Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Υ.Γ.: Ο Δημητράκης τι έκανε τελικά με τα δεντράκια έμαθε κανείς? Τα ξάνα ράντισε?
Artists_FlameThrower.JPG

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Insomniac_GR

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
8
Πόντοι
0
αργησες 3 μερες τυπε :grin:

Ήταν τόσες πολλές οι σελίδες που δεν μπόρεσα να τις διαβάσω όλες... Είπα μπας και δεν είχε γίνει γνωστό ακόμα να το αναφέρω, μπας και το δουν όσοι πήγαν εκεί για να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε; μόνο στη συγκεκριμένη κάνανε το hiv rapid test ή ήταν γενικά στη Φυλής και κάνανε και σε άλλες και μόνο η εν λόγω βρέθηκε φορέας;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε; μόνο στη συγκεκριμένη κάνανε το hiv rapid test ή ήταν γενικά στη Φυλής και κάνανε και σε άλλες και μόνο η εν λόγω βρέθηκε φορέας;
ειπαν οτι εγινε καταγγελεια απο πελατη τυπε
εγω πιστευω οτι επεσε καρφωτη

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16

Λες να έπεσαν τυχαία στην μοναδική μολυσμένη;Λες να είναι η μοναδική;

george2226

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζουμε εάν έχει βρεθεί κανείς θετικός στον ιό του HIV από αυτούς που είχαν συνευρεθεί με την εν λόγω Ρωσίδα?
Εαν ναι (που το απεύχομαι), κατά πόσο είχαν χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και σε ποιες ερωτικές πράξεις?

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Τυποι το ποσοστο αυτο σημαινει οτι 1 στους 20,000 κολλαει hiv απο ακαποτη πιπα. Δε μου φαινεται και λιγο  :S

oxi re den einai ligo αλλα τες παν δεν ειναι και το ιδιο με το να κανεις ακαποτα οτι αλλο

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ακομα και με καποτα που την πηδαγα παλι ενα φοβο τον εχω και ας ξερω τις πιθανοτητες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γνωρίζουμε εάν έχει βρεθεί κανείς θετικός στον ιό του HIV από αυτούς που είχαν συνευρεθεί με την εν λόγω Ρωσίδα?
Εαν ναι (που το απεύχομαι), κατά πόσο είχαν χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και σε ποιες ερωτικές πράξεις?
ειπαν για 3 τυπε

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
oxi re den einai ligo αλλα τες παν δεν ειναι και το ιδιο με το να κανεις ακαποτα οτι αλλο
το αν κολαεια η αν δεν κολαει μονο ενα εγκυρο σαιτ που ασχολειται με αυτα η καποιος απο τουσ υπευθυνους του κεντρου λοιμοξεων μπορει να στο απαντηση και οχι εδω.λογικα υπαρχουν πολυ μικρες πιθανοτητες σε σχεση με αλλες πραξεις αλλα μην ξεχνας τα αλλα μεταδιδομενα που μπορει να τρεχεις και να μην φτανεις.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Διαβάστε στην πρώτη σελίδα κριτική τού n.smirni76 για το Αγκύρας 12.
Ημ/νία κριτικής 29/4/12.Το ακάποτο πάει σύννεφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

george2226

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως στα studio είναι πιο πολλές οι κοπέλες που κάνουν ακαποτο στο πρόγραμμα τους κ ορισμένες κάνουν κ τελειωτικό στοματικό....αν όντως μπορεί να μεταδοθεί ο ιός με αυτόν τον τρόπο τοτε την  :fuck2: αν κ εγώ δεν έχω πάρει ποτέ αυτό το πρόγραμμα παρά  μόνο 1 φορά μου έκανε πίπα χωρίς καπότα χωρίς να με ρωτήσει καν (σε μπουρδέλο κ όχι σε studio στην Λιοσίων)...κ ήταν από τις λίγες φορές που πήγα σε μπουρδέλο κ όχι studio... έχω αρχίσει να ανησυχώ
.. η εξέταση για HIV πόσο κοστίζει?

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Δεν ξέρω αν γράφτηκε αλλά η τύπισσα προφυλακίστηκε (προφανώς).
και τι εγινε που προφυλακιστηκε?και το φαι της θα το εχει και υπνο θα εχει και τα φαρμακα της θα της δινουν πολυ καλυτερα απο την ζςη που εκανε εξω αλλα την ζημια την εκανε και ποσοι θα τρχουν τωρα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Πολύς ο ντόρος για την παράνομη λειτουργία των οίκων στην Ελλάδα. Μα δε σκεφτόμαστε το προφανές. Πόσο μαύρο χρήμα ρέει στις υπόγειες διαδρομές.... Από τα κυκλώματα προστασίας, μπράβων, μαστροπών, εμπόρων ναρκωτικών, λαθρομεταναστών, αστυνομίας, υγειονομικών αρχών και πόσα άλλα που δεν γνωρίζουμε καν.
Αν ήταν νόμιμα και αποδείξεις θα πέρναμε και θα τηρούντο όλες οι προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας και δε θα υπήρχαν λαθραίες εργαζόμενες κ.ο.κ. Με τη διαφορά ότι πολύς κόσμος δε θα είχε "λαμβάνειν"!!!! Και κάπως έτσι ερμηνεύεται η Εθνική μας κατρακύλα! Έτσι δεν έχει δομηθεί το Δημόσιο και η Κρατική μηχανή γενικότερα;
Αν δεν υπάρξει παρανομία πως θα λαδωθεί το σύστημα;

Και το χειρότερο..... ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ Ή ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Πάντως στα studio είναι πιο πολλές οι κοπέλες που κάνουν ακαποτο στο πρόγραμμα τους κ ορισμένες κάνουν κ τελειωτικό στοματικό....αν όντως μπορεί να μεταδοθεί ο ιός με αυτόν τον τρόπο τοτε την  :fuck2: αν κ εγώ δεν έχω πάρει ποτέ αυτό το πρόγραμμα παρά  μόνο 1 φορά μου έκανε πίπα χωρίς καπότα χωρίς να με ρωτήσει καν (σε μπουρδέλο κ όχι σε studio στην Λιοσίων)...κ ήταν από τις λίγες φορές που πήγα σε μπουρδέλο κ όχι studio... έχω αρχίσει να ανησυχώ
.. η εξέταση για HIV πόσο κοστίζει?
σε ολα τα στουντιο πλεον παιζει ακαποτο στοματικο.ενα απλο παραδειγμα θα πω αν καποιος ειχε παει με την συγεκριμενη ακαποτα για γαμηση και μετα συνεχιζοντας την τσαρκα του πηγγε σε ενα στουντιο και μην παμε μακρια εκει στην φυλης εχει στουντιο και σχεδον ολες κανουν ελευτηερο στοματικο και εκανε ελευτηερο στοματικο και πριν τον ειχε βαλει στο μουνι της αρρωστιαρας τοτε τι γινεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom