Και γιατι με ρωτας για αυτο το θεμα?σουρεάλ πουστράκι ποιά ειναι η γνώμη σου για τη μάνα που γεννά μόνη της και κοτώνει το παιδί της μετά τη γέννα;
τι προβλεπέ ο σουρεαλισμός σου και τι ο ΚΠΔ ξέρεις;
Τι θες να πεις?
Και γιατι με ρωτας για αυτο το θεμα?σουρεάλ πουστράκι ποιά ειναι η γνώμη σου για τη μάνα που γεννά μόνη της και κοτώνει το παιδί της μετά τη γέννα;
τι προβλεπέ ο σουρεαλισμός σου και τι ο ΚΠΔ ξέρεις;
Εσύ τώρα τι πετάγεσαι ρε τερματοφίσκουλα; Για μίζες από υποβρύχια τον μαγκώσανε τον Στρος; Τα έχεις κάνει σαλόνι τραπεζαρία ένα στο μυαλό σου.ε αυτό θέλουμε και δω.
να δούμε βραχιολάκια στον άκη και να μη δούμε βραχιολάκια και δημοσίευση φωτός σε πρεζάκια οροθετικά που εκδίδονται.
τόσο απλό είναι.
θες να απαντήσεις;Και γιατι με ρωτας για αυτο το θεμα?
Τι θες να πεις?
Σιγά μην απαντήσει το πουστράκι.θες να απαντήσεις;
Υπάρχει λέει νόμος ή δεν-ξέρω-τί ότι στους πάνω από 70 δε βάζουν χειροπέδες.ε αυτό θέλουμε και δω.
να δούμε βραχιολάκια στον άκη και να μη δούμε βραχιολάκια και δημοσίευση φωτός σε πρεζάκια οροθετικά που εκδίδονται.
τόσο απλό είναι.
ο φασισμός δεν είναι αποψη.
είναι στέιτ οφ μάιντ.
Μου κανεις μια φαινομενικα ασχετη ερωτηση.θες να απαντήσεις;
Σιγά μην απαντήσει το πουστράκι.
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι Εισαγγελέας.
Υπάρχει λέει νόμος ή δεν-ξέρω-τί ότι στους πάνω από 70 δε βάζουν χειροπέδες.
μάλλον μιας και το όνομά σου είναι ρώσικης προέλευσης δε μπορείς να κατανοήσεις το αμερικανικό σύστημα.Εσύ τώρα τι πετάγεσαι ρε τερματοφίσκουλα; Για μίζες από υποβρύχια τον μαγκώσανε τον Στρος; Τα έχεις κάνει σαλόνι τραπεζαρία ένα στο μυαλό σου.
Δε νομίζω ότι ισχύει. Αλλά και να μου έχει ξεφύγει και να ισχύει η τακτική της αστυνομίας είναι (κακώς) να περνάει βραχιόλια σε όλους ανεξαιρέτως. Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται με βάση το νόμο, το μεταγωγών καλώς δε φόρεσε χειροπέδες στον Άκη. Το λάθος ήταν ότι φόρεσε στους υπολοίπους (κόρη, ξάδερφος, λογίστρια).Υπάρχει λέει νόμος ή δεν-ξέρω-τί ότι στους πάνω από 70 δε βάζουν χειροπέδες.
δεν πάς φυλακή εάν είσαι πάνω απο 75.Υπάρχει λέει νόμος ή δεν-ξέρω-τί ότι στους πάνω από 70 δε βάζουν χειροπέδες.
Θυμάμαι να άκουσα τον Τέλλογλου να το λέει (ότι στους άνω των 70 δε βάζουν βραχιολάκια). Οπότε θα ισχύει.Οχι ρε συ, στον Άκη λέει δεν βάλανε επειδή είναι πρώην υπουργός.
Μου δίνεις την άδεια να το τυπώσω και να το δείξω σε κάτι φίλους δικηγόρους στο συγκριτικό δίκαιο του μεταπτυχιακού;μάλλον μιας και το όνομά σου είναι ρώσικης προέλευσης δε μπορείς να κατανοήσεις το αμερικανικό σύστημα.
ας στο περιγράψω με μια φράση όπως ακριβώς το ξέρει σχεδόν ο κάθε μέσος μαλάκας αμερικανός.
Στην αμερική μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα και να την σκαπουλάρεις (ακόμα και φόνο εάν αποδείξεις ότι ήταν αυτοάμυνα) εκτός απο 3 πράγματα.
1.
να κλέψεις λεφτά απο το κράτος
2.
να παρενοχλήσεις σεξουαλικά
3.
να σκοτώσεις αστυνομικό.
εάν κάνεις ένα απο τα 3 παραπάνω ΠΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥ κατευθείαν ακόμα και εάν είσαι ο Πρεζιντεντ οφ δι γιουνάιτεντ στέιτς.
καταλαβαίνεις τη διαφορά του αμερικανικού συστήματος απο το ελληνικό ή να στο γράψω ρώσικα πως εδώ δε συζητάμε το αδίκημα αλλά τον τρόπο εφαρμογής των κανόνων και την επιλεκτική αντιμετώπιση;
τα γατάκια υπάρχουν για να παίζουμε. εάν κρύβονται βρίσκουμε αλλα γατάκια να παίξουμε.Σιγά μην απαντήσει το πουστράκι.
Αντί λάβε μέτρα γιατί κάποιοι έχουν ξεφύγει:
Όταν στο bourdela.com διαβάζεις χιλιάδες παντρεμένους να ανταλλάσουν πληροφορίες για μπουρδέλα και πουτάνες, που είναι «μπάζα αλλά δίνουν κώλο» και μ’ ένα ταληράκι «τη σκίζεις χωρίς καπότα την πουτάνα» και τώρα θα τρέχουν να κάνουν εξετάσεις – μόνο 700 πελάτες της Ρωσίδας πήραν τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού με το γιατρό –είναι «άντρες»;
Είναι πολύ εύκολο να ανεβάζεις τη φωτογραφία του πρεζάκια και της πουτάνας. Καμιά φωτογραφία του νταβατζή, του έμπορα ναρκωτικών και του μάγκα που εκβιάζει κουνώντας ένα δεκάευρο για να πηδήξει χωρίς προφυλακτικό θα δούμε ποτέ; Αλλά ξέχασα αυτοί είναι «νοικοκυραίοι», «στυλοβάτες της κοινωνίας», παντρεμένοι που πηδάνε τη γυναίκα τους κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα και στο ενδιάμεσο «σκίζουν κωλαράκια».
Πες τι θες να πεις απλα.τα γατάκια υπάρχουν για να παίζουμε. εάν κρύβονται βρίσκουμε αλλα γατάκια να παίξουμε.
δε γράφω επι πληρωμή.Μου δίνεις την άδεια να το τυπώσω και να το δείξω σε κάτι φίλους δικηγόρους στο συγκριτικό δίκαιο του μεταπτυχιακού;
ν. 2472/1997, άρθρο 2 στοιχ. β'Αρμόδια είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
(άρθρο 9Α Συντάγματος και ν.2472/1997 όπως τροποποιήθηκε
και ισχύει )
ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
για να επιτρέψει την δημοσίευση ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ .
Οι φωτο είναι απλά δεδομένα ,αλλα φωτο + το γεγονός οτι είναι φορεις του εητζ +
το ότι εκδιδόντουσαν ,ειναι ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .