Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το 'φαγα. Φάε κι εσυ την πούτσα που κυνηγάς να ισιώσεις το βηματισμό. Μαούνα.

δεν κυνηγάω πουτσα.μουνια κυνηγάω.εσυ τραβα για κυνήγι μπας αλλαξεις την υπογραφη σου ''single mom''
το μουλικο τι κανει μεγαλωνει?αν θες βοηθεια βρες κανα μαλακα να τον σπιτώσεις,να εχει πατριο,ειναι κριμα μωρε...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Ε ούτε για το φορέα υπάρχει. Μια ζωή μολισμένος θα είναι. Καλύτερα μαλάκας .
Υπάρχει η αντιρετροϊκή θεραπεία.
Όποιος την λαμβάνει δεν αρρωσταίνει και δεν μπορεί να μεταδόσει τον ιό HIV.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Υπάρχει η αντιρετροϊκή θεραπεία.
Όποιος την λαμβάνει δεν αρρωσταίνει και δεν μπορεί να μεταδόσει τον ιό HIV.

Toν έχει τον ιό όμως. Κι αν δεν πάρει τα χάπια του, την γάμησε. Αυτό λέμε.
Ε σόρρυ, προτιμώ να είμαι μαλακισμένη, παρά φορέας. Παράλογο?

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Θερμά παρακαλώ , μιά και το νήμα είναι αρκετά σοβαρό , να αφήσουμε να κυλήσει η συζήτηση απρόσκοπτα .
Συγγνώμη γιά την παρέμβαση ...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
δεν κυνηγάω πουτσα.μουνια κυνηγάω.εσυ τραβα για κυνήγι μπας αλλαξεις την υπογραφη σου ''single mom''
το μουλικο τι κανει μεγαλωνει?αν θες βοηθεια βρες κανα μαλακα να τον σπιτώσεις,να εχει πατριο,ειναι κριμα μωρε...

Αλλος κρυφόπουστας από δω. Τελικά μωρή λουλού , το εγχειρίδιο πώς να τυλίξετε ένα μαλάκα εσύ το έγραψες?
Πίσω μωρή κοτούλα. :birdman:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Toν έχει τον ιό όμως. Κι αν δεν πάρει τα χάπια του, την γάμησε. Αυτό λέμε.
Ε σόρρυ, προτιμώ να είμαι μαλακισμένη, παρά φορέας. Παράλογο?

Πάνε τσέκαρε καμιά  ημερομηνία στα χάπια σου εσύ και μην πετάγεσαι σαν σφηνόπουτσα μες τη συζήτηση.

Τέσπα ΕΙΤΖπωςσελένε , αυτά πες πως τα είπα εγώ. Η ανύπαρκτη είναι ανύπαρκτη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πάνε τσέκαρε καμιά  ημερομηνία σα χάπια σου εσύ και μην πετάγεαι σαν σφηνόπουτσα μες τη συζήτηση.

Τέσπα ΕΙΤΖπωςσελένε , αυτά πες πως τα είπα εγώ. Η ανύπαρκτη είναι ανύπαρκτη.

Ψόφα μπεκάτσα, φόρουμ είναι.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Βρε καλε μου η επιστημη δεν ειπε να μην πηδας η επιστημη σου ειπε να πηδας με προφυλαξεις αν δεν εισαι σιγουρος οτι ο ερωτικος σου συντροφος δεν είναι φορέας.

Μαρία, μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι απαντάς έτσι απλοϊκά, όταν έχουν προηγηθεί όλες αυτές οι σελίδες με αναρίθμητες απορίες πάνω στη μετάδοση του ιού. Εξάλλου, ξέρεις πολύ καλά τις έννοιες safe sex (αποχή, μονογαμία) και safer sex (διαβάθμιση ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ σε όλες τις άλλες ενέργειες - δηλαδή, παίζουμε ζάρια).
Τέλος πάντων, κατά τη γνώμη μου, ένας ερευνητής δεν πρέπει να αρκείται στην ύπαρξη του προφυλακτικού, ώστε να μην εντείνει συνεχώς τις προσπάθειές του στην ανεύρεση θεραπείας της νόσου, πέρα από την πρόληψη. Ωστόσο, πέρασαν 30 χρόνια...Είσαι πολύ νέα και δεν έχεις υπόψη σου την εκδοχή της ζωής χωρίς AIDS, γι' αυτό μίλησα για την ψυχοκοινωνική πλευρά μίας ασθένειας.    

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ο μαλάκας δεν παίρνει χάπια. 1-0 κερδίζω.

Έχεις εμμονές με την πάρτη μου και με κυνηγάς? Πίσω βέλβι , κράτα τις αποστάσεις σου.

Εσύ παρέθεσες μια ανύπαρκτη. Αρχίζεις και τα χάνεις, μαζέψου.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Εσύ παρέθεσες μια ανύπαρκτη. Αρχίζεις και τα χάνεις, μαζέψου.

Tωρα που θα τρομπάρεις τους αερόσακους θες δε θες θα κρατάς αποστάσεις  :birdman:
Σπηλιά σου τώρα. Ξου! Ούρτ! Πίσω κόπρε!

bourdela21

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αυτη η CrashTest πρεπει να την κλεισουν στο Ψ.Ν.Α. εχει χασει την μπαλα.δεν παιζει να ειναι στα καλα της.
καλα οι γονεις της δεν την εχουν παρει χαμπαρι? φαντασου πως θα μεγαλωνει το παιδι της.κριμα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μαρία, μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι απαντάς έτσι απλοϊκά, όταν έχουν προηγηθεί όλες αυτές οι σελίδες με αναρίθμητες απορίες πάνω στη μετάδοση του ιού. Εξάλλου, ξέρεις πολύ καλά τις έννοιες safe sex (αποχή, μονογαμία) και safer sex (διαβάθμιση ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ σε όλες τις άλλες ενέργειες - δηλαδή, παίζουμε ζάρια).
Τέλος πάντων, κατά τη γνώμη μου, ένας ερευνητής δεν πρέπει να αρκείται στην ύπαρξη του προφυλακτικού, ώστε να μην εντείνει συνεχώς τις προσπάθειές του στην ανεύρεση θεραπείας της νόσου, πέρα από την πρόληψη. Ωστόσο, πέρασαν 30 χρόνια...Είσαι πολύ νέα και δεν έχεις υπόψη σου την εκδοχή της ζωής χωρίς AIDS, γι' αυτό μίλησα για την ψυχοκοινωνική πλευρά μίας ασθένειας.    

Τι απλοικά;;Την πραγματικότητα σου είπα.Ποτε ακουσες να λέει επιστήμονας (δεν μιλάω για καποιον καμενο θρησκόληπτο που βαζει την θρησκεια πανω απο την επιστημη του) να μην κανει σεξ ο κόσμος εξαιτίας του AIDS ή οποιοδηποτε αλλου ΣΜΝ (για να μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και αλλα πολλα ΣΜΝ για αρκετα απο τα οποια εχει βρεθει η θεραπεια τους).Aυτο που λενε ειναι να λαμβανετε προφυλαξεις.

Πριν το AIDS υπήρχαν αλλα ΣΜΝ και πριν την ελευση των αντιβιοτικων ΣΜΝ οπως η ΣΥΦΙΛΗ ήταν ανιατα ΚΑΙ θανατηφόρα.Η επιστημη παλεψε και βρηκε την θεραπεια γιαυτα οπως παλεψε και παλευε για το AIDS (κανοντας το απο ανιατη θανατηφορο ασθενεια σε διαχειρισιμη χρονια νοσο).Παλευει ακομα για να βρει την οριστικη λυση.

Υπαρχουν πραγματικες δυσκολιες στην αντιμετωπιση του ιου (όπως με ολους τους ιους) δεν υπαρχει σκοπιμη κωλυσιεργια απο την επιστημη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom