apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Υ.Γ.: Ο Δημητράκης τι έκανε τελικά με τα δεντράκια έμαθε κανείς? Τα ξάνα ράντισε?
Υ.Γ.: Ο Δημητράκης τι έκανε τελικά με τα δεντράκια έμαθε κανείς? Τα ξάνα ράντισε?
αργησες 3 μερες τυπεΗ 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova εντοπίστηκε το Σάββατο σε οίκο ανοχής επί της οδού Φωκαίας 22 στην Αθήνα και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατοικεί στο Γαλάτσι.
αργησες 3 μερες τυπε
ειπαν οτι εγινε καταγγελεια απο πελατη τυπενα ρωτήσω κάτι αν ξέρετε; μόνο στη συγκεκριμένη κάνανε το hiv rapid test ή ήταν γενικά στη Φυλής και κάνανε και σε άλλες και μόνο η εν λόγω βρέθηκε φορέας;
να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε; μόνο στη συγκεκριμένη κάνανε το hiv rapid test ή ήταν γενικά στη Φυλής και κάνανε και σε άλλες και μόνο η εν λόγω βρέθηκε φορέας;
ειπαν οτι εγινε καταγγελεια απο πελατη τυπε
εγω πιστευω οτι επεσε καρφωτη
Τυποι το ποσοστο αυτο σημαινει οτι 1 στους 20,000 κολλαει hiv απο ακαποτη πιπα. Δε μου φαινεται και λιγο :S
ειπαν για 3 τυπεΓνωρίζουμε εάν έχει βρεθεί κανείς θετικός στον ιό του HIV από αυτούς που είχαν συνευρεθεί με την εν λόγω Ρωσίδα?
Εαν ναι (που το απεύχομαι), κατά πόσο είχαν χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και σε ποιες ερωτικές πράξεις?
το αν κολαεια η αν δεν κολαει μονο ενα εγκυρο σαιτ που ασχολειται με αυτα η καποιος απο τουσ υπευθυνους του κεντρου λοιμοξεων μπορει να στο απαντηση και οχι εδω.λογικα υπαρχουν πολυ μικρες πιθανοτητες σε σχεση με αλλες πραξεις αλλα μην ξεχνας τα αλλα μεταδιδομενα που μπορει να τρεχεις και να μην φτανεις.oxi re den einai ligo αλλα τες παν δεν ειναι και το ιδιο με το να κανεις ακαποτα οτι αλλο
και τι εγινε που προφυλακιστηκε?και το φαι της θα το εχει και υπνο θα εχει και τα φαρμακα της θα της δινουν πολυ καλυτερα απο την ζςη που εκανε εξω αλλα την ζημια την εκανε και ποσοι θα τρχουν τωραΔεν ξέρω αν γράφτηκε αλλά η τύπισσα προφυλακίστηκε (προφανώς).
αυτα ειναι τα μαλακισμενα μυαλα.Διαβάστε στην πρώτη σελίδα κριτική τού n.smirni76 για το Αγκύρας 12.
Ημ/νία κριτικής 29/4/12.Το ακάποτο πάει σύννεφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ολα τα στουντιο πλεον παιζει ακαποτο στοματικο.ενα απλο παραδειγμα θα πω αν καποιος ειχε παει με την συγεκριμενη ακαποτα για γαμηση και μετα συνεχιζοντας την τσαρκα του πηγγε σε ενα στουντιο και μην παμε μακρια εκει στην φυλης εχει στουντιο και σχεδον ολες κανουν ελευτηερο στοματικο και εκανε ελευτηερο στοματικο και πριν τον ειχε βαλει στο μουνι της αρρωστιαρας τοτε τι γινεται?Πάντως στα studio είναι πιο πολλές οι κοπέλες που κάνουν ακαποτο στο πρόγραμμα τους κ ορισμένες κάνουν κ τελειωτικό στοματικό....αν όντως μπορεί να μεταδοθεί ο ιός με αυτόν τον τρόπο τοτε την αν κ εγώ δεν έχω πάρει ποτέ αυτό το πρόγραμμα παρά μόνο 1 φορά μου έκανε πίπα χωρίς καπότα χωρίς να με ρωτήσει καν (σε μπουρδέλο κ όχι σε studio στην Λιοσίων)...κ ήταν από τις λίγες φορές που πήγα σε μπουρδέλο κ όχι studio... έχω αρχίσει να ανησυχώ
.. η εξέταση για HIV πόσο κοστίζει?