Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Και αυτές οι κοπέλες από πιάτσες έτσι. Την τελευταία την έχω δει να βολτάρει στο τρίγωνο. τώρα για τις υπόλοιπες άγνωστο. Πάντως όλες πρεζάκια από ότι καταλαβαίνω και αυτές

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
1.180 αιμολιψίες/85 με aids=14%
Mάλιστα,μέχρι στιγμής δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
την πρωτη την ειχα δει και εγω εκανε πιατσα στο joys kafe στην ομονοια μαλιστα την πετυχα σε φαση που ηρθε ενας τυπος κατσανε οκλαδον και της βαρεσε ενεση στο ποδι

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Εδω λεει οτι συνολικα ειναι 85 εχουν βγαλει 17 αρα εχουν καβα 68 οποτε καταλαβενεται τι εχει να γινει μεχρι και τις δευτερες εκλογες :think: :think:
το θεμα ειναι οτι λενε οτι οι ελενχοι ξεκινησαν απο το σεμπτεμβριο το 2011 και εχουν βρει 85 τι στο διαολο μετα απο 9 μηνες
το θυμηθηκαν?

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Οι 85 είναι όσες έχουν βρει από το Σεπτέμβριο. Υπάρχει δυστυχώς ΤΕΡΑΣΤΙΑ διασπορά του ιού στους τοξικομανείς. Σε μια έκθεση του ΟΚΑΝΑ έλεγε ότι σε χρήστριες που εξετάστηκαν, 1 στις 4, ηλικίας μέχρι 25 ετών είναι φορέας.

Σε οποιαδήποτε χώρα που κατέρρευσε οικονομικά (δείτε το παράδειγμα των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ) και μπήκε το ΔΝΤ, τα ίδια ακριβώς γίνονται (αύξηση των φορέων σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα σε τοξικομανείς). Βλέπετε κόβονται δαπάνες σε τομείς που ΔΕΝ πρέπει, ενώ σε άλλους συνεχίζεται το φαγοπότι. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε...

Περιμένω να δω τους ελέγχους ΜΕΤΑ τις εκλογές...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Και αυτές οι κοπέλες από πιάτσες έτσι. Την τελευταία την έχω δει να βολτάρει στο τρίγωνο. τώρα για τις υπόλοιπες άγνωστο. Πάντως όλες πρεζάκια από ότι καταλαβαίνω και αυτές

Ολες πρεζακια ειναι (εκτος απο την πρωτη) αλλα δυστυχως οι παραπληροφοριοδοτες τις εχουν περασει ως ιεροδουλες
με αποτελεσμα να τρομοκρατηθουν οι συναγωνιστες μπουρδελιαρηδες ! !
Η υποθεση βρωμαει,ειδικα τ'οτι το θεμα βγηκε τωρα . . .
Τα χρηματα που "χανει" το κρατος απο την πορνεια ειναι πααααρα πολλα . . .

Εδω λεει οτι συνολικα ειναι 85 εχουν βγαλει 17 αρα εχουν καβα 68 οποτε καταλαβενεται τι εχει να γινει μεχρι και τις δευτερες εκλογες :think: :think:

από το Φεβρουάριο του 2010 έως σήμερα σε στενή συνεργασία με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχει επανειλημμένα με δημόσιες τοποθετήσεις εντός και εκτός συνόρων της χώρας σε όλους τους τόνους υπογραμμίσει το ζωτικής σημασίας ζήτημα της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού του aids και των άλλων σεξουαλικά μεταδιδομένων νοσημάτων στη χώρα μας, με στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη».
Το υπουργείο τονίζει ότι μέχρι σήμερα, στις κινητές μονάδες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από το 2010 έχουν εξεταστεί περισσότερα από 24.000 άτομα και έχουν γίνει 1.180 αιμοληψίες (από τις οποίες 85 έχουν βρεθεί θετικές στον ιό HIV).....

Σε 2 χρονια εχουν βρει 85 ! !

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ωραία λοιπόν ο σκοπός του θέματος που ανοίχτηκε ήταν η 21χρονη ιερόδουλη που βρέθηκε θετική όλα καλά και όλα ωραία να βάλουμε κει τη φωτό της ώστε οι συναγωνιστές να προσέξουν και να πάνε άμεσα για εξετάσεις.

Τα πρεζάκια γιατί τα έβαλαν φωτογραφίες; Συγνώμη αλλά χοντρικά εκτός από τους κλώνους, φλόμπες πούστηδες εργαζόμενες κτλ. μέσα στο σάιτ είμαστε περίπου 10 χιλιάδες μέλη. Πιστεύω πως κανένας από εμάς δεν θα πήγαινε με αυτές τις γυναίκες ρισκάροντας την ζωή του. Ποιο είναι το νόημα λοιπόν πλέον γιατί το μόνο που κάνουμε είναι να ανακυκλώνουμε ειδήσεις, να γινόμαστε γιατροί δικηγόροι και να καυγαδίζουμε

Μήπως θα έπρεπε να βγάλουμε στη δημοσιότητα ποιες είναι οι τάνες που κάνουν διάφορα περίεργα  και να πάνε εκεί πέρα να ψάξουν;

demba

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
http://images.watchit.gr/?h=398&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2012/05/03/eugenia.jpg[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube]jsph2Z-FG0Q[/MEDIA]

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Και για να το γαμήσω λίγο, εμένα κύριοι προσωπικά ως μπουρδελιάρη δεν με τιμάει όλο αυτό έχω μία αξιοπρέπεια με τις γκόμενες που θα πάω και δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσω μία τελειωμένη προτιμώ να την αρμέξω μόνος στο σπίτι.

Οπότε τι στο διάολο έχουν παρεξηγηθεί κάποια πράγματα. Τις ονομάζουν ιερόδουλες ενώ δεν είναι. Ο μπουρδελιάρης δεν θα πάει με αυτές και αφήστε το γεγονός που κάποιοι άσχετοι δημοσιογράφοι μιλάνε για 85 κρούσματα συνολικά σε οίκους ανοχής. ΜΑΛΑΚΕΣ αν ήταν έτσι τα πράγματα τώρα θα έτρεχε η μισή Αθήνα ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Και για να το γαμήσω λίγο, εμένα κύριοι προσωπικά ως μπουρδελιάρη δεν με τιμάει όλο αυτό έχω μία αξιοπρέπεια με τις γκόμενες που θα πάω και δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσω μία τελειωμένη προτιμώ να την αρμέξω μόνος στο σπίτι.

Οπότε τι στο διάολο έχουν παρεξηγηθεί κάποια πράγματα. Τις ονομάζουν ιερόδουλες ενώ δεν είναι. Ο μπουρδελιάρης δεν θα πάει με αυτές και αφήστε το γεγονός που κάποιοι άσχετοι δημοσιογράφοι μιλάνε για 85 κρούσματα συνολικά σε οίκους ανοχής. ΜΑΛΑΚΕΣ αν ήταν έτσι τα πράγματα τώρα θα έτρεχε η μισή Αθήνα ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
πες τα ρε αρχηγέ!!! τα ίδια λέω κ γω!! αυτές είναι ζάκια....καμιά σχέση με αυτές που καταθέτουμε εμείς... :thumbsup: :thumbsup:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Τα πρεζάκια γιατί τα έβαλαν φωτογραφίες;
Γιατί δεν βρήκανε άλλες τάνες.

Επίσης δεν θα βγούν φωτογραφίες από μαύρες τάνες.
Εκτός του ότι αυτές δεν τρυπιούνται, κολλάνε δύσκολα και HIV γιατί αρκετές έχουν αυτή την περίφημη μετάλλαξη στα Τ4 κύτταρα, που δεν κολλάς με τίποτα.
Τυχερές οι καργιόλες.

Υπάρχουνε και μαύρες οροθετικές στην Ελλάδα, εγώ ξέρω αρκετές.
Όλες παίρνουν θεραπεία, οπότε είναι μη-μεταδοτικές κατά 98%, οι περισσότερες φέρανε τον ιό από τη χώρα τους και δεν είναι εκδιδόμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom