δεν ειναι ομως γωνια με την αχαρνωναποκλιεται να βγαλαν τετοια ανακοινωση και να χουν βαλει λαθος αριθμο.
22 εχει υπογεια ανωγεια κτλ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 560K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
λες και εχει σημασια δεν θα την τραμπαρουναυτο λεω τυπε
ποιο απτα 3 εννοουν σαν β?
για να λεει Β δεν θα ναι υπογεια.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Τι λεει?
Μαλακιες λεει. Μαλλον το <<μην κρινεις εξ'ιδιων τα αλλοτρια>> ταιριαζει γαντι σε αυτον που το εγραψε.
fatonpoutso
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να ξεκινησει ενας ελεγχος στην πορνεια σε ολους τους τομεις...
Ειναι θεμα δημοσιας υγειας.
Αμεση νομιμοποιηση, ελεγχος και φορολογηση της πορνειας, μαζι με εντατικους ελεγχους....
ΣΩΣΤΟΣ!!!
Για την Ελλαδα θα γαμάμε ρε γαμωτο!!!!
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ειναι 20 μετρα , σιγα.δεν ειναι ομως γωνια με την αχαρνων
πιθανό να ήξερε ότι έχει τη νόσο και να το έκανε επίτηδες ίσως;οτι αυτη εκανε και γαμησι χωρις καποτα τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγα ρε τυπεΔικε μου εχω σπρωξει στο Φωκαίας 27Β, λες να με πιασεις πελατη?
Εχω μια απορια, γιατι λενε για επαφη εντος 6μηνου? Εχει να κανει με διαστημα επωασης ή καμια σχεση?
αφου εξαλλου λενε οτι αυτη εκανε και παρανομα εξτραδακια
μαλλον τον λιονταρη θα πιασω πελατη
μαλλον θα δουλευε το τελευταιο 6μηνοΔικε μου εχω σπρωξει στο Φωκαίας 27Β, λες να με πιασεις πελατη?
Εχω μια απορια, γιατι λενε για επαφη εντος 6μηνου? Εχει να κανει με διαστημα επωασης ή καμια σχεση?
Τα πρώτα θετικά εργαστηριακά αποτελέσματα (θετικά αντισώματα) εμφανίζονται 3-6 μήνες μετά την έκθεση. Το AIDS μπορεί να παρέλθουν & 10-12 χρόνια από τη μόλυνση μέχρι να εκδηλωθεί.Δικε μου εχω σπρωξει στο Φωκαίας 27Β, λες να με πιασεις πελατη?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα εννοει καποια απτα πανω τοτελες και εχει σημασια δεν θα την τραμπαρουν
για να λεει Β δεν θα ναι υπογεια.
στο ενα επαιζε παντα μια μαυρομαλλα μπαζο και κατα καιρους μια ρωσιδα ψηλη ξανθια
και στο διπλανο μια μικρη καστανη που εκανε φουλ
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Μετάδοση με σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις
Ο HIV περιέχεται στο σπέρμα, τα προσπερματικά υγρά (δηλαδή στα υγρά που βγαίνουν πριν από την εκσπερμάτωση), στην βλέννη του ορθού και στα κολπικά υγρά. Περιέχεται επίσης στο σάλιο αλλά σε ποσότητες που δεν επαρκούν για τη μετάδοσή του.
Εάν κάποιος βλεννογόνος, αμυχή ή πληγή στο δέρμα μας έρθει σε επαφή με σπέρμα ή κολπικά υγρά είναι δυνατόν να μολυνθούμε με τον HIV.
Από τις σεξουαλικές πράξεις, οι πιο επικίνδυνες για τη μετάδοση του HIV είναι ο κολπικός και ο πρωκτικός έρωτας. Ο λόγος είναι ότι οι βλεννογόνοι του κόλπου και του πρωκτού είναι πολύ ευαίσθητοι και εύκολα τραυματίζονται, οπότε υπάρχουν μικρές, ανεπαίσθητες αμυχές μέσα από τις οποίες να εισχωρήσει ο ιός στον παθητικό σεξουαλικό σύντροφο που δέχεται μέσα του μολυσμένο σπέρμα.
Επίσης επειδή η βλέννη του ορθού περιέχει μεγάλες ποσότητες του HIV, ο ενεργητικός σεξουαλικός σύντροφος μπορεί να μολυνθεί μέσω της ουρήθρας .
Το στοματικό σεξ δεν θεωρείται υψηλού κινδύνου σεξουαλική συμπεριφορά, δεν είναι όμως εντελώς ακίνδυνο. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις μετάδοσης του HIV από τον στοματικό έρωτα. Εξάλλου υπάρχει κίνδυνος για μετάδοση άλλων αφροδίσιων νοσημάτων. Το στοματικό σεξ γίνεται πιο επικίνδυνο εάν υπάρχουν πληγές στο στόμα, ουλίτιδα κτλ, ή αν ο άλλος εκσπερματώνει στο στόμα μας.
Η σωστή χρήση προφυλακτικού ελαχιστοποιεί την πιθανότητα μετάδοσης του HIV μέσω της σεξουαλικής επαφής
πές στις φίλες σου να κάνετε πάντα εξετάσεις
και να μη κάνετε επικίνδυνες μαλακίες για να παίρνετε εξτραδάκια
υπάρχουν και κάποια ΟΡΙΑ
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
σιγα ρε τυπε
αφου εξαλλου λενε οτι αυτη εκανε και παρανομα εξτραδακια
μαλλον τον λιονταρη θα πιασω πελατη
παντως στη Γιαννα στο Φωκαίας 27Β της εχω ταισει το σπερμα μου βαθια στον ουρανισκο :S
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.685
- Πόντοι
- 41.129
δε θελω να σπειρω τον πανικο αλλα μην καθυσηχαζουμε οσοι δεν πηδηξαμε στον εν λογω οικο,οποιοι πηγαν και ενδεχομενως κολλησαν μπορει να πηγαν και σε καποια αλλη κοπελα στη φυλης η στο μεταξι να τους εκανε ακαποτο η να εκαναν γλειφομουναρα και να εξαπλωθηκε και σε αλλες...τις επομενες μερες θα εμφανιστουν και αλλα κρουσματα σε κοπελες πιστευω..
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
ενα ειναι το σιγουρο!! ολοι περιμενουν τους συναγωνιστες να δωσουν πορνορεπορταζ αποψε απο φωκαιας μερια μπας και καταλαβει τιποτα ο κοσμακις...παντως ψιλοδυσκολο να βγηκε ολοκληρο alert με λαθος αριθμο τι να πω...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστος τυπεδε θελω να σπειρω τον πανικο αλλα μην καθυσηχαζουμε οσοι δεν πηδηξαμε στον εν λογω οικο,οποιοι πηγαν και ενδεχομενως κολλησαν μπορει να πηγαν και σε καποια αλλη κοπελα στη φυλης η στο μεταξι να τους εκανε ακαποτο η να εκαναν γλειφομουναρα και να εξαπλωθηκε και σε αλλες...τις επομενες μερες θα εμφανιστουν και αλλα κρουσματα σε κοπελες πιστευω..
ειναι δεδομενο οτι θα υπηρξαν,θα υπαρχουν και θα υπαρχουν οροθετικες πουτανες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το ρεπορταζ λεει οτι το εχουν σφραγισειενα ειναι το σιγουρο!! ολοι περιμενουν τους συναγωνιστες να δωσουν πορνορεπορταζ αποψε απο φωκαιας μερια μπας και καταλαβει τιποτα ο κοσμακις...παντως ψιλοδυσκολο να βγηκε ολοκληρο alert με λαθος αριθμο τι να πω...
οποτε θα καταλαβουμε ποιο ειναι
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
σωστόδε θελω να σπειρω τον πανικο αλλα μην καθυσηχαζουμε οσοι δεν πηδηξαμε στον εν λογω οικο,οποιοι πηγαν και ενδεχομενως κολλησαν μπορει να πηγαν και σε καποια αλλη κοπελα στη φυλης η στο μεταξι να τους εκανε ακαποτο η να εκαναν γλειφομουναρα και να εξαπλωθηκε και σε αλλες...τις επομενες μερες θα εμφανιστουν και αλλα κρουσματα σε κοπελες πιστευω..
αλλά όπως προείπα μπορεί να νοσούν κι'αλλες κοπέλες και να μην το ξέρουν επειδή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή
Αυτος είναι ο οικος ανοχης που εκδιδόταν η 21χρονη με AIDS.. AIDS ALERT..Σε ομαδική εξέταση για AIDS καλεί το ΚΕΕΛΠΝΟ
Εγραψαν ΟΝΟΜΑ αλλα το κατεβασαν στα σχολια
Εγραψαν ΟΝΟΜΑ αλλα το κατεβασαν στα σχολια
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.775
- Πόντοι
- 6.030
Στο 22, στο πάνω,πριν κανένα μήνα ενάμιση πήγα για ένα γρήγορο. Ήταν ένα καστανό ρουμανάκι με κάτι υπέροχα βυζάκια. Αφού μπαίνει της λέω μόνο πίπα. Ενώ έκανε και ακάποτο, της λέω θέλω μια πίπα μόνο, με ρωτάει και μου λέει "ακάποτη" ? Σκέπτομαι λίγο και της λέω "όχι καλύτερα βάλε την καπότα....." Της έδωσα μια πίπα με προφυλακτικό και τελείωσα έτσι.