You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 560K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η επισημη εκδοχη ειναι οτι εκαναν το rapid που δινει 98% πιθανοτητα, πηραν και την ομολογια της (εκει πρεπει να δουμε την προανακριτικη απολογια για να ξερουμε ακριβως τι γραφει) και εδεσαν την υποθεση σαν κακουργημα. Αποδειξη οτι ο ανακριτης διεταξε προφυλακιση.Μάιστα. Άρα να πήγαν εκεί τυχαία, να έκαναν το τεστ και να είχαν στα καπάκια επιβεβαιωμένα 100% αποτελέσματα, μετά ομολογία της εκδιδόμενης και σύλληψή της δε στέκει.
hivaids.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Και βέβαια δεν στέκει. Έχουν γίνει τρομερά λάθη χειρισμού σε αυτή την υπόθεση.Μάιστα. Άρα να πήγαν εκεί τυχαία, να έκαναν το τεστ και να είχαν στα καπάκια επιβεβαιωμένα 100% αποτελέσματα, μετά ομολογία της εκδιδόμενης και σύλληψή της δε στέκει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Διαφωνω.Και βέβαια δεν στέκει. Έχουν γίνει τρομερά λάθη χειρισμού σε αυτή την υπόθεση.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Οι ιδιοκτητες κανονικα θελουν καταδικαστικες ποινες χωρις δικαιωμα εφεσης....Ειναι παρανομο και φασιστικο να βγαλεις φωτο αρρωστου ανθρωπου...ειδικα αυτης που δεν ξερεις τι περασε για να κανει οτι κανει
ΟΙ μαλακες να πηδανε χωρις και οι πουτανες ας βγουνε φωτο καθως ποιος νοιαζετε για αυτες?
Κανονικα να βγει φωτο ο ιδιοκτητες που δεν ζητησε χαρτια απ αυτη και οχι η κοπελα
Εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης κι αυτοι (ισως το μεγαλυτερο υπο προυποθεσεις)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εγω λεω τύπε μου να παει μια επιτροπή του σάιτ στον Κορυδαλλο να εκφρασει τη συμπαθεια του στη δοκιμαζομενη αγωνιστρια.Ρε σεις θα σταματήσετε με τα ξενοδοχεία και τις μαλακίες; Εδώ έχουμε σοβαρή υπόθεση να ξεδιαλύνουμε.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Οχι, αλλα δε θατανε σωστο να δημοσιευσουνε και τη φατσα του ιδιοκτητη των τεσσαρων μαγαζιων που ειχε τις κοπελες χωρις εξετασεις; Αυτος βγαζει τα πιο πολλα, αυτος δεν εχει ευθυνη, η δεν προκαλει βλαβη στη δημοσια υγεια; Εκτος αν δεν ειδε, δεν ηξερε, και τα κοριτσια φυτρωνανε στα μαγαζια απ το ταβανι...
Τους σωματεμπορους γιατι δεν τους αγγιζουν ?
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 1.686
Αστη να φυγει ρε τύπε, η αλλη πληρωνει και το ξενοδοχειο.
Ρε φιλε ,παρεμπιπτοντως ,θεωρώ ότι η οροθετική Ιερόδουλη τέλεσε
το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο (αρ.309 π.κ ).
Δεν δέχομαι ότι τέλεσε "βαρειά σκοπούμενη σωματική βλάβη " .
Αν έκανε ΜΟΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ακάποτα ,η πιθανότητα μετάδοσης AIDS από οροθετική γυναίκα
που κάνει μόνο ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ,ειναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ .
Βλ. περιοδικό AIDS ,και site MEDLINE .
Προσοχή ! Μην μπερδεύετε την μετάδοση με το ακάποτο τσιμπούκι ,ΑΠΟ ΤΟΝ (ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ) ΑΝΔΡΑ
στη γυναίκα που κάνει το ακάποτο τσιμπούκι ,εκει η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη ,αλλά
πάντως μικρή .
Τα διάφορα site βάζουν μαζί τις πιθανότητες μετάδοσης από αντρα σε γυναίκα ,και απο γυναίκα σε άντρα ,στο στοματικό έρωτα .Και γράφουν ότι "μπορεί να μεταδοθεί με στοματικό έρωτα χωρίς προφύλαξη " .Αν όμως αναφερθούμε μόνο στην περίπτωση μετάδοσης απόΓΥΝΑΙΚΑ σε άντρα με ακα πίπα ,τοτε η πιθανότητα είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ μηδέν .Στο περιοδικό AIDS υπαρχει άρθρο με 19000 επαφες στοματικού έρωτα ΧΩΡΙΣ προφύλαξη και ΚΑΜΙΑ μετάδοση !
Πρέπει να προσέχουμε ,αλλά οχι να πανικοβαλλόμαστε .
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η εκθεση ειναι αδικημα αφηρημενης διακινδυνευσης, και απαιτει ιδιαιτερη νομικη υποχρεωση αποφυγης του κινδυνου.Ρε φιλε ,παρεμπιπτοντως ,θεωρώ ότι η οροθετική Ιερόδουλη τέλεσε
Δεν δέχομαι ότι τέλεσε "βαρειά σκοπούμενη σωματική βλάβη " .
Αν έκανε ΜΟΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ακάποτα ,η πιθανότητα μετάδοσης AIDS από οροθετική γυναίκα
που κάνει μόνο ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ,ειναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ .
Βλ. περιοδικό AIDS ,και site MEDLINE .
Προσοχή ! Μην μπερδεύετε την μετάδοση με το ακάποτο τσιμπούκι ,ΑΠΟ ΤΟΝ (ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ) ΑΝΔΡΑ
στη γυναίκα που κάνει το ακάποτο τσιμπούκι ,εκει η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη ,αλλά
πάντως μικρή .
Τα διάφορα site βάζουν μαζί τις πιθανότητες μετάδοσης από αντρα σε γυναίκα ,και απο γυναίκα σε άντρα ,στο στοματικό έρωτα .Και γράφουν ότι "μπορεί να μεταδοθεί με στοματικό έρωτα χωρίς προφύλαξη " .Αν όμως αναφερθούμε μόνο στην περίπτωση μετάδοσης απόΓΥΝΑΙΚΑ σε άντρα με ακα πίπα ,τοτε η πιθανότητα είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ μηδέν .Στο περιοδικό AIDS υπαρχει άρθρο με 19000 επαφες στοματικού έρωτα ΧΩΡΙΣ προφύλαξη και ΚΑΜΙΑ μετάδοση !
Πρέπει να προσέχουμε ,αλλά οχι να πανικοβαλλόμαστε .
Παραδειγμα.
Χτυπας καποιον με το αυτοκινητο χωρις να το θελεις.
Κατεβαινεις, τον βλεπεις να κειτεται στην ασφαλτο. Αμεσως λογω της προηγουμενης πραξης σου, εχεις ιδιαιτερη νομικη υποχρεωση να τον βοηθησεις (την οποια ΔΕΝ εχει καποιος που π.χ. παρακολουθουσε τυχαια απο απεναντι). Αν δεν το κανεις, διαπραττεις ΕΚΘΕΣΗ.
Εδω, ο δολος συνδεεται αμεσα με την πραξη, και οχι με ιδιαιτερη νομικη υποχρεωση αποφυγης του αποτελεσματος.
Σου μιλαω στεγνα νομικα επειδη ξερω οτι κατι γνωριζεις.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ειπαμε το χρημα να ρεει και ολα τα αλλα ας πανε να ...... γαμηθουνΣίγουρα.Θα το ήθελα εξίσου κι αυτό.Αλλά εδώ ακόμα διαφημίζεται το στούντιο που την είχε, τι μου λες τώρα...
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δεν υπάρχει αυτός ο λαός τελικά...από την τελευταια κριτική που ανέβηκε: "και αξιζει κατα τη γνωμη μου να τιμηθει και στο προγραμμα "γυμνο τσιμπουκι" μιας και το'χει σε ολο το μεγαλειο!! "
Τύπε αν ήσουν φοιτητής Νομικής δεν έπαιρνες πτυχίο ούτε σε 400 χρόνια τούρκικα. Φιλικά.Ρε φιλε ,παρεμπιπτοντως ,θεωρώ ότι η οροθετική Ιερόδουλη τέλεσε
Εχω παει σε μπουρδελα καμια 50αρια φορες ολες στο Μεταξουργειο (Ιασωνος και Κολωνου) παντα με προφυλακτικο και τα πιο "ιδιαιτερα" που εχω κανει εκει ειναι γλυψιμο στα βυζια και στις ρωγες...Τις περισσοτερες φορες εχω τιμησει την γνωστη Ελενη-Κλεοπατρα οπως την ονομαζουν πολλοι στο site...Επισης αρκετες φορες εχω και την Αννα που δουλευε μεχρι πριν κανα χρονο στην Ιασονως 27Α(μικρη Ρουμανα με ωραιο κωλο) απο τοτε δεν την εχω ξαναδει και απο οτι μου ειπε η τσατσα αποφασισε να γινει νοικοκυρα...Εχω παει αρκετες φορες και με μια ξανθια με βυζαρες που ελεγε ο,τι ειναι Ολανδεζα και που νομιζω την ελεγαν Λαουρα....Εχω παει και 7 φορες σε studio οπου και παλι τα παντα τα εκανα με καποτα,ομως εκει εχω παρεκτραπει λιγο παραπανω και εχω βαλει δαχτυλα σε μουνια και εχω ριξει και γλωσσοφιλα στην Βικυ που δουλευε Κασσανδρας στην Σαντρα την νταρντανα παλι απο Κασσανδρας και στην Μιχαελα και αυτη Κασσανδρας...Περσυ που ο αριθμος των επισκεψεων μου σε αυτα τα οικιματα ανερχοταν γυρω στις 30, εκανα τεστ γα ΗΙΩ και βγηκε αρνητικο....θα με συμβουλευατε να ξανακανω και φετος?Τι λετε μπορει να εχω τσιμπησει τιποτα αν και παντα προσπαθουσα να ειμαι οσο το δυνατον πιο προσεκτικος στις αγοραιες επαφες μου? Θα εκτιμουσα μια σοβαρη απαντηση...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ολγες Τατιανες Νατασες υπαρχουν πολλες και πολλοι δεν θυμουνται καν ονοματαΝομίζω ότι αφού τίθεται θέμα δημόσιας υγείας καλά έκαναν κ είπαν ποία είναι . Στις φωτογραφίες διαφωνώ, αρκούσε να πουν ποία είναι κ να ανακοινώσουν τα μαγαζιά που δούλευε .
Για τα γαμήδια που πανε ακάποτα δεν θα το καναν ποτέ κ πολύ σωστά , αλλά τ να κάνουμε η ρωσίδα πουτάνα είναι άνθρωπος 2ης διαλογής στο μπουρδελάκι π ζούμε
Τι λες τωρα κι εσυ ?
Τα δικαιωματα των πολιτων που μολυνθηκαν εν αγνοια τους που τα πας ?
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Δεν υπάρχει αυτός ο λαός τελικά...από την τελευταια κριτική που ανέβηκε: "και αξιζει κατα τη γνωμη μου να τιμηθει και στο προγραμμα "γυμνο τσιμπουκι" μιας και το'χει σε ολο το μεγαλειο!! "
Γάμησέ τα ....
Πλέον κάτι τέτοια τα διαβάζεις με άλλο μάτι .