Νέα

σοκ.εσβησαν ολες τις αγγελιες προσωπικα στο olx.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ariana288
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
διεγραψαν ολες τις κατηγοριες οχι μονο αυτη που υποννοεις εσυ!

μπήκα και το είδα πριν γράψω, κατάλαβα. Οι κατηγορίες ήταν μπερδεμένες. Έμπαινε ο κάθε βλάκας και το κάθε γραφείο και τα γάμαγε όλα...
Δεν ξέρω αν έχεις βρει από αυτές τις αγγελίες να κάνεις σεξ... πάντως εγώ 2-3 φορές που μίλησα με ζευγάρι ήταν μούφα. Μίλαγα με μαλάκες που μόνο ερωτήσεις έκαναν από το mail για να τον παίζουν... μαλακίες...
Μικρό το κακό... για πληρωμένο σεξ υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι και sites... χεστήκαμε για το olx.... αυτοί θα χάσουν χιλιάδες επισκέψεις κάθε μέρα... εμείς δεν χάνουμε τίποτα... 

OP
OP
ariana288

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μπήκα και το είδα πριν γράψω, κατάλαβα. Οι κατηγορίες ήταν μπερδεμένες. Έμπαινε ο κάθε βλάκας και το κάθε γραφείο και τα γάμαγε όλα...
Δεν ξέρω αν έχεις βρει από αυτές τις αγγελίες να κάνεις σεξ... πάντως εγώ 2-3 φορές που μίλησα με ζευγάρι ήταν μούφα. Μίλαγα με μαλάκες που μόνο ερωτήσεις έκαναν από το mail για να τον παίζουν... μαλακίες...
Μικρό το κακό... για πληρωμένο σεξ υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι και sites... χεστήκαμε για το olx.... αυτοί θα χάσουν χιλιάδες επισκέψεις κάθε μέρα... εμείς δεν χάνουμε τίποτα... 
πες μου μερικα απο τα χιλιαδες εδω!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
πες μου μερικα απο τα χιλιαδες εδω!

είπα θα χάσουν χιλιάδες επισκέψεις στο olx... και ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλα... παρακάτω είναι μερικά, αλλά δεν θα κάτσω τώρα να κάνω αυτή τη δουλειά... αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο και θέλεις να βάλεις αγγελία, στείλε pm να σου πω...

πάρε και ένα για να ανοίξεις προφίλ...

αν κοιτάξω έχει και άλλα πολλά... εκατοντάδες όπως σου είπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom