Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αυτη η Αντωνια μου θυμιζει μια βιζιτου ελληνιδα που'χα παρει πριν καμια πενταετια...
λες?
παντως καποιοι θα τις γαμουσανε κι αυτες
επισης μην αποκλειετε να βρεθουν και αλλες τυπου Νατασσας στο μελλον...
πηγανε για εντυπωσιασμο της κοινης γνωμης κατευθειαν στα πρεζακια αλλα αυτο δεν λυνει πραγματικα το προβλημα
Αν το παρουν στα σοβαρα... που δεν το βλεπω βεβαια... μπορει να καθαρισει λιγο το τοπιο...
και οι παλληκαριες κομμενες

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πασοκάρα! Νόμος, Τάξις και Ηθική
Τι θα κάνετε ρε χωρίς εμάς...?
Ψηφίστε λέμε! Όλα στο βωμό της Δημαγωγίας...
η ικανοτατη κυβερνηση πασοκ ασπιλη και αμολυντη με το καθηκον πρωταρχικο σκοπο :headbang: :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στην πρωτη περιπτωση εβγαλαν τις φωτογραφιες στον αερα διοτι αποτι ειπαν η ιδια το ηξερε πως ηταν αρρωστη για αυτο την κατηγορησαν για δολο κτλ, κτλ.
Ολες τις αλλες φωτο που εβγαλαν ηξεραν οι ιδιες οτι ειχαν aids?
Διακρινω οτι υπαρχει ενας κανιβαλισμος στην κοινωνια μας, και πλεον μας εχει κυριεψει η τρομολαγνεια και εχουμε ξεχασει να ειμαστε ανθρωποι.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
την εμμε βου μου την πηρε ο μπαμπας μου... οταν εκλεισα τα 50... γιατι ημουνα καλο παιδι... πριν ειχα γιαπωνεζικο ενα 1100 χοντα...
αλλα με λυπηθηκε και μου πηρε ευρωπαικο γιατι του χαλαγα λεει το ιματζ...
την ψωλη σου καν'την οτι θες μονο μην την στριφογυριζεις πολυ κοντα μου, μυριζει γεροντιλα...
Το εικοσαρικο ρε το πηρε ενας τυπος λεει με παπακι... εβγαλες βολτα το καλο σου μηχανακι βλεπω... μπραβο Πρωτομαγια σημερα... γιορτη, να γραψει κι αυτο κανα χιλιομετρο  
  CB 900 boldora  μετατροπη 1100 ειχα και εγω πηγαινα αγια παρασκευη πετρουπολη καλιθεα καρεα και πατουσαμε τα παντα :rockon: :rockon:γουσταρω γιατι εισαι μηχανοβιοσ ΤΕΣΠΑ καλο βραδυ σε ολουσ... σε λιγο θα δεισ που εχουμε κανει και κοντρεσ μαζι στην βουτα ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άντε στο διάολο να πούμε. Εκθέτουν και καλά για προστασία τα πρεζάκια απλά για να δείξουν πόσο γαμάτες είναι οι έρευνές τους και με αποτέλεσμα.
18 χρονών γαμώ την πουτάνα μου.
Ντάξει τι να πεις πια...
Στην πρωτη περιπτωση εβγαλαν τις φωτογραφιες στον αερα διοτι αποτι ειπαν η ιδια το ηξερε πως ηταν αρρωστη για αυτο την κατηγορησαν για δολο κτλ, κτλ.
Ολες τις αλλες φωτο που εβγαλαν ηξεραν οι ιδιες οτι ειχαν aids?
Διακρινω οτι υπαρχει ενας κανιβαλισμος στην κοινωνια μας, και πλεον μας εχει κυριεψει η τρομολαγνεια και εχουμε ξεχασει να ειμαστε ανθρωποι.
Η απελπισία για ψηφαλάκια αυτά κάνει,να μην σέβεσαι τίποτα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αποτι ξερω, στα πρεζακια πανε τα πακια και γενικα οι λαθρομεταναστες. Επισης εχω ακουσει και για μερικους καμμενους που πανε για την "εμπειρια".
Θελω να τον δω ξανα τον μαλακα να δω αμα θα γελαει οταν μου λεει την ιστορια του.
κατι τετοιοι τις πλησιαζαν τυπε
αλλα δεν νομιζω τελικα να τις επαιρναν και αυτοι

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
πρεζα τυπε  :idiot: :idiot:  εβλεπεσ κατι τυπουσ γραβατακηδεσ κυριλεδεσ και τησ ψωνιζαν... ασε τα πακιστανια που κανανε παρτυ απο ολουσ αυτουσ που γαμουσαν τησ πρεζουδεσ δεν λυπαμαι κανεναν

Το έχεις δει προσωπικά;  :think: Δεν μπορώ ρε παιδιά να πιστέψω ότι κάποιος νορμάλ άνθρωπος θα πήγαινε με αυτές όχι επί πληρωμή, αλλά να τον πληρώναν κιόλας.  :helpplea:

Τι σεξουαλική διαστροφή είναι αυτή;  :huh:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
συγγμωμη ρε μαγκες αλλα οι παραπανω φωτο δειχνουν γυναικες που ακομα και καθυστερημενος θα καταλαβαινε οτι ειναι αρρωστες

δεν ξερω αν ειναι δημαγωγια αλλα οι κατα εξακολουθηση δολοφονοι πρεπει να γινονται γνωστοι

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Συναγωνιστες ειχα παει να μαζεψω λουλουδια και εχω χασει εξελιξεις τι εγινε βρηκαν καμια καινουρια που να δουλευε και σε στουντιο;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αυτη η Αντωνια μου θυμιζει μια βιζιτου ελληνιδα που'χα παρει πριν καμια πενταετια...
λες?
παντως καποιοι θα τις γαμουσανε κι αυτες
επισης μην αποκλειετε να βρεθουν και αλλες τυπου Νατασσας στο μελλον...
πηγανε για εντυπωσιασμο της κοινης γνωμης κατευθειαν στα πρεζακια αλλα αυτο δεν λυνει πραγματικα το προβλημα
Αν το παρουν στα σοβαρα... που δεν το βλεπω βεβαια... μπορει να καθαρισει λιγο το τοπιο...
και οι παλληκαριες κομμενες

αν δεν ήξερες ότι ήταν ζάκια με aids κτλ 8α τις ψώνιζες?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το έχεις δει προσωπικά;  :think: Δεν μπορώ ρε παιδιά να πιστέψω ότι κάποιος νορμάλ άνθρωπος θα πήγαινε με αυτές όχι επί πληρωμή, αλλά να τον πληρώναν κιόλας.  :helpplea:

Ξυπνα ρε μαλακα, μιλαμε για λαθρομεταναστες που τις επαιρναν για 5 ευρω.
Αυτοι γουσταρουν τα ακαποτα, τα πρεζακια δεν εχουν κατι να χασουν και οριστε η βομβα.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, οκ. Προσπαθεις να αναιρεσεις καποια θεση μου? Ισως το οτι λεω πως μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν οι αντρες που πηγαν χωρις προφυλαξη? γιατι δεν εισαι πολυ ξεκαθαρος..
απλα συμφωνησα αλλα ηθελα να σου δειξω το τι εκανε η κοπελα σε παρανομο μαγαζι χωρις χαρτια χωρις προφυλαξεις με πελατες αρα δεν ηξερε ποτε για τα σμ???απο τον αρη ηρθε???μην τρελαθουμε .,.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε πουστη μου, τοσην ωρα με τον κατιμα σας διασκεδαζουμε αφιλοκερδως (εγω βεβαια ειμαι ενα 20ρικο μειον)
εδω στο πιο βαρυ θρεντ της ημερας...
ειμαστε η οαση του χιουμορ, η τελευταια αχτιδα της ελπιδας, η σταγονα του διψασμενου...
και ενα μπραβο για τις προσπαθειες δεν εχουμε ακουσει...
ρε τι λαμογια τσιπηδες εισαστε ολοι σας...
σε λιγο θα μας ζητησετε και ακαποτο πρωκτικο χωρις το εξτραδακι μας...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το έχεις δει προσωπικά;  :think: Δεν μπορώ ρε παιδιά να πιστέψω ότι κάποιος νορμάλ άνθρωπος θα πήγαινε με αυτές όχι επί πληρωμή, αλλά να τον πληρώναν κιόλας.  :helpplea:

Τι σεξουαλική διαστροφή είναι αυτή;  :huh:

τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα και οι άνθρωποι της μόρφωσης παρεκλίνουν του φυσιολογικού. βλέπε γιατρούς, καθηγητές, μεγαλοεπιχειρηματίες, πλούσιοι να κάνουν τα πιο ανατριχιαστικά.

* όχι βέβαια και ο τύπος ή η τύπισσα που μένει δίπλα δεν τα κάνει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια ανοιχτη πληγη δεν ειναι δυσμορφια ρε τυπε :S
εγω μιλαω μια καμμενες,κουτσαυλες και τετοιες

Τυπε θυμασαι που φωναζα στο θρεντ
για τα ακαποτα?  :grin:
και μου λεγατε οτι.... 20 ευρω χωρις ακαποτο???
χαλαω την πιατσα και καλα  ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ξυπνα ρε μαλακα, μιλαμε για λαθρομεταναστες που τις επαιρναν για 5 ευρω.
Αυτοι γουσταρουν τα ακαποτα, τα πρεζακια δεν εχουν κατι να χασουν και οριστε η βομβα.

Χαλάρωσε ρε μαλάκα. Για τους Έλληνες αναφερόμουνα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αφου ολο εκει γυροφερνει, ψαχνει για γιαγιαδουλες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom