Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρωτον, δεν ειπε κανενας οτι πηγαν μαζι της 700 ατομα χωρις προφυλακτικο.
Αν ειπε τετοιο πραγμα η υποψηφια των οικολογων, λεει ψεματα.
Δευτερον. Ας βρει τις φωτογραφιες ο λοβερδος κι ας τις δημοσιευσει.
Ειναι αρμοδιος να αποφασισει? Ως τι?
ως πανικοβλημένος μαλακας που βλέπει στις δημοσκοπήσεις το πασοκ 5ο κόμμα με γύρω στο 10άρι και δεν ξέρει εάν θα είναι στη βουλή στις 7 μαίου. Τα ευρήματα μάλιστα μιλούν για πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ στη Β αθήνας που κατεβαίνει.....

κάνε τις αναγωγές σου.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αν ξέρανε, ότι σήμερα ένας οροθετικός παίρνει 1 χάπι την ημέρα, έχει μη ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο (δηλαδή του κάνουνε pcr test και βγαίνει αρνητικό), δεν μεταδίδει (κατά 98%) τον ιό με το γαμήσι, έχει προσδόκιμο ζωής όσο ένας κανονικός άνθρωπος, έχει το γιατρό του απίκο ανά πάσα στιγμή και παίρνει 700 ευρώ το μήνα επίδομα... τότε μπορεί και να χαλαρώσουν τα μέτρα προφύλαξης.

Πολλοί βέβαια το ξέρουν.

Τύπε, εντάξει, υπάρχει και το αντίστροφο. Αν πεις ότι κάποιος έχει μη ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο (πχ. ο Μάτζικ) θα βρεθούν κάποιοι να σου πουν ότι θεραπεύτηκε, ότι το έιτζ είναι κατασκεύασμα των φαρμακευτικών κτλ κτλ.

Να σε ρωτήσω, και αν θέλεις απαντάς. Είσαι οροθετικός;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πολυ εντυπωσιακο! Και που ακριβως θα τις βρει;

Έλα μου ντε. Με βλέπω να κυκλοφορώ με γκαμπαρντίνα και τραγιάσκα στην Φυλής, γιατί τους έχω ικανούς να φωτογραφίζουν μέχρι και περαστικούς.

ως πανικοβλημένος μαλακας που βλέπει στις δημοσκοπήσεις το πασοκ 5ο κόμμα με γύρω στο 10άρι και δεν ξέρει εάν θα είναι στη βουλή στις 7 μαίου. Τα ευρήματα μάλιστα μιλούν για πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ στη Β αθήνας που κατεβαίνει.....

κάνε τις αναγωγές σου.

Εντάξει, τον κλάψα τον βγάζουν πάντως πιο δημοφιλή στα πασοκεμόν. Ε του πστ, ένας μπαστόκος βουλευτής θα βγει.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
,γιατι τα γραφες αυτά ? α) Μου έκοψες τη φόρα ,πανω που ήμουνα ετοιμος να παω να βαλω στεφανια στο εκλογικο κεντρ το Πιασοκ στη γειτονια μου β) ημουνα ετοιμος να ψηφισω την υπουργαρα μας γ) παω που ειχα χαρεί και ειχα ξεχαστεί  και επλεα σε πελαγη ευτυχιας ,που εχω τετοιυς κυβερνητες
 Οσα γραφει ο πρωτος στον οποιο απαντησες  ειναι αληθεια,τα "τεστ" ειναι μια μαλακια των εταιριών,απαραιτητη ομως για να πεισουν τα υποψηφια θυματα να παρουν τα φαρμακα που "θα τους σωσουν τη ωή| (αφου ειναι μελλοθανατοι,ομως? ...λετομερειες...) Προσθτω οτι, ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ-που εχουν ολα τα φαρμακευτικα- που γραφει οτι το τεστΔΕΝ ανιχνευει κανενα ιο-ΑΛΛΑ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ( ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ  Η ΑΠΆΤΗ ΤΟΥς ) οΣΟΙ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΑ-ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ ΤΟΥς ΠΕΤΑΝΕ  ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΧΙ  ΟΜΩς ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΊ  ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟ  ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

ΟΡΜΑΤΕ ΛΟΙΠΟΟΝ ,ΟΛΟΙ  ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ-ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥ αΝΤΡΕΑ- ΔΑΓΚΩΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟΟΟΟΟΟΟΟ-ΥΠΟΥΡΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλά για τα πασόκια τα χουμε πεί , αλλά εικάζω ότι πολλοί θα νιώσουν ασφαλείς ξανα-ψηφίζοντάς τους , είναι κάτι σαν πείραμα κοινωνικής ψυχολογίας, θα το δείς  ;)

δεύτερον για να είμαι δίκαιος το σύνδρομο aids υπάρχει
αλλά έχω εκφράσει τις ενστάσεις μου στον τρόπο μετάδοσης και κυρίως στις κατηγορίες
ανθρώπων που αυτό προσβάλει
.

τρίτον όλη αυτή η αδικαιολόγητη φοβία και  τρομολαγνεία , χρησιμοποιείται για ψηφοθηρικούς λόγους και το κυριότερο καταπατώντας ανθρώπινα δικαιώματα και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
εξάλλου όπως λές και σύ ο κόσμος διψάει για αποδιοπομπαίους τράγους , είναι στη φύση του ,
να εξαγνίζεται βλέποντας ένα ουδέτερο και κακόμοιρο όν να σφάζεται μπροστά του , νομίζοντας ότι εξουδετερώνεται το ΚΑΚΟ ...

Επισκέπτης
δεύτερον για να είμαι δίκαιος το σύνδρομο aids υπάρχει
αλλά έχω εκφράσει τις ενστάσεις μου στον τρόπο μετάδοσης και κυρίως στις κατηγορίες
ανθρώπων που αυτό προσβάλει
.
oρθό  ;)

επίσης ΠΟΤΕ δεν έχει βρεθεί άντρας str8 που να κόλλησε
aids απο sex , οπότε ο τρόπος μετάδοσης είναι συγκεκριμένος
Θες να μας πεις δυο κουβέντες παραπάνω;Τί εννοείς δεν έχει βρεθεί στρέιτ άντρας που να μην έχει κολλήσει τον ιό από σεξ;
Ποιους προσβάλλει και με ποιόν τρόπο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

κάνε τις αναγωγές σου.
Ε και τι εννοεις ρε Περσυ?
Οτι μια τετοια δηλωση του δινει σταυρους?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε και τι εννοεις ρε Περσυ?
Οτι μια τετοια δηλωση του δινει σταυρους?
σαφώς.
το πασοκ έχει χάσει τεράστια μεγέθη προς τα αριστερά....
σήμερα το σκάι και όλα τα άλλα πασοκοκάναλα δείχναν τις δηλώσεις του υποψηφίου της ΧΑ στο BBC........
είναι προφανές ότι η συντηρητικοποίηση του πασοκ με την επαναφορά του χρυσαυγουλίδη και τις δηλώσεις του λοβέρδου προσπαθεί να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά όλων αυτών που σκοπεύουν να ψηφίσουν χρυσή αυγή μονο και μόνο απο την ατζέντα του μιχαλολιάκου που φέρεται να εφαρμόζει με σπουδή το πασοκ τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Ηαμυγδαλέζα ας πούμε σου θυμίζει πολύ το πασοκ του γιωργάκη με το νόμο περί ιθαγένειας;

κάνε τις αναγωγές σου.

τα ατομα έχουν φάει τέτοιο πανικό απο τις κρυφές που κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ για να μπουν κοινοβούλιο.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
προσωπικά θεωρώ ότι μετά τις 6 παίζει να έχουμε και διάλυσ ητου πασοκ όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θες να μας πεις δυο κουβέντες παραπάνω;Τί εννοείς δεν έχει βρεθεί στρέιτ άντρας που να μην έχει κολλήσει τον ιό από σεξ;
Αν και το χω πεί πολλάκις , θα  ξαναγράψω λίγα πράγματα

Το aids είναι μια κατάσταση επίκτητης ανοανεπάρκειας στην οποία είσαι ευάλωτος σε ένα σωρό ευκαιριακές λοιμώξεις.
Το 99,999% των περιπτώσεων με aids είναι κραγμένοι ομοφυλόφιλοι , ναρκομανείς και γυναίκες. (παλιότερα και μεταγγιζόμενοι)
Φαίνεται ότι με κάποιο τρόπο , μέσω του αίματος και του σπέρματος ,μεταδίδεται ο υποτιθέμενος ιός και το ανοσοποιητικό αυτών των κατηγοριών πέφτει.

Δέν μπορώ να ξέρω τους μηχανισμούς των γεγονότων , αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανισθεί ποτέ περιστατικό str8 άντρα που να κόλλησε aids απο γυναίκα μέσω σέξ.

Επίσης υπάρχουν πολλές καταστάσεις που κάνουν επίκτητη ανοσοανεπάρκεια πέρα απο τον "ιό"

αυτά τα ολίγα προς το παρόν

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Και εγώ το ίδιο νομίζω. Παίζει να έχουν γκάλοπ που δείχνουν δυναμική στην ΧΑ και γι' αυτό έχουν γίνει πιο χρυσαυγίτες και από τον μιχαλολιάκο.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
απο τα λιγα που ξερω κολανε οι πρεζακηδες και οι πουστηδς

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν και το χω πεί πολλάκις , θα  ξαναγράψω λίγα πράγματα

Το aids είναι μια κατάσταση επίκτητης ανοανεπάρκειας στην οποία είσαι ευάλωτος σε ένα σωρό ευκαιριακές λοιμώξεις.
Το 99,999% των περιπτώσεων με aids είναι κραγμένοι ομοφυλόφιλοι , ναρκομανείς και γυναίκες. (παλιότερα και μεταγγιζόμενοι)
Φαίνεται ότι με κάποιο τρόπο , μέσω του αίματος και του σπέρματος ,μεταδίδεται ο υποτιθέμενος ιός και το ανοσοποιητικό αυτών των κατηγοριών πέφτει.

Δέν μπορώ να ξέρω τους μηχανισμούς των γεγονότων , αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανισθεί ποτέ περιστατικό str8 άντρα που να κόλλησε aids απο γυναίκα μέσω σέξ.

Επίσης υπάρχουν πολλές καταστάσεις που κάνουν επίκτητη ανοσοανεπάρκεια πέρα απο τον "ιό"

αυτά τα ολίγα προς το παρόν

Και απο που βγαζεις αυτα τα συμπερασματα???  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom