hivaids.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Εγώ, ναι. Εσύ;Αγγλικα διαβαζεις η εισαι σαν = τον ποκοχαντα????
Εγώ, ναι. Εσύ;Αγγλικα διαβαζεις η εισαι σαν = τον ποκοχαντα????
Η ανακοίνωση του UNAIDS μεταφρασμένη στα Ελληνικά στο
Εγώ, ναι. Εσύ;
Τραγούδα όσο θες εσύ.Διαβασες πουθενα την λεξη καταδικη??? Καλει, προτρεπει κλπ λει. Αντε αμεσως να την πεις. Εχει υποχρεωση η Ελληνικη κυβερνηση να προστατεψει τους Ελληνες απο την μεταδωση και διασπορα του ιου!!
Τραγούδα όσο θες εσύ.
Έτσουξε, ε;Ποκοχαντα εσυ εισαι τελικα με αλλο νικ???
Έτσουξε, ε;
Και που 'σαι ακόμα.
γιατι και να ελεγε καταδικη τυπε θαχε σημασια?Διαβασες πουθενα την λεξη καταδικη??? Καλει, προτρεπει κλπ λει. Αντε αμεσως να την πεις. Εχει υποχρεωση η Ελληνικη κυβερνηση να προστατεψει τους Ελληνες απο την μεταδωση και διασπορα του ιου!!
γιατι και να ελεγε καταδικη τυπε θαχε σημασια?
Εγώ είμαι ρε. Που με κατάλαβες; Είσαι γάτα.Αχαχαχαχαχαχαχ σε διαολοστειλανε απο το αλλο θρεντ και εγινες hivaids.gr. Αντε τσαρλατανε σου τα ειπε και η Μαρια που ειναι η ΠΙΟ εγκυρη που γραφει εδω μεσα!!
Εγώ είμαι ρε. Που με κατάλαβες; Είσαι γάτα.
Είσαι γάτα.Μονον ενας ανοητος μπορουσε να πει οτι δεν κολλας τιποτα απο ακαποτο στοματικο και να επιμενει!!
Είσαι γάτα.
Χαραμίζεσαι εσύ εδώ μέσα.
Τέτοιο φοβερό μυαλό!
Μέχρι και Πρωθυπουργός θα μπορούσες να γίνεις.
Άνετα.
κατα την γνωμη σου η ρωσιδα επερνε αγωγη?γιατι την κοβω σε καλη φυσικη καταστασηΕίσαι γάτα.
Χαραμίζεσαι εσύ εδώ μέσα.
Τέτοιο φοβερό μυαλό!
Μέχρι και Πρωθυπουργός θα μπορούσες να γίνεις.
Άνετα.
Κατά τη γνώμη μου, μάλλον ναι.κατα την γνωμη σου η ρωσιδα επερνε αγωγη?γιατι την κοβω σε καλη φυσικη κατασταση
Κατά τη γνώμη μου, μάλλον ναι.
κατα την γνωμη σου η ρωσιδα επερνε αγωγη?γιατι την κοβω σε καλη φυσικη κατασταση
οι αλλεσ φιλε ειχαν κλινικη εικονα οχι μονο απο τα ναρκωτικα ηταν φανερο...αλλα και αυτη η ρωσιδα δουλευε για να παρει φαρμακα?Ναί αυτό ρώτησα και εγώ περίπου, και καλη εμφάνιση να έχει κανείς δεν σημαίνει οτί δεν έχει κάποιο ιο
απλως πριν λίγες μέρες είχε γράψει ο hivaids, οτί δεν μπορεί να το μεταδώσει έυκολα επειδή έχει μικρό ιικό φορτίο.
ενώ έπαιρνε και φάρμακα, άλλες διαδώσεις λένε οτί δεν ήξερε....
Είναι σχεδόν αδύνατη η μετάδοση του hiv όταν το ιικό φορτίο είναι μη ανιχνεύσιμο.Ναί αυτό ρώτησα και εγώ περίπου, και καλη εμφάνιση να έχει κανείς δεν σημαίνει οτί δεν έχει κάποιο ιο
απλως πριν λίγες μέρες είχε γράψει ο hivaids, οτί δεν μπορεί να το μεταδώσει έυκολα επειδή έχει μικρό ιικό φορτίο (στο περίπου).
ενώ έπαιρνε και φάρμακα, άλλες διαδώσεις λένε οτί δεν ήξερε....
Τα φάρμακα είναι δωρεάν.οι αλλεσ φιλε ειχαν κλινικη εικονα οχι μονο απο τα ναρκωτικα ηταν φανερο...αλλα και αυτη η ρωσιδα δουλευε για να παρει φαρμακα?