Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ζήλεψες πόρνη...ζήλεψες...παραδέξου το.
Mη με ξεμπροστιάζεις...
*Προβλέπω ομαδικό μπαν χαχα
Ζήλεψες πόρνη...ζήλεψες...παραδέξου το.
Την πεποίθηση ότι οι πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων έχουν μεγάλη ευθύνη, εξέφρασε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας.
Αναφερόμενος στο πρόβλημα, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι περισσότερη από τη μισή ευθύνη ανήκει σε αυτούς και λιγότερη από τη μισή στις ιερόδουλες:
'Έπρεπε να δημοσιοποιούνται και οι δικές τους φωτογραφίες. Να κάνουμε αδίκημα την πράξη της απροφύλακτης επαφής μαζί τους.
Πρόκειται για θέμα βαρύτατης αμέλειας, η οποία συνορεύει απόλυτα με τη γαϊδουριά'....
Και πολύ καλά θα σας κάνουνε.*Προβλέπω ομαδικό μπαν χαχα
ναι.τα Α.Σ.τελος καλο ολα καλα λοιπον.ας βγουμε και λιγο απ το θεμα.τοσες μερες τη καταλαβαμε;Όχι το clomid δεν συμπιέζει τα οιστρογόνα απλά τα σταματάει , τα εμποδίζει να αναπτυχθούν και μειώνει το IGF-1 … Οι ΑΙ το κάνουν αυτό και εγώ είχα κάνει την μαλάκια τότε να πάρω ATD σε μεγάλες ποσότητες για μεγάλο χρονικά διάστημα γιατί σου δίνει αυτό το hard look και το γάμισα… Ευτυχώς δεν είχα κανένα ριμπάουτ. Αλλά ας μην βγούμε off topic με το bodybuilding αν και κάποια φάρμακα που παίρνουν οι bodybuilders τα παίρνουν και αασθενείς του aids όταν αρχίζουν να χάνουν μυϊκή μάζα…
αν μπει sticky το βλογκ της πεθαμενης δημοσιογραφου το ληγουμε ευκολα το θεμα, δεν υπαρχει εητζ οποτε κλειδωνεται το θρεντ πεταμε τις καποτες και εμπρος γαμαμε δυνατα και ρυθμικα
χημικός ευνουχισμός σε κάθε τέτοιο μαλάκα, για να μην μολύνει με καθυστερημένους απογόνους την κοινωνία.Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ απόλυτα με τον κατα τ'άλλα ανίκανο υπουργό. Εγώ προτεινώ για τιμωρία έναν ωραιότατο ευνουχισμό.
Αντε με τον κάθε αρχιμαλάκα που θέλει να γαμάει ξεσκούφωτος και παίρνει στο λαιμό του κι όλους εμάς.
Αυτα τα λεει προεκλογικα.Εχει πεθανει αυτή???
Ο Λοβερδος παντως προτεινε να εχει νομικα προβληματα ΚΑΙ ο πελατης αδηλωτης πορνης (δεν εχω λινκ
ατο real fm το ακουσα). Με δοδομενο οτι νομιμο ειναι μονο ενα "σπιτι" στην Αθηνα ποινικοποιειται η μπουρδελοτσαρκα.
ΥΓ ναι
Όχι χημικός...με την παλιά μέθοδο που ευνουχίζαν τους φύλακες στα χαρέμια επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.χημικός ευνουχισμός σε κάθε τέτοιο μαλάκα, για να μην μολύνει με καθυστερημένους απογόνους την κοινωνία.
Όχι χημικός...με την παλιά μέθοδο που ευνουχίζαν τους φύλακες στα χαρέμια επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
ναι.τα Α.Σ.τελος καλο ολα καλα λοιπον.ας βγουμε και λιγο απ το θεμα.τοσες μερες τη καταλαβαμε;
Για μάτι καλή ήταν....αλλά γαμήσι ποτέ ξανα.γινόταν αυτό τύπε;
κι εγώ τη θεωρούσα βισματική θέση, φύλακας σε χαρέμι
Όχι το clomid δεν συμπιέζει τα οιστρογόνα απλά τα σταματάει , τα εμποδίζει να αναπτυχθούν και μειώνει το IGF-1 … Οι ΑΙ το κάνουν αυτό και εγώ είχα κάνει την μαλάκια τότε να πάρω ATD σε μεγάλες ποσότητες για μεγάλο χρονικά διάστημα γιατί σου δίνει αυτό το hard look και το γάμισα… Ευτυχώς δεν είχα κανένα ριμπάουτ. Αλλά ας μην βγούμε off topic με το bodybuilding αν και κάποια φάρμακα που παίρνουν οι bodybuilders τα παίρνουν και αασθενείς του aids όταν αρχίζουν να χάνουν μυϊκή μάζα…
τυπε αν οντως τρυπιεσαι με αναβολικα οπως λες εισαι μεγιστος πιρφορος...
το aids δεν ειναι τιποτα μπροστα σαυτα..
απορω γιατι σε απασχολει το θεμα
Mε το erase πoυ παίρνω εγώ το οποίο είναι και αντι-οιστρογόνο δεν θα έχω κανα θέμα ε ; αν και λογικά θα είναι σχετικά παιδικό συγκριτικά με τα αναβολικά....
εχει μαυρα μεσανυχτα, η εισαι πιτσιρικας ανεγκεφαλος η επικινδυνος!!Δεν πεθαίνεις από τα αναβολικά φίλε και ειδικά άμα ξέρεις και έχεις γνώσει επί του θέματος είναι πολύ πιο ακίνδυνα από το τσιγάρο για παράδειγμά. Δες πόσοι πέθαναν από αλκόολ σε επίσημη λίστα και πόσοι από αναβολικά. Τα αναβολικά είναι το νούμερο 111 σε επικινδυνότητα σε σχέση με άλλα πράγματα και υπάρχουν παντού στον επαγγελματικό αθλητισμό απλά δεν το ξέρεις εσύ…
εχει μαυρα μεσανυχτα, η εισαι πιτσιρικας ανεγκεφαλος η επικινδυνος!!