Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 562K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες ,το ξερετε ότι υπάρχει ένα σημαντικό

ποσοστό με ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΟ τεστ για HIV με ELISA ?

Rare (=ΣΠΑΝΙΟ) false positive results due to factors unrelated to HIV exposure are found more often with the ELISA test than with the Western Blot.

RARE =ΣΠΑΝΙΟ στα αγγλικα.

Nαι υπαρχει μικρο ποσοστο ψευδως θετικων στο ELISA γιαυτο παντα επιβεβαιωνεται με δευτερη δοκιμασια οπως η Western blot ή η PCR.Η ELISA παραμενει 98% ακριβης ομως.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.167
Πόντοι
1.686
Ας ακούσουμε και μια άλλη άποψη ;

Διάβασα πολλά από αυτούς που ξέρουν λίγα και μιλούν πολύ. Δε θα μείνω στα σχόλια των αναγνωστών αλλά του συντάκτη σας, ο οποίος παίρνει θέση. Ακούστε λοιπόν κύριε συντάκτη (καλοπροαίρετε). Όποιος οροθετικός και ασθενής του AIDS πεθάνει, η αιτία θανάτου είναι βάσει πρωτοκόλλου το AIDS, εκτός αν πεθάνει από ατύχημα. Η Μαρία που είχα τη μεγάλη τύχη να γνωρίσω προσωπικά, είχε τόσο εξασθενημένο οργανισμό από τα φάρμακα που το ότι κατάφερε να ζήσει έως σήμερα αποτελεί ένα θαύμα. Άλλωστε, έσπασε κάθε ρεκόρ επιβίωσης, 27 χρόνια. Δε μιλώ τόσο για τα καινούργια φάρμακα που είναι λιγότερο τοξικά, αλλά κυρίως για τα πιο παλιά που η Μαρία πήρε και επέζησε από αυτά (μία από τους ελάχιστους). Αιτία θανάτου αγαπητέ μου συντάκτη, είναι βάσει ανακοίνωσης η πνευμονική εμβολή και η θρόμβωση στο πόδι που δεν αποτελούν αιτία θανάτου Από AIDS. Δυστυχώς ο οργανισμός της Μαρίας ήταν πολλαπλά επιβαρυμένος με βασικότερο κατά την άποψή μου το ότι το συκώτι της είχε υποστεί απίστευτες βλάβες από   τοξικά φάρμακα που δε μπορούσε να λειτουργήσει πλέον καθόλου. Γι' αυτούς που λένε ότι εξυπηρέτησε συμφέροντα, να πάνε να τα πουν αλλού, στις φαρμακοβιομηχανίες και στις "μη κερδοσκοπικές" οργανώσεις που χρηματοδοτούν. Η κηδεία δε θα γίνει στο νεκροταφείο της Εκάλης, αλλά στο Βύρωνα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει. Είτε είχε δίκιο είτε όχι, για να δεχτώ και άλλες απόψεις, η Μαρία ήταν μια αγνή αγωνίστρια. Αυτά και καλό της ταξίδι.

ΠΕΘΑΝΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ,15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
. Αιτία θανάτου αγαπητέ μου συντάκτη, είναι βάσει ανακοίνωσης η πνευμονική εμβολή και η θρόμβωση στο πόδι που δεν αποτελούν αιτία θανάτου Από AIDS

Και ομως οι ασθενεις με ΑIDS έχουν αυξημενη πιθανοτητα να παθουν θρομβωση σε σχεση με το γενικο πληθυσμο.

Ψαξε για AIDS related thrombosis και θα βρεις καμποσες εργασιες πανω στο θεμα οπως αυτη :

Και αυτη

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.167
Πόντοι
1.686
Φιλαράκο ,ψάξε για το ΑΝΑΠΟΔΟ :

ΠΟΙΟ είναι το ποσοστό

των πασχόντων από AIDS στο σύνολο αυτών που

προσεβλήθησαν από πνευμονική εμβολή ,

σαν επιπλοκή θρόμβωσης εντω βάθει φλέβας στο κάτω άκρο ?

ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ .

Στη  συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών με θρόμβωση εντω βάθει φλέβας στο κάτω άκρο

ΔΕΝ αποδίδεται η αιτία στο AIDS .

Για να τεκμηριωθεί ότι έπαθε θρόμβωση εντω βάθει φλέβας στο κάτω άκρο

εξαιτίας του AIDS ,πρέπει να διαπιστωθεί η ύπαρξη    νοσηρής κατάστασης

που συνδεεται με το AIDS και προκαλεί θρόμβωση εντω βάθει φλέβας στο κάτω άκρο.

Σημειωτέον ότι η παπαγιαννίδου είχε ηπατική ανεπάρκεια ,σαν περενέργεια

των παλιών φαρμάκων για το AIDS .

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκο ,ψάξε για το ΑΝΑΠΟΔΟ :

ΠΟΙΟ είναι το ποσοστό

των πασχόντων από AIDS στο σύνολο αυτών που

προσεβλήθησαν από πνευμονική εμβολή ,

σαν επιπλοκή θρόμβωσης εντω βάθει φλέβας στο κάτω άκρο ?

ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ .

Στη  συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών με θρόμβωση εντω βάθει φλέβας στο κάτω άκρο

ΔΕΝ αποδίδεται η αιτία στο AIDS .

Καταρχας ειμαι γυναικα.Κατα δευτερο πρεπει να καταλαβεις οτι το AIDS είναι ενα συνδρομο με ποικιλες παθολογικες καταστασεις.Το κυριο προβλημα είναι η ανοσοανεπαρκεια αλλα δημιουργουνται και αλλα προβληματα απο την δραση του HIV (οπως για παραδειγμα εγκεφαλοπαθεια απο την αντιδραση του οργανισμου εναντιων των μολυσμενων κυτταρων του εγκεφαλου).Οι αιτιες θανατου είναι κυριως εμμεσες οχι αμεσες.Οταν λενε πεθανε απο AIDS ο θανατος μπορει να επήλθε απο καποια λοιμωξη,απο καποιο καρκινό ή απο καποια αλλη διαταραχη που ηταν αποτελεσμα της ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.

H Μαρια Παπαγιαννιδου πεθανε απο θρομβωση υπαρχουν πολλες επιστημονικες μελετες που δειχνουν οτι οι ασθενεις με AIDS παρουσιαζουν αυξημενη πιθανοτητα να παθουν θρομβωση σε σχεση με το γενικο πληθυσμο.Αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι ο θρομβος που σκοτωσε την Παπαγιαννιδου ηταν αποτελεσμα του AIDS αλλα στα σιγουρα ανατρεπει τον ισχυρισμο οτι AIDS και θρομβωσεις δεν σχετιζονται.

Παντως δεν χρειαζομαι να μαθω απο τι πεθανε η Παπαγιαννιδου για να πιστοποιησω την συνδεση ΗΙV-AIDS.Αυτο το εχει φροντισει η επιστημονικη δουλεια χιλιαδων επιστημονων απο ολο τον κοσμο που σε αντιθεση με τους αρνητες ιδρωσαν στα εργαστηρια και στα νοσοκομεια και δημοσιευσαν τις επιστημονικες τους μελετες

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.167
Πόντοι
1.686
Καταρχας ειμαι γυναικα.Κατα δευτερο πρεπει να καταλαβεις οτι το AIDS είναι ενα συνδρομο με ποικιλες παθολογικες καταστασεις.Το κυριο προβλημα είναι η ανοσοανεπαρκεια αλλα δημιουργουνται και αλλα προβληματα απο την δραση του HIV (οπως για παραδειγμα εγκεφαλοπαθεια απο την αντιδραση του οργανισμου εναντιων των μολυσμενων κυτταρων του εγκεφαλου).Οι αιτιες θανατου είναι κυριως εμμεσες οχι αμεσες.Οταν λενε πεθανε απο AIDS ο θανατος μπορει να επήλθε απο καποια λοιμωξη,απο καποιο καρκινό ή απο καποια αλλη διαταραχη που ηταν αποτελεσμα της ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.

Φιλαρακι (ειναι γιουνισεξ ! )

Διαβάζω για το AIDS εδω και πολλά χρόνια και έχω κολλητό

γιατρό λοιμωξιολόγο και  συζητάμε εδώ και χρόνια για το AIDS .

Από το 1997 υπάρχει (μάλλον δεν το ήξερες οτι υπάρχει απο το 1997 ,παροτι το αναφερεις )  στο Ιντερνετ το site MEDLINE που εχει ολα  τα άρθρα από όλα τα ιατρικά περιοδικά του κόσμου ,σκανναρισμένα από το 1950

και ακόμα πιο πριν.

Εισαι φοιτητρια ιατρικής ή γιατρός ?

Οτι και να είσαι ,δεν είσαι το MEDLINE !  :2funny: :2funny:

Το ότι πεθανε από πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εντω βαθει φλεβας

στο κατω άκρο ,ΑΠΟ ΜΟΝΟ του ΔΕΝ πιστοποιεί ότι πεθανε λόγω AIDS .

Ιδίως εκ του γεγονότος ότι είχε ηπατική ανεπάρκεια .

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Από το 1997 υπάρχει (μάλλον δεν το ήξερες οτι υπάρχει απο το 1997 ,παροτι το αναφερεις )  στο Ιντερνετ το site MEDLINE που εχει ολα  τα άρθρα από όλα τα ιατρικά περιοδικά του κόσμου ,σκανναρισμένα από το 1950

και ακόμα πιο πριν.

Οτι και να είσαι ,δεν είσαι το MEDLINE !  2funny 2funny

Ιδίως εκ του γεονότος ότι είχε ηπατική ανεπάρκεια .

Βιολογος,ασχολουμαι πολλα χρονια με τον HΙV και το AIDS και σε αντιθεση με τον γενικο πληθυσμο μπορω να διαβασω τις επιστημονικες εργασιες πανω στο ζητημα και να καταλαβω τι λενε.

Συμφωνουμε οτι η θρομβωση μπορει να οφειλοταν σε αλλη αιτια ασχετη με το ΑΙDS.Μπορει ομως και να οφειλονταν στο AIDS.Οπως δειχνουν μελετες σε ασθενεις με AIDS αυτοι παρουσιαζουν αυξημενη συχνοτητα θρομβωσεων σε σχεση με το γενικο πληθυσμο.Συνεπως ΔΕΝ αποκλειεται αιτια θανατου της Μαριας να ηταν τελικα το AIDS σε αντιθεση με αυτα που ισχυριζονται οι γνωστοι ασχετοι (ετσι λεω εγω τους ντοπιους αρνητες).

Στο ξαναλεω ομως για να το εμπεδωσεις.Το γεγονος οτι ο HIV προκαλει AIDS τεκμηριωνεται απο χιλιαδες επιστημονικες εργασιες απο επιστημονικες ομαδες απο ολο τον κοσμο.Οι αρνητες του AIDS το ξαναλεω δεν εχουν ουτε μια επιστημονικη εργασια με το μερος τους.Οι επιστημονες αρνητες του AIDS μαλιστα δεν εχουν δουλεψει ΠΟΤΕ με τον ιο στο εργαστηριο ουτε εχουν δημοσιευμενη καποιου αλλου ειδους επιστημονικη μελετη που εκπονησαν οι ιδιοι (πχ μια κλινικη μελετη οποιουδηποτε ειδους με ομαδα ασθενων).

true-grit

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακι (ειναι γιουνισεξ ! )

και ακόμα πιο πριν.

Οτι και να είσαι ,δεν είσαι το MEDLINE !  :2funny: :2funny:

Ιδίως εκ του γεγονότος ότι είχε ηπατική ανεπάρκεια .
Φίλε έχω αρχίσει να πιστέυω οτι είσαι troll και απλά σάς πλάκα.
Επειδή έχεις κολλητό το λοιμωξιολόγο δεν έχετε εξ αδιαιρέτου το πτυχίο της ιατρικής.
Το οτι διάβασες το medline που το spamαρεις non-stop επίσης δε σε κάνει ειδικό.
Άμα έχεις τέτοια κάψα πάνε σπούδασε, μελέτησε βρές και το φάρμακο πάρε και το νομπελ και εδώ θα μασται να σε χειροκροτάμε.
Το άλλο το ζωάδι ο hivaids.gr που είπε για τη γυναίκα που έφυγε μαλακίες ενώ είναι λίγο πολύ στην ίδια φάση τι να πώ... Αιδώς, αλλά όλοι κρινόμαστε.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το άλλο το ζωάδι ο hivaids.gr που είπε για τη γυναίκα που έφυγε μαλακίες ενώ είναι λίγο πολύ στην ίδια φάση τι να πώ... Αιδώς, αλλά όλοι κρινόμαστε.

To ειπε απο οργη γιατι ειδε ατομα να πιστευουν την Μαρια και να σταματουν την θεραπεια τους.

Η Μαρια πηρε και θα παρει αρκετο κοσμο στο λαιμο της δυστυχως.(και αυτην βεβαια αλλοι την παρεσυραν,φιλολογος ηταν δεν μπορουσε να κρινει ποια επιστημονικη εργασια ηταν αξιοπιστη και ποια οχι,με φιλολογικη λογικη αντιμετωπισε το ζητημα ως επι το πλειστον).

Εγω καταλαβαινω πως εφτασε σε αυτο το σημειο αλλά δυσκολευομαι να την συγχωρησω.

true-grit

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
To ειπε απο οργη γιατι ειδε ατομα να πιστευουν την Μαρια και να σταματουν την θεραπεια τους.

Η Μαρια πηρε και θα παρει αρκετο κοσμο στο λαιμο της δυστυχως.

Εγω καταλαβαινω πως εφτασε σε αυτο το σημειο αλλά δυσκολευομαι να την συγχωρησω.
Η άρνησή της προφανώς οφείλονταν στην ψυχολογία που είχε αναπτύξει, κανείς δε θέλει να πιστέψει οτι έχει κάτι μη αναστρέψιμο. Τώρα για όσους την ακούσανε και εδώ αν ψάξεις υπάρχουν τύποι που λένε και με στοματικό ειναι 0 η πιθανότητα μετάδοσης βάλτε τον fee σε όποιο στόμα γουστάρετε. Άμα είναι κανας μαλακοκαύλης και πάει και το κάνει δε του φταίει κανείς. Περισσότερο οργή θα πρεπε να χουνε με τα κωλο κάναλα που κάναν panel και καλούσαν αυτή και γιατρούς λές και ήταν καμιά με βαρύτητα λόγου, στο επιστημονικό κομμάτι εννοο καθαρά, για να τους αντικρούσει. Ως τι? Μαλακίες για αυτό φρικάρω και με τον κάθε ένα που χει τον μπαρμπαμιτούσι τον λοιμωξιολόγο κολλητό απο το στρατό και διαβάζει με τον καφέ του το medline και δίνει συμβουλές..Δε γαμιόμαστε λέω γω.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
μιλαμε οτι ξεφυγε η κατασταση εντελώς....με το ιντερνετ,
σε λίγο θα αρχισουμε όλοι τις διαλέξεις, σχετικοι και άσχετοι..  :jerking:

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η άρνησή της προφανώς οφείλονταν στην ψυχολογία που είχε αναπτύξει, κανείς δε θέλει να πιστέψει οτι έχει κάτι μη αναστρέψιμο. Τώρα για όσους την ακούσανε και εδώ αν ψάξεις υπάρχουν τύποι που λένε και με στοματικό ειναι 0 η πιθανότητα μετάδοσης βάλτε τον fee σε όποιο στόμα γουστάρετε. Άμα είναι κανας μαλακοκαύλης και πάει και το κάνει δε του φταίει κανείς. Περισσότερο οργή θα πρεπε να χουνε με τα κωλο κάναλα που κάναν panel και καλούσαν αυτή και γιατρούς λές και ήταν καμιά με βαρύτητα λόγου, στο επιστημονικό κομμάτι εννοο καθαρά, για να τους αντικρούσει. Ως τι? Μαλακίες για αυτό φρικάρω και με τον κάθε ένα που χει τον μπαρμπαμιτούσι τον λοιμωξιολόγο κολλητό απο το στρατό και διαβάζει με τον καφέ του το medline και δίνει συμβουλές..Δε γαμιόμαστε λέω γω.

Εκτος της ψυχολογιας ήταν και η ανεπαρκεια των γνωσεων της.Φιλολογος ήταν η Μαρια με μεταπτυχιακα στην τεχνη.Ακουγε απο την μια τους γιατρους να της λενε να παρει θεραπεια ακουγε απο την αλλη τους μαλακες τους αρνητες να λενε οτι υπαρχουν μεγαλοι επιστημονες που λενε οτι ο HIV ειναι ακακος σαν αρνακι.Πως να κρινει ποιοι λενε την αληθεια;Εγω εχω το επιστημονικο υποβαθρο,εψαξα να βρω ποιανου οι ισχυρισμοι υποστηριζονται απο τις δημοσιευμενες μελετες.Και βρηκα τοσες πολλες  που δεν εμεινε αμφιβολια σε μενα οτι ο HIV προκαλει AIDS.H Μαρια;;;

Οι δημοσιογραφοι των κωλοκαναλων οπως λες ειναι στο ιδιο ακριβως ακαδημαικο επιπεδο με την Μαρια.

Εγω φρικαρω που η αντιδραση των ειδικων τοτε ηταν απο αδιαφορη εως πολυ χαλαρη.Δεν ξερω τι να πω,βαριοταν να ασχοληθουν ή υποτιμουσαν την ζημια που θα μπορουσε να κανει η διασπορα τετοιων ανυποστατων αποψεων;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εκτος της ψυχολογιας ήταν και η ανεπαρκεια των γνωσεων της.Φιλολογος ήταν η Μαρια με μεταπτυχιακα στην τεχνη.Ακουγε απο την μια τους γιατρους να της λενε να παρει θεραπεια ακουγε απο την αλλη τους μαλακες τους αρνητες να λενε οτι υπαρχουν μεγαλοι επιστημονες που λενε οτι ο HIV ειναι ακακος σαν αρνακι.Πως να κρινει ποιοι λενε την αληθεια;Εγω εχω το επιστημονικο υποβαθρο,εψαξα να βρω ποιανου οι ισχυρισμοι υποστηριζονται απο τις δημοσιευμενες μελετες.Και βρηκα τοσες πολλες  που δεν εμεινε αμφιβολια σε μενα οτι ο HIV προκαλει AIDS.H Μαρια;;;

re μηπως εισαι ο hivaids.gr?  :grin:

true-grit

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μιλαμε οτι ξεφυγε η κατασταση εντελώς....με το ιντερνετ,
σε λίγο θα αρχισουμε όλοι τις διαλέξεις, σχετικοι και άσχετοι..  :jerking:
+10000
Ο άλλος έλεγε να πάρει τηλέφωνο την μικροβιολόγο και να ρωτήσει ποιοί είναι οι εναλλατικοί υποδοχείς αλλιώς να μην πάει εκεί για εξετάσεις... φαντάσου να πέρνει ο κάθε ένας και να ρωτάει τέτοιες μαλακίες, θα το κλείσουμε το μαγαζί.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
re μηπως εισαι ο hivaids.gr?

Ακουγομαι σαν τον HIVAIDS.GR;;;Η γνωμη μου γιαυτον;;Ειναι μαλλον ενας οροθετικος που δεν εχει το επιστημονικο υποβαθρο ενος βιολογου ή ενος γιατρου και απλα αναμασα τις γνωσεις που εχει διαβασει καπου.Πχ πεταξε μαλακια για το ELISA.Τεσπα.

+10000
Ο άλλος έλεγε να πάρει τηλέφωνο την μικροβιολόγο και να ρωτήσει ποιοί είναι οι εναλλατικοί υποδοχείς αλλιώς να μην πάει εκεί για εξετάσεις... φαντάσου να πέρνει ο κάθε ένας και να ρωτάει τέτοιες μαλακίες, θα το κλείσουμε το μαγαζί.

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακουγομαι σαν τον HIVAIDS.GR;;;Η γνωμη μου γιαυτον;;Ειναι μαλλον ενας οροθετικος που δεν εχει το επιστημονικο υποβαθρο ενος βιολογου ή ενος γιατρου και απλα αναμασα τις γνωσεις που εχει διαβασει καπου.Πχ πεταξε μαλακια για το ELISA.Τεσπα.

:2funny:

Δεν ειμαι σιγουρος. Υποθεση έκανα.
Απαγορευονται οι υποθεσεις ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom