Και για να μην ξεχνιόμαστε, γαμιέται η λίγκα πατόκορφα..
Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Διάβασα χθές γιά το δικαιολογημένο,ξέσπασμα του Κράβαρικ,σχετικά με την μή αναβολή της αγωνιστικής του πρωταθλήματος!!!Που να τους πάρει και να τους σηκώσει,τους

!!!!!!!!!!!!!!
Σας αναφέρω ένα πολύ μικρό απόσπασμα ,από τις δηλώσεις του Θανάση Πανούσου (ακραίο του Μίλωνα) που έκανε σε αθλητικό ραδιόφωνο.Έιπε λοιπόν:......Αλήθεια,τι έγινε στην περίπτωση του Φιλόπουλου,του παιδιού που σκοτώθηκε στη Λαυρίου,που αμέσως ανέβαλε όλα τα ματς όλων των κατηγοριών.Ο κ. Ταρναρώτος(πρόεδρος της Λίγκας

) ανέβαλε τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Παναθηναϊκός για λόγους ασφαλείας!!!!Είναι ντροπή,δεν θέλω να τον δώ μπροστά μου,δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω.Αυτός υπάρχει γιατί υπήρχε ο Σαμαράς.Μην πώ ότι εμείς υπάρχουμε,γιατί υπήρξε ο Σαμαράς!Όλοι έβγαλαν ανακοινώσεις για τον Νίκο Σαμαρά και πολύ καλά έκαναν,αλλά έπαιξαν για να μην τιμωρηθούν.Αυτά που έγιναν δεν τιμούν την ΕΣΑΠ,απλά ενός λεπτού σιγή,και να μην παίξει μουσική,μόνο αυτό?......
Ο Θανάσης Πανούσος ήταν ένας από τους ανθρώπους που έζησε από πολύ κοντά τον Νίκο Σαμαρά,αλλά είχε και την θλιβερή εμπειρία να είναι δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές.
Ενός λεπτού σιγή,θα κρατήσουν και στην Ιταλία!!!!Ενώ και η Τουρκική Φενέρμπαχτσε,εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση!!!!.Είχε παίξει εκεί τη σεζόν 2003-2004.
Και εδώ οι δικοί μας,τι έκαναν??????Έκαναν κανονικά την αγωνιστική!!!!!!!