1) η παναγία δεν φταίειΚοιτα τη μαλακισμενη γαμω τη παναγια της ΓΕΛΑΕΙ!!!
Και φαινοταν καλη κοπελιτσα...
2) ελπίζω να αποφάσισες να πας για εξετασούλα ε?
Και μετά κόψε ρε φίλε τις ακάποτες και τα γλυφομούνια
1) η παναγία δεν φταίειΚοιτα τη μαλακισμενη γαμω τη παναγια της ΓΕΛΑΕΙ!!!
Καλώς. Σε ξέρω και με ξέρεις. Το διευκρίνισες και τέλειωσε το ζήτημα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημαα.
το σχόλιο για την αξία δεν πήγαινε σε σένα αλλά στον μόρτη.
β.
δεν αρπάζομαι με κανένα. απλά οι απαντήσεις μου είναι εριστικές.
αυτό που με τρελλαίνει δεν είναι τίποτα. ΜΟΝΟ το να προσπαθεί να κάνει ο χι μαλάκας το άσπρο μαύρο και μάλιστα να επιχειρηματολογεί επί αυτου.
εκεί αρχίζουν τα μπινελίκια. γιατί το άσπρο όσο μαύρο και να του ρίξεις μέχρι ποντικί μποροεί να γίνει όπως πολά αρούρια στην έξω ζωή που κυκλοφοράνε εδώ μέσα και το παίζουν μαγκιά κλανιά
ακολουθεί και αυτός τη λογική ΛΟΛΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ.Απο τη μια λες οτι το HIV δεν ειναι τιποτα, δεν πεθαινεις κτλ κτλ και ζεις κανονικα τη ζωη σου και απο την αλλη σ ενοχλει που δημοσιευεται η φωτογραφια μιας που ειχε ειτζ και ηταν ιεροδουλη.
Αφου δεν ειναι τιποτα τοτε γιατι να μην δημοσιοποιηθει?
Δηλαδη οταν εγω περναω σε μια σχολη και δημοσιευουν το ονομα μου γιατι να μην θυμωνω?
Τιποτα δεν ειναι το ενα, τιποτα και το αλλο
Τυπε, μ'αυτη εκανες ακαποτα;Κοιτα τη μαλακισμενη γαμω τη παναγια της ΓΕΛΑΕΙ!!!
Τί να πουν? Ότι σε όλα στούντιο και μπουρδέλα κάνουν γλυφομούνια και ακάποτες πίπες?πάντως (εκτός και αν μου διέφυγε εμένα) τόσες σελίδες δεν είδα κάποιο σχόλιο απο εκδιδόμενη κοπέλα που να γράφει στο φόρουμ ή απο κάποια εκπρόσωπο στούντιο κ.α. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε την δική τους άποψη και αν έχουν λάβει οι ίδιες μέτρα για αυτά τα περιστατικά. Άλλωστε είναι ένα θέμα που τις αφορά μιας και ο σημερινός πελάτης μιας ιερόδουλης που έχει και σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα μπορεί να είναι ο δικός τους αυριανός πελάτης.
δικε μου εγω ξερω 5 σπιτια τουλαχιστον που καναν ακαποτα μην λεμε ιστοριεσ ειναι γεγονοτα που εμεισ οι μπουρδελιαρηδεσ τα εχουμε ζησειτυπε εγω στην καριερα μου στα μπουρδελα(σαν πελατης) 2 φορες εχω ακουσει για ακαποτο γαμησι στο σαλονι
μια φορα οταν ζουσε η μαρια η φυματικια
και μια φορα εκει στο φωκαιας 22,μια μικρη σε ηλικια που μετα ηταν για λιγο καιρο στο περγαμου 1
μετα εξαφανιστηκε
μαλλον θα
Είπα ότι το HIV αντιμετωπίζεται με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και ότι δεν συνδέεται με τον θάνατο.Απο τη μια λες οτι το HIV δεν ειναι τιποτα, δεν πεθαινεις κτλ κτλ και ζεις κανονικα τη ζωη σου και απο την αλλη σ ενοχλει που δημοσιευεται η φωτογραφια μιας που ειχε ειτζ και ηταν ιεροδουλη.
Αφου δεν ειναι τιποτα τοτε γιατι να μην δημοσιοποιηθει?
Δηλαδη οταν εγω περναω σε μια σχολη και δημοσιευουν το ονομα μου γιατι να μην θυμωνω?
Τιποτα δεν ειναι το ενα, τιποτα και το αλλο
Όχι φίλε.Δεν θα 'χει όλος ο πλανήτης.Γιατί οι περισσότεροι προσέχουν.Τελοσπάντων.Χωρίς άγχος, πήγαινε έτσι για να τελειώνει κι αυτή η ιστορία.Ναι ρε τυπε αυριο πρωι θα παω, αλλα δεν ανυσηχω, αν κολλουσες ετσι ολος ο πλανητης aids θα ειχε..
Παντως σιγουρα θα ειμαι πολυ πιο προσεκτικος απο δω και περα..
τυπε εγω στην καριερα μου στα μπουρδελα(σαν πελατης) 2 φορες εχω ακουσει για ακαποτο γαμησι στο σαλονι
μια φορα οταν ζουσε η μαρια η φυματικια
και μια φορα εκει στο φωκαιας 22,μια μικρη σε ηλικια που μετα ηταν για λιγο καιρο στο περγαμου 1
μετα εξαφανιστηκε
μαλλον θα
δικε μου εγω ξερω 5 σπιτια τουλαχιστον που καναν ακαποτα μην λεμε ιστοριεσ ειναι γεγονοτα που εμεισ οι μπουρδελιαρηδεσ τα εχουμε ζησει
ρώσσικη ρουλέτα παίζεις και συ και η πουτάνα.
είναι όλα μέροε του συστήματος.
αμα θες δε παίζεις. τόσο απλό είναι.
αλλο αυτό και αλλο δεν υπάρχουν κίνδυνοι.
κάθε φορά που βάζεις το πουλάκι σου σε μια Δ.Χ. τρύπα με ή χωρίς καποτα έχεις πιθανότητες για πολλά.
τώρα, Δ.Χ. δεν είναι μόνο η τρύπα που πληρώνεις και το γνωρίζεις. είναι και αυτή που δεν πληρώνεις αλλά δεν το γνωρίζεις.
και εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
να ανακοινωνεται ακαποτο γαμησι στο σαλονι τυπε?δικε μου εγω ξερω 5 σπιτια τουλαχιστον που καναν ακαποτα μην λεμε ιστοριεσ ειναι γεγονοτα που εμεισ οι μπουρδελιαρηδεσ τα εχουμε ζησει
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου εκτός απ'τη δημοσίευση της φωτο της κοπέλας που πιστεύω ότι ναι μεν δεν είναι σωστό, αλλά είναι αναγκαίο λόγω της δουλειάς που έκανε και λόγω ότι σίγουρα δεν δούλεψε μόνο στο Φωκαίας 22. Έτσι, μπορεί να εξεταστούν και πελάτες της που δεν την πήραν εκεί και χτύπα ξύλο μπορεί να έχουν κι αυτοί κάτι.Δεν γίνεται αλλιώς.Είπα ότι το HIV αντιμετωπίζεται με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και ότι δεν συνδέεται με τον θάνατο.
Δεν είπα ότι το HIV δεν είναι τίποτα.
Καλό θα ήταν να μην παρερμηνεύεις.
Πολύ σωστός .
Τυπε, ξερεις τι σκεφτεται και χαμογελαει...;και γλωσσοφιλα και ελευθερο στοματικο και γλυφομουνι
εχω γραψει και κριτικη
ελα δικε μου και εσυ τα εχεισ ζησει εισαι γνωστησ χρονια τα βλεπουμε τουλαχιστον απο το 1990 που ειμαι φανατικοσ ολα γινονταν..........Τυπε ποτε εγιναν τα σκηνικα που λες? Η Μαρια δεν ηταν παλια πουτανα?
Τυπε πες ονοματα, ολα στη φορα!
μα παραδεχτηκε οτι το ηξερε απο τη ρωσσια
...
κάθε φορά που βάζεις το πουλάκι σου σε μια Δ.Χ. τρύπα με ή χωρίς καποτα έχεις πιθανότητες για πολλά.
τώρα, Δ.Χ. δεν είναι μόνο η τρύπα που πληρώνεις και το γνωρίζεις. είναι και αυτή που δεν πληρώνεις αλλά δεν το γνωρίζεις.
και εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
Τί να πουν? Ότι σε όλα στούντιο και μπουρδέλα κάνουν γλυφομούνια και ακάποτες πίπες?
αυτη απο φωκαιας ηταν καλοκαιρι-φθιν 2010 νομιζω τυπεΤυπε ποτε εγιναν τα σκηνικα που λες? Η Μαρια δεν ηταν παλια πουτανα?