Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aneksartitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σε pm που είχα μόλις τώρα από τον hivaids.gr δήλωσε και ζήτησε να το μέταφέρω , ότι:

"λυπάμαι για την έκφραση που χρησιμοποίησα για την νεκρή (και φυσικά την αποσύρω) αλλά έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια τον πόνο, τη θλίψη και την απελπισία που έχουν προκαλέσει οι πράξεις της σε αθώους ανθρώπους που ήθελαν να πιστέψουν ότι αυτό που τους συμβαίνει είναι ένα ψέμα. Με το AIDS δεν παίζουμε."

Ας επιληφθεί κάποιος admin και ας αφαιρέσει το mute αν δέχεται τη δήλωσή του.

Κανένα τεστ για τον δήθεν ιό HIV δεν ανιχνεύει κανέναν ιό, και μάλιστα το γράφει και μέσα στο φυλλάδιο που περιέχει το τεστ, και το eliza, και το western blot.

Μάλιστα, αναφέρουν οι εταιρίες ότι <<δεν αναλαμβάνουν ΚΑΜΙΑ ευθύνη εάν σου πούνε ότι έχεις HIV όταν δεν έχεις τίποτα! Τα λένε ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Ο εφευρετης του PCR λέει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ο ιός και ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία έρευνα που να αποδεικνύει την ύπαρξη του δήθεν ιού.

Απορώ γιατί ο πιο σημαντικός νομπελίστας της τελευταίας εικοσαετίας, ο Kary Mullis, δεν πιστεύει στον ιό. Μα, επειδή, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ - ο εφευρέτης της μεθόδου που χρησιμοποιούν για να <<ανιχνεύσουν τον ιό>> ξεκαθαριζει - όταν ζήτησε τις έρευνες για την ύπαρξη του ιού, αυτός που τον <<ανακάλυψε>>, ο επίσης νομπελίστας Luc Montagnier, του είπε ότι τέτοιες έρευνες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Αλλά εντάξει, για να το λένε τα κανάλια, ο ιός υπάρχει, όπως και τα λεφτά υπάρχουν.

Ξυπνήστε, παίδες. Δείτε αυτό το ντοκυμαντέρ το οποίο περιέχει συνεντεύξεις με όλα τα εμπλεκόμενα άτομα και τα λεγόμενά τους και κρίνετε με το μυαλό σας, όχι με το συναίσθημα και την τρομολαγνεία των καναλιών -

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι φλόμπες ξεχνάνε πως αυτή τη στιγμή το 78% των γυναικών παγκοσμίως μπορεί να πάσχει από HPV και κάνουν κύριγμα. Με όσες γκόμενες εκτός χώρου που γαμηθήκα, ήθελαν και τα χύσια να πιουν και ακάπωτα να γαμηθούν και δεν είχαν καν την παιδεία να ρωτήσουν για προφυλακτικό.

Ποσο δικιο έχεις.

Οσο για τις καργιόλες και τους μαλάκες στο φεης
τι ταράζεσαι?

Ρίξε εκει μια ατακα σε στυλ

"Εχεις δικιο αγορινο μου"
ή
"Εχεις δικιο κούκλα μου , κέρδισες"
και τελειωνει το ζητημα. Κανεις οικονομια και σε δακτυλικα αποτυπώματα.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Αρχίσανε πάλι οι γνωστές βλακείες. Κατάλαβες , Velvy , το κακό που έκανε η Παπαγιαννίδου ; Τεσπα , πάω για ύπνο.

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
o hivaids.gr είναι η μεγαλύτερη πηγή παραπληροφόρησης εδώ μέσα.

aneksartitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και θα μπορούσε να το ψάξει μόνος του το θέμα. Τι σημαίνει παρέσυρε?

σωστός. ψάξτε, τότε. δείτε τί λένε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στο ντοκυμαντέρ που ανεφερά και κρίνετε μόνοι σας. αλλά, να κρίνετε ΜΕΤΑ που θα ερευνήσετε το θέμα. γιατί... όποιος κρίνει χωρίς να μελετά, είναι βλάξ, σαν τον άκη 30. Διάβασε, είδε; Μπά! Ξέρει χωρίς να ξέρει. Η ύψιστη ηλιθιότης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Ο Montagnier ότι ο ιός είναι ακίνδυνος και ο Mullis ότι δεν υπάρχει.

Και όποιος καταλάβει.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
:thumbsup:
μια απο τα ιδια...
ακαποτα με γκομενα αρκει να τελειωσει ο γαμιας εξω...μετα φταινε οι πουτανες (δηλωμενες) κ τα σπιτακια.... :jerking: :jerking:
ετσι και εχουν γαμησει τους μισους μπαρμαν και ντιτζει και το παιζουν παρθενες και ανυπερασπιστες

aneksartitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ανιχνεύει τα αντισώματα έξυπνε,

Συνέχισε την παραπληροφόρηση , γάμα ακάποτα και κακό ψόφο

Δεν κατάλαβες. Τα αντισώματα αποδεικνύουν ότι ο οργανισμός έχει το αντίδοτο, βλάκα. Και ξαναλέω, δεν τα λέω εγώ.... τα λένε οι νομπελίστες. Δηλαδή, αυτός που πήρε το νόμπελ για την <<ανακάληψη>> του ιού, λέει ότι είναι ακίνδυνος και αυτός που ανακάληψε την τεχνολογια του τεστ, λέι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, βλάκα.

Εγώ δεν ισχυρίζομαι τίποτα. Σας λέω, δείτα τα λεγόμενά τους και κρίνετε με το μυαλό σας.

Εσύ προφανώς, δεν έχεις αυτή την ικανότητα. Πιστεύεις ότι σου λένε τα κανάλια, και αγνοείς τους νομπελίςτες, που ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ.

Οπως λέι Ο ΙΔΙΟΣ, αυτά τα αντισώματα δεν έχουν σχέση με έναν καινούριο ιό HIV.

Τώρα, άν δεν είσαι ικανός για έρευνα και προπαντώς ΣΚΕΨΗ, τί να κάνουμε;

Και.... Ποιός πρότεινε τα ακάποτα; Κανένας. Υπάρχει η ηπατίτιδα C, η οποία είναι πραγματική καταστροφή.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πήγαινε να της κάνεις παρέα. Σε περιμένει. Μην την αφήνεις μόνη της.
Μελετα τα σπουδαια και ετοιμασου!!Θαρρω ο Φλωμπερ ηταν αυτος που ειχε πει δεν μπορω να κοιταξω ενα ανθρωπο χωρις ταυτοχρονα να μην συλλογιστω και το πτωμα του!!Οταν ελθει η ωρα για την τελευταια πραξη(οχι απαραιτητα απο σωματικη ασθενεια)...ετοιμασε τον εαυτο σου και μην χεστεις πανω σου!!!!......Απο τον τροπο γραφης σου, διαφαινεται οτι σου λειπει παιδεια και γνωση!!!Ο καθε ανθρωπος ειναι τραγικος γιατι γνωριζει οτι δεν θα μαθει ποτε την "αληθεια"!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κατάλαβες. Τα αντισώματα αποδεικνύουν ότι ο οργανισμός έχει το αντίδοτο, βλάκα. Και ξαναλέω, δεν τα λέω εγώ.... τα λένε οι νομπελίστες. Κατάλαβες, ή όχι;

Τι λες βρε πανηλίθιε αντισώματα δημιουργούνται και κατά του καρκίνου αλλά στα θυμαράκια καταλήγεις.
και ο καρκίνος δεν υπάρχει ?
Γάμα ακάποτα στα θυμάρακια θα καταλήξεις.
Στην κηδεία σου θα έρθουν και όλοι οι νομπελίστες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να μαθαίνεις :

Τα αντισώματα είναι η αντίδραση του σώματος στον ιό.
Δεν υπάρχουν αντισώματα χωρίς ίωση, οπως δεν υπάρχει αντίδραση χωρίς δράση.

aneksartitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά. HOUSE OF NUMBERS. Το Καναδικό ντοκυμαντέρ με πάνω από δέκα διεθνή βραβεία. Τί λένε οι έμπλεκόμενη στον φάκελο HIV.

Ελπίζω κάποιοι από εσάς να το δείτε, και να μή έχασα τον χρόνο μου εδώ μέσα.

Αν το δεί κάποιος, ας μας πει τη γνώμη του. Με σοβαρότητα και σκέψη. Όχι με ειρωνεία και νοητική μαλακεία.

Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Μεταφέρω ένα πάρα πολύ χρήσιμο ντοκυμαντέρ και ο νοών νοείτω. Όποιος δεν το δει, δεν έχει δικαίωμα να έχει άποψη.

Περιμένο να δω αν θα βρεθεί ένας σοβαρός να το δεί και ΜΕΤΑ να κρίνει.

Τελεία.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν κατάλαβες. Τα αντισώματα αποδεικνύουν ότι ο οργανισμός έχει το αντίδοτο, βλάκα. Και ξαναλέω, δεν τα λέω εγώ.... τα λένε οι νομπελίστες. Δηλαδή, αυτός που πήρε το νόμπελ για την <<ανακάληψη>> του ιού, λέει ότι είναι ακίνδυνος και αυτός που ανακάληψε την τεχνολογια του τεστ, λέι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, βλάκα.

Εγώ δεν ισχυρίζομαι τίποτα. Σας λέω, δείτα τα λεγόμενά τους και κρίνετε με το μυαλό σας.

Εσύ προφανώς, δεν έχεις αυτή την ικανότητα. Πιστεύεις ότι σου λένε τα κανάλια, και αγνοείς τους νομπελίςτες, που ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ.

Οπως λέι Ο ΙΔΙΟΣ, αυτά τα αντισώματα δεν έχουν σχέση με έναν καινούριο ιό HIV.

Τώρα, άν δεν είσαι ικανός για έρευνα και προπαντώς ΣΚΕΨΗ, τί να κάνουμε;

Και.... Ποιός πρότεινε τα ακάποτα; Κανένας. Υπάρχει η ηπατίτιδα C, η οποία είναι πραγματική καταστροφή.

παρακολουθω εδω και μερες αυτο θρεντ στο σαιτ
δεν εχω γραψει γιατι σε καποιες φασεις ξεφευγε σε αλες ο καθε ενας ελεγε το μακρι του και το κοντο του

ομως  θα σου πω ενα πραγμα που εχω αναφερει παλι στο παρελθον σε παρομοιο θεμα για το hiv και τα αφροδισια νοσηματα

"στο σαιτ μπορει να μπαινουν και παιδια οι προσωπικες σου αποψεις μπορει να ειναι επικυνδινες γιαυτα
η δηθεν ενημερωση, με βαση του  τι υποστηριζει ο καθενας δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα οσο κοντα και αν βρισκετε σε αυτην, αυτο που υποστηριζει.
εαν θες να κανεις ακαποτα γιατι δεν υπαρχει hiv, κανε...
τα παιδια η ο καθε ενας που θα σε ακολουθησει σε αυτο που λες δεν σου φταιει σε τιποτα και περαν αυτου υπαρχουν ακομα χιλιαδες νοσηματα περα του hiv στα οπια ειναι εξισου επικινδυνα εστω και μη θανατηφορα με αυτο"

ειναι φιλικο και απλα το λεω γιατι εχω διαβασει πολλα ακυρα εδω μεσα

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά. HOUSE OF NUMBERS. Το Καναδικό ντοκυμαντέρ με πάνω από δέκα διεθνή βραβεία. Τί λένε οι έμπλεκόμενη στον φάκελο HIV.

Ελπίζω κάποιοι από εσάς να το δείτε, και να μή έχασα τον χρόνο μου εδώ μέσα.

Αν το δεί κάποιος, ας μας πει τη γνώμη του. Με σοβαρότητα και σκέψη. Όχι με ειρωνεία και νοητική μαλακεία.

Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Μεταφέρω ένα πάρα πολύ χρήσιμο ντοκυμαντέρ και ο νοών νοείτω. Όποιος δεν το δει, δεν έχει δικαίωμα να έχει άποψη.

Περιμένο να δω αν θα βρεθεί ένας σοβαρός να το δεί και ΜΕΤΑ να κρίνει.

Τελεία.

Θα σασ βάλω λινκ για την άλλη ταινία

ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ

Δεν σε κακίζω, τόσα ξέρεις τόσα λες,απλά είσαι επικύνδινος όπως λέει και ο μαλ μκ
ευτυχισμένος όμως μέσα στην άγνοια σου,στρουθοκαμηλίζεις.
Το φόρουμ αν θέλει να είναι υπεύθυνο θα έπρεπε να σβήνει κάτι τέτοια ποστς,αλλιώς παραπληροφορεί και είναι αυτό υπεύθυνο για την παραπληροφόρηση που γίνετε.

Καλό βράδυ

aneksartitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι λες βρε πανηλίθιε αντισώματα δημιουργούνται και κατά του καρκίνου αλλά στα θυμαράκια καταλήγεις.
και ο καρκίνος δεν υπάρχει ?
Γάμα ακάποτα στα θυμάρακια θα καταλήξεις.
Στην κηδεία σου θα έρθουν και όλοι οι νομπελίστες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να μαθαίνεις :

Τα αντισώματα είναι η αντίδραση του σώματος στον ιό.
Δεν υπάρχουν αντισώματα χωρίς ίωση, οπως δεν υπάρχει αντίδραση χωρίς δράση.
Θα σου πώ και εγώ κάτι. Αυτό που σου έιπα το λέει ο Luc Montagnier και όχι εγώ. Κατάλαβες, ή όχι; Προφανώς δεν θα είδες τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει. Ο υποτιθέμενος ιός, είναι retrovirus. Κατά τον Montagier, λοιπόν, δεν είναι δυνατόν να μην νικηθεί ένας τέτοιος ιός από ένα φυσικό αμυντικό σύστημα.

ΕΣΥ είσαι ο πανηλίθιος, γιατί σου είπα ότι αυτός που ανακάλυψε τον <<ιό>>, ο Montagnier, λέει, μέσα σε ένα ντοκυμαντέρ, που σου παράθεσα, αυτό που σου είπα πριν, ότι δεν είναι δυνατόν να μην νικηθεί ένας τέτοιος ιός από ένα φυσικό αμυντικό σύστημα μέσω των αντισωμάτων. Δεν ήταν δική μου άποψη. Είναι τα λεγόμενα του νομπελίστα που <<ανακάλυψε>> τον ιό.

Αλλά εσύ, όντας αρχιηλίθιος, δεν έκανες τον κόπο να τον ΔΕΙΣ να το λέει.

Δηλαδή, τραβάς νοητική μαλακεία γιατί έτσι έμαθες και δεν ξέρεις τί εστί σκέψη.

Δες τον Montagnier. Στο κάτω κάτω, γιατί του έδωσαν νόμπελ γιατρικής; Επειδή δεν ξέρει τί λέει; Ξέρει ΠΟΛΥ καλά τί λέει.

Αλλά εσύ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να το καταλάβεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θα σου πώ και εγώ κάτι. Αυτό που σου έιπα το λέει ο Luc Montagnier και όχι εγώ. Κατάλαβες, ή όχι; Προφανώς δεν θα είδες τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει. Ο υποτιθέμενος ιός, είναι retrovirus. Κατά τον Montagier, λοιπόν, δεν είναι δυνατόν να μην νικηθεί ένας τέτοιος ιός από ένα φυσικό αμυντικό σύστημα.

ΕΣΥ είσαι ο πανηλίθιος, γιατί σου είπα ότι αυτός που ανακάλυψε τον <<ιό>>, ο Montagnier, λέει, μέσα σε ένα ντοκυμαντέρ, που σου παράθεσα, αυτό που σου είπα πριν, ότι δεν είναι δυνατόν να μην νικηθεί ένας τέτοιος ιός από ένα φυσικό αμυντικό σύστημα μέσω των αντισωμάτων. Δεν ήταν δική μου άποψη. Είναι τα λεγόμενα του νομπελίστα που <<ανακάλυψε>> τον ιό.

Αλλά εσύ, όντας αρχιηλίθιος, δεν έκανες τον κόπο να τον ΔΕΙΣ να το λέει.

Δηλαδή, τραβάς νοητική μαλακεία γιατί έτσι έμαθες και δεν ξέρεις τί εστί σκέψη.

Δες τον Montagnier. Στο κάτω κάτω, γιατί του έδωσαν νόμπελ γιατρικής; Επειδή δεν ξέρει τί λέει; Ξέρει ΠΟΛΥ καλά τί λέει.

Αλλά εσύ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να το καταλάβεις.
εσυ αμα κολλησεις τραβα στον δρ Montagnier να σε κανει καλα, τα χαιρετισματα στον μπιλι μπο να δωσεις  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

aneksartitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παρακολουθω εδω και μερες αυτο θρεντ στο σαιτ
δεν εχω γραψει γιατι σε καποιες φασεις ξεφευγε σε αλες ο καθε ενας ελεγε το μακρι του και το κοντο του

ομως  θα σου πω ενα πραγμα που εχω αναφερει παλι στο παρελθον σε παρομοιο θεμα για το hiv και τα αφροδισια νοσηματα

"στο σαιτ μπορει να μπαινουν και παιδια οι προσωπικες σου αποψεις μπορει να ειναι επικυνδινες γιαυτα
η δηθεν ενημερωση, με βαση του  τι υποστηριζει ο καθενας δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα οσο κοντα και αν βρισκετε σε αυτην, αυτο που υποστηριζει.
εαν θες να κανεις ακαποτα γιατι δεν υπαρχει hiv, κανε...
τα παιδια η ο καθε ενας που θα σε ακολουθησει σε αυτο που λες δεν σου φταιει σε τιποτα και περαν αυτου υπαρχουν ακομα χιλιαδες νοσηματα περα του hiv στα οπια ειναι εξισου επικινδυνα εστω και μη θανατηφορα με αυτο"

ειναι φιλικο και απλα το λεω γιατι εχω διαβασει πολλα ακυρα εδω μεσα

Χα χα, εγώ δεν πρότεινα κανένα ακάποτο. Από συμπεράσματα, είσαστε γαμάτοι. Πρότεινα ένα μόνο πράγμα. Να δείτε τί λένε οι νομπελίστες που πήραν τα νόμπελ που σχετίζονται με το aids. Τίποτα άλλο. Δεν θα το ξαναπώ, αφού δεν καταλαβαίνετε και μάλιστα καταλαβαίνετε τα ανάποδα. Υπάρχουν πολλές αρρώστιες, τα ακάποτα δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση μ'αυτά που είναι στο ντοκυμαντέρ.

aneksartitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θα σασ βάλω λινκ για την άλλη ταινία

ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ

Δεν σε κακίζω, τόσα ξέρεις τόσα λες,απλά είσαι επικύνδινος όπως λέει και ο μαλ μκ
ευτυχισμένος όμως μέσα στην άγνοια σου,στρουθοκαμηλίζεις.
Το φόρουμ αν θέλει να είναι υπεύθυνο θα έπρεπε να σβήνει κάτι τέτοια ποστς,αλλιώς παραπληροφορεί και είναι αυτό υπεύθυνο για την παραπληροφόρηση που γίνετε.

Καλό βράδυ

Είσαι μεγάλο νούμερο. Οι κριτικοί δεν είναι αυτοί που μετράνε. Οι συνεντεύξεις των γιατρών στο ντοκυμαντέρ μετράνε. Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να κουβεντιάζω με παιδαριώδη άτομα.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας.

Πως ξέρουμε οτι ο HIV είναι η αιτία του AIDS;

Γιατί πειράματα και μελέτες που εγιναν απο διάφορες επιστημονικές ομάδες απο όλο τον κόσμο δείχνουν οτι:

-o ΗΙV σκοτώνει τα Τ λεμφοκύτταρα (είναι τα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ο αριθμός τους μειώνεται δραματικά στο AIDS και που η μείωση καθως και η δυσλειτουργία τους είναι η κύρια αιτία της πτώσης του ανοσοποιητικού στο συνδρομο).Αυτο εχει παρατηρηθει τοσο στο εργαστηριο σε κυτταροκαλλιεργειες όσο και in vivo σε ζωντανους ιστους.Εχουν μαλιστα βρεθει και οι μηχανισμοι με τους οποιους καταστρεφονται τα Τ λεμφοκυτταρα.

-Oσο ανεβαίνει το ιικό φορτίο του HIV στο αίμα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μετάπτωσης σε πληρες AIDS και ο επακόλουθος θάνατος και το αντίθετο.Εαν τα αντιρετροικα φαρμακα (τα οποια αναστελουν τον πολλαπλασιασμο του HIV χτυπωντας τον στα διάφορα στάδια του κυκλου αναπαραγωγής του μέσα στα κύτταρα) καταφέρουν να μειώσουν το ιικο φορτίο,τότε μειώνεται ανάλογα και ο κινδυνος ανάπτυξης πλήρους AIDS.

-Απο τότε που ξεκίνησε ο έλεγχος για ΗΙV στις μονάδες μεταγγιζόμενου αίματος και απορρίπτονταν πλεον όσες μονάδες αίματος βρισκόταν μολυσμένες με HIV,σταμάτησε η μετάδοση του AIDS απο τις μεταγγίσεις.(πλην των περιπτώσεων που o ελεγχος αποτυγχανει εξαιτίας των περιορισμων των δοκιμασιων ελεγχου να εντοπισει είτε τα αντισώματα (τεστ ELISA) ειτε το ιδιο το γενετικο υλικο του ιου (πχ PCR).Πριν 2 χρονια ξεφυγε απο τον ελεγχο μια μολυσμενη μοναδα αιματος στην Ελλαδα με αποτελεσμα να μολυνθει μια 16χρονη πολυμεταγγιζομενη).

Οι αρνητές του AIDS δεν έχουν με το μερος τους καμια μελέτη και κανένα επιστημονικό πείραμα.Οι επιστημονες που σας παρουσιαζουν ως ειδικους οπως ο Duesberg και ο Κ.Mulis δεν εχουν να παρουσιασουν εστω μια επιστημονικη μελετη εκπονημενη ειτε απο τους ιδιους ειτε απο τους άλλους που να υποστηριζει τα λεγομενα τους.Μην εντυπωσιαζεστε απο το nobel του Mulis.Το πηρε για την εφευρεση της PCR-Ειναι βιοχημικος.Δεν εχει τα προσοντα για να κρινει το θεμα του AIDS ούτε και φυσικα την αντιστοιχη επιστημονικη δουλεια για να υποστηριξει τις αποψεις του.Το νομπελ δεν σε κανει αυθεντια σε καθε επιστημονικο τομεα.Ο Duesberg ειχε ασχοληθει με ρετροιους και ειχε ανακαλυψει ενα καρκινογονο ιικο ογκογονιδιο προτου αποφασισει να ασχοληθει με το ζητημα του AIDS.Απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχει δουλεψει ποτε με τον HIV στο εργαστηριο ούτε έχει ποτε του εκπονησει καποιου ειδους μελέτη που να υποστηριζει τις αποψεις του.Αυτο που κανει αυτος και τα φιλαρακια του ειναι να παιρνει τις μελετες ΑΛΛΩΝ και να διαστρεβλωνει τα περιεχομενα τους για να υποστηριξουν τις αποψεις του.Αυτος και τα φιλαρακια του παρεσυραν καμποσους οροθετικους που δεν κατειχαν το επιστημονικο υποβαθρο για να καταλαβουν οτι τους ελεγαν μπαρουφες στον ταφο (αναμεσα τους και την Μαρια Παπαγιαννιδου).

Nα τονισω οτι διαστρεβλωνουν και τις δηλωσεις του Montagnier του γαλλου ιολογου που αυτος και η ομαδα του ανακαλυψαν τον HIV (γιαυτο τιμηθηκε με το Νομπελ ιατρικης).Ο Montagnier δεν συμμεριζεται την αποψη των αρνητων οτι ο HIV δεν προκαλει AIDS.Στην διαλεξη του μαλιστα με την ευκαιρια της βραβευσης του με το Νομπελ (το οποιο μοιραστηκε με μια συναδελφο του απο την ιδια ομαδα) περιεγραψε αναλυτικα το χρονικο της ανακαλυψης του ιου και της συνδεσης του με το AIDS.Απο την ανακαλυψη του ιου μεχρι την συνδεση του με το AIDS περασαν μερικα χρονια στα οποια μεσολαβησε μεγαλο επιστημονικο εργο πανω στον HIV και στο AIDS μεχρι να αποδειχτει οτι αυτος ο ιος ειναι η αιτια του συνδρομου.Δεν ειναι αυτη η συνδεση αποτελεσμα της παραπλανησης της επιστημονικης κοινοτητας απο τον R.Galo οπως ισχυριζονται ψευδως οι αρνητες.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ στοιχεια για οποιοδηποτε επιστημονικο ζητημα αντλουνται απο τις δημοσιευμενες επιστημονικες εργασιες πανω στο ζητημα ΟΧΙ απο ντοκιμαντερ και συνεντευξεις.

Περι των δοκιμασιων ελεγχου

Οσα τεστ εντοπιζουν αντισωματα αντιμετωπιζουν το προβλημα της περιοδου παραθυρου.Η περιοδος αυτη είναι το χρονικο διαστημα κατα το οποιο δεν αναπτυσονται ανιχνευσιμα αντισωματα στον οργανισμο.Αυτη η περιοδος μπορει να φτασει μεχρι και τους 6 μηνες(σπανιο αλλα συμβαινει).Συνεπως οποιος ελεγχεται αποκλειστικα με δοκιμασιες αντισωματων εντελως σιγουρος μπορει να ειναι μετα απο 6 μηνες μετα απο την υποτιθεμενη εκθεση.Γιαυτο ο μικροβιολογος ειπε στον χρηστη οτι εντελως σιγουρος με το τεστ μπορει να ειναι μετα απο 6 μηνες.Βεβαια υπαρχουν και δοκιμασιες ανιχνευσεις των ιικων νουκλεικων οξεων (oπως η PCR) οπου δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Μαγκες ,το ξερετε ότι υπάρχει ένα σημαντικό

ποσοστό με ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΟ τεστ για HIV με ELISA ?

Rare false positive results due to factors unrelated to HIV exposure are found more often with the ELISA test than with the Western Blot. False positives may be associated with medical conditions such as recent acute illnesses and allergies. A rash of false positive tests in the fall of 1991 was initially blamed on the influenza vaccines used during that flu season, but further investigation traced the cross-reactivity to several relatively non-specific test kits.[21] A false positive result does not indicate a condition of significant risk to health. When the ELISA test is combined with Western Blot, the rate of false positives is extremely low, and diagnostic accuracy is very high (see below).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom