Νέα

Sofia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 933
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/sofia/]Sofia[/url]

asgia
Ιουλίου 18, 2007

Χτεσινο ραντεβού με Sofia και www.bourdela.com/city-tours/girls/amanda2/]Amanda[/url].
Καταρχάς οσα γραφω ειναι για τους λατρεις του duo. Αυτο σημαινει οτι ψαχνουνε καταστάσεις GFΕ. Απο θέμα ξενοχοχειου απεκτο και ειναι ενα μεγαλο συν. Τα κοριτσια είναι όπως φαινονται και στις φωτό. Είναι πρόθυμα για πολλα άλλα χωρίς πολλες πρωτοβουλίες και αυτο ητανε το μονο μειονέκτιμα. Γενικά τα προτύνω για 1 ωριτσα μόνο γαι 500 €.

voltaire45
Ιουλίου 19, 2007

Κατόπιν θετικής κριτικής του συναδέλφου Asgia πήρα και εγώ www.bourdela.com/city-tours/girls/amanda2/]Amanda[/url] και Sofia σήμερα για 1 ωρίτσα. Βασικά τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο εκλεκτός συναγωνιστής.

Κατ’ αρχάς πρέπει να πω ότι τα δύο κοριτσάκια συντονίζονται καλά μεταξύ τους και προσφέρουν πολύ καλό λεσβιακό που γενικά σπάνια βρίσκεις σε ντουετάκια CT ή CG. Γλωσσόφιλα μεταξύ τους, γλυψίματα η μία στην άλλη και τέλος 69 μεταξύ τους.
Βέβαια και εγώ με την μύτη μέσα στο γλυκό ήμουνα και συμμετείχα μαζί τους.

Όμως κατανάλωσα αρκετό χρόνο σε αυτά τα προκαταρκτικά γιατί καραγουστάρω να βλέπω δύο κοριτσάκια να φιλιούνται και να γλύφονται με πάθος, οπότε δεν μου έμεινε πολύ χρόνος για το κυρίως (άλλωστε στην ηλικία μας, που είναι  ίση με το άθροισμα των δικών τους, χρειάζεται κάποιος χρόνος για να πάρουμε μπροστά).

Στο συνδυασμένο μπουκιτσί ήταν καλές με ταυτόχρονη επίσκεψη του πουτσοκέφαλου που κατέληγε σε φιλάκι μεταξύ τους (από τις PSE φάσεις). Η μεγαλύτερη κινκιά που έπαιξε ήταν: έβαζε η Sofia δάχτυλο στο νιμού της www.bourdela.com/city-tours/girls/amanda2/]Amanda[/url] και μετά της το έβαζε στο στόμα για να το πιπιλίσει. Και αντιστρόφως. Το ίδιο έκανα και εγώ, με το δάχτυλο να πηγαίνει από το νιμού της μιάς στο στόμα της άλλης.

Γενικά η www.bourdela.com/city-tours/girls/amanda2/]Amanda[/url] ήταν περισσότερο εκδηλωτική τόσο προς εμένα όσο και προς την Sofia. Ακολούθησε διαδοχικό καβάλημα από τις δύο, συμπαθητικά κουνηματάκια και βογγητά και κάτω από την πίεση του χρόνου τελείωσα με μία άγαρμπη ριπή στα προσωπάκια τους.

Στα μείον η έλλειψη πρωτοβουλίας που την χειροτερεύουν τα σχεδόν ανύπαρκτα Αγγλικά. Οπότε γίνεται λίγο μύλος γιατί πρέπει να κατευθύνεις δύο τάνες που δεν καταλαβαίνουν μία και χάνεται και πολύτιμος χρόνος.

Βαθμολογίες δεν μπορώ να δώσω γιατί θα ήθελα να τις έπαιρνα για 2 ώρες για να έχω πλήρη εικόνα. Είπαν ότι θα ξανάρθουν τον Σεπτέμβριο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom