Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Τύπε αν ήσουν φοιτητής Νομικής δεν έπαιρνες πτυχίο ούτε σε 400 χρόνια τούρκικα. Φιλικά.

Επειδή οι Νομικοί ΔΕΝ ξερουν Ιατρική ,ενω νομίζουν πως ξερουν .

Αφού με βαση την διεθνή ιατρική ειδική βιβλιογραφία ,το ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ (μόνο )

που σου κάνει οροθετική γυναικά εχει ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ πιθανότητα να σε κολλησει και να σε

κάνει οροθετικό ,η ιεροδουλη σε εκθετει σε κίνδυνο που είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ μηδεν .Μιλάμε για ΑΚΑ

Πιπα μόνο .Επομένως η ιερόδουλη πρέπει να θεωρηθεί ότι το κάνει απο ΑΜΕΛΕΙΑ ή έστω

με ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ,αφού η πιθανότητα ειναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ .

Όπως όταν κάποιος οδηγει γρήγορα ,εκθέτει σε κίνδυνο τους άλλους ,αλλά μπορεί να πιστεύει

ότι ΔΕΝ θα τρακάρει ,και ΔΕΝ έχει ΔΟΛΟ .

Το πως βλέπουν τα πράγματα οι ΑΣΧΕΤΟΙ από ιατρική  Νομικοί ,δεν σημαίναι οτι θα με κάνει να τα δω και με τον ίδιο διεστραμμενο τροπο .

Αν έκανε ΜΟΝΟ ακάποτα τσιμπουκια η ιερόδουλη ,τοτε ΔΕΝ τελεσε "σκοπούμενη σωματική βλάβη ".

Αν δικαζόταν σε κάποια σοβαρή χώρα ,με βάση τη διεθνή βιβλιογραφία ,ΔΕΝ θα της απαγγελόταν τέτοια κατηγορία .

Φιλικά ,Πιντεροφ ,σε βγαζω εξω εσενα και τον Αλεξ71 ,οι νομικοί στην ελλάδα ΔΕΝ

έχουν κριτική ικανότητα ,μονο να παπαγαλίζουν ξυλινες εκφράσεις ξερουν.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Κώστα Λαδάκη αυτά που γράφεις για δόλους, αμέλειες, βαριές σκοπούμενες σωμ. βλάβες, εκθέσεις (που παρεπιπτόντως είναι 306 και όχι 309 ΠΚ) και λοιπά, αν τα έβλεπε πρωτοετής φοιτητής Νομικής θα καιγόταν το μυαλό του. Καλό είναι να εκφέρουμε άποψη για ό,τι γνωρίζουμε. Όπως εγώ δεν είμαι ντόκτορας και δεν επεμβαίνω στα ιατρικά, έτσι κι εσύ άσε κατά μέρος τα νομικά που δεν γνωρίζεις γιατί το 99% από αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Έκαστος εφ' ω ετάχθη.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
η γενικη ιατρικη ειναι η ειδικοτητα του δικε μου , μην εισαι αδικος.

Δεν είναι δική μου μόνο η ενημέρωση ,απλά επαναλαμβάνω αυτά που

μου υπέδειξε φίλος γιατρος λοιμωξιολογος .

Εξάλλου αυτός που "ανακάλυψε " τον ιο του AIDS ,ο Luc Montagner ,που πηρε

βραβείο NOBEL προσφατα ,σε συνεντευξή του στο περιοδικό NOUVEL OBSERVATEUR δήλωσε

ότι παρότι δεν αποκλείεται θεωρητικά η μετάδοση ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ σε άνδρα ,με τσιμπούκι

χωρίς προφύλαξη ,οι πιθανότητες είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ.

ΕΠΙΤΗΔΕΣ συγκαλύπτεται το γεγονός ότι οι ετεροφυλόφιλοι αντρες

ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΑΠΟΤΑ ΚΩΛΟ ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ μπορει να κολλησουν HIV .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε καθυστερημενε 10 χρονων εισαι?

ΡΕ μαλακα δεν το φανταζομουν ποτε αυτο... τι καθυστερημενος λες κι εσυ τωρα ?
Ακαποτα γαμισια σε μπουρδελο - δρομο - στουντιο, ειναι καθαρη αυτοκτονια .....
Δεν φανταστηκα ποτε οτι υπαρχουν ανθρωποι που τα δεχονται, τα επιζητουν και τα κανουν....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη αυτά που γράφεις για δόλους, αμέλειες, βαριές σκοπούμενες σωμ. βλάβες, εκθέσεις (που παρεπιπτόντως είναι 306 και όχι 309 ΠΚ) και λοιπά, αν τα έβλεπε πρωτοετής φοιτητής Νομικής θα καιγόταν το μυαλό του. Καλό είναι να εκφέρουμε άποψη για ό,τι γνωρίζουμε. Όπως εγώ δεν είμαι ντόκτορας και δεν επεμβαίνω στα ιατρικά, έτσι κι εσύ άσε κατά μέρος τα νομικά που δεν γνωρίζεις γιατί το 99% από αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Έκαστος εφ' ω ετάχθη.

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση παγκοσμιως πορνης ,που παραπέμπεται

για έκθεση σε κίνδυνο των πελατών της .

Φιλικά ,Πιντεροφ ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ αυθεντια στα νομικα .

Εγω αναφέρομαι σε ΑΡΘΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ,που εγραψαν αυθεντιες .

Οσον αφορά για το νομικο μερος ,ΔΕΝ ξερεις οτι το εχω συζητησει με εγκριτο νομικο .

Και αυτος εχει τη γνωμη ,οτι δεν στοιχειοθετειται "σκοπουμενη σωματικη βλαβη " .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Online: 3316 επισκέπτες και 293 μέλη
Ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο! Μπλόκαρε το σύμπαν!
Άμα στη Φυλής παίζει aids, στο Μετάξι την έμπολα την έχουμε στο τσεπάκι μας...
Να παρακαλάτε να μην ακουστεί τίποτα για την Άννα από Κολωνού 30Α γιατί βλέπω να τρέχουμε πανικόβλητοι που την έχουμε γλωσσορουφήξει όλοι.
Ποια ειναι αυτη παλι ?
Και ποιος σου εγγυαται οτι θα ειναι εκει να την ελεγξουν ?

Θεωρητικα αν ημουν εκδιδομενη βλεποντας τι εγινε με την αλλη εγω θα εφευγα αμεσα, θα πηγαινα για εξετασεις σε ιδιωτικο και αναλογα τι θα μου εβρισκαν, θα αποφασιζα αναλογα τι θα πραξω.......

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι. Αυτοφωρο μπορει να ειναι μονο το πλημμελημα και το κακουργημα.
Καλως ή κακως, η παρανομη πορνεια σημερα ειναι ΠΤΑΙΣΜΑ, οπως ηταν παλιοτερα το να μην φορας...κρανος οδηγωντας μηχανη. Και φυσικα ποτέ κανενας δεν πηγε αυτοφωρο για κρανος (σημερα αυτο δεν ειναι καν πταισμα, ειναι διοικητικη παραβαση).
Δεν γνωριζω βεβαια απολυτα τι συνεβη εδω. Αλλά η συνέχεια των πραγματων απλως με οδηγει σε συμπερασματα. Ειναι μια πολυ θλιβερη ιστορια παντως. Και το θλιβερο βεβαια δεν ειναι κατα τη γνωμη μου η παραβιαση των προσωπικων δεδομενων της κοπελας.
Εδω πενηντα μετρα απο το αστυνομικο τμημα ομονοιας, εκδιδονται στον δρομο τριγυρω και δεν τρεχει μια τι να λεμε τωρα ?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Δεν είναι η μοναδική περίπτωση παγκοσμιως πορνης ,που παραπέμπεται

για έκθεση σε κίνδυνο των πελατών της .

Φιλικά ,Πιντεροφ ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ αυθεντια στα νομικα .

Εγω αναφέρομαι σε ΑΡΘΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ,που εγραψαν αυθεντιες .

Οσον αφορά για το νομικο μερος ,ΔΕΝ ξερεις οτι το εχω συζητησει με εγκριτο νομικο .

Και αυτος εχει τη γνωμη ,οτι δεν στοιχειοθετειται "σκοπουμενη σωματικη βλαβη " .

1) Το τι γίνεται παγκοσμίως είναι τομέας έρευνας του συγκριτικού δικαίου. Το τι σημαίνει έκθεση στο αγγλοσαξωνικό ή το σκανδιναβικό δίκαιο μπορεί να απέχει έτη φωτός από την ποινική έννοια του ελληνικού δικαίου.
2) Είμαι αυθεντία στα νομικά.
3) Ο έγκριτος νομικός δεν μπορεί να ξέρει αν υπήρχε σκοπούμενη βαριά ή απλώς βαριά σωματική βλάβη γιατί αυτό αφορά στην πρόθεση της κατηγορουμένης που ως υποκειμενικό ενδιάθετο στοιχείο μόνο κατά τη δίκη μπορεί να εξακριβωθεί. Πάγια τακτική των εισαγγελέων από καταβολής ελληνικού κράτους είναι να απαγγέλουν κατηγορία για τη βαρύτερη πράξη και αργότερα αν αποδειχθεί ότι ελλείπουν στοιχεία να γίνεται βελτίωση της κατηγορίας προς τα κάτω. Άποψή μου ότι πιθανότατα θα καταδικαστεί για βαριά σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση με αναγκαίο δόλο.

Ilithiotsoutsounoglykos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
javascript:void(0); Ρε παίδες, μια που γίνεται κουβέντα, υπάρχει καμιά πληροφορία για το αν θα εξετασθούν (αν βρεθούν βέβαια) και "εξαφανισμένες" τάνες? πχ Πάολα στο Αλκιβιάδου το μεσαίο (παχουλή -Ρουμάνα?-), τα έκανε όλα και σύμφερε, ένας φίλος σύχναζε και σήμερα ρώτησε την τσάτσω θορυβημένος και του απάντησε οτι δεν ξέρει καμιά τέτοια! Καμιά ιδέα? javascript:void(0);

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλό είναι να μπαίνουν γυναίκες στο site όχι όμως για να μαθαίνουν τι κάνουν οι άντρες με τις πόρνες αλλά γι άλλους λόγους.
Η μάνα και ο πατέρας που θα έχει αφήσει το παιδί του χωρίς σεξουαλική αγωγή πριν την ηλικία που ξεκινά τη σεξουαλική του ζωή είναι το λιγότερο εγκληματίας εξ αμελείας. Αυτό γιατί το αφήνει απροστάτευτο τόσο σε παθολογικές όσο κυρίως σε ψυχολογικές νόσους και καταστάσεις. Ειδικά όταν μιλάμε για την Ελλάδα του 2012 που πλέον δεν έχει τα ίδια ταμπού και στερεότυπα με 20-30 τουλάχιστον χρόνια πίσω.
Σωστο αυτο, αλλα υπαρχουν διαφοροποιησεις απο γονεις σε γονεις, αναλογα το σκεπτικο του καθενος

Αναλογα επισης και το ποτε εγινε γονιος, αναλογικα με την χρονολογια γεννησης του γονιου
Καθε εποχη εχει τα ταμπου της .... Αρα και καθε γονιος, εχει διαφορετικη αντιμετωπιση γυρω απο αυτα

Επισκέπτης
Σοβαρα τωρα οι πιθανοτητες να κολληστε hiv
ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο)    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%

Φίλε ακριβώς αυτές είναι οι πιθανότητες μετάδοσης από γυναίκα φορέα σε άντρα, 1/20.000 από ακάποτο τσιμπούκι και 1/2.000 από ακάποτο γαμήσι. Τα έγραψα κι εγώ αλλά τα άτομα δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν να λένε μαλακίες τρομοκρατώντας τον κόσμο.   :uglystupid:

Ξέρεις τι πιστεύω τελικά? Ότι αυτοί που ανησυχούν τόσο πολύ είναι όσοι έχουν γκόμενες, γυναίκες και παιδιά. Δεν ανησυχούν δηλαδή τόσο για τους ίδιους όσο για τους άλλους που μπορεί να βλάψουν. Και ξέρεις κάτι? Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία όλοι αυτοί οι μαλάκες να μας αδειάσουν τη γωνιά και να αφήσουν τις πουτάνες στους πραγματικούς μπουρδελιάρηδες που γαμάνε πουτάνες συστηματικά από ανάγκη και όχι περιστασιακά για αλλαγή.

Όταν ένας πραγματικός μοναχικός μπουρδελιάρης αποφασίζει ότι θα ζήσει έτσι, σίγουρα τα έχει βάλει κάτω και έχει μελετήσει καλά τις πιθανότητες. Και έχει αποφασίσει ότι θα το κάνει! Επαναλαμβάνω: Οι πιθανότητες μετάδοσης από γυναίκα σε άντρα με ακάποτο σεξ είναι πάρα πολύ μικρές για να ανησυχήσει και να εξεταστεί ένας αποφασισμένος μοναχικός μπουρδελιάρης που θα του σπάσει κάποια φορά η καπότα. Όσοι είστε λαμόγια και έχετε γυναίκες τις οποίες κοροϊδεύετε και έχετε κλάσει μέντες μη γίνει κάτι και τις κολλήσετε, καλύτερα να μας αδειάσετε τη γωνιά. Άντε αγόρια μου, δεν είναι το άθλημα για εσάς!

Picker   :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
javascript:void(0); Ρε παίδες, μια που γίνεται κουβέντα, υπάρχει καμιά πληροφορία για το αν θα εξετασθούν (αν βρεθούν βέβαια) και "εξαφανισμένες" τάνες? πχ Πάολα στο Αλκιβιάδου το μεσαίο (παχουλή -Ρουμάνα?-), τα έκανε όλα και σύμφερε, ένας φίλος σύχναζε και σήμερα ρώτησε την τσάτσω θορυβημένος και του απάντησε οτι δεν ξέρει καμιά τέτοια! Καμιά ιδέα? javascript:void(0);
Αν εχουν φυγει, ξεχασε το και τρεχα για εξετασεις, αν φοβασαι οτιδηποτε

cazzoduro(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
με ποιο ονομα εκδιδοταν η ρωσιδα κ σε ποιο σπιτι απ'ολα στη φωκαιας????

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
11 η ιεροδουλεσ που βρεθηκαν οροθετικεσ μεχρι τωρα,,,,μιλαει ο προεδροσ του κεελπνω στο σκαι τωρα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φίλε ακριβώς αυτές είναι οι πιθανότητες μετάδοσης από γυναίκα φορέα σε άντρα, 1/20.000 από ακάποτο τσιμπούκι και 1/2.000 από ακάποτο γαμήσι. Τα έγραψα κι εγώ αλλά τα άτομα δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν να λένε μαλακίες τρομοκρατώντας τον κόσμο.   :uglystupid:

Ξέρεις τι πιστεύω τελικά? Ότι αυτοί που ανησυχούν τόσο πολύ είναι όσοι έχουν γκόμενες, γυναίκες και παιδιά. Δεν ανησυχούν δηλαδή τόσο για τους ίδιους όσο για τους άλλους που μπορεί να βλάψουν. Και ξέρεις κάτι? Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία όλοι αυτοί οι μαλάκες να μας αδειάσουν τη γωνιά και να αφήσουν τις πουτάνες στους πραγματικούς μπουρδελιάρηδες που γαμάνε πουτάνες συστηματικά από ανάγκη και όχι περιστασιακά για αλλαγή.

Όταν ένας πραγματικός μοναχικός μπουρδελιάρης αποφασίζει ότι θα ζήσει έτσι, σίγουρα τα έχει βάλει κάτω και έχει μελετήσει καλά τις πιθανότητες. Και έχει αποφασίσει ότι θα το κάνει! Επαναλαμβάνω: Οι πιθανότητες μετάδοσης από γυναίκα σε άντρα με ακάποτο σεξ είναι πάρα πολύ μικρές για να ανησυχήσει και να εξεταστεί ένας αποφασισμένος μοναχικός μπουρδελιάρης που θα του σπάσει κάποια φορά η καπότα. Όσοι είστε λαμόγια και έχετε γυναίκες τις οποίες κοροϊδεύετε και έχετε κλάσει μέντες μη γίνει κάτι και τις κολλήσετε, καλύτερα να μας αδειάσετε τη γωνιά. Άντε αγόρια μου, δεν είναι το άθλημα για εσάς!

Εισαι πολυ επικινδυνος και ασχετος.  :uglystupid: Βαζεις ορισμενα στατιστικα που και εγω δεν ξερω που τα βρηκες και μετα μιλας για πολυ μικρες ανησυχιες απο ακαποτο σεχ με ιεροδουλη.

Κατι τετοιους σαν εσενα το φορουμ επρεπε να μπαναρει!  ;)

ΥΓ. 700 ατομα εχουν παει για εξετασεις μεχρι στιγμης που πιθανον ειχαν επαφη με την ρωσιδα. Να δουμε τι θα βγει..................

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Έντεκα ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV κατά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως γνωστοποίησε στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή ο ιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ Ευάγγελος Λιάπης. Οι δέκα είναι Ελληνίδες.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Tύπε εντάξει δεν κολλάει εύκολα ..... αλλά κολλάει. Και αν είναι κάποιος ο ένας στους 2000, στα αρχίδια του μετά για το μικρό ποσοστό.

Βέβαια έχεις δίκιο, δεν χρειάζεται πανικός, αλλά όχι και να εφυσυχάζουμε (γλωσσόφιλα, γλυψίματα, ακάποτα κλπ).

Σαν τις μαλακίες που γράφουν ορισμένοι ότι τα γλωσσόφιλα σε ιερόδουλη δεν είναι επικίνδυνα.  :jerking:

Picker  :rockon:

+1

Καλό μήνα τύπε.  ;)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
. Και ξέρεις κάτι? Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία όλοι αυτοί οι μαλάκες να μας αδειάσουν τη γωνιά και να αφήσουν τις πουτάνες στους πραγματικούς μπουρδελιάρηδες που γαμάνε πουτάνες συστηματικά από ανάγκη και όχι περιστασιακά για αλλαγή.

ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ Picker
ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ...........  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom