paperscore
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φαίνεται πάντως ότι ο ιος του Aids έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίζει τον αντρικό απο τον γυναικείο κώλο...
Αντισθένη, με συγχωρείς για την ερώτηση, αλλά γιατί διαφημίζεται ακόμα στο site το στούντιο όπου δούλευε η κοπέλα αφού ΔΕΝ είχε χαρτιά? Τα φράγκα της διαφήμισης μετράνε περισσότερο από την υγεία των επισκεπτών που μπορεί να πάνε? Όταν ένα στούντιο έχει κοπέλες που δεν πάνε σε γιατρούς πιστεύω ότι ΔΕΝ πρέπει να διαφημίζεται. Το στούντιο αυτό μέχρι χτες το απόγευμα είχε και φωτός της Τατιάνας-Νατάσσας ή Βαλέριας και μετά τις κατέβασε. Άποψή μου τουλάχιστον.Στο τελευταίο διαφωνώ. Σαφώς και είναι ευθύνη και του πελάτη. Δύο άμυαλοι χρειάζονται για να γίνει η στραβή. Φυσικά εξαιρούνται περιπτώσεις ατυχήματος,
Το έχω ξαναπεί ότι αν πήγαινα με γυναίκα φορέα (πάντα με προφυλάξεις) και κάποιες φορές από ατύχημα έσπαγε η καπότα, δεν θα πήγαινα (για το λόγο αυτό) να εξεταστώ.
Είναι θέμα απλής λογικής σκεπτόμενου ανθρώπου που νικάει το φόβο των αμόρφωτων!
Επαναλαμβάνω: H πιθανότητα μετάδοσης είναι 1 στις 2000. Μπορεί να καταλάβει το νούμερο το μυαλό σας?
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γαμάμε ακάποτα. Γιατί αν ΟΛΟΙ το κάνουν ακάποτα, τότε σίγουρα κάπου κάποτε θα γίνει η στραβή!
Στο τελευταίο διαφωνώ. Σαφώς και είναι ευθύνη και του πελάτη. Δύο άμυαλοι χρειάζονται για να γίνει η στραβή. Φυσικά εξαιρούνται περιπτώσεις ατυχήματος,
Ενταξει αγαπη, τωρα ηρεμησαν τα 650 ατομα που παρακολουθουν το θρεντΠάντως www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=101812&artTitle=profylakistike_i_22chroni_ierodouli_me_to_aids]εδώ[/url] λέει ότι .."Η ίδια στην απολογία της υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πώς πάσχει από την ασθένεια μέχρι την στιγμή της σύλληψης της. Τόνισε ότι έπαιρνε πάντα τις απαραίτητες προφυλάξεις τον ένα χρόνο που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα".
εσυ τι περιμενες να της πουν οι δικηγοροι δηλαδη?Πάντως www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=101812&artTitle=profylakistike_i_22chroni_ierodouli_me_to_aids]εδώ[/url] λέει ότι .."Η ίδια στην απολογία της υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πώς πάσχει από την ασθένεια μέχρι την στιγμή της σύλληψης της. Τόνισε ότι έπαιρνε πάντα τις απαραίτητες προφυλάξεις τον ένα χρόνο που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα".
'Ελα ρε υπογίτη πες τα
βασικά ο ορισμός του μαλάκα είναι.Βασικα στο παράδειγμα που περιγράφεις αν δεν πας να κάνεις εξετάσεις είσαι ο ορισμός του ανεύθυνου. Η πιθανότητα είναι 1 στις 2000 αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν θα είναι η πρώτη απο τις 2000 ή η τελευταία.
Δεν αντιλέγω, απλώς χθες που ρώταγα μου είπατε πως παραδέχτηκε οτι γνώριζε.εσυ τι περιμενες να της πουν οι δικηγοροι δηλαδη?
η γκομενα ηταν εδω 18 μηνες, αν, που σιγουρα πηγαινε με 10 την ημερα χ20 μερες να δουλευε τον μηνα χ18 μηνες που ηταν εδω ειναι 3.6000 γαμησια, αφου σ' αρεσουν οι στατιστικες κατσε και βρες καθε ποσα γαμισια σπαει η καποτα και απο τα 3.600 γαμισια ποσα ηταν ακαποτα, μαλλον εχεις εχεις τεραστιο προβλημα να αντιληφθεις ποση ζημια μπορει να εχει γινει, γιατι αν καποιος απο τους μαλακες που πηγαιναν μαζι της ακαποτα σιγουρα ζητουσε και πηγαινε και με αλλες ακαποτα,εχει κολλησει τοΤο έχω ξαναπεί ότι αν πήγαινα με γυναίκα φορέα (πάντα με προφυλάξεις) και κάποιες φορές από ατύχημα έσπαγε η καπότα, δεν θα πήγαινα (για το λόγο αυτό) να εξεταστώ.
Επαναλαμβάνω: H πιθανότητα μετάδοσης είναι 1 στις 2000. Μπορεί να καταλάβει το νούμερο το μυαλό σας?
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γαμάμε ακάποτα. Γιατί αν ΟΛΟΙ το κάνουν ακάποτα, τότε σίγουρα κάπου κάποτε θα γίνει η στραβή!
Το έχω ξαναπεί ότι αν πήγαινα με γυναίκα φορέα (πάντα με προφυλάξεις) και κάποιες φορές από ατύχημα έσπαγε η καπότα, δεν θα πήγαινα (για το λόγο αυτό) να εξεταστώ.
στους μπατσους ετσι ειπεΔεν αντιλέγω, απλώς χθες που ρώταγα μου είπατε πως παραδέχτηκε οτι γνώριζε.
[size=50pt]ΑΝ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΧ ΕΧΕΙ 1/2000 ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!
[/size]
Δεν αντιλέγω, απλώς χθες που ρώταγα μου είπατε πως παραδέχτηκε οτι γνώριζε.
Τύπε, ξεχνάς τα γιάκοβλεφ και τα αντώνοφ. Σε αυτά έπεφτε το 1/2...