Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εσύ βιλμα έχεις καμία σταθερή σχέση ή και εσύ κάνεις επικίνδυνα σπορ?

μετά από αυτό το σκηνικό οι μετοχές για τις βρωμοελλεηνίδες του σαιτ και όχι μόνο θ ανέβουν κατακόρυφα...

ρε παίδες πέρα απ την πλάκα, είναι δυνατό για ένα τόσο πασίγνωστο θέμα όπως το AIDS, να ζητάτε ιατρικές πληροφορίες από εδώ μέσα, τη στιγμή που υπάρχει το γοογλε;

να ρωτήσεις για μαγαζιά, κοπέλες, ονόματα, κλπ ΝΑΙ αλλά ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

άντε και σου λέω γω ότι AIDS ΚΟΛΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ή
ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ

είσαι καλυμένος;

είναι θέμα που αξίζει κάποιος να χάσει αρκετές ώρες απ τη ζωή του για να ασχοληθεί, αφού αγγίζει πέραν του αυτού του και πολύ κόσμο γύρω του (σύζυγο, παιδιά, κλπ)    

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε Βέλβυ μην διώχνεις και βρύζεις τον κόσμο...άστον μπορεί να μην ξέρει δεν είναι κακό...άστον να ρωτήσει και να μάθει πέντε πράγματα.....

Eίσαι ευγενικός και με μπλοκάρεις :2funny:
Διαφωνώ εντελώς με όσα είπε κι είπες, αλλά ντάξει σκάω. Για το κοινό καλό χαχα

demba

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπλα...μπλα...μπλα...παπατζες...μπλα...μπλα...μπλα...
πας καλα?και το οτι σου απανταω  κακο κανω στο τοπικ γιατι γεμιζει σπαμ και μαλακιες .
το τι κανω εγω ασε να το ξερω καλυτερα,το θεμα ειναι οτι μπαινει μεσα και ο μικρος αδερφος σου και διαβαζει κοσμο να λεει οτι γαμοντας ακαποτα εισαι μια χαρα...τωρα αν εσεις στο σοι σου τα πατε καλα με τις υπατιτιδες και τη συφφιλη μπραβο σου,ασε ομως το δικο μου μικρο αδερφο στην απεξω
ΞΑΝΑΛΕΩ,ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ADMIN,ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...και οχι να χρειαζεται να κοιταξω 300 σελιδες

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ναι εντάξει για hiv λίγο δύσκολα αλλά μπορεί να κολλήσεις άλλα…το θέμα είναι να είναι ενήμερος ο κόσμος και είτε να το αποφεύγει ή να το κάνει με προσοχή … γιατί ξέρεις τα κολοτριψίματα κτλ τα γουστάρουν και οι μεν και οι δεν… εσύ βιλμα έχεις καμία σταθερή σχέση ή και εσύ κάνεις επικίνδυνα σπορ?

μα είστε σοβαροί ρε ? μεγάλοι άνθρωποι κ κάνετε σαν 15χρονα ?

μετά από αυτό το σκηνικό οι μετοχές για τις βρωμοελλεηνίδες του σαιτ και όχι μόνο θ ανέβουν κατακόρυφα...

ρε παίδες πέρα απ την πλάκα, είναι δυνατό για ένα τόσο πασίγνωστο θέμα όπως το AIDS, να ζητάτε ιατρικές πληροφορίες από εδώ μέσα, τη στιγμή που υπάρχει το γοογλε;

να ρωτήσεις για μαγαζιά, κοπέλες, ονόματα, κλπ ΝΑΙ αλλά ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

άντε και σου λέω γω ότι AIDS ΚΟΛΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ή
ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ

είσαι καλυμένος;

είναι θέμα που αξίζει κάποιος να χάσει αρκετές ώρες απ τη ζωή του για να ασχοληθεί, αφού αγγίζει πέραν του αυτού του και πολύ κόσμο γύρω του (σύζυγο, παιδιά, κλπ)   

ναι μαλάκα το δικό σου το καυλί περίμεναν οι βρωμοελλεηνίδες του σάιτ κ όχι μόνο  :jerking:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Βρε άντε γαμήσου, τώρα σε έπιασε ο πόνος μαλάκα. Τα έχουν πει ΠΟΣΕΣ φορές. Φωκαίας 22, Νατάσα. ΟΠΟΙΟ μπλογκ και να ανοίξεις θα δεις τη φάτσα αυτηνής και τα 11 πρεζάκια που μάζεψαν.
Τι συμβουλές? Να προσέχεις πώς γαμάς?
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ?

Hλίθιε. :2funny:

Βρίζεις άλλο μέλος ?

Επισκέπτης
πας καλα?και το οτι σου απανταω  κακο κανω στο τοπικ γιατι γεμιζει σπαμ και μαλακιες .
το τι κανω εγω ασε να το ξερω καλυτερα,το θεμα ειναι οτι μπαινει μεσα και ο μικρος αδερφος σου και διαβαζει κοσμο να λεει οτι γαμοντας ακαποτα εισαι μια χαρα...τωρα αν εσεις στο σοι σου τα πατε καλα με τις υπατιτιδες και τη συφφιλη μπραβο σου,ασε ομως το δικο μου μικρο αδερφο στην απεξω
ΞΑΝΑΛΕΩ,ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ADMIN,ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...και οχι να χρειαζεται να κοιταξω 300 σελιδες

Φίλε αυτό που λες είναι λογικότατο και ορθότατο
Ο τρόπος που το ζητάς όμως σου αφαιρεί το δίκιο

Τέσπα, εύχομαι να εισακουστείς για το καλό όλων των αναγνωστών...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πας καλα?και το οτι σου απανταω  κακο κανω στο τοπικ γιατι γεμιζει σπαμ και μαλακιες .

μαζι σου τυπε. για πες μας και ποια ενημερωση να διαλεξουν οι αντμιν να βαλουν στην αρχικη σελιδα? αυτους που λενε οτι δε κολλαει το εητζ ο στρειτ ή τους αλλους που λενε το αντιθετο?
πες μας ποιο θες γιατι δε θελουμε να σε στενοχωρησουμε καθοτι εχεις το σαιτ για επιστημονικο εγχειριδιο δε θελουμε να πεσει στα ματια σου.  :rockon:

Επισκέπτης
ναι μαλάκα το δικό σου το καυλί περίμεναν οι βρωμοελλεηνίδες του σάιτ κ όχι μόνο  :jerking:

γλυκιά μου δε μιλάω για τις πούτσες που αρπάζετε, αλλά για το ποιοί θα ασχολούνται μαζί σας , δυστυχώς γι αυτούς, αναγκαστικά πλέον... :'(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:rockon:

αν μπει sticky το βλογκ της πεθαμενης δημοσιογραφου το ληγουμε ευκολα το θεμα, δεν υπαρχει εητζ οποτε κλειδωνεται το θρεντ πεταμε τις καποτες και εμπρος γαμαμε δυνατα και ρυθμικα  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βρίζεις άλλο μέλος ?

Όχι παρεξήγηση. :dunno:

πας καλα?και το οτι σου απανταω  κακο κανω στο τοπικ γιατι γεμιζει σπαμ και μαλακιες .

Ναι έχουμε όλα τα σμν στην οικογένεια, διοργανώνουμε και χοροεσπερίδα σε κάθε νέο παράσημο. Αλλά δεν ξέραμε τότε, ρωτάγαμε γιατρούς γι'αυτό την πάθαμε και διασκεδάζαμε τον πόνο μας.
Από τότε που γράφτηκα εδώ μέσα, όλα άλλαξαν! :cheesy:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
γλυκιά μου δε μιλάω για τις πούτσες που αρπάζετε, αλλά για το ποιοί θα ασχολούνται μαζί σας , δυστυχώς γι αυτούς, αναγκαστικά πλέον... :'(

μαλάκα είσαι τρελός αλήθεια  :-

Επισκέπτης
Βρε άντε γαμήσου, τώρα σε έπιασε ο πόνος μαλάκα. Τα έχουν πει ΠΟΣΕΣ φορές. Φωκαίας 22, Νατάσα. ΟΠΟΙΟ μπλογκ και να ανοίξεις θα δεις τη φάτσα αυτηνής και τα 11 πρεζάκια που μάζεψαν.
Τι συμβουλές? Να προσέχεις πώς γαμάς?
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ?

Hλίθιε. :2funny:
Οντως! :grin:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Και αν θελουν να μας πουν και τα κοριτσια που μπαινουν εδω αν περασε ο ελεγχος απο πολλα μπουρδελακια και βρηκαν μια, η περασε απο 1 και βρηκαν μια... Να ξερουμε και εμεις να μη πανικοβαλλομαστε χωρις λογο

demba

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα χαλασω εγω χατηρι?μπουρδελο το θελετε?μπουρδελο τοτε!! ελατε να κανουμε συζητησουλες εδω να φτασουν 1000 οι σελιδες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και αν θελουν να μας πουν και τα κοριτσια που μπαινουν εδω αν περασε ο ελεγχος απο πολλα μπουρδελακια και βρηκαν μια, η περασε απο 1 και βρηκαν μια... Να ξερουμε και εμεις να μη πανικοβαλλομαστε χωρις λογο

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom