειχαν εξαφανιστει για να επιστρεψουν.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Στο τριτο λινκ λεει: "Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS"
Τι εννοει οτι ειχε παλια aids και μετα της περασε ή οτι το εγραψε μετα θανατον?  :think: :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
το σκαι μας εχει θεμα :grin:
νεοι ανθρωποι πανε στα μπουρδελα  :rolleyes:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Στο τριτο λινκ λεει: "Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS"
Τι εννοει οτι ειχε παλια aids και μετα της περασε ή οτι το εγραψε μετα θανατον?  :think: :jerking:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511

KAI AYTOW META UANATON TA EIPE AYTA

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
H Στεφανίδου έδειξε σήμερα ένα βίντεο από έναν άντρα ζάκι που έλεγε ότι έχει aids και ότι δεν τον νοιάζει αν κολλήσει κάποιον και από πάνω στην ετικέτα έγραφε ότι μιλάει με ιερόδουλη.
O0qvJh.jpg

dV8fah.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Αλέκο η Παπαγιαννίδου πέθανε τον περασμένο μήνα. Πίστευε στο μυαλό της ότι είχε "κερδίσει" τον ιο του ΗΙV/AIDS. Άνηκε στους "αρνητές" του ιου.

evil_dead

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερωτηση παιδια,και να απαντησει μονο οποιος ξερει(αν ξερει) κι οχι παπαριες.Εκανα το τεστ σημερα σε μικροβιολογο(περισσοτερο για να μου φυγει η εννοια,αποτελεσμα θα ξερω αυριο) και μου ειπε οτι θα πρεπει να εχουν περασει 6 μηνες απο την επαφη για να μπορουμε να ξερουμε οριστικα.Κατα ποσο ισχυει αυτο?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αλέκο η Παπαγιαννίδου πέθανε τον περασμένο μήνα. Πίστευε στο μυαλό της ότι είχε "κερδίσει" τον ιο του ΗΙV/AIDS. Άνηκε στους "αρνητές" του ιου.

Μαλιστα! Και να τι επαθε! Γιαυτο οταν δε μας αρεσει κατι δεν παριστανουμε οτι δεν υπαρχει!  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
H Στεφανίδου έδειξε σήμερα ένα βίντεο από έναν άντρα ζάκι που έλεγε ότι έχει aids και ότι δεν τον νοιάζει αν κολλήσει κάποιον και από πάνω στην ετικέτα έγραφε ότι μιλάει με ιερόδουλη.
O0qvJh.jpg

dV8fah.jpg
εχεις δικιο ;) αντρας ειναι αλλα γιατι το κανει αυτο η τατιανα για τηλεθεαση?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Μια ερωτηση παιδια,και να απαντησει μονο οποιος ξερει(αν ξερει) κι οχι παπαριες.Εκανα το τεστ σημερα σε μικροβιολογο(περισσοτερο για να μου φυγει η εννοια,αποτελεσμα θα ξερω αυριο) και μου ειπε οτι θα πρεπει να εχουν περασει 6 μηνες απο την επαφη για να μπορουμε να ξερουμε οριστικα.Κατα ποσο ισχυει αυτο?
Καλά που δεν σου είπε ότι θα πρέπει να έχουν περάσει 6 χρόνια.
Να πας να ξανακάνεις το τεστ ανώνυμα και δωρεάν στο πλησιέστερο δημόσιο νοσοκομείο.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2107222222.

evil_dead

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά που δεν σου είπε ότι θα πρέπει να έχουν περάσει 6 χρόνια.
Να πας να ξανακάνεις το τεστ ανώνυμα και δωρεάν στο πλησιέστερο δημόσιο νοσοκομείο.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2107222222.
Δεν θελω νοσοκομειο ρε φιλε,θα πηγαινα απο την αρχη αν ηταν ετσι.Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι μου ειπε μαλακιες?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Δεν θελω νοσοκομειο ρε φιλε,θα πηγαινα απο την αρχη αν ηταν ετσι.Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι μου ειπε μαλακιες?
Γιατί είναι μπάζο.
Θες, δε θες, σε νοσοκομείο θα πας να το κάνεις.

evil_dead

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί είναι μπάζο.
Θες, δε θες, σε νοσοκομείο θα πας να το κάνεις.
Παραλογιζεσαι τωρα.Ειναι μικροβιολογος τοσα χρονια,μεγαλος ανθρωπος,γιατι να παω νοσοκομειο?Να πω οτι δεν ζω αθηνα,αλλα εχω καταθεσει φυλης 104 και αλλου πριν κανα 8μηνο.Λαρισα ηταν η τελευταια φορα πριν κανα 2μηνο με προφυλακτικο.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Παραλογιζεσαι τωρα.Ειναι μικροβιολογος τοσα χρονια,μεγαλος ανθρωπος,γιατι να παω νοσοκομειο?Να πω οτι δεν ζω αθηνα,αλλα εχω καταθεσει φυλης 104 και αλλου πριν κανα 8μηνο.Λαρισα ηταν η τελευταια φορα πριν κανα 2μηνο με προφυλακτικο.
Πάρτον ένα τηλέφωνο και ρώτα τον να σου πει τις ονομασίες των τεσσάρων εναλλακτικών υποδοχέων από τις οποίες μπαίνει ο ιός HIV σε ένα υγιές Τ4 λεμφοκύτταρο.
Αν ξέρει να σου απαντήσει, δεν είναι μπάζο.
Αν δεν ξέρει, είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom