Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Την πεποίθηση ότι οι πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων έχουν μεγάλη ευθύνη, εξέφρασε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι περισσότερη από τη μισή ευθύνη ανήκει σε αυτούς και λιγότερη από τη μισή στις ιερόδουλες:

'Έπρεπε να δημοσιοποιούνται και οι δικές τους φωτογραφίες. Να κάνουμε αδίκημα την πράξη της απροφύλακτης επαφής μαζί τους.

Πρόκειται για θέμα βαρύτατης αμέλειας, η οποία συνορεύει απόλυτα με τη γαϊδουριά'....

:rolleyes: :rolleyes:

Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ απόλυτα με τον κατα τ'άλλα ανίκανο υπουργό. Εγώ προτεινώ για τιμωρία έναν ωραιότατο ευνουχισμό.

Αντε με τον κάθε αρχιμαλάκα που θέλει να γαμάει ξεσκούφωτος και παίρνει στο λαιμό του κι όλους εμάς.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Όχι το clomid δεν συμπιέζει τα οιστρογόνα απλά τα σταματάει , τα εμποδίζει να αναπτυχθούν και μειώνει το IGF-1 … Οι ΑΙ το κάνουν αυτό και εγώ είχα κάνει την μαλάκια τότε να πάρω ATD σε μεγάλες ποσότητες για μεγάλο χρονικά διάστημα γιατί σου δίνει αυτό το hard  look και το γάμισα… Ευτυχώς δεν είχα κανένα ριμπάουτ. Αλλά ας μην βγούμε off topic με το bodybuilding αν και κάποια φάρμακα που παίρνουν οι bodybuilders τα παίρνουν και αασθενείς του aids όταν αρχίζουν να χάνουν μυϊκή μάζα…
ναι.τα Α.Σ.τελος καλο ολα καλα λοιπον.ας βγουμε και λιγο απ το θεμα.τοσες μερες τη καταλαβαμε;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
:rockon:

αν μπει sticky το βλογκ της πεθαμενης δημοσιογραφου το ληγουμε ευκολα το θεμα, δεν υπαρχει εητζ οποτε κλειδωνεται το θρεντ πεταμε τις καποτες και εμπρος γαμαμε δυνατα και ρυθμικα  :rockon:

Εχει πεθανει αυτή???  :2funny:

Ο Λοβερδος παντως προτεινε να εχει νομικα προβληματα ΚΑΙ ο πελατης αδηλωτης πορνης (δεν εχω λινκ
ατο real fm το ακουσα). Με δοδομενο οτι νομιμο ειναι μονο ενα "σπιτι" στην Αθηνα ποινικοποιειται η μπουρδελοτσαρκα.

ΥΓ ναι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ απόλυτα με τον κατα τ'άλλα ανίκανο υπουργό. Εγώ προτεινώ για τιμωρία έναν ωραιότατο ευνουχισμό.

Αντε με τον κάθε αρχιμαλάκα που θέλει να γαμάει ξεσκούφωτος και παίρνει στο λαιμό του κι όλους εμάς.
χημικός ευνουχισμός σε κάθε τέτοιο μαλάκα, για να μην μολύνει με καθυστερημένους απογόνους την κοινωνία.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εχει πεθανει αυτή???  :2funny:

Ο Λοβερδος παντως προτεινε να εχει νομικα προβληματα ΚΑΙ ο πελατης αδηλωτης πορνης (δεν εχω λινκ
ατο real fm το ακουσα). Με δοδομενο οτι νομιμο ειναι μονο ενα "σπιτι" στην Αθηνα ποινικοποιειται η μπουρδελοτσαρκα.

ΥΓ ναι
Αυτα τα λεει προεκλογικα.
Λες και ξερει οτι θα παρει ξανα υπουργειο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
χημικός ευνουχισμός σε κάθε τέτοιο μαλάκα, για να μην μολύνει με καθυστερημένους απογόνους την κοινωνία.
Όχι χημικός...με την παλιά μέθοδο που ευνουχίζαν τους φύλακες στα χαρέμια επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. :rockon:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι.τα Α.Σ.τελος καλο ολα καλα λοιπον.ας βγουμε και λιγο απ το θεμα.τοσες μερες τη καταλαβαμε;

μου είχε πρηχτεί τότε και ο πούτσος εκτός από τους λεφμαδένες, ο πούτσος μου ήταν κατακόκινος και πρυγμένος σαν να τον είχε τσιμπίσει μέλισα, και πήγα πανικόβλητος και έκανα όλες τις εξετάσεις που υπάρχουν για ΣΜΝ και όλες ήταν αρνητικές και είπα τι στον πούτσο ...συμβαίνει και τα πάω στον ουρολόγο και γελούσε και λέει καλά έδωσες τόσα λεφτά να κάνεις όλες αυτές τις εξετάσεις και δεν έκανες μία απλή γενική ούρων πρωτα. Και στην γενική ούρων φάνικαν τα ερυθρά και πήρα τότε για δύο εβδομάδες αντιβίοση για την ουρολίμοξη.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Όχι το clomid δεν συμπιέζει τα οιστρογόνα απλά τα σταματάει , τα εμποδίζει να αναπτυχθούν και μειώνει το IGF-1 … Οι ΑΙ το κάνουν αυτό και εγώ είχα κάνει την μαλάκια τότε να πάρω ATD σε μεγάλες ποσότητες για μεγάλο χρονικά διάστημα γιατί σου δίνει αυτό το hard  look και το γάμισα… Ευτυχώς δεν είχα κανένα ριμπάουτ. Αλλά ας μην βγούμε off topic με το bodybuilding αν και κάποια φάρμακα που παίρνουν οι bodybuilders τα παίρνουν και αασθενείς του aids όταν αρχίζουν να χάνουν μυϊκή μάζα…

Mε το erase πoυ παίρνω εγώ το οποίο είναι και αντι-οιστρογόνο δεν θα έχω κανα θέμα ε ; αν και λογικά θα είναι σχετικά παιδικό συγκριτικά με τα αναβολικά....

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μπεμβε συγνωμη αλλα πεταξες μαλακια.πρεπει να ανημερωνεσαι και μετα να μιλας για λεπτα θεμματα

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τυπε αν οντως τρυπιεσαι με αναβολικα οπως λες εισαι μεγιστος πιρφορος...  :jerking:
το aids δεν ειναι τιποτα μπροστα σαυτα..
απορω γιατι σε απασχολει το θεμα

Δεν πεθαίνεις από τα αναβολικά φίλε και ειδικά άμα ξέρεις και έχεις γνώσει επί του θέματος είναι πολύ πιο ακίνδυνα από το τσιγάρο για παράδειγμά. Δες πόσοι πέθαναν από αλκόολ σε επίσημη λίστα και πόσοι από αναβολικά. Τα  αναβολικά είναι το νούμερο 111 σε επικινδυνότητα σε σχέση με άλλα πράγματα και υπάρχουν παντού στον επαγγελματικό αθλητισμό απλά δεν το ξέρεις εσύ…

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια οκ με τισ τανες τελικα μαθαμε εαν εχει βγει θετικος κανενας απο τουσ εξεταζομενους..

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οποιος χρησιμοποιεί προφυλακτικό,δεν χρειάζεται ουτε εισαγελείς ουτε λαμόγια υπουργούς να πουλάνε προεκλογικά φούμαρα.

Και να ποινικοποιηθεί το θέμα προφύλαξη,το πιό σίγουρο ειναι οτι θα αυξηθεί το εξτραδάκι.Πάλι κέρδος θα εχουν οι Κρατικοδίαιτοι.

Οσοι δεν καταλαβαίνουν οτι και να κάνεις θα εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν.

Και φυσικά περιμένουμε να μας πεί το λαγωνικό -υπουργός στις πόσες Ελληνίδες που ελεγξαν ειχαν οι 11 ειτς.Με τις ηλιθιότητες του πάμε για ποσοστά αφρικής.Αντε μετά να ερθει ο αλλος Ελλάδα για διακοπές με 50% ειτς στις Ελληνίδες πουτάνες.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Mε το erase πoυ παίρνω εγώ το οποίο είναι και αντι-οιστρογόνο δεν θα έχω κανα θέμα ε ; αν και λογικά θα είναι σχετικά παιδικό συγκριτικά με τα αναβολικά....

το erase είναι 7 κετο dhea μεταβολιτης και δεν είναι τόσο δυνατό συγκριτικά ΑΙ . είναι περισσότερο cortisol blocker και στα 75mg την ημέρα λογικά δεν θα έχεις κάποιο θεμά εκτός αν είχες είδη κάποια προδιάθεση ή θέμα πριν το πάρεις  ή καποια ευεσθησία και δεν το ήξερες αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα. Πάντως είναι steroidical AI το erase . Δεν είναι natural / φυτικό. Απλά στο λέω να το ξέρεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν πεθαίνεις από τα αναβολικά φίλε και ειδικά άμα ξέρεις και έχεις γνώσει επί του θέματος είναι πολύ πιο ακίνδυνα από το τσιγάρο για παράδειγμά. Δες πόσοι πέθαναν από αλκόολ σε επίσημη λίστα και πόσοι από αναβολικά. Τα  αναβολικά είναι το νούμερο 111 σε επικινδυνότητα σε σχέση με άλλα πράγματα και υπάρχουν παντού στον επαγγελματικό αθλητισμό απλά δεν το ξέρεις εσύ…
εχει μαυρα μεσανυχτα, η εισαι πιτσιρικας ανεγκεφαλος η επικινδυνος!!

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Προσοχή κύριοι μας παρακολουθούν και μας σχολιάζουν :grin:

sokalia
2. Mai 2012 um 00:30

Έχει επισκεφτεί κανείς από σας το και ιδιαίτερα το φόρουμ του;; Πριν 5 χρόνια είχα μόλις έρθει φοιτήτρια στην Ολλανδία και έχοντας κάνει διάφορες συζητήσεις με Ολλανδούς συμφοιτητές μου περί της Red Light District και τη γενικότερη νομοθεσία περί πορνείας στην Ολλανδία, θέλησα να δω τί ισχύει στην Ελλάδα.Ψάχνοντας πληροφορίες για τη νομοθερία περί πορνείας στην Ελλάδα βρέθηκα στο bourdela.com και από (νοσηρή;) περιέργεια μπήκα στο φόρουμ. Αυτά που διάβασα με σόκαραν τόσο, που είχα μείνει μπροστά στην οθόνη με γουρλωμένα μάτια και μια διαρκώς αυξανόμενη αίσθηση ναυτίας. Μέσα στο φόρουμ εκατοντάδες μέλη «αξιολογούσαν» τις ιερόδουλες που επισκεπτόντουσαν, βαυκαλίζονταν ότι «με μένα γούσταρε κάργα να το κάνει, την έβλεπα πως έκανε ρε σεις», αντάλλασαν απόψεις για το ποιες χώρες έιναι καλύτερες για σεξοτουρισμό. Για τις κοπέλες στα πορνεία μιλούσαν σαν να είναι αντικείμενα προς δική τους χρήση κι ευχαρίστηση. Το πιο τρανταχτό χαρακτηριστικό ωστόσο, ήταν ο αχαλίνωτος και δίχως φραγμούς μισογυνισμός τους. Πέρα από την απόλυτα υπεροπτική στάση απέναντι στις πόρνες (με ισχυρισμούς ότι «σ’όλες μωρε αρέσει αυτό που κάνουν, κανείς δεν τις εξαναγκάζει σε τίποτα!») το σύνολο των Ελληνίδων γυναικών ήταν ο άλλος μεγάλος τους στόχος. Οι Ελληνίδες αποκαλούνταν συλλήβδην «Ελλεινίδες», τις κατηγορούσαν ότι το μόνο που τις νοιάζουν είναι τα λεφτά και τα υλικά αγαθά, ότι είναι ταυτοχρόνως και κρυόκωλες και τσούλες, και συντηρητικές και άπιστες, ψεύτρες, άσχημες, υστερικές…και πολλά πολλά άλλα κοσμητικά επίθετα. ‘Αλλοι γράφανε ότι από τον πατέρα τους πήρανε την ηθική ότι «άλλο η μάνα των παιδιών σου (που την έχουμε για να τα μεγαλώνει και πέρα από αυτή τη χρήση δεν είναι για να κάνεις σεξ μαζί της) και άλλο οι γυναίκες που πηδάς», Είδα thread που συνέχιζε για πάνω από 20 σελίδες στο οποίο ο ένας μετά τον άλλο έλεγαν ανοιχτά ότι απατάνε τη γυναίκα/κοπέλα τους τακτικά με πόρνες, κάτι που δεν το θεωρούσαν φυσιολογικό και καθόλου ανήθικο, και που καταρρίπτει τους «δακρύβρεχτους» ισχυρισμούς μερικών ότι οι πελάτες συνήθως είναι άντρες που λόγω ηλικίας ή άλλων προβλημάτων μόνο έτσι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σεξ. (Για τον άλλο απίστευτο ισχυρισμό ότι αν οι άντρες δεν έχουν πρόσβαση στο σεξ θα καταφύγουν στο βιασμό, ας μην το σχολιάσω, γιατί θα γράψω υπερ-τριπλάσιο σεντόνι-σχόλιο…) Επίσης, σε εξίσου μεγάλο thread, πολλοί έγραφαν ότι συχνά δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό όταν κάνουν σεξ με πόρνες (με ότι αυτό εξυπακούεται για μετάδοση νοσημάτων…) Για δείγμα ελέγχου, μπήκα σε αντίστοιχα Ολλανδικά φόρουμ και όμως εκεί δεν είδα αυτόν τον απίστευτο σεξισμό και «μάτσο» θέληση κυριαρχίας απέναντι σε γυναίκες, εκδιδόμενες και μη, που είδα στο ελληνικό φόρουμ. Η επίσκεψη στο φόρουμ μου άφησε μια πολύ πικρή γεύση στο στόμα και δεδομένου του τεράστιου αριθμού μελών του φόρουμ, μια καχυποψία (που ευτυχώς πέρασε) απέναντι σε πολλούς Έλληνες άντρες . Η είδηση της Ρωσίδας ιερόδουλης που είναι μολυσμένη με AIDS δεν με εκπλήσσει καθόλου, και την ευθύνη δεν τη ρίχνω (μόνο) σε εκείνη, αλλά κυρίως όλους τους πελάτες που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να παίξουν Ρώσικη (…) ρουλέτα με την υγεία τους. Θελές τα, παθές τα αγαπητοί.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εχει μαυρα μεσανυχτα, η εισαι πιτσιρικας ανεγκεφαλος η επικινδυνος!!

Καλά ρε φύλε εσύ μείνε μακρυά τότε και ασε εμένα στα μάυρα τα μεσάνυχτα...εμένα με παρακουλουθούνε ενδοκρινολόγοι...άσε ξέρουν πέντε πράγματα περισσότερο...ο τερμινατορ ακόμα ζει...παραλίγο πλανητάρχης θα γινότανε...αλλά ας μην βγούμε άλλο οφ τοπικ...

Πάντως ότι και να λέμε παιδιά το σεξ δεν κόβεται. Θα φοράμε προφυλακτικό πάντα αλλά να κόψουμε το σεξ δεν γίνετε. Ακόμη και aids να κολλήσεις θα κάνεις σεξ μόνο με οροθετικές που θα γνωρίσεις προφανώς κατά την θεραπεία. Αλλά άμα φοράς προφυλακτικό και είσαι τυχερός δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως στην Ευρώπη αυτοί που πεθαίνουν από το τσιγάρο είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς με aids.
Πάει ό άλλος και ανοίγει θέμα γιατί πάνε μερικοί με μπάζα και δεν ψάχνονται….
Αυτός που δεν πάει με πουτάνες για κάποιους λόγους και δεν έχει λεφτά και είναι φτωχός ή φοιτητής ή ανεργος και δεν μπορεί να βρει γκόμενα τι θα κάνει θα τον φάει η μαλακία…αναγκαστικά θα πάει με ένα μπαζο και θα γίνει μονογαμικός ή θα πάει με πουτάνες… τι να κάνει ο άνθρωπος…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom