You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 560K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
νιοθω τοσο πανικο εχω τετοια στεναχωρια που εαν εχω τον ιο το μονο που μου μενει ειναι να πεσω απο την ακροπολη
Γιατι απο την Ακροπολη ρε φιλε ? Τοσες γεφυρες εχει η Αττικη.
Και γιατι χεις πανικο, πηγες με καμια απο τις εικονιζομενες ?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
εχει προνοησει ο φιλος για τις επομενες που ερχονταιΓιατι απο την Ακροπολη ρε φιλε ? Τοσες γεφυρες εχει η Αττικη.
Και γιατι χεις πανικο, πηγες με καμια απο τις εικονιζομενες ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι ειπε ο ανθρωπας ρεμε τα τεστ τησ ηπατιτηδας μπορει να φανει αν καποιος μπορει να εχει αιτζς??
Επισκέπτης
εχει προνοησει ο φιλος για τις επομενες που ερχονται
ΟΚ. Αλλα να μην πηδηξει απο την Ακροπολη. Τι του φταινε οι τουριστες ?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
λογικα οχι αλλα προλαβανε και κρυφτηκανε προς το παρον ειναι το πιο πιθανογια την μιμα και την λορυ καλα αυτες πως την γλυτωσαν ειναι καθαρες δηλαδη
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
φανταζεσαι ομως να πεσεις απο την ακροπολη και να βρεις και πορτοφολι???νιοθω τοσο πανικο εχω τετοια στεναχωρια που εαν εχω τον ιο το μονο που μου μενει ειναι να πεσω απο την ακροπολη
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
υπαρχουν ακομα τουριστες στην ακροπολη; :SΟΚ. Αλλα να μην πηδηξει απο την Ακροπολη. Τι του φταινε οι τουριστες ?
Επισκέπτης
αδειο θα ειναι τιποτα κλεφτρονια θα το πεταξανφανταζεσαι ομως να πεσεις απο την ακροπολη και να βρεις και πορτοφολι???
Επισκέπτης
υπαρχουν ακομα τουριστες στην ακροπολη; :S
Ε, ολο και καποιοι θα σκανε.
Δεν μας λεει ομως ο φιλος τι περασε και τον κανει να ανησυχει τοσο για την υγεια του.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
αυτο περιμενω να ακουσω και εγωΕ, ολο και καποιοι θα σκανε.
Δεν μας λεει ομως ο φιλος τι περασε και τον κανει να ανησυχει τοσο για την υγεια του.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
με τα τεστ τησ ηπατιτηδας μπορει να φανει αν καποιος μπορει να εχει αιτζς??
ειμε κοπελα ετυχε να εχω σχεση με καποιον ποθ ειχε κανει φυλακη και ηταν ανθρωποσ της νυχτας αυτα τα εμαθα πολυ αργοτερα το θεμα ειναι οτι εγω ζω με φοβο απο τοτε ειχα νοσηλευτει μου εκαναν πολλες εξετασεις δεν ξερω αν μου ειχαν κανει και αυτη φοβαμε πολυ τα παντα δεν εχω κανει σχεση απο τοτε λογω τοθ φοβου
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
αλλες 5 βρεθηκαν λεει ρε μαγκες.πανικος θα γινει πικρα μεγαλη
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εσυ δεν κολας ιουςειμε κοπελα ετυχε να εχω σχεση με καποιον ποθ ειχε κανει φυλακη και ηταν ανθρωποσ της νυχτας αυτα τα εμαθα πολυ αργοτερα το θεμα ειναι οτι εγω ζω με φοβο απο τοτε ειχα νοσηλευτει μου εκαναν πολλες εξετασεις δεν ξερω αν μου ειχαν κανει και αυτη φοβαμε πολυ τα παντα δεν εχω κανει σχεση απο τοτε λογω τοθ φοβου
Εισαι ιος απο μόνη/ο σου!
Επισκέπτης
αν εκεινον δεν τον στη φυλακη δεν εχεις προβλημαειμε κοπελα ετυχε να εχω σχεση με καποιον ποθ ειχε κανει φυλακη και ηταν ανθρωποσ της νυχτας αυτα τα εμαθα πολυ αργοτερα το θεμα ειναι οτι εγω ζω με φοβο απο τοτε ειχα νοσηλευτει μου εκαναν πολλες εξετασεις δεν ξερω αν μου ειχαν κανει και αυτη φοβαμε πολυ τα παντα δεν εχω κανει σχεση απο τοτε λογω τοθ φοβου