Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν έχεις πάει ποτέ εκεί που κάνουν πιάτσα οι μαύρες? Τίγκα στους πελάτες είναι.
Και στην Πατησίων δλδ, έχω δει αρκετούς γύρω στα 50-60 να τις ψωνίζουν.

Για τα πρεζάκια μίλαγα. Τις έχω δει να εκδίδονται αλλά δεν έχω δει κάποιον να τις ψωνίζει.

Οι περισσότεροι περαστικοί ανοίγουν βήμα και απομακρύνονται βιαστικά.

Τώρα όσοι τις ψωνίζουν καλά .....  :priest:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τυπε μηπως υπερβαλεις?
που εβλεπες γραβατωμενους να τις παιρνουν
εγω κατι πακια κατι παππουδια εβλεπα να τους μιλανε
και σπανια καποιος επαιρνε καποια απο δαυτες
συνηθως σε κατι μαυριδερους τυπους μιλουσαν παντως
τι λεσ τυπε... οσεσ φορεσ εχω αραξει και πινω την berr μου στο γωνιακο καφε τα εβλεπα.ειδικα  αυτη η πιο μικρη ηταν καθε μερα εκει πανω κατο ...οι αλλεσ ηταν στην κατω πλατεια εκει στο περιπτερο  καθε μερα εκει που κανουν νταλαβερια οι πρεζακηδεσ.. ολουσ τουσ περναν μονεσ τουσ πηγεναν και ζηταγαν βιζιτα αφου ειναι αρωστεσ τυπε μου

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν έχεις πάει ποτέ εκεί που κάνουν πιάτσα οι μαύρες? Τίγκα στους πελάτες είναι.
Και στην Πατησίων δλδ, έχω δει αρκετούς γύρω στα 50-60 να τις ψωνίζουν.
Εκει κανεις και εσυ πιατσα ζακι μου?  :2funny:

Η απλα μελετας την πορνεια?

Οκ τύπε.  :)

Πάντως με έχει ξενερώσει πολύ αυτή η ιστορία. Όχι για τους τρόμπες που πηγαίναν μαζί τους. Αλλά για αυτές τις γυναίκες. Κρίμα, πολύ κρίμα.
Ρε τυπε το σκηνικο με τα πρεζακια παιζει πολλα χρονια. Γενικα εμενα με εχει ξενερωσει η κοινωνια μας. Εδω και πολλα χρονια μαλιστα.

Επισκέπτης
Εντάξει τώρα, αν αντιλαμβάνομαι αυτά που λες, λες παπαριές καμαρωτές.

Η κοινή χρήση σύριγγας, που είναι συνήθεια στους χρήστες ενδοφλεβίων, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη μολυσματική πρακτική.
Σε βάθος χρόνου, μπορούμε να μιλάμε για βεβαιότητα.
Το πραμα ειναι  απλο και ασε τα περι βεβαιοτητων.

ΧΑΡΤΙ ΕΧΕΙΣ για να αποδειξεις οτι τα ζακια στην Ομονοια ηξεραν οτι ειναι φορεις και αρα εν γνωσει τους κλπ.,αρα για προστασια της κενωνιας βγαζω τις μουρες τους κι ετσι?

Γιατι οσον αφορα τη Ρωσσιδα αυτο παιχτηκε,οτι ηξερε απο πριν κλπ.,κλπ.:Οτι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΝΟΜΙΚΑ οτι ηξερε κλπ.

Και για να σε προλαβω ΔΕΝ τα λυπαμαι τα ζακια με την καμμια,αλλο αυτο ομως και αλλο εγκρινω τα ψηφοπαιχνιδα του καθε καριολη σε βαρος της τελευταιας τρυπας της φλογερας.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Για τα πρεζάκια μίλαγα. Τις έχω δει να εκδίδονται αλλά δεν έχω δει κάποιον να τις ψωνίζει.

Οι περισσότεροι περαστικοί ανοίγουν βήμα και απομακρύνονται βιαστικά.

Τώρα όσοι τις ψωνίζουν καλά .....  :priest:
τα πακια γαμανε τετοιες για 5 και 10 ευρω ταριφα και ολα χωρις προφυλαξη μεχρι και τελειωμα μεσα τους απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σας.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

ΧΑΡΤΙ ΕΧΕΙΣ για να αποδειξεις οτι τα ζακια στην Ομονοια ηξεραν οτι ειναι φορεις και αρα εν γνωσει τους κλπ.,αρα για προστασια της κενωνιας βγαζω τις μουρες τους κι ετσι?

Γιατι οσον αφορα τη Ρωσσιδα αυτο παιχτηκε,οτι ηξερε απο πριν κλπ.,κλπ.:Οτι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΝΟΜΙΚΑ οτι ηξερε κλπ.

Και για να σε προλαβω ΔΕΝ τα λυπαμαι τα ζακια με την καμμια,αλλο αυτο ομως και αλλο εγκρινω τα ψηφοπαιχνιδα του καθε καριολη σε βαρος της τελευταιας τρυπας της φλογερας.
+1 Το ειπα και μια σελιδα πριν.
Η κοινωνια ειναι γνωστο αδιαφορει για τους ανημπορους. Ο τρομος υπερισχυει της ηθικης.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Γενικα εμενα με εχει ξενερωσει η κοινωνια μας. Εδω και πολλα χρονια μαλιστα.

