Από όμορο σάιτ (νομίζω ότι καταλαβαίνετε τον συγγραφέα):
οι μονεσ νεαρεσ ροσιδεσ στιν φοκεασ ειναι στο 27β ι γιανα,βικτορια,ιρινα,ερικα
και στο φοκεασ 22 ι νατασα...
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
Πάντως μην περιμένετε ονόματα, λεπτομέρεις, φωτό από τις αρχές, υπάρχει προστασία προσωπικών δεδομένων.
Παιδες το Φωκαιας 17Β γιατι ειναι κλειστό;
Χτες στις 23:00 και σημερα 13:00 και 15:00;
Πιθανώς δεν έχει σχέση με το θέμα αφού πολλές φορές είναι κλειστό..
για να δούμε..
Καλή τύχη![]()
Για θεμα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ? Ποια προσωπικα δεδομενα ?
αν ο πιτσιρικασ ο bmv θελει να μου το πεξει μουρη δεν φταιω εγω findel.καλο βραδυΠαιδια μη βριζεστε σας παρακαλω, δε χρειαζεται...
Για θεμα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ? Ποια προσωπικα δεδομενα ?
μολισ τωρα παιδεσ στο νιουσμπεστ βλεπω επιβεβαιωνετε η ειδηση μπειτε να το δειτε.δυστυχωσ εινε αληθεια τελικα.
Είναι πολύ καιρό κλειστό αυτό τύπε.
Όλα συνηγορούν ότι πρόκειται για το 27Β πάντως.
Πιστεύω μέχρι αύριο το πρωί θα ξέρουμε.
Εχω παρει Ερρικα, Βικτωρια και Νατασσα.. :S
KTM θα σου λεγα τιποτα τωρα ρε παπαρα, αλλα ειναι σοβαρο το θρεντ και δε συνεχιζω..
Κι εγω πιστευω πως προκειται για το 27Β. Παντως ρε τυποι για ακομα μια φορα επεδειχθηκε το τι παρταλια ειναι στο δημοσιο τομεα, βγαζει επισημη ανακοινωση το ΚΕΕΛΠΝΟ και μιλα για 22Β με εξοδο στην Αχαρνωνελεος δεν προσεχουν τι γραφουν, εχει βγει επισημη ανακοινωση κι εμεις ακομα ψαχνουμε να βρουμε το σπιτακι με την ασχετοσυνη τους
Η Ερρικα δε δουλευε και Μεταξι?
Η Ερρικα δε δουλευε και Μεταξι?
παιδιά το aids μεταδίδεται με το αίμα και το σπέρμα , ακόμα και αν είναι φορέας η γυναίκα είναι δύσκολο να σας έχει κολήσει
σωστόΒασικά με το αίμα. Σπέρμα και κολπικά υγρά περιέχουν ασθενές ιικό φορτίο.
αν υπάρχει ΑΙΜΑΚαι τα προσπερματικά υγρά, το γλυφομούνι είναι μια άκρως επικίνδυνη πρακτική.