Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η ανακοίνωση του UNAIDS μεταφρασμένη στα Ελληνικά στο

Διαβασες πουθενα την λεξη καταδικη??? Καλει, προτρεπει κλπ λει. Αντε αμεσως να την πεις. Εχει υποχρεωση η Ελληνικη κυβερνηση να προστατεψει τους Ελληνες απο την μεταδωση και διασπορα του ιου!!

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Διαβασες πουθενα την λεξη καταδικη??? Καλει, προτρεπει κλπ λει. Αντε αμεσως να την πεις. Εχει υποχρεωση η Ελληνικη κυβερνηση να προστατεψει τους Ελληνες απο την μεταδωση και διασπορα του ιου!!
Τραγούδα όσο θες εσύ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Έτσουξε, ε;
Και που 'σαι ακόμα.

Αχαχαχαχαχαχαχ σε διαολοστειλανε απο το αλλο θρεντ και εγινες hivaids.gr.  Αντε τσαρλατανε σου τα ειπε και η Μαρια που ειναι η ΠΙΟ εγκυρη που γραφει εδω μεσα!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι και να ελεγε καταδικη τυπε θαχε σημασια?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Αχαχαχαχαχαχαχ σε διαολοστειλανε απο το αλλο θρεντ και εγινες hivaids.gr.  Αντε τσαρλατανε σου τα ειπε και η Μαρια που ειναι η ΠΙΟ εγκυρη που γραφει εδω μεσα!!
Εγώ είμαι ρε. Που με κατάλαβες; Είσαι γάτα.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Μονον ενας ανοητος μπορουσε να πει οτι δεν κολλας τιποτα απο ακαποτο στοματικο και να επιμενει!! :grin: :grin: :grin:
Είσαι γάτα.
Χαραμίζεσαι εσύ εδώ μέσα.
Τέτοιο φοβερό μυαλό!
Μέχρι και Πρωθυπουργός θα μπορούσες να γίνεις.
Άνετα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Είσαι γάτα.
Τέτοιο φοβερό μυαλό!
Άνετα.

Ε τωρα που εβγαλα και το δημοτικο ολα ειναι πιθανα!! :grin: :grin: :grin:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι γάτα.
Τέτοιο φοβερό μυαλό!
Άνετα.
κατα την γνωμη σου η ρωσιδα επερνε αγωγη?γιατι την κοβω σε καλη φυσικη κατασταση

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κατά τη γνώμη μου, μάλλον ναι.

trelopalaviaris
κατα την γνωμη σου η ρωσιδα επερνε αγωγη?γιατι την κοβω σε καλη φυσικη κατασταση

Ναί αυτό ρώτησα και εγώ περίπου, και καλη εμφάνιση να έχει κανείς δεν σημαίνει οτί δεν έχει κάποιο ιο
απλως πριν λίγες μέρες είχε γράψει ο hivaids, οτί δεν μπορεί να το μεταδώσει έυκολα επειδή έχει μικρό ιικό φορτίο (στο περίπου).
ενώ έπαιρνε και φάρμακα, άλλες διαδώσεις λένε οτί δεν ήξερε....

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναί αυτό ρώτησα και εγώ περίπου, και καλη εμφάνιση να έχει κανείς δεν σημαίνει οτί δεν έχει κάποιο ιο
απλως πριν λίγες μέρες είχε γράψει ο hivaids, οτί δεν μπορεί να το μεταδώσει έυκολα επειδή έχει μικρό ιικό φορτίο.
οι αλλεσ φιλε ειχαν κλινικη εικονα οχι μονο απο τα ναρκωτικα ηταν φανερο...αλλα και αυτη η ρωσιδα δουλευε για να παρει φαρμακα?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
απλως πριν λίγες μέρες είχε γράψει ο hivaids, οτί δεν μπορεί να το μεταδώσει έυκολα επειδή έχει μικρό ιικό φορτίο (στο περίπου).
Είναι σχεδόν αδύνατη η μετάδοση του hiv όταν το ιικό φορτίο είναι μη ανιχνεύσιμο.
Αυτό έχει επαληθευθεί πρόσφατα.
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: ένας οροθετικός άντρας με μη ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο, για να μεταδώσει τον ιό στη γυναίκα του, πρέπει να την πηδάει ακάποτα κάθε μέρα επί 78 χρόνια.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η ερωτηση που θα εκανα ειναι ποιος κολλησε την Ρωσιδα???  ;) γιατι αυτος παει στα μπουρδελα!!  :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom