Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτες τις μερες το μονο σιγουρο ειναι  oti τις κοπελες που ειναι χωρις χαρτια τις εχουν σταματησει μαλoν προσωρινα σιγα μη βρουν τωρα τπτ στα καταστηματα
Και μετά τις εκλογές στ'αρχίδια τους κ πάλι...όλα μέλι-γάλα κ το λάδωμα στους μπάτσους να πέφτει από τους νταβάδες.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δυο πραγματακια μονον...
σιγουρα αυτες οι πρεζουδες ψωνιζοντουσαν ακαποτα για να βρουν χρημα για την δοση...
υπαρχουν κι αλλες πιο εμφανισιμες πρεζουδες που κανουν πεζοδρομιο, που μπορει να ειναι φορεις μπορει και οχι επισης μπορει να κανουν κι αυτες ακαποτα για κατι παραπανω...
Δε με λες βρε Καβαλλαρη απο αυτες τις εξαθλιωμενες υπαρξεις θα ζητησεις ευθυνες? ή απο τους πελατες τους που θα κολλησουν και μετα θα μεταδωσουν και τον ιο σε αμαχο πληθυσμο? Η μηπως εδω δεν εχουμε να κανουμε με επαγγελματιες? Αφου κι αυτες καθε μερα στο ποστο τους ηταν... μεροδουλι μερο-δοση...
το δευτερο...
βρηκαμε μια στην Φωκαιας... και μετα τραβηξαμε για πρεζο-Ομονοιουδες....
εμ βεβαια... δεν κατουραμε εκει που τρωμε... υπαρχουν και συμφεροντα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Είπες μαλακία. Ο γιατρός που είπε αυτό το ψέμα, το ανακάλεσε δημοσίως.
Αλλά φυσικά η ρετσινιά έμεινε.
Ο μεσος ορος ζωης ενος χρηστη ναρκωτικων ποσο ειναι? Δεν μου ακουγεται καθολου περιεργο, να το κανουν αυτο. Τι εχουν να χασουν?

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τα ίδια και τα ίδια θα λέμε, ζάκια είναι τα κορίτσια που για την δόση τους κάναν πιάτσα στην Σωκράτους κτλ, έχει περάσει από πάνω τους όλος ο λαθρομεταναστευτικός πληθυσμός που βρίσκεται σε ακτίνα 3-4 χλμ από την ομόνοια...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ρε μαγκεσ καλησπερα θελω κατι να πω.ειδα πριν 5 λεπτακια τησ φωτω στο αλφα των αλλων 11 γυναικων που δωθηκαν στον αερα.εινε δυνατον καπιει να πληρωνουν για να γαμαν τετιεσ κοπελεσ απο τησ φωτο και μωνω ρε μαγκεσ κανουν μπαμ οτι πρωτων εινε πρεζωνια αλλα κ οτι εχουν ειτζ κανει μπαμ οτι ι κοπελεσ εινε αρωστεσ.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ααα δεν εισαι μονο ψευτακος... εισαι και πουστακος παλιο νεουδι!!!
κοιτα πεταχτηκα με την MV Agusta F4 μου και σου αφησα κατι παραπανω απο το 20ρικο που σου υποσχεθηκα, για να μην κλαιγεσαι... οσο για το ¨γριο-φιλο¨ πεος σου δεν εχω προσωπικη χρηση... ασε που θα'χει μαραθει εκει που πας και το βαζεις...
    ελα γεροντα που εχεισ και mv f4 :grin: Μηχανη βαρυτερη απο τον αερα δεν μπορει να πεταξει ;). οταν η ιατρικη φτασει σε σημειο αξιοπιστο  θα ηθελα να σου δανειζα την πουτσα μου ετσι για να ξανανιωσεισ νεοσ το αφηνω για μιαν αλλην φορανννννν  σε ανταλαγμα σε το MV Agusta F4 ετσι για μια εβδομαδαν... φιλακια περπατη γεροντα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο απολυτος τις γαμουσε αυτες
που ψαχνει δυσμορφιες  :tooth: :tooth:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ο απολυτος τις γαμουσε αυτες
που ψαχνει δυσμορφιες  :tooth: :tooth:

Τύπε ο απόλυτος ψάχνει φυσικές δυσμορφίες, νάνους, κουτσες, μουγγές και τέτοια...Δεν του αρέσουν οι χημείες.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Είναι λυπηρό πάντως τόσο νέα παιδιά να έχουν σαπίσει κυριολεκτικά από τα ναρκωτικά.  :S

Μια είναι και 18 χρονών.  :(

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Άντε στο διάολο να πούμε. Εκθέτουν και καλά για προστασία τα πρεζάκια απλά για να δείξουν πόσο γαμάτες είναι οι έρευνές τους και με αποτέλεσμα.
18 χρονών γαμώ την πουτάνα μου.
Ντάξει τι να πεις πια...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Είναι λυπηρό πάντως τόσο νέα παιδιά να έχουν σαπίσει κυριολεκτικά από τα ναρκωτικά.  :S

17.
Δεν ειναι κατι καινουργιο.

Μερικοι επαιζαν ρωσσικη ρουλετα και τωρα "ανακαλυψαν" οτι το οπλο ηταν γεματο.  :(

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
    ελα γεροντα που εχεισ και mv f4 :grin: Μηχανη βαρυτερη απο τον αερα δεν μπορει να πεταξει ;). οταν η ιατρικη φτασει σε σημειο αξιοπιστο  θα ηθελα να σου δανειζα την πουτσα μου ετσι για να ξανανιωσεισ νεοσ το αφηνω για μιαν αλλην φορανννννν  σε ανταλαγμα σε το MV Agusta F4 ετσι για μια εβδομαδαν... φιλακια περπατη γεροντα
την εμμε βου μου την πηρε ο μπαμπας μου... οταν εκλεισα τα 50... γιατι ημουνα καλο παιδι... πριν ειχα γιαπωνεζικο ενα 1100 χοντα...
αλλα με λυπηθηκε και μου πηρε ευρωπαικο γιατι του χαλαγα λεει το ιματζ...
την ψωλη σου καν'την οτι θες μονο μην την στριφογυριζεις πολυ κοντα μου, μυριζει γεροντιλα...
Το εικοσαρικο ρε το πηρε ενας τυπος λεει με παπακι... εβγαλες βολτα το καλο σου μηχανακι βλεπω... μπραβο Πρωτομαγια σημερα... γιορτη, να γραψει κι αυτο κανα χιλιομετρο  

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
17.
Δεν ειναι κατι καινουργιο.

Μερικοι επαιζαν ρωσσικη ρουλετα και τωρα "ανακαλυψαν" οτι το οπλο ηταν γεματο.  :(

Καλά πάντως απορώ ποιος ήταν διατεθειμένος να πληρώσει για να πάει με αυτές;  :huh:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

πρεζα τυπε  :idiot: :idiot:  εβλεπεσ κατι τυπουσ γραβατακηδεσ κυριλεδεσ και τησ ψωνιζαν... ασε τα πακιστανια που κανανε παρτυ απο ολουσ αυτουσ που γαμουσαν τησ πρεζουδεσ δεν λυπαμαι κανεναν

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλά πάντως απορώ ποιος ήταν διατεθειμένος να πληρώσει για να πάει με αυτές;  :huh:
Αποτι ξερω, στα πρεζακια πανε τα πακια και γενικα οι λαθρομεταναστες. Επισης εχω ακουσει και για μερικους καμμενους που πανε για την "εμπειρια".
Θελω να τον δω ξανα τον μαλακα να δω αμα θα γελαει οταν μου λεει την ιστορια του.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πασοκάρα! Νόμος, Τάξις και Ηθική
Τι θα κάνετε ρε χωρίς εμάς...?
Ψηφίστε λέμε! Όλα στο βωμό της Δημαγωγίας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom