Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Συγνωμη καυλιαρη τωρα το ειδα! Στην αφρικη που γινεται της πουτανας φανταζομαι δε θα ειναι...
Στην Αφρική δεν υπάρχουν φάρμακα.
Τα κράτη εκεί είναι τόσο φτωχά που δεν μπορούν να τα αγοράσουν για τους ασθενείς τους.
Υπάρχουν λίγα φάρμακα, μέσω καποιων ανθρωπιστικών οργανώσεων.

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Εσύ όταν τελειωσεις απο δω, που θα πας;
δε σε βριζω επειδη δεν εχω ορεξη και φαινεσαι καλο παλουκαρι.πες μου μονο κατι.σε βαλανε να δινεις ιατρικες συμβουλες εδω μεσα η το κανεις αυτοβουλως?και αν εισαι γιατρος η κατι σχετικο

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
δε σε βριζω επειδη δεν εχω ορεξη και φαινεσαι καλο παλουκαρι.πες μου μονο κατι.σε βαλανε να δινεις ιατρικες συμβουλες εδω μεσα η το κανεις αυτοβουλως?και αν εισαι γιατρος η κατι σχετικο
Δεν δίνω ιατρικές συμβουλές.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
και που τα ξερεις ολα αυτα για το aids?και επισης γιατι εχεις αυτο το νικ?δε ρωταω τιποτα αλλο μετα :grin: :grin:
Έχω απαντήσει σε προηγούμενες σελίδες σε αυτό το thread.
Κάτσε και διάβασέ το όλο, μια μέρα που θα έχεις χρόνο.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Και οι γιατροί όλων των Μονάδων Ειδικών Λοιμώξεων κατά της διαπόμπευσης ασθενών.

----------------------------------------------------------------------------

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 9 Μαΐου 2012

Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS (Ε.Ε.Μ.Α.Α.)
]

Η δημοσιοποίηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ακόμη και αν αφορούν παράνομες ιερόδουλες, καταστρατηγεί το ιατρικό απόρρητο και αντί να διασφαλίζει την πρόληψη διασποράς του ιού, οδηγεί πολλούς πολίτες που είχαν σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη, σε μη προσέλευση για έλεγχο και δημιουργεί προβλήματα στη σχέση των ιατρών με τους ασθενείς τους, οι οποίοι έχουν πανικοβληθεί από την καταστρατήγηση των προσωπικών δεδομένων.
Το  θέμα  της  παράνομης  πορνείας  δεν  αντιμετωπίζεται  με δημοσιοποίηση φωτογραφιών  και  στοιχείων  συλλαμβανομένων ιερόδουλων, πράξη που θέτει και θέμα προσωπικών δεδομένων, αλλά με κοινωνική πολιτική και συνεχή ενημέρωση τόσο των νομίμως ή παρανόμως εμπλεκομένων στη «βιομηχανία» του σεξ, όσο και των χρηστών των υπηρεσιών αυτών.

Ο Πρόεδρος
Μ.Κ. Λαζανάς

Ο Γεν. Γραμματέας
Γ. Χρύσος​

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Εντός ολίγου θα μιλήσει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τα κατορθώματά μας.
Έχω τη δήλωση στα χέρια μου, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να τη δημοσιεύσω πριν το κάνει ο ίδιος ο Π.Ο.Υ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
UNAIDS calls on Greece to protect sex workers and their clients through comprehensive and voluntary HIV programmes

GENEVA, 10 May 2012—The Joint United Nations Programme on HIV/AIDS (UNAIDS) expresses its concern.......
The initiation of criminal prosecution against sex workers living with HIV for intentional gross bodily harm raises concerns about the inappropriate application of criminal law, particularly in a context where clients have the social and economic power to insist upon condom use.  In addition, publication of names, photographs and positive HIV status drive sex workers into hiding and reduces their trust in health care services.

Εχουν φρίξει στο εξωτερικό ,για τον χαρακτηρισμό
"βαρειά ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ σωματική βλάβη " !

Αμέλεια και έκθεση σε κίνδυνο ,προσάπτουν στο εξωτερικό στις ιερόδουλες ,

οχι...σκοπούμενη βαρειά σωματική βλάβη !

Και βεβαια ΠΟΥΘΕΝΑ δεν δημοσιεύουν τις φωτο απο τις ΑΣΘΕΝΕΙΣ κοπελες !

Αρκουσε η φωτο του μπουρδελου και το "ονομα " που χρησιμοποιουσε και η γενική

περιγραφή .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
Με βαση το νόμο μια κοπελα ΜΠΟΡΕΙ να ΑΡΝΗΘΕΙ να τις κανουν τεστ

για HIV !

Φοβούμενη ότι θα βαλουν φωτο της στην εφημεριδα !

Απλά λογική !

ΔΕΝ μπορούν να εξαναγκασουν μια κοπελα (ουτε ενα αντρα )να κανει

τεστ με το ζόρι !

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Αποτελέσματα 1ου τεστ, σήμερα : Αρνητικά.

Σε 2 μήνες πάλι...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Μπραβο ρε τυπε,ωραιος!!!

Σε ευχαριστώ τύπε αλλά αυτό που με ενδιαφέρει στην ουσία είναι αυτό που θα κάνω μετά απο 2 μήνες αφού η επαφή με την ρωσίδα έγινε στις 26 του Απρίλη.

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Σε ευχαριστώ τύπε αλλά αυτό που με ενδιαφέρει στην ουσία είναι αυτό που θα κάνω μετά απο 2 μήνες αφού η επαφή με την ρωσίδα έγινε στις 26 του Απρίλη.

Ευχομαι να ειναι - και αυτο!!!

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το κολπικό έστω και ακουσιώς είναι σχετικά επικίνδυνο....και φυσικά εαν έχει, γιατί μου φαίνεται είσαι ο ορισμός του τύπου που πληρώνει τη νύφη του πανικού

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εντός ολίγου θα μιλήσει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τα κατορθώματά μας.
Έχω τη δήλωση στα χέρια μου, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να τη δημοσιεύσω πριν το κάνει ο ίδιος ο Π.Ο.Υ.

Τι σκατά, όλα από πριν τα έχεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom