foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
αχαχουχα
στην πουτανα τι ειπες;;;
βαλε μου προφυλακτικο να εισxωρησω;;
στην πουτανα τι ειπες;;;
Και τα μαγαζια εχουν ευθυνη φιλε.....
Δεν μπορεις να εκθετεις και να πουλας θανατο στον κοσμο...
και δεν κανουν ολοι παρατολμα πραγματα.... μην τα ισοπεδωνουμε ολα
-Δεν ειπε κανις το αντιθετο.Αλλα λιγο πολυ ολοι γουσταρουμε τα ακαποτα ασχετα αν δεν το παραδεχομαστε.Τωρα αν το επιχειρουμε εινα θεμα του καθενα.Αλλα εμενα μου κανει εντυπωση τι περιμεναμε?Να ειναι καθαρες ολες οι πουτανες?Αφου σχεδον ολες περνουν ξενους που ποιος ξερει τι κουβαλανε?Ποιος σου λεει οτι δεν γλωσοφιλανε και αυτους?Αηδια μου ερχεται μονο που το σκεφτομαι.Αλλα οποιος γαμαει σε μπουρδελα,μασαζ και στουντιο τα ξερει αυτα σε γνωση του ειναι ολα.Και τα μαγαζια εχουν ευθυνη φιλε.....
Δεν μπορεις να εκθετεις και να πουλας θανατο στον κοσμο...
και δεν κανουν ολοι παρατολμα πραγματα.... μην τα ισοπεδωνουμε ολα
καποιος θα τα ειχε αρπαξει για να την βγαλει καθαρη τυπεΤα μαγαζιά είναι περισσότερο υπεύθυνα απ' όσο νομίζεις. Γιατί από αυτό ζούνε.
Είναι δεδομένο ότι πλέον η ζήτηση θα πέσει τουλάχιστον στο μισό - ίσως και παρακάτω. Πολλοί δε πελάτες θα ξεκόψουν οριστικά.
Επιπλέον, η ρωσίδα δήλωσε ότι ήρθε στην Ελλάδα οροθετική, αλλά εδώ έκανε εξετάσεις και βγήκε καθαρή. Άρα εξετάσεις είχε κάνει.
καποιος θα τα ειχε αρπαξει για να την βγαλει καθαρη τυπε
τυπε αν την γαμουσε χωρις θα επρεπε να την παντρευτει μετααχαχουχα
στην πουτανα τι ειπες;;;
Ρε αφου απο τις κριτικες καταλαβαινες οτι ηδη τα κανουνμετα απο κανα μηνα θα γραφουν μερικοι για ''τελειο ακαποτο'' ''τα πηρε στο στομα η καργιολα'' ''τη γαμησα και την εχυσα στο μουνι''
και αλλα τετοια εξυπνα...
και μετα ο ιδιος μαλακας θα παει στην κοπελα του και θα την αρχιζει στα γλωσσοφιλα αφου εχει γλυψει το μουνι της πουτανας πρωτα...
700 ηταν την πρωτη μερα που δημοσιευτηκε η φωτο της, προχθες δηλαδη, φαντασου τι θα εχει γινει μεχρι σημερα....Προς το παρόν κανείς. 700 άτομα πήραν τηλέφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, 15 δήλωσαν ότι την έπαιρναν ξεσκούφωτα και 3 ότι μολύνθηκαν (αν και βασικά νομίζω ότι το νούμερο αφορά αυτούς που παίρνουν την προληπτική αντιρρετροϊκή αγωγή, που επίσης είναι 3).
σονια εσυ δεν μας ειπες την γνωμη σου για το θεμα118 μέλη και 297 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πεσμένα πράγματα…ή δεν ξύπνησαν ακόμα ή τους πέρασε το αγχος και πήγαν να βρουν κανένα ακάποτο καμικάζι….
700 ηταν την πρωτη μερα που δημοσιευτηκε η φωτο της, προχθες δηλαδη, φαντασου τι θα εχει γινει μεχρι σημερα....
υπαρχουν τυποι που καθε πρωι ειναι μεσα και σημερα λειπουν
.........................
προχειρα μ ερχονται στο μυαλο 3-4
τι αλλο τυπεΚαι αυτό παίζει. Αλλά τότε, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.
Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άδικα ποια είναι τα μπουρδέλα χωρίς AIDS.
Οι πελάτες που κόλλησαν από τη Νατάσσα, πήγαν σε άλλα μπουρδέλα και κόλλησαν τις υπόλοιπες πουτάνες και αυτές με τη σειρά τους κόλλησαν τους πελάτες τους.
Η μετάδοση του AIDS σε τέτοια κλειστά κυκλώματα (επαγγέλματα) γίνεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα, όπως έγινε πέρυσι με τους χρήστες στην περιοχή της Ομόνοιας. Ένας χρήστης με AIDS μετέδωσε τον ιό παντού.
Από τη στιγμή που έσκασε η βόμβα, ο ιός έχει ήδη εξαπλωθεί. Ακόμα και αν πολλές πουτάνες εξεταστούν, θα βγουν αρνητικές τώρα γιατί είναι πολύ πρόσφατες οι μολύνσεις.
Οι εξετάσεις θα δείξουν αξιόπιστα αποτελέσματα μετά από 1-2 μήνες, αλλά τότε το γεγονός θα έχει ξεχαστεί.
τυπε μην δωσεις κοσμο πρωινιατικαυπαρχουν τυποι που καθε πρωι ειναι μεσα και σημερα λειπουν
.........................
προχειρα μ ερχονται στο μυαλο 3-4
τυπε αν την γαμουσε χωρις θα επρεπε να την παντρευτει μετα