Ποια κοινωνία ρε τύπε? μόλις είδα οτι ο BMWς ανέβασε κριτική για σημερινό πήδημα. Δε μπορουσε να περιμένει μια - δυο βδομάδες να βγούν οι εξέτασεις αφού καθοτανε και γλυφομούνιαζε τη Νατασα αλλά πήγε και έδινε γλωσσόφιλα σήμερα σε άλλη κοπέλα. Δεν υπάρχει αυτός ο λαός πραγματικά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι θα πει δεν λυπάσαι ρε;
φταίει το ζάκι που ο πατέρας του είναι λιώμα μπέκρα και η μάνα του πουτάνα;
έλεος ρε
έλεος.
κοινωνία λέει ανθρώπων.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ειναι μεγαλο θεμα τυποι  και στην φυλακα που θα πανε οταν βγουν παλι τα ιδια πιατσα....και πρεζα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποια κοινωνία ρε τύπε? μόλις είδα οτι ο BMWς ανέβασε κριτική για σημερινό πήδημα. Δε μπορουσε να περιμένει μια - δυο βδομάδες να βγούν οι εξέτασεις αφού καθοτανε και γλυφομούνιαζε τη Νατασα αλλά πήγε και έδινε γλωσσόφιλα σήμερα σε άλλη κοπέλα. Δεν υπάρχει αυτός ο λαός πραγματικά.
Γ Α Μ Α Τ Α

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το πραμα ειναι  απλο.

Τύπε, το ότι είναι και κόλπο του κλάψα, είναι δεδομένο. Ξαφνικά πριν τις εκλογές άφησε τις προφητείες και ανέλαβε δράση.

Από εκεί και πέρα, ορθότατα ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία και εισαγγελέας έδωσε στην δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες.
Για τον απλούστατο λόγο, ότι ακόμα και αν υποτεθεί ότι δεν ήξεραν, ήταν υποχρεωμένες να γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας τους πριν εκδοθούν.
Βλέπεις, για ένα περίεργο λόγο, ο νόμος απαιτεί να είσαι υγιής πριν ασκήσεις το επάγγελμα της πόρνης, έστω και ευκαιριακά.

Ακόμα και αν δεν γνώριζαν ότι ήταν φορείς, έπρεπε να γνωρίζουν ότι έπρεπε να έχουν χαρτιά.

Αν μου έλεγες ότι έπρεπε να αποδείξει η αστυνομία ότι όσες μάζεψε εκδίδονταν, θα είχαν μια βάση τα λεγόμενα σου.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειμαστε καταδικασμενοι να καταστραφουμε. Αυτος ο κοσμος δεν αλλαζει ποτε.  :-

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
έλεος ρε
έλεος.
κοινωνία λέει ανθρώπων.

Τύπε, έχει διαφορά η κακούργα η κοινωνία, η δεύτερη ευκαιρία και το καμένο χαρτί.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
έλεος ρε
έλεος.
κοινωνία λέει ανθρώπων.

+1

Όλα έχουν αιτίες. Ναι οκ, άλλο να μη θες καμία επαφή μαζί τους κι άλλο να λες δεν τα λυπάμαι καλά να πάθουν.

Μπράβο στο μαλάκα.

Επισκέπτης
έλεος ρε
έλεος.
κοινωνία λέει ανθρώπων.
Καταλαβαινω τι θες να πεις.Απολυτως,και το εννοω.

Να σου πω κατι ομως:Tα ζακια ειναι τελειωμενες περιπτωσεις ΕΚΤΟΣ και αν θελουνε τα ιδια να τη γλιτωσουν.

Δε πα να κανεις 500 προγραμματα και χιλιες βοηθειες,εαν δεν θελουνε ΤΑ ΙΔΙΑ να τη γλιτωσουνε,εκει,θα σερνονται στην Ομονοια(ΟΛΕΣ οι φατσες ειναι φυσιογνωμικα γνωστες)για τη δοση τους.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Τύπε, το ότι είναι και κόλπο του κλάψα, είναι δεδομένο. Ξαφνικά πριν τις εκλογές άφησε τις προφητείες και ανέλαβε δράση.

Από εκεί και πέρα, ορθότατα ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία και εισαγγελέας έδωσε στην δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες.
Για τον απλούστατο λόγο, ότι ακόμα και αν υποτεθεί ότι δεν ήξεραν, ήταν υποχρεωμένες να γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας τους πριν εκδοθούν.
Βλέπεις, για ένα περίεργο λόγο, ο νόμος απαιτεί να είσαι υγιής πριν ασκήσεις το επάγγελμα της πόρνης, έστω και ευκαιριακά.

Ακόμα και αν δεν γνώριζαν ότι ήταν φορείς, έπρεπε να γνωρίζουν ότι έπρεπε να έχουν χαρτιά.

Αν μου έλεγες ότι έπρεπε να αποδείξει η αστυνομία ότι όσες μάζεψε εκδίδονταν, θα είχαν μια βάση τα λεγόμενα σου.
καλα τα λεσ αλλα ξεχνασ τυπε οτι μενουμε ελλαδα.αρε ολλανδια με τησ τανεσ και τα καπνα τα ομορφα

Επισκέπτης

Μα τι λες τωρα?

ΠΤΑΙΣΜΑ εκαναν που εκδιδονταν χωρις χαρτια,απο που και ως που βγαινουνε φωτο στη φορα?

Ουτε ΝΟΜΙΚΑ δεν στεκει αυτο που εγινε,δεν παω στο χθεσινο γιατι εκει να παει στο διαολο οτι η Ρωσσιδα ηξερε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom