- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
εσύ βιλμα έχεις καμία σταθερή σχέση ή και εσύ κάνεις επικίνδυνα σπορ?
Ρε Βέλβυ μην διώχνεις και βρύζεις τον κόσμο...άστον μπορεί να μην ξέρει δεν είναι κακό...άστον να ρωτήσει και να μάθει πέντε πράγματα.....
πας καλα?και το οτι σου απανταω κακο κανω στο τοπικ γιατι γεμιζει σπαμ και μαλακιες .μπλα...μπλα...μπλα...παπατζες...μπλα...μπλα...μπλα...
Ναι εντάξει για hiv λίγο δύσκολα αλλά μπορεί να κολλήσεις άλλα…το θέμα είναι να είναι ενήμερος ο κόσμος και είτε να το αποφεύγει ή να το κάνει με προσοχή … γιατί ξέρεις τα κολοτριψίματα κτλ τα γουστάρουν και οι μεν και οι δεν… εσύ βιλμα έχεις καμία σταθερή σχέση ή και εσύ κάνεις επικίνδυνα σπορ?
μετά από αυτό το σκηνικό οι μετοχές για τις βρωμοελλεηνίδες του σαιτ και όχι μόνο θ ανέβουν κατακόρυφα...
ρε παίδες πέρα απ την πλάκα, είναι δυνατό για ένα τόσο πασίγνωστο θέμα όπως το AIDS, να ζητάτε ιατρικές πληροφορίες από εδώ μέσα, τη στιγμή που υπάρχει το γοογλε;
να ρωτήσεις για μαγαζιά, κοπέλες, ονόματα, κλπ ΝΑΙ αλλά ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;
άντε και σου λέω γω ότι AIDS ΚΟΛΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ή
ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ
είσαι καλυμένος;
είναι θέμα που αξίζει κάποιος να χάσει αρκετές ώρες απ τη ζωή του για να ασχοληθεί, αφού αγγίζει πέραν του αυτού του και πολύ κόσμο γύρω του (σύζυγο, παιδιά, κλπ)
Βρε άντε γαμήσου, τώρα σε έπιασε ο πόνος μαλάκα. Τα έχουν πει ΠΟΣΕΣ φορές. Φωκαίας 22, Νατάσα. ΟΠΟΙΟ μπλογκ και να ανοίξεις θα δεις τη φάτσα αυτηνής και τα 11 πρεζάκια που μάζεψαν.
Τι συμβουλές? Να προσέχεις πώς γαμάς?
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ?
Hλίθιε.
πας καλα?και το οτι σου απανταω κακο κανω στο τοπικ γιατι γεμιζει σπαμ και μαλακιες .
το τι κανω εγω ασε να το ξερω καλυτερα,το θεμα ειναι οτι μπαινει μεσα και ο μικρος αδερφος σου και διαβαζει κοσμο να λεει οτι γαμοντας ακαποτα εισαι μια χαρα...τωρα αν εσεις στο σοι σου τα πατε καλα με τις υπατιτιδες και τη συφφιλη μπραβο σου,ασε ομως το δικο μου μικρο αδερφο στην απεξω
ΞΑΝΑΛΕΩ,ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ADMIN,ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...και οχι να χρειαζεται να κοιταξω 300 σελιδες
πας καλα?και το οτι σου απανταω κακο κανω στο τοπικ γιατι γεμιζει σπαμ και μαλακιες .
το τι κανω εγω ασε να το ξερω καλυτερα,το θεμα ειναι οτι μπαινει μεσα και ο μικρος αδερφος σου και διαβαζει κοσμο να λεει οτι γαμοντας ακαποτα εισαι μια χαρα...τωρα αν εσεις στο σοι σου τα πατε καλα με τις υπατιτιδες και τη συφφιλη μπραβο σου,ασε ομως το δικο μου μικρο αδερφο στην απεξω
ΞΑΝΑΛΕΩ,ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ADMIN,ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...και οχι να χρειαζεται να κοιταξω 300 σελιδες
ναι μαλάκα το δικό σου το καυλί περίμεναν οι βρωμοελλεηνίδες του σάιτ κ όχι μόνο
Φίλε αυτό που λες είναι λογικότατο και ορθότατο
Ο τρόπος που το ζητάς όμως σου αφαιρεί το δίκιο
Τέσπα, εύχομαι να εισακουστείς για το καλό όλων των αναγνωστών...
Βρίζεις άλλο μέλος ?
γλυκιά μου δε μιλάω για τις πούτσες που αρπάζετε, αλλά για το ποιοί θα ασχολούνται μαζί σας , δυστυχώς γι αυτούς, αναγκαστικά πλέον... :'(
Οντως!Βρε άντε γαμήσου, τώρα σε έπιασε ο πόνος μαλάκα. Τα έχουν πει ΠΟΣΕΣ φορές. Φωκαίας 22, Νατάσα. ΟΠΟΙΟ μπλογκ και να ανοίξεις θα δεις τη φάτσα αυτηνής και τα 11 πρεζάκια που μάζεψαν.
Τι συμβουλές? Να προσέχεις πώς γαμάς?
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ?
Hλίθιε.
Φίλε αυτό που λες είναι λογικότατο και ορθότατο
Ο τρόπος που το ζητάς όμως σου αφαιρεί το δίκιο
Τέσπα, εύχομαι να εισακουστείς για το καλό όλων των αναγνωστών...
μαλάκα είσαι τρελός αλήθεια :-
Και αν θελουν να μας πουν και τα κοριτσια που μπαινουν εδω αν περασε ο ελεγχος απο πολλα μπουρδελακια και βρηκαν μια, η περασε απο 1 και βρηκαν μια... Να ξερουμε και εμεις να μη πανικοβαλλομαστε χωρις λογο
μωρη βρες μου ενα πμ μου που θελω και βαριεμαι να ψαξω
δώσε ινφο
μαλάκα είσαι τρελός αλήθεια :-