Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Όσο για το φίλο μας τον κωστάκη που αποσυνδέθηκε τελικά ΧΩΡΙΣ να απαντήσει...
...κρίμα.
Δεν πειράζει, έτσι φαίνεται η ποιότητα λόγου του καθένα εδώ μέσα.

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα όσο για το γλυφομούνι, πόσο ΣΧΕΔΟΝ ακίνδυνο είναι;
Άμα έχεις μικροπληγή στο στόμα σου (ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν έχει;) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ από τα κοπλικά υγρά αν είναι μολυσμένα. Άσε που μια γυναίκα της "δουλειάς" μπορεί να μην έχει ΜΟΝΟ κολπικά υγρά στο μουνί της.
(Ο νοών νοήτω).
Σε περίπτωση σπασμένης καπότας μπορεί να καταλήξουν στο στόμα σου και τα χύσια του προηγούμενου.
Μου έχει τύχει περίπτωση που μόλις τον "έβγαλα" είδα πάνω στην καπότα κομμάτι από την καπότα του προηγούμενου!
Άει καθάρισε τώρα εσύ έτσι και την έχεις γλύψει την τύπισσα!

Η ιατρική είναι πρωτίστως εμπειρική επιστήμη. Και από την παγκόσμια εμπειρία πολλών ετών με τον HIV δεν υπάρχει ούτε μια καλά τεκμηριωμένη περίπτωση μετάδοσης του με γλυφομούνι. Επίσης, σε μια Ισπανική μελετη, σε ένα σημαντικό δείγμα ζευγαριών που η γυναικα ηταν οροθετική και ο άντρας όχι και έκαναν για πολυ καιρό μόνο πιπες και γλυφομουνια δεν παρουσιάστηκε ούτε ένα κρουσμα μόλυνσης.

Βέβαια, εάν η πουτάνα έχει την περίοδό της ή πληγή από κάποιο ΣΜΝ ή τα χύσια του αμέσως προηγούμενου πελάτη, τα πράγματα αλλάζουν.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...

Και από την παγκόσμια εμπειρία πολλών ετών με τον HIV δεν υπάρχει ούτε μια καλά τεκμηριωμένη περίπτωση μετάδοσης του με γλυφομούνι.
...
Καλά τεκμηριωμένη μπορεί να μην υπάρχει αλλά επιβεβαιωμένες ναι:
(κλικ στο "Can I get HIV from oral sex?")
Όπου λέει σαφέστατα ότι "There have been a few cases of HIV transmission from performing oral sex on a person infected with HIV".
Όπου μιλάει για λίγες περιπτώσεις - σίγουρα απείρως περισσότερες από καμία.

Αλλά και έτσι να μην είναι:
...

Βέβαια, εάν η πουτάνα έχει την περίοδό της ή πληγή από κάποιο ΣΜΝ ή τα χύσια του αμέσως προηγούμενου πελάτη, τα πράγματα αλλάζουν.

...
Αυτό δεν είναι ακριβώς που είναι πολύ πιθανότερο στα μπουρδέλα;
Ποια είναι πιθανότερο να έχει πληγή; Η γκόμενα που θα χτυπήσεις ή η πουτάνα που τη γαμάνε 20 άτομα τη μέρα ΚΑΘΕ μέρα;
Όσο για τα χύσια του προηγούμενου ξέρεις φαντάζομαι τι γίνεται. Ένα γρήγορο ψαξιματάκι θα βγάλει μπόλικα αποτελέσματα - και μιλάμε μόνο για αυτά που γράφτηκαν έτσι;
Κλείνοντας με την περίοδο, είναι σπανιότερο αλλά συμβαίνει! Εμένα μου έχει τύχει τρεις φορές η κοπέλα να είναι "νωπή".
3 στα 3 λοιπόν!.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Καληνύστα!
Τα λέμε αύριο.

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλά τεκμηριωμένη μπορεί να μην υπάρχει αλλά επιβεβαιωμένες ναι:
(κλικ στο "Can I get HIV from oral sex?")
Όπου λέει σαφέστατα ότι "There have been a few cases of HIV transmission from performing oral sex on a person infected with HIV".
Όπου μιλάει για λίγες περιπτώσεις - σίγουρα απείρως περισσότερες από καμία.

Αυτο αναφέρεται σε oral sex ΓΕΝΙΚΑ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ το ρίσκο αυτης/αυτου που πιπώνει κάποιον. Well documented cases of transmission by cunnilingus ΔΕΝ υπαρχουν.

Καλυνυχτα

Επισκέπτης
Επειδή γράφτηκαν πολλές μαλακίες από άτομα που δεν έχουν προφανώς την απαραίτητη λογική για να αναλύουν τα επίσημα επιστημονικά στατιστικά, θέλω να εκφράσω τη συμπάθεια και συμφωνία μου στις απόψεις που εξέφρασε ο Κώστας Λαδάκης.

Μπορεί να μην το χωράει το μυαλό κάποιων, αλλά στατιστικά είναι πολύ δύσκολο να μεταδοθεί ο ιός από γυναίκα σε άντρα ακόμα και με σεξ χωρίς προφύλαξη. Δεν αρκούν οι μικρές αμυχές όπως νομίζουν πολλοί, χρειάζονται ικανές ποσότητες μολυσμένου αίματος.

Υπάρχουν οροθετικές γυναίκες που έχουν σχέση με υγιείς άντρες και αυτοί δεν κολλάνε ποτέ αν και κάνουν συστηματικά σεξ χωρίς προφύλαξη. Αν η γυναίκα δεν έχει περίοδο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μεταδοθεί ο ιός στον άντρα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δείτε λίγο το παρακάτω πινακάκι από τη wikipedia για να καταλάβετε (όσοι μπορείτε) για τι πιθανότητες μιλάμε:

Estimated per act risk for acquisition of HIV by exposure route (US only)

Exposure Route                                    Estimated chance of infection

Blood Transfusion                                  90%
Childbirth (to child)                               25%
Needle-sharing injection drug use          0.67%
Percutaneous needle stick                     0.30%
Receptive anal intercourse*                   0.50%
Insertive anal intercourse*                     0.065%
Receptive penile-vaginal intercourse*    0.10%
Insertive penile-vaginal intercourse*      0.05%
Receptive oral intercourse*§                  0.01%
Insertive oral intercourse*§                    0.005%

* assuming no condom use
§ source refers to oral intercourse performed on a man

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Είμαι οφ τοπικ, σορυ, θα είμαι συντομος.
-Κάποιος έγραψε για βίτσιο που πάμε για σεξ στα μαγαζιά και ότι θα προσέχει για να μην δημιουργήσει πρόβλημα σε οικείους του. Διαφωνώ!: το σεξ είναι ανάγκη! Τώρα εάν είναι παντρεμένος, έχει σχέση κτλ. και πηγαίνει και το αποκαλει βίτσιο...
-προφανώς και η πορνεία θα πρέπει να νομιμοποιηθεί, οι αποστάσεις από τις πλατείες, εκκλησίες, κτλ. πρέπει εκλείψουν.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Επειδη διαβασα κατι μαλακιες του Λαδακη HIV και AIDS δεν είναι κατι διαφορετικο. Απλα το Aids ειναι η καταληξη οταν νοσεις απο HIV,

Aν κολλησεις ΗΙV εχεις 90% πιθανοτητα να εμφανισεις AIDS μεσα σε διαστημα 10 χρονων απο την επαφη, εκτος αν ανηκεις στο 10% μακροχρονιοα σταθερα οροθετικους που μπορει να περασουν και 20 χρονια και να μην νοσησουν..αλλα καποια στιγμη αποτομα και αυτοι μπορει να νοσησουν.

Αν κολησες HIV την γαμησες φιλε μου!!

Καποια στιγμη ειχε βγει και ενα μπλοκ μιας ελληνιδας δημοσιογραφου που ελεγε οτι τον AIDS δεν υπαρχει και μπλα μπλα και να μην παιρνει τα φαρμακα ο κοσμος και οτι αυτη ειναι υγιεστατη και ας της βρηκαν οτι εχει HIV .Και να βιβλια και να μαχες και να τεκμηριωμενες αποψεις απο γιατρους. Αυτη δυστυχως πεθανε, απο ενα μικροβιακι που εσενα που εισαι υγειης ουτε σε αγγιζει.Γιατι οτι και να ηθελε να πιστευει ειχε AIDS.

Λοιπον αντε για εξετασεις, και καλο θα ταν να κανετε συχνα εξετασεις οσοι ασχολειστε με το σπορ,γιατι η κοπελα που βρηκαν δεν θα ειναι η μοναδικη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πολλα λογια παιδιά. Πολλα λογια  :sunglasses:

Καλα νταξει ο Πικερ.... θα μεινει Πικερ δεν αλλαζει παρολαυτα εμεις θα τον αγαπαμε  :2funny:

Προφυλακτικο παντα και ολα οκ

L. Boldemort  :sunglasses:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
συμφωνω σ'αυτα που λες περι νομιμοποιησης..τωρα το να ελεγξουνε τι τζιρο κανει καθε μπουρδελο για να δουν τα ποσα που χανουν απο φορους το βλεπω κομματακι δυσκολο..τι να κανουν δηλαδη,να σου κοβουν αποδειξεις για να τις προσκομισεις με τη φορολογικη σου δηλωση? :grin:

giati oxi? ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πολλα λογια παιδιά. Πολλα λογια  :sunglasses:

Καλα νταξει ο Πικερ.... θα μεινει Πικερ δεν αλλαζει παρολαυτα εμεις θα τον αγαπαμε  :2funny:

Προφυλακτικο παντα και ολα οκ

L. Boldemort  :sunglasses:
το L. τι ειναι τυπε? :think:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Αγαπητοί φίλοι,
Θα σας παρακαλούσαμε να αφαιρέσετε τον τίτλο "Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο".
Οι εκστρατείες εκφοβισμού σχετικά με το AIDS έχει αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά δημιουργούν αναστολές σε όσους θα ήθελαν να εξεταστούν.
Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια όσον αφορά την αντιμετώπιση του AIDS.
Σήμερα η μόλυνση με τον ιό HIV αν διαγνωσθεί έγκαιρα, μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.
Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε ριζική αντιμετώπιση αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε εν έτει 2012 να συνδέουμε το AIDS με τον θάνατο.
Αν το κάνουμε, είναι σαν να ακυρώνουμε δεκαετίες ερευνών και προσπαθειών θεραπείας του AIDS.
Ο πανικός (που δημιουργεί αρνητικά αντανακλαστικά) είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

georg9

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε μπορείς να περιγράψεις τις άλλες 2 ;;;
η πρωτη κοπελα επειδη πιασαμε την συζητηση ου συστηθηκε ως ΑΝΝΑ, 19  χρονων (με ρωτησε ποσο την κανω τις ειπα 23 και μου ειπε αυτη 19) απο Ρουμανια. Νεα, αρκετα ομορφουλα, ωραιο σωμα, μαυρα μαλλια , υψος 1.60 (ειχε ενα κολλημα με τα 10ποντα παπουτσια). με αυτην εκανα την βλακεια και μου εκανε ακαποτη πιπα αλλα μετα εβαλα κανονικα προφυλακτικο.

η αλλη κοπελα ηταν περιπου 1.65 μου συστηθηκε ως ΧΛΟΗ απο ρουμανια, μελαχρεινη με μαυρα μαλια, ειχε λιγο κοιλιτσα και ευτυχως εβαλα προφυλακτικο εξαρχης.

δεν ξερω εχω αγωνια , αν και ακουγονται οτι ηταν ρωσιδα (μου το επιβεβαιωσε το ΚΕΕΛΠΝΕΟ) και ονομα ΝΑΤΑΣΑ (απο τους συμφουριτες), θα παω να κανω εξεταση οσο πιο γρηγορα γινεται και ελπιζω να μην εχω τιποτα.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Tώρα Στο MEGA Παίζει....Σχετικά Με Το Θέμα !!!!   :rolleyes:

O Γιατρός Του ΚΕΕΛΠΝΟ Είπε Ότι Αρκετοί - Από Τους Πελάτες Της - Έχουν Πάρει Τηλέφωνο & Έχουν Παραδεχτεί Επαφή Χωρίς Προφυλακτικό !!
& Ακόμα Είπε Ότι Δύο Άτομα (Από Τους Πελάτες) Παίρνουν Ήδη Φαρμακευτική Αγωγή !!!  :S
Επίσης Η Κοπέλα Λογικά Το Ήξερε...Διότι Είχε Κάνει Εξετάσεις Στην Ρωσία & Είχε Βγει Θετική...Αλλά Είπε (Σαν Δικαιολογία Μάλλον ?) Ότι...
Όταν Ήρθε Στην Ελλάδα Ξαναέκανε Εξετάσεις & Οι Γιατροί Της Είπαν Ότι Δεν Έχει Τίποτα !!!  :headbang:

Αυτά Τα Τελευταία Νέα Γύρω Από Το Θέμα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη υπογραφει σαν Boldemort with love?
δικε μου μορτη τι κολπα ειναι αυτα?
το γυρισες πριν μπεις στο στρατο? :grin:

Lord Βoldemort τύπε  :grin:

η μαριακος βλέπει παντου αγαπες και λουλουδια

επειδη μαλλον εχει τσιμπηθει με την παρτη μου.

Δεν το θελα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πριν απο λιγο στο MEGA ελεγε οτι απο τους 600 οικους ανοχης

μονο οι 7 ειναι νομιμοι. Για να μην ειμαστε και οφφτοπικ  :P

Η συγκεκριμενη κοπελα τους δηλωσε οτι ειχε διαγνωστει στην 'Ρωσια'
οτι είχε HIV .

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Σήμερα πάντως και τα 2 ήταν κλειστά.Αλλος φίλος είπε ότι δούλευε και στα 2 αυτά, καθώς και στο Φ74.

ΕΓΩ την εχω πετυχει μονο στο δεξια και στο φ74. βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν δουλευε καιστο δεξια, οπως επεισης και σε στουντιο οπως μουχε πει η ιδια. επισης ου χε πει προ ημερων οτι σκοπευε να σταματησει στο μπουρδελο και να πηγαινει μονο στο στουντιο. αρα μπορει να εξασφανιστηκε και για αυτο το λογο... παντως κανεις δεν ειναι σιγουρος ακομα και αν κανουμε τους υπολογισμους εδω... μονο αν πουνε ονομα η δειξουν φατσα θα μπορεις να ξερεις
οσο για το σφραγισμα του σπιτιου.... λογκο ειναι να το σφραγισανε .,... ουτε αδεια , και μπιχλα ειδιακα στο δεξια.. τιπεριμενατε?

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩς ΣΤΙΣ ΕΦΟΔΟΥς ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ,... Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ... ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΟΥΡΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom