You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 560K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.931
- Πόντοι
- 6.925
Φαντάζεται τον πανικό που σπέρνει στα "θύματα" και το χαιρεται !!! Εχει πλήρη άγνοια του τι έκανε ??!!!! Ειναι λίγο ειρωνικό το χαμόγελο της ή μου φαινεται ?
Ευτυχώς δεν ειναι του γουστου μου, αλλα σε αυτο το &%$#μαγαζο εχω ενδωσει σε ακα cim κλπ
Ευτυχώς δεν ειναι του γουστου μου, αλλα σε αυτο το &%$#μαγαζο εχω ενδωσει σε ακα cim κλπ
αποσα γραφει καταλαβα οτι ηξερε οτι ειχε τον ιο αλλα συνεχιζε να δουλευει?
τον ειχε απο τη ρωσια τον ιο αρα και οταν ηταν στο αλλο φυλης δεν θυμαμαι ηταν φορεας. Το ηξερε και συνεχιζε να δουλευει.Και την πιασανε και οπως βλεπεται στις φωτο καθολου συγκλονισμενη δεν ειναι, μεσα στη καλη χαρα ειναι, αρα χεστηκε...
το ηξερε τυπε και μοιραζε το θανατο στουσ ανυποψιαστουσ γαμικουσ. ;Φαντάζεται τον πανικό που σπέρνει στα "θύματα" και το χαιρεται !!! Εχει πλήρη άγνοια του τι έκανε ??!!!! Ειναι λίγο ειρωνικό το χαμόγελο της ή μου φαινεται ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
όχι άσε τα παιδιά να βάζουν φωτογραφίες...
να το καταλάβουμε καλύτερα
hivaids.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Εάν κάποιος δεν θέλει να πάρει φαρμακευτική αγωγή για το AIDS, δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να το κάνει. Έχει δυστυχώς κάνει την επιλογή του να πεθάνει από AIDS. Υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις παγκοσμίως. Με την ίδια κατάληξη.
Ρε μαλακες,
1) Η γκόμενα έχει βγει στις φωτό της αστυνομίας λες και την τραβαγανε αναμνηστική. Αυτή χαμογελάει και είναι όλα στα @@ της.
2) Εφόσον δήλωσε ότι ήδη από τη Ρωσία ήξερε ότι είχε AIDS και ήρθε στην Ελλάδα να δουλέψει ως πόρνη και με λίγα ευρώ παραπάνω έκανε και ακάποτα εν γνώσει της, θέλει κρεμασμα, όχι φυλακή.
3) Κρεμασμα θέλει και ο Αλβαναράς ιδιοκτήτης και η τσατσα του συγκεκριμένου μπουρδελου που αποκλείεται να μην ήξεραν απολύτως τίποτα και που είχαν παραβιάσει όπως λένε τα ρεπορτάζ τις αλλεπάλληλες σφραγίσεις για να ξααλειτουργήσουν το μπουρδελο τους.
4) Ελπίζω όσοι πήγαν μαζί της και ειδικά ακάποτα, πρώτον να αποδειχθεί ότι δεν έχουν τίποτα και δεύτερον να βάλουν μυαλό και να κόψουν τις μαλακίες στο μέλλον.
5) Ξαναλέω ότι το site καλό είναι με αφορμή αυτό το περιστατικό να βάλει ένα banner που θα υπενθυμίζει ότι ακόμα και χειραψία με πουτανα πρέπει να γίνεται πάντα με προφυλακτικό και ότι διαχωρίζει τη θέση του από τα γραφόμενα μελών σε κριτικές περί ακαποτων, γλειφομουνιων κλπ. Και καλό είναι να μπει κάτι τέτοιο πριν ανοίξεις μια κριτική και να πρέπει υποχρεωτικά να το δεις πριν διαβάσεις την κριτική. Είπαμε έχουμε κι ανήλικα εδώ μέσα.
1) Η γκόμενα έχει βγει στις φωτό της αστυνομίας λες και την τραβαγανε αναμνηστική. Αυτή χαμογελάει και είναι όλα στα @@ της.
2) Εφόσον δήλωσε ότι ήδη από τη Ρωσία ήξερε ότι είχε AIDS και ήρθε στην Ελλάδα να δουλέψει ως πόρνη και με λίγα ευρώ παραπάνω έκανε και ακάποτα εν γνώσει της, θέλει κρεμασμα, όχι φυλακή.
3) Κρεμασμα θέλει και ο Αλβαναράς ιδιοκτήτης και η τσατσα του συγκεκριμένου μπουρδελου που αποκλείεται να μην ήξεραν απολύτως τίποτα και που είχαν παραβιάσει όπως λένε τα ρεπορτάζ τις αλλεπάλληλες σφραγίσεις για να ξααλειτουργήσουν το μπουρδελο τους.
4) Ελπίζω όσοι πήγαν μαζί της και ειδικά ακάποτα, πρώτον να αποδειχθεί ότι δεν έχουν τίποτα και δεύτερον να βάλουν μυαλό και να κόψουν τις μαλακίες στο μέλλον.
5) Ξαναλέω ότι το site καλό είναι με αφορμή αυτό το περιστατικό να βάλει ένα banner που θα υπενθυμίζει ότι ακόμα και χειραψία με πουτανα πρέπει να γίνεται πάντα με προφυλακτικό και ότι διαχωρίζει τη θέση του από τα γραφόμενα μελών σε κριτικές περί ακαποτων, γλειφομουνιων κλπ. Και καλό είναι να μπει κάτι τέτοιο πριν ανοίξεις μια κριτική και να πρέπει υποχρεωτικά να το δεις πριν διαβάσεις την κριτική. Είπαμε έχουμε κι ανήλικα εδώ μέσα.
Εάν κάποιος δεν θέλει να πάρει φαρμακευτική αγωγή για το AIDS, δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να το κάνει. Έχει δυστυχώς κάνει την επιλογή του να πεθάνει από AIDS. Υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις παγκοσμίως. Με την ίδια κατάληξη.
οντως αυτη υποστηριζε οτι τα φαρμακα δηλητηριαζαν το κορμι της και μαλιστα οτι δεν υπαρχει ο ιος HIV γιατι τα τεστ ανιχνευουν τα αντισωματα.
Βεβαια να πουμε την αληθεια, και αυτοι που παιρνουν την αγωγη...καποια στιγμη παθαινουν ειτζ απλα καθυστερειται η εξελιξη
hivaids.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Το τελευταίο δεν είναι ακριβές.οντως αυτη υποστηριζε οτι τα φαρμακα δηλητηριαζαν το κορμι της και μαλιστα οτι δεν υπαρχει ο ιος HIV γιατι τα τεστ ανιχνευουν τα αντισωματα.
Βεβαια να πουμε την αληθεια, και αυτοι που παιρνουν την αγωγη...καποια στιγμη παθαινουν ειτζ απλα καθυστερειται η εξελιξη
Σήμερα οι άνθρωποι με HIV που λαμβάνουν θεραπεία, έχουν το ίδιο προσδόκιμο ζωής με όσους δεν έχουν HIV.
Η επιστήμη έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια.
Δεν έχει καταφέρει να βρει την οριστική λύση, αλλά έχει πετύχει πάρα πολλά σε αυτό τον τομέα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν φανταζομαι να ηταν και πολλοι που εκαναν ακαποτο γαμησι με την κοπελα τυπεδεν μπορω να σκεφτο τουσ συναγωνιστεσ που πηγαν στην Tatiana πακετο. τουλαχιστον μεχρι την ακαποτη πιπα την γλυτονουν.τωρα για ακαποτα γαμησια απο περιεργουσ τυπουσ ....ξενοδοχειο ο παραδεισοσ
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Θεραπεια λεγεται αυτο ή συντηρηση?Το τελευταίο δεν είναι ακριβές.
Σήμερα οι άνθρωποι με HIV που λαμβάνουν θεραπεία, έχουν το ίδιο προσδόκιμο ζωής με όσους δεν έχουν HIV.
Η επιστήμη έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια.
Δεν έχει καταφέρει να βρει την οριστική λύση, αλλά έχει πετύχει πάρα πολλά σε αυτό τον τομέα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δεν φανταζομαι να ηταν και πολλοι που εκαναν ακαποτο γαμησι με την κοπελα τυπε
Ειπαν οτι μερικοι εκαναν και απο αυτο τυπε...
παει πουθενα το μυαλο σου
Ρε μαλακες,
Η αληθεια ειναι πως πιστευω πως μιλαμε για ατομα τοσο χαμηλου νοητικου επιπεδου , που δεν καταλαβαινουν τι εχουν. Αντε να πεις τωρα σ ενα πακιστανο εχεις HIV , μπορει να μην παρει χαμπαρι και τιποτα και να λεει τι βλακεια μου λεει εγω δνε νιωθω κατι η να το περασει στο ντουκου.
Σας ειπα μια φορα ειχα δει εναν που ζητιανευε στο κεντρο στα λεοφορεια και ελεγε οτι εχει καρκινο και χαρτι απο νοσοκομειο και το χαρτι ελεγε οτι εχει ειτζ. Και τον ιδιο τον ειχα δει ολο χαμογελα με μια στην 3ης Σεπτεμβριου. Την ειχε παρει?Θα την επαιρνε? δεν ξερω παντως κλαφτα χαραλαμπε.
Αν ξερει και επιτηδες το εκανε τι να πω...υπαρχουν και ατομα που θα σου σκοτωσουν τη μανα και θα γελανε, δεν το αποκλειουμε.
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι καποιος ηξερε..η τσατσα, ο νταβατζης ηξεραν αλλα στα φρυδια τους