CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
φιλεναδα να πεις το μπασταρδο σου
single mom! xaxaxa
Το 'φαγα. Φάε κι εσυ την πούτσα που κυνηγάς να ισιώσεις το βηματισμό. Μαούνα.
φιλεναδα να πεις το μπασταρδο σου
single mom! xaxaxa
Όχι.
Απλά θα είναι μαλάκας.
Είναι πολύ χειρότερο να είσαι μαλάκας. Δεν υπάρχει θεραπεία.ε σιγά . Και το άτομο με HIV θα είναι οροθετικός και φορέας.
Είναι πολύ χειρότερο να είσαι μαλάκας. Δεν υπάρχει θεραπεία.
Το 'φαγα. Φάε κι εσυ την πούτσα που κυνηγάς να ισιώσεις το βηματισμό. Μαούνα.
Υπάρχει η αντιρετροϊκή θεραπεία.Ε ούτε για το φορέα υπάρχει. Μια ζωή μολισμένος θα είναι. Καλύτερα μαλάκας .
Υπάρχει η αντιρετροϊκή θεραπεία.
Όποιος την λαμβάνει δεν αρρωσταίνει και δεν μπορεί να μεταδόσει τον ιό HIV.
δεν κυνηγάω πουτσα.μουνια κυνηγάω.εσυ τραβα για κυνήγι μπας αλλαξεις την υπογραφη σου ''single mom''
το μουλικο τι κανει μεγαλωνει?αν θες βοηθεια βρες κανα μαλακα να τον σπιτώσεις,να εχει πατριο,ειναι κριμα μωρε...
Toν έχει τον ιό όμως. Κι αν δεν πάρει τα χάπια του, την γάμησε. Αυτό λέμε.
Ε σόρρυ, προτιμώ να είμαι μαλακισμένη, παρά φορέας. Παράλογο?
Γιατί να μην πάρει τα χάπια του;Toν έχει τον ιό όμως. Κι αν δεν πάρει τα χάπια του, την γάμησε. Αυτό λέμε.
Ε σόρρυ, προτιμώ να είμαι μαλακισμένη, παρά φορέας. Παράλογο?
Πάνε τσέκαρε καμιά ημερομηνία σα χάπια σου εσύ και μην πετάγεαι σαν σφηνόπουτσα μες τη συζήτηση.
Τέσπα ΕΙΤΖπωςσελένε , αυτά πες πως τα είπα εγώ. Η ανύπαρκτη είναι ανύπαρκτη.
Βρε καλε μου η επιστημη δεν ειπε να μην πηδας η επιστημη σου ειπε να πηδας με προφυλαξεις αν δεν εισαι σιγουρος οτι ο ερωτικος σου συντροφος δεν είναι φορέας.
ο μαλάκας δεν παίρνει χάπια. 1-0 κερδίζω.Γιατί να μην πάρει τα χάπια του;
Ψόφα μπεκάτσα, φόρουμ είναι.
ο μαλάκας δεν παίρνει χάπια. 1-0 κερδίζω.
Έχεις εμμονές με την πάρτη μου και με κυνηγάς? Πίσω βέλβι , κράτα τις αποστάσεις σου.
Εσύ παρέθεσες μια ανύπαρκτη. Αρχίζεις και τα χάνεις, μαζέψου.
Tωρα που θα τρομπάρεις τους αερόσακους θες δε θες θα κρατάς αποστάσεις
Σπηλιά σου τώρα. Ξου! Ούρτ! Πίσω κόπρε!
Μαρία, μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι απαντάς έτσι απλοϊκά, όταν έχουν προηγηθεί όλες αυτές οι σελίδες με αναρίθμητες απορίες πάνω στη μετάδοση του ιού. Εξάλλου, ξέρεις πολύ καλά τις έννοιες safe sex (αποχή, μονογαμία) και safer sex (διαβάθμιση ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ σε όλες τις άλλες ενέργειες - δηλαδή, παίζουμε ζάρια).
Τέλος πάντων, κατά τη γνώμη μου, ένας ερευνητής δεν πρέπει να αρκείται στην ύπαρξη του προφυλακτικού, ώστε να μην εντείνει συνεχώς τις προσπάθειές του στην ανεύρεση θεραπείας της νόσου, πέρα από την πρόληψη. Ωστόσο, πέρασαν 30 χρόνια...Είσαι πολύ νέα και δεν έχεις υπόψη σου την εκδοχή της ζωής χωρίς AIDS, γι' αυτό μίλησα για την ψυχοκοινωνική πλευρά μίας ασθένειας.