hivaids.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Πως και δεν έχεις κάνει το εμβόλιο της ηπατιτιδας Β;vdrl,αντισωμα για ηπατιτιδα Β....
Πως και δεν έχεις κάνει το εμβόλιο της ηπατιτιδας Β;vdrl,αντισωμα για ηπατιτιδα Β....
πεστα τυπεΝα μην κανετε εξετασεις ρε παιδια.....
θα σας κοπει η χαρα αν μαθετε το οτιδηποτε....
Ουτε προφυλακτικο να φορατε .... θα χανετε τον ρεαλισμο και τα παρασημα και θα μενετε απλοι στρατιωτες αντι στρατηγοι
Αφηστε που θα χασουν την δουλεια τους οι φαρμακοτριφτες
και οι πεθαμενατζηδες θα αργουν να εξελλιχθουν λογω του οτι θα αργειτε να συναντησετε τον αγιο πετρο......
Κακουργοι !!!!!! τοσον κοσμο δεν τον σκεφτοσαστε ?
Τις κοπελες που θελουν να αγορασουν τα νεα Λουμπουτεν η να πληρωσουν τα φαρμακα για την θεραπεια τους
η να κανουν αυτη την αυξητικη στηθους βρε παλιοπαιδα δεν τις σκεφτοσαστε ?
Τους νταβαδες που θαλουν το νεο Ρολεξ με την πρασινη στεφανη η το γιαμαχα σουπερ 1200 και την βιλλα στην μυκονο
Τι χαρτια και εξετασεις θελετε μωρε ...... αφου θα πατε που θα πατε να πατε κι ευχαριστημενοι
Πασαν ομοιωτης με την πραγματικοτητα ειναι εντελλως τυχαια ;)
πρεπει να μου το κανανε στον στρατο,αλλα απο μνημη δεν τα παω καλα...Πως και δεν έχεις κάνει το εμβόλιο της ηπατιτιδας Β;
ΟΚ. Αν το έκανες, θα σου βρούνε τα αντισώματα με το τεστ.πρεπει να μου το κανανε στον στρατο,αλλα απο μνημη δεν τα παω καλα...
ΟΚ. Αν το έκανες, θα σου βρούνε τα αντισώματα με το τεστ.
Αν δεν σου βρούνε αντισωματάκια, ετοιμάσου για εμβολιάκι
θα πεσει τρυπημα...ετοιμάσου για εμβολιάκι
Εντάξει, δεν είναι τίποτα. Κι εγώ το έχω κάνει. 3 τρυπηματάκια στο μπράτσοθα πεσει τρυπημα...
Α τιποτα δηλαδη....... μονο σουρωτηρι θα σε κανουν3 τρυπηματάκια στο μπράτσο
τα παω καλα με τις βελονες...(δερματοστιξια)Εντάξει, δεν είναι τίποτα. Κι εγώ το έχω κάνει. 3 τρυπηματάκια στο μπράτσο
Ωραίοςτα παω καλα με τις βελονες...(δερματοστιξια)
Ναι, αλλά να 'ξερες τι γλυτώνεις! Έχεις δει από κοντά άτομο την περίοδο που περνάει την οξεία φάση της ηπατίτιδας Β; Δεν σου λέω τίποτα.Α τιποτα δηλαδη....... μονο σουρωτηρι θα σε κανουν
ΜπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρΝαι, αλλά να 'ξερες τι γλυτώνεις! Έχεις δει από κοντά άτομο την περίοδο που περνάει την οξεία φάση της ηπατίτιδας Β; Δεν σου λέω τίποτα.
Ναι. Σε πολύ μεγάλο ποσοστό θεραπεύεται.Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Ασε μην πεις τιποτα
Ενα πες μου μονο ..... θεραπευεται η μπαααααααααααα ?
Παλι καλα .... οκ !!!!!Ναι. Σε πολύ μεγάλο ποσοτό θεραπεύεται.
Αλλά καλυτερα να μην περάσεις τη φάση της μόλυνσης. Είναι γαμησέτα.
hivaids.gr, ποια ειναι τα κινητρα σου, γιατι τοση μεγαλη ενασχοληση σε αυτο το φορουμ?