Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια να ρωτησω κατι ,,αν σου παρει μια γκομενα πιπα κ μονο πιπα χωρισ προφυλαξη κ δεν τελειωσεισ μεσ το στομα τησ κινδυνευεισ με ειτζ να κολισεισ.

περισσότερο αυτή εαν είσαι εσύ μολυσμένος,

αυτός που δίνει την πίπα έχει πιθανότητες περίπου 0,005% να κολήσει, δηλαδή ο άνδρας, και εαν εφοσων είχε αυτή τον ιο

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
και οι πιθανοτητες αυξάνονται εαν είχε αιμοραγία στα ούλα και τα λοιπά...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αυτα βρε παιδια εινε σωστα τα ποσοστα.δηλαδη απο την παθητικη πρωκτικη επαφη ενασ εχει μονο 0,50 να κολησει δεν σασ φενετε λιγακι λαθοσ αυτο.

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αυτα βρε παιδια εινε σωστα τα ποσοστα.δηλαδη απο την παθητικη πρωκτικη επαφη ενασ εχει μονο 0,50 να κολησει δεν σασ φενετε λιγακι λαθοσ αυτο.
μπαερ

είναι εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό αν κάποιος βάζει σε επικινδυνότητα για 5-6 χρόνια το κωλάντερο του σε ενα γκει μπαρ και σκίζοντας το καθε βράδυ με διαφορετικούς παρτενέρ.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
σου ευχαριστω πολυ φιλε να σε ρωτησω κ κατι αλλο.αλλοσ γιατροσ μικροβιολογωσ μου ειπε οτι διχνει στο 10 ημερω ,,αλλοσ στο μηνα,,,αλλοσ στο 3 μηνω.τι στο διαλλο υσχυει τελικα αν ξερει καπιοσ.

Eξαρτάται απο τι τυπο δοκιμασίας (τεστ) χρησιμοποιείς.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τι λετε βρε παιδια δηλαδη αν εγω αποψε γαμησω απο το μουνακι μια κοπελα που εχει ειτζ εχω μονο 2 τησ εκατο πιθανοτητεσ να κολησω.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ξεχασαν να γραψουν οτι την δημοσιοποίηση επέτρεψε ο εισαγγελέας...

Που μπορούσε να επιτρεψει να δημοσιοποιηθεί μόνο το όνομα της

ιερόδουλης και οι διευθύνσεις των οικων ανοχής που δούλευε ,

καθώς και τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά της .Που είναι αρκετά

για να επιτυχει το σκοπό του ένα δημοσίευμα ,δηλαδή να

πάνε να εξεταστουν για HIV οι πελατες .

Στο Αμστερνταμ μοιράζουν φυλλάδια που γράφουν "Προσέξτε ,οι

εκδιδόμενες στο δρόμο παράνομα είναι φορείς του HIV σε ποσοστό

10 % " .Δημοσιεύουν φωτο τους ? Ουτε καν ΔΙΑΝΟΟΟΥΝΤΑΙ να κανουν

κατι τετοιο ! Πουθενά στον κόσμο !

Και εδώ κάπου εκεί ειναι το ποσοστό,αλλα επειδή προσφέρεται για πολιτική σπέκουλα,μπορεί να φτάσει και στο 25%.Αντιστρόφως ανάλογο με τα ποσοστά του κόμματος του Λομβέρδου.
Περιμένω να δώ τί θα τις κάνουν ολες αυτές μόλις "ξεφουσκώσουν" οι εκλογές.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τι λετε βρε παιδια δηλαδη αν εγω αποψε γαμησω απο το μουνακι μια κοπελα που εχει ειτζ εχω μονο 2 τησ εκατο πιθανοτητεσ να κολησω.

"Θετικοί στον ιό του AIDS βρέθηκαν πέντε άνδρες, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των πρώτων 100 τεστ, που διενεργήθηκαν σε όσους είχαν σεξουαλική επαφή με τις οροθετικές ιερόδουλες και επικοινώνησαν με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πέντε άνδρες που μολύνθηκαν από AIDS  είναι οικογενιάρχες, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος ο ιός να έχει μεταδοθεί σε  ακόμασ περισσότερα άτομα."

θα έλεγα 5% τυπε

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
"Θετικοί στον ιό του AIDS βρέθηκαν πέντε άνδρες, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των πρώτων 100 τεστ, που διενεργήθηκαν σε όσους είχαν σεξουαλική επαφή με τις οροθετικές ιερόδουλες και επικοινώνησαν με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πέντε άνδρες που μολύνθηκαν από AIDS  είναι οικογενιάρχες, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος ο ιός να έχει μεταδοθεί σε  ακόμασ περισσότερα άτομα."

θα έλεγα 5% τυπε

...Νομίζω πως είναι αυθαίρετο αυτό το συμπέρασμα

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ναι ομωσ δεν ξεκαθαριζεται κατι αυτη η 100 πηγαν ολοι χωρισ προφυλαξη κ κολησαν η 5 .η η 5 που πηγαν χωρισ προφυλαξη κολησανε ολι.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πέντε άνδρες που μολύνθηκαν από AIDS  είναι οικογενιάρχες, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος ο ιός να έχει μεταδοθεί σε  ακόμασ περισσότερα άτομα."
Καλό θα ήταν λοιπόν, να βγούνε οι φωτογραφίες και αυτών στη δημοσιότητα, γιατί σίγουρα αυτοί, όντας οροθετικοί, θα πηγαίνανε συστηματικά ακάποτα και με πολλές πουτάνες, και με τις γυναίκες τους, και φυσικά τις κόλλησαν όλες, άρα αποτελούν δημόσιο κίνδυνο κατά το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Φωτογραφίες παρακαλώ.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Ντάξει, μην κατέβεις και με πλακάτ στη Σταδίου. :S
1 ευρώ κάνει το τεστ αντισωμάτων της Abbott.
Και αυτοί οι ξεφτίλες λένε ότι σας το χρεώνουνε από 40 ευρώ, στα 9 ευρώ.
Δηλαδή κανονικά το χρεώνανε με κέρδος 4000%, αλλά τώρα μας κάνουνε τη χάρη να το χρεώνουνε με κέρδος 900%.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Σημερα πηγα εκανα τις καθιερωμενες εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο αυτην την φορα...(συνηθως πηγαινω σε ιδιωτικα μικροβιολογικα).Ειχαν παρελθει 6 μηνες απο την τελευταια μου... ;)
Η ιατρος με πληροφορησε οτι εκτος απο hiv θα ελενξει κ για ολα τα ΣΜΝ... :o :o :o
αυτο δε το ηξερα,ειχα την εντυπωση οτι στα νοσοκομεια ελεγχουν μονο για hiv... :o
Ολα δωρεαν,τα αποτελεσματα την Δευτερα.
Ολα μια χαρα,αν εξαιρεσω μια ΄΄μινι΄΄ανακριση απο την ιατρο πριν μου παρει αιμα...με ποια κ ποσες πηγα,τι εκανα,κτλ,κτλ...την συγχωρω,γιατι ηταν εμφανισιμη (κ γω ειμαι ομορφοπαιδο).... :grin: :grin:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Σημερα πηγα εκανα τις καθιερωμενες εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο αυτην την φορα...(συνηθως πηγαινω σε ιδιωτικα μικροβιολογικα).Ειχαν παρελθει 6 μηνες απο την τελευταια μου... ;)
Η ιατρος με πηροφορησε οτι εκτος απο hiv θα ελενξει κ για ολα τα ΣΜΝ... :o :o :o
αυτο δε το ηξερα,ειχα την εντυπωση οτι ελεγχουν μονο για hiv... :o
Ολα μια χαρα,αν εξαιρεσω μια ΄΄μινι΄΄ανακριση απο την ιατρο πριν μου παρει αιμα...με ποια κ ποσες πηγα,τι εκανα,κτλ,κτλ...την συγχωρω,γιατι ηταν εμφανισιμη (κ γω ειμαι ομορφοπαιδο).... :grin: :grin:
Τέλεια. Αυτό θα πει σωστό service.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Η ιατρος με πληροφορησε οτι εκτος απο hiv θα ελενξει κ για ολα τα ΣΜΝ... :o :o :o
αυτο δε το ηξερα,ειχα την εντυπωση οτι στα νοσοκομεια ελεγχουν μονο για hiv... :o
Αυστραλιανο αντιγονο, ηπατιτιδα C, και HIV1 ΚΑΙ HIV2?
Αυτα ειναι στανταρ. Εχει και αλλα?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να μην κανετε εξετασεις ρε παιδια..... :grin:
θα σας κοπει η χαρα αν μαθετε το οτιδηποτε....  :rolleyes:
Ουτε προφυλακτικο να φορατε .... θα χανετε τον ρεαλισμο και τα παρασημα και θα μενετε απλοι στρατιωτες αντι στρατηγοι  :2funny:
Αφηστε που θα χασουν την δουλεια τους οι φαρμακοτριφτες  :grin:
και οι πεθαμενατζηδες θα αργουν να εξελλιχθουν λογω του οτι θα αργειτε να συναντησετε τον αγιο πετρο......  :2funny:

Κακουργοι !!!!!! τοσον κοσμο δεν τον σκεφτοσαστε ?  :2funny:

Τις κοπελες που θελουν να αγορασουν τα νεα Λουμπουτεν η να πληρωσουν τα φαρμακα για την θεραπεια τους
η να κανουν αυτη την αυξητικη στηθους  βρε παλιοπαιδα δεν τις σκεφτοσαστε ?  :2funny:
Τους νταβαδες που θαλουν το νεο Ρολεξ με την πρασινη στεφανη η το γιαμαχα σουπερ 1200  και την  βιλλα στην μυκονο   :grin:

Τι χαρτια και εξετασεις θελετε μωρε ...... αφου θα πατε που θα πατε να πατε κι ευχαριστημενοι  :grin:

Πασαν ομοιωτης με την πραγματικοτητα ειναι εντελλως τυχαια  :grin: ;) :sunglasses:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom