papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.459
- Πόντοι
- 27.261
το σοφακι που λενε καποιοι οτι παλια επαιρνε 100-120, σε ποιο γραφειο ηταν (αν ηταν) ???
Η βοσκανιδου ηταν σε γραφειο και επαιρνε 250 τωρα κανει μονη της ραντεβου και επιλεγη εκεινη ποιους θα δει
O Γίώργος ειναι απο πίσω και διαχειρίζεται το προφιλ γιαυτο μην κάνετε καυλάντες. Εχει και φίλες που τυχαία θα αρχίσουν να σας ενημερώνουν και αυτες. Ειναι ολες κοπέλες του Γιωργάκι
Καλησπέρα σε όλους του νήματος.. επειδή ενδιαφέρομαι, όχι μόνο για την συγκεκριμένη αλλά και για τις φίλες της, θα θελα οποίος γνωρίζει ονόματα, τηλέφωνα, προφίλ, τρόπους επικοινωνίας κτλ να ενημερώσει..
ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό υπόλοιπο
πλέον κάνει δίπλα το ξίγκι στην πλάτη της στο ύψος των νεφρών και ο κώλος είναι γεμάτος κυτταρίτιδα.απαράδεκτο για ένα κορίτσι 22 ετών..λυπάμαι αλλά αν συνεχίσει έτσι θα γίνει τόφαλος..
ποιος γιωργος φιλε μου?μηπως ο παλιος γνωστος γιωργος?οποιος ξερει ας μου πει,μηπως κανουμε κονε,εστω για καποια φιλη της,μετα την καραντινα,γιατι γιαυτην δεν το βλεπω με τετοια ταριφα.O Γίώργος ειναι απο πίσω και διαχειρίζεται το προφιλ γιαυτο μην κάνετε καυλάντες. Εχει και φίλες που τυχαία θα αρχίσουν να σας ενημερώνουν και αυτες. Ειναι ολες κοπέλες του Γιωργάκι
Έχει ανεβεί πολύ το κασέ της Ινάκι
Ειναι προφανες οτι απο 1000 και πανω το ρισκο ειναι μικροτεροΣε επικοινωνια που ειχα με την συγκεκριμενη κοπελα μου ζητησε για 2ωρο 1000 ευρω χωρις πρωκτικο οπως μου ειπε, και οτι δεν το ριψοκινδυνευει να βγει εξω για λιγοτερα!! :thubsdown: :thubsdown: Ωρε που παμε ρε, που παμε ρε... που ελεγε και ο αξεχαστος Αυλωνιτης!
Έχει ανεβεί πολύ το κασέ της Ινάκι