Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
δεν γινετε να νομιμοποιιθουν οι οικοι ανοχης πεδια γιατι ουτε οι κοπελες ποθ δουλευουνε τηελουνε ουτε κανεις γιατι ειναι πολυ απλο η φορολογια για μια δηλομενη ιεροδουλο ειναι 45 % πιστευεις οτι ειναι καλητερα να εχεις Νταβατζι το κρατος? γιατι περιαυτου προκιτε ..... απο την στιγμι που κανοθνε αυτη τη δουλεια για να βγαλουνε λευτα τα οποια μετα τα μεσα τουσ τα τροι το κρατοσ γιατι να τα κανουνε?

όλοι οι εργαζόμενοι φορολογούνται

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Είναι πολύ κουραστικό το μπλε χρώμα στα γράμματα που χρησιμοποιείς.Αν μπορείς να γράφει κανονικά, με λευκά γράμματα, καλά θα είναι.Ευχαριστώ.
λευκα γραμματα σε λευκο φοντο θα γαμανε :2funny: :2funny: :2funny:

lordloud

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα 45 % φιλε μου παρα ειναι μεγαλη φορολογια για καποια που κανει αυτη τη δουλεια ..... δηλαδη θα κατσει να γαμιετε για να δινι τα μισα στην εφορια και τα αλλα μισα στον οικο?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
λευκα γραμματα σε λευκο φοντο θα γαμανε :2funny: :2funny: :2funny:
Αν επιλέξεις πάνω δεξιά στην "επιλογή εμφάνισης" το "underground", είναι κατά τη γνώμη μου πολύ πιο ξεκούραστο για το μάτι.Είναι σκούρο γκρι το background και ό,τι γράψεις, είναι με λευκά γράμματα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Eβγαλε ανακοινωση το ΚΕΕΛΠΝΟ, έχει ανέβει εδώ?

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

νομιζω πως το θεμα μας δεν ειναι το φορολογικο καθεστος των οικων ανοχης (νομιζω πως φορολογουνται με ενα καποιο ελαχιστο τεκμαρτο εισοδημα στην φορολογικη δηλωση των ιδιοκτητων)
το ζητημα ειναι ποσες απο τις κοπελες που εργαζονται εκει ειναι υγηεις ως προς τα ΣΜΝ
 :)

vasilisvasilis

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι βλάκες είστε εσείς τελικά ρε;
Πόσο χρονών είστε; 16;

Τόσο σοβαρό θέμα και το γαμάτε;

Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω 59 σελίδες και δε θέλω να σας κρατάω σε αγωνία, αναδημοσιεύω:

Έκκληση να επικοινωνήσουν άμεσα κάνουν οι υγειονομικές αρχές σε όσους επισκέφθηκαν το τελευταίο εξάμηνο τον οίκο ανοχής στην οδό Αχαρνών όπου εντοπίσθηκε νεαρή ιερόδουλος Ρωσίδα να είναι φορέας του Aids.

Όπως ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ με αφορμή το... συγκεκριμένο περιστατικό όπου 27 Απριλίου 2012, κατά τη διάρκεια υγειονομικών ελέγχων που διενεργούνται από τις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας στο πλαίσιο της πρόσφατα εκδοθείσας υγειονομικής διάταξης από το Υ.Υ.Κ.Α., προέκυψε με επιβεβαιωμένο εργαστηριακό έλεγχο ότι σε οίκο ανοχής μία από τις εργαζόμενες ήταν HIV οροθετική:

1. Το ΚΕΕΛΠΝΟ τονίζει ότι είναι απολύτως απαραίτητη η χρήση προφυλακτικού σε κάθε σεξουαλική επαφή των πολιτών που επισκέπτονται οίκους ανοχής. Η HIV λοίμωξη μπορεί να μεταδοθεί μέσω της χωρίς προφυλακτικό σεξουαλικής επαφής.

2. Όσοι πολίτες είχαν απροφύλακτη σεξουαλική επαφή σε οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών & Φωκαίας 22 Β κατά τους τελευταίους 6 μήνες, καλούνται να επικοινωνήσουν για οδηγίες:
· στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
· στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054

Αναφορικά με γενικές πληροφορίες για την HIV λοίμωξη απευθυνθείτε επίσης :
· Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000- · Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
· ΚΕΕΛΝΠΟ Θεσσαλονίκης: 2310- 243363/229139
· Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
· Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο ΕΠΙΧειρήσεων): 210-5212054
· ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ναι φίλε, έχει δημοσιευτεί πολλάκις.Ευχαριστούμε πάντως.

Επισκέπτης
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω 59 σελίδες και δε θέλω να σας κρατάω σε αγωνία, αναδημοσιεύω:

Έκκληση να επικοινωνήσουν άμεσα κάνουν οι υγειονομικές αρχές σε όσους επισκέφθηκαν το τελευταίο εξάμηνο τον οίκο ανοχής στην οδό Αχαρνών όπου εντοπίσθηκε νεαρή ιερόδουλος Ρωσίδα να είναι φορέας του Aids.

Όπως ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ με αφορμή το... συγκεκριμένο περιστατικό όπου 27 Απριλίου 2012, κατά τη διάρκεια υγειονομικών ελέγχων που διενεργούνται από τις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας στο πλαίσιο της πρόσφατα εκδοθείσας υγειονομικής διάταξης από το Υ.Υ.Κ.Α., προέκυψε με επιβεβαιωμένο εργαστηριακό έλεγχο ότι σε οίκο ανοχής μία από τις εργαζόμενες ήταν HIV οροθετική:

1. Το ΚΕΕΛΠΝΟ τονίζει ότι είναι απολύτως απαραίτητη η χρήση προφυλακτικού σε κάθε σεξουαλική επαφή των πολιτών που επισκέπτονται οίκους ανοχής. Η HIV λοίμωξη μπορεί να μεταδοθεί μέσω της χωρίς προφυλακτικό σεξουαλικής επαφής.

2. Όσοι πολίτες είχαν απροφύλακτη σεξουαλική επαφή σε οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών & Φωκαίας 22 Β κατά τους τελευταίους 6 μήνες, καλούνται να επικοινωνήσουν για οδηγίες:
· στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
· στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054

Αναφορικά με γενικές πληροφορίες για την HIV λοίμωξη απευθυνθείτε επίσης :
· Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000- · Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
· ΚΕΕΛΝΠΟ Θεσσαλονίκης: 2310- 243363/229139
· Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
· Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο ΕΠΙΧειρήσεων): 210-5212054
· ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
μεγάλε αυτά απο χθες τα έχουν γράψει και ανακοινώσει ;)

Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μεγάλε αυτά απο χθες τα έχουν γράψει και ανακοινώσει Wink
Δεν πειράζει. Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως :)
'Ασε που μου είχε σπάσει και μένα μια φορά το λάστιχο και για 2 μήνες ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα... :huh:
Τελικά μετά από μια (δωρεάν) εξέταση στο Συγγρού, τέλος καλό-όλα καλά :dancing:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει οίκος ανοχής στην διευθυνση : Αχαρνων @ Φωκαίας 22Β .SERAPIS ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΦΙΡΗΣ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι αλλα 45 % φιλε μου παρα ειναι μεγαλη φορολογια για καποια που κανει αυτη τη δουλεια ..... δηλαδη θα κατσει να γαμιετε για να δινι τα μισα στην εφορια και τα αλλα μισα στον οικο?
Eαν δεν της αρεσει ας αλλαξει επαγγελμα...!Και ο οικοδομος γαμιεται στην σκαλωσια αλλα δεν βγαζει 7-8 ευρω το 5 λεπτο...!

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τί λέτε ρε παιδιά,απο πότε το Κράτος αποφασίζει απο το αντικείμενο της εργασίας αν θα ειναι παράνομο η οχι;
Οπως ολα τα μαγαζιά ετσι και το μπουρδέλο θα εχει ολα τα νόμιμα φορολογικά στοιχεία,δεν κατάλαβα γιατί η εξαίρεση,μήπως γιατί εχει πόλυ μαύρο χρήμα και για κάποιους κρατικοδίαιτους;

Και φυσικά το ολο θέμα εχει να κάνει με την νομιμότητα,γιατί σημαίνει εξετάσεις απο γιατρούς και προσωπικό που τηρεί κανόνες υγιεινής.

Αλλα οπως ειπε και ενα παληκάρι,οταν κάτι ειναι παράνομο κερδίζουν πολλοί,ενω στο νόμιμο λίγοι.
Ειδικα οταν υπάρχουν μεγάλοι τζίροι και "βρώμικη" δουλειά.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
121.000 μελη-  οπου  προφανώς και αρκετοι ανήλικοι
ας  αλλαξει λοιπον αυτός ο τίτλος
σε
"Ρωσίδα ιερόδουλη 21 ετών με Aids στην Αθήνα"!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigomoris σου πληρώνω βίζιτα με Aids για δοκιμή. Ψήνεσαι;
όχι δεν είμαι πειραματόζωο

Ρε rigο μην τα γράφεις αυτά. Το ΗΙV δεν κάνει διακρίσεις. Και σαφώς υπάρχουν άντρες ετεροφυλόφιλοι που έχουν κολλήσει ..... το παράδειγμα με τη Nadja Benaissa δεν σε κάλυψε;

όχι , δεν ξέρω λεπτομέρειες για τον κύριο

rigormorti...
εκτός απο τα πολιτικά.... ουτε στα θέμετα υγειας την παλευεις....
φυγε και ξαναέλα διαβασμένος
για φέτος κόπηκες.  :S

αν ήσουν καθηγητής και γω φοιτητής τότε θα το συζητούσα
αλλά και πάλι θα ήθελα τεκμηρίωση για να το δεχθώ

Απλά ρώτησα το δερματολόγο μου γιατί είχα μια ύποπτη επαφή και ήθελα να κάνω το τεστ. Κάτι που θα έπρεπε να κανεις από καιρό. Αλλιώς βάρα το μόνος σου μην πάρεις και κανένα στο λαιμό σου.
ο δερματολόγος σου έχει δεί ποτέ του την κατηγορία των νοσούντων που περιγράφουμε ?
για ρώτα τον , να πάω και γώ εκεί να τους δώ

Πριν από λίγους μήνες, σε πρωινή εκπομπή, ο διευθυντής της μονάδας λοιμωδών του Ερυθρού Σταυρού, αναφέροντας παραδείγματα για την άγνοια πολλών σχετικά με τον κίνδυνο του Aids, αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε 18χρονο νέο που σε πάρτυ γνώρισε ένα κορίτσι της ηλικίας του που του πρότεινε να πάνε για ένα στα γρήγορα. Το αποτέλεσμα ήταν να κολλήσει Aids μιας και η συνεύρεση ήταν χωρίς προφύλαξη και το παιδί πέθανε  μέσα σε λίγα χρόνια. Επίσης γνωρίζω ετεροφυλόφιλο που πέθανε από την αρρώστια αυτή, στη νότια Πελοπόννησο. Αυτά και άντε ρώτα και κανά γιατρό, γιατί όπως είπα θα πάρεις κανένα στο λαιμό σου με την άγνοια σου.

για πές που το βρήκες αυτό για τον διευθυντή λοιμωδών του ΕΣ ?
...και που έδωσε και ιστορικό του ασθενή δημόσια

και γώ έχω δεί καθηγητές λοιμωξιολογίας σε γεμάτα αμφιθέατρα να πλασσάρουν
φάρμακα για τον H1N1 , για την νόσο των πτηνών παλιότερα και ένα σωρό άλλα
και να τρώνε γιουχάρισμα.

οπότε τι σημαίνει αυτό ?

τώρα για τον γνωστό σου , σίγουρα είσαι εμπεριστατωμένη και έγκυρη πηγή
θα σε έχω στα υπόψιν

υγ: Το λήγω εδώ το θέμα και δεν θα το ξανα συζητήσω , απλά εξέθεσα μια προσωπική παρατήρηση απο την μικρή εμπειρία μου και δεν θα το συνεχίσω εδώ.
Εξάλλου πιστεύω ότι "ο φόβος φυλάει τα έρμα" και τα "έρμα" πρέπει να φυλάσσονται απο πολλά ΣΜΝ εκτός του aids, οπότε
όλα καλά.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ελα ριγομορτη ειδαμε τον αγωνα και γυρισαμε ανανεωμενη δικε μου

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
"Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η νεαρή αλλοδαπή αναζητήθηκε, εντοπίσθηκε και μεταφέρθηκε φρουρούμενη σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

Στον οίκο ανοχής που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας, και είχε σφραγισθεί για τον ίδιο λόγο από τις Δημοτικές Αρχές, συνελήφθη, από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, μια 49χρονη αλλοδαπή, η οποία κατηγορείται για την παραβίαση της σφράγισης, καθώς και τη διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής έχει σφραγισθεί, ύστερα από ενέργειες των Αστυνομικών Αρχών, επτά φορές τα δυο τελευταία χρόνια. "...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom