Πολυ προστυχη φατσα εχει η γαμιολα αλλα ας κοιταξει να μην φουσκωσει και αλλο τα χειλη της γιατι θα καταληξει να κυκλοφορει με καμια πετρα δεμενη στη μεση γιατι αλλιως θα σηκωθει στον αερα σαν τα μπαλονια με ηλιον που πουλανε στα πανηγυρια :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Μερικοί εδώ μέσα παραείναι όμορφοι, και τους ξινίζει το πλάσμα. Όταν είχε τα λίγα παραπάνω κιλά, ήταν θεά. Εικόνα βλέπω - εικόνα κρίνω. Για χαρακτήρα δεν ξέρω..... εξάλλου δεν σκοπεύω να την πάρω και στο σπίτι μου!
Ένα θλιβερότατο φαινόμενο της εποχής είναι η κυρία Σπίνουλα. Δεν είναι μόνο ότι δηλώνει λεσβία ενώ πιθανότατα δεν είναι (γιατί οι λεσβίες συνήθως δεν έχουν θηλυκότητα και σεξαπίλ, ούτε κάνουν αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις) για να το πουλήσει ως image. Αν μπείτε στο προφίλ της στο Insta θα δείτε τέτοια αλαζονεία που θα νομίζετε ότι πρόκειται για καμία σούπερ σταρ της Ελληνικής σόου μπιζ, ενώ συνηθίζει να απαντά ειρωνικά ή και πολύ χυδαία σε όποιον τολμά να εκφέρει αντίθετη άποψη....
Αηδία και εμετός λοιπόν για τέτοιου είδους σκουπίδια που τρυπώνουν μέσα στο ξέφραγο αμπέλι της Ελληνικής σόου μπιζ και που βέβαια κάποια στιγμή θα προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα.
Μάλλον δεν έχεις δει πολλές λεσβίες...Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν κάποιες μουνάρες που βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο επειδή δεν κάθονται να τις γαμήσεις.Σαφώς υπάρχουν και κοπέλες που είναι σαν άντρες,αλλά δεν είναι ο κανόνας.
Eγώ νομίζω ότι αυτά είναι θεωρίες της πολιτικής ορθότητας σύντροφε. Σιγά μην έχουν οι λεσβίες θηλυκότητα και άσε που συνήθως είναι κατά των σέξι φωτογραφήσεων γιατί έχουν κάτι αντιλήψεις κατά της εμπορευματοποίησης του γυναικείου σώματος κλπ...