apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μια ανοιχτη πληγη δεν ειναι δυσμορφια ρε τυπε :Sο απολυτος τις γαμουσε αυτες
που ψαχνει δυσμορφιες
εγω μιλαω μια καμμενες,κουτσαυλες και τετοιες
μια ανοιχτη πληγη δεν ειναι δυσμορφια ρε τυπε :Sο απολυτος τις γαμουσε αυτες
που ψαχνει δυσμορφιες
πεστα ρε τυπεΤύπε ο απόλυτος ψάχνει φυσικές δυσμορφίες, νάνους, κουτσες, μουγγές και τέτοια...Δεν του αρέσουν οι χημείες.
η ικανοτατη κυβερνηση πασοκ ασπιλη και αμολυντη με το καθηκον πρωταρχικο σκοποΠασοκάρα! Νόμος, Τάξις και Ηθική
Τι θα κάνετε ρε χωρίς εμάς...?
Ψηφίστε λέμε! Όλα στο βωμό της Δημαγωγίας...
CB 900 boldora μετατροπη 1100 ειχα και εγω πηγαινα αγια παρασκευη πετρουπολη καλιθεα καρεα και πατουσαμε τα παντα γουσταρω γιατι εισαι μηχανοβιοσ ΤΕΣΠΑ καλο βραδυ σε ολουσ... σε λιγο θα δεισ που εχουμε κανει και κοντρεσ μαζι στην βουτα ;)την εμμε βου μου την πηρε ο μπαμπας μου... οταν εκλεισα τα 50... γιατι ημουνα καλο παιδι... πριν ειχα γιαπωνεζικο ενα 1100 χοντα...
αλλα με λυπηθηκε και μου πηρε ευρωπαικο γιατι του χαλαγα λεει το ιματζ...
την ψωλη σου καν'την οτι θες μονο μην την στριφογυριζεις πολυ κοντα μου, μυριζει γεροντιλα...
Το εικοσαρικο ρε το πηρε ενας τυπος λεει με παπακι... εβγαλες βολτα το καλο σου μηχανακι βλεπω... μπραβο Πρωτομαγια σημερα... γιορτη, να γραψει κι αυτο κανα χιλιομετρο
Άντε στο διάολο να πούμε. Εκθέτουν και καλά για προστασία τα πρεζάκια απλά για να δείξουν πόσο γαμάτες είναι οι έρευνές τους και με αποτέλεσμα.
18 χρονών γαμώ την πουτάνα μου.
Ντάξει τι να πεις πια...
Η απελπισία για ψηφαλάκια αυτά κάνει,να μην σέβεσαι τίποτα...Στην πρωτη περιπτωση εβγαλαν τις φωτογραφιες στον αερα διοτι αποτι ειπαν η ιδια το ηξερε πως ηταν αρρωστη για αυτο την κατηγορησαν για δολο κτλ, κτλ.
Ολες τις αλλες φωτο που εβγαλαν ηξεραν οι ιδιες οτι ειχαν aids?
Διακρινω οτι υπαρχει ενας κανιβαλισμος στην κοινωνια μας, και πλεον μας εχει κυριεψει η τρομολαγνεια και εχουμε ξεχασει να ειμαστε ανθρωποι.
κατι τετοιοι τις πλησιαζαν τυπεΑποτι ξερω, στα πρεζακια πανε τα πακια και γενικα οι λαθρομεταναστες. Επισης εχω ακουσει και για μερικους καμμενους που πανε για την "εμπειρια".
Θελω να τον δω ξανα τον μαλακα να δω αμα θα γελαει οταν μου λεει την ιστορια του.
πρεζα τυπε εβλεπεσ κατι τυπουσ γραβατακηδεσ κυριλεδεσ και τησ ψωνιζαν... ασε τα πακιστανια που κανανε παρτυ απο ολουσ αυτουσ που γαμουσαν τησ πρεζουδεσ δεν λυπαμαι κανεναν
ακους κατιμα!και οι παλληκαριες κομμενες
Αυτη η Αντωνια μου θυμιζει μια βιζιτου ελληνιδα που'χα παρει πριν καμια πενταετια...
λες?
παντως καποιοι θα τις γαμουσανε κι αυτες
επισης μην αποκλειετε να βρεθουν και αλλες τυπου Νατασσας στο μελλον...
πηγανε για εντυπωσιασμο της κοινης γνωμης κατευθειαν στα πρεζακια αλλα αυτο δεν λυνει πραγματικα το προβλημα
Αν το παρουν στα σοβαρα... που δεν το βλεπω βεβαια... μπορει να καθαρισει λιγο το τοπιο...
και οι παλληκαριες κομμενες
Ξυπνα ρε μαλακα, μιλαμε για λαθρομεταναστες που τις επαιρναν για 5 ευρω.Το έχεις δει προσωπικά; Δεν μπορώ ρε παιδιά να πιστέψω ότι κάποιος νορμάλ άνθρωπος θα πήγαινε με αυτές όχι επί πληρωμή, αλλά να τον πληρώναν κιόλας.
Τι σεξουαλική διαστροφή είναι αυτή;
απλα συμφωνησα αλλα ηθελα να σου δειξω το τι εκανε η κοπελα σε παρανομο μαγαζι χωρις χαρτια χωρις προφυλαξεις με πελατες αρα δεν ηξερε ποτε για τα σμ???απο τον αρη ηρθε???μην τρελαθουμε .,.Ναι, οκ. Προσπαθεις να αναιρεσεις καποια θεση μου? Ισως το οτι λεω πως μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν οι αντρες που πηγαν χωρις προφυλαξη? γιατι δεν εισαι πολυ ξεκαθαρος..
Το έχεις δει προσωπικά; Δεν μπορώ ρε παιδιά να πιστέψω ότι κάποιος νορμάλ άνθρωπος θα πήγαινε με αυτές όχι επί πληρωμή, αλλά να τον πληρώναν κιόλας.
μια ανοιχτη πληγη δεν ειναι δυσμορφια ρε τυπε :S
εγω μιλαω μια καμμενες,κουτσαυλες και τετοιες
Ξυπνα ρε μαλακα, μιλαμε για λαθρομεταναστες που τις επαιρναν για 5 ευρω.
Αυτοι γουσταρουν τα ακαποτα, τα πρεζακια δεν εχουν κατι να χασουν και οριστε η βομβα.
αφου ολο εκει γυροφερνει, ψαχνει για γιαγιαδουλες...Το έχεις δει προσωπικά; Δεν μπορώ ρε παιδιά να πιστέψω ότι κάποιος νορμάλ άνθρωπος θα πήγαινε με αυτές όχι επί πληρωμή, αλλά να τον πληρώναν κιόλας.