Νέα

Σοφία Παυλίδη (πορνοστάρ)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Deadpoolrulez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Κριτικές
11
Like
302
Πόντοι
290
Έχει βάλει σίγουρα βυζιά! Θέλω να το ξεσκίσω. Και να την δω σε βίντεο με τα καινούργια βυζιά. Πωωωωωω !

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.339
Πόντοι
2.391
και εγω που της εστειλα μου πε μινιμουμ 2ωρο, δε κανει λιγοτερο..και το 500ευρω ισχιει. το σκεφτηκα για κανα 5λεπτο πριν βαλω τα γελια

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
και εγω που της εστειλα μου πε μινιμουμ 2ωρο, δε κανει λιγοτερο..και το 500ευρω ισχιει. το σκεφτηκα για κανα 5λεπτο πριν βαλω τα γελια
Πολλα ηταν τα 5 λεπτα.
5 δευτερολεπτα να ελεγες...

nick_123_007

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες λιγο τα φωτα σας πως μπορω να ερθω σε επαφη μαζι της οποιος γνωριζει κατι πμ

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Μαγκες λιγο τα φωτα σας πως μπορω να ερθω σε επαφη μαζι της οποιος γνωριζει κατι πμ

ναι φυσικα
μεσω skype εννοεις προφανως
θα την βρεις στο sofia.pavlidi92

αντε καλο webcam φιλε

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
αν μπεις στο προφίλ της στο ινστα εχει μαιλ, στείλε εκεί και θα σου απαντήσει......Ζητάει βέβαια όνομα,επάγγελμα κλπ.....

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
ρε μαγκες σας παρακαλω μια βοηθεια...
Εχει κανεις το ινστα της Αριαδνης??
της τραγουδιστριας απο Sirina????

lailapas7

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
0
1000 ευρώ λέει 2ωρη συνάντηση λόγο εποχής. δεν είναι τα κορίτσι σαν τις άλλες είναι ξεχωριστή 

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
ρε μαγκες σας παρακαλω μια βοηθεια...
Εχει κανεις το ινστα της Αριαδνης??
της τραγουδιστριας απο Sirina????
  Τυπε   μου  αν  και  δεν  ειμαι   περηφανος   που  θα  το  γραψω   , αλλα   εγω   οπως  κι  αλλα  4   ατομα   που  γνωριζω  απ  το   σαιτ    εχω  την   τιμη  κι   εχω    και  το   Insta   της    Αριαδνης   και   το  κινητο  της    Αριαδνης   αλλα  και  κανα   2   φωτος  απο  το   πρωτο  μας  ραντεβου   ,  πριν   καβαλησει   το   καλαμι  βεβαια   και  ξεκινησει  και  ζηταει   250αρια  το   κοντοποδαρο   αυτο   ζωον ,   δυστυχως  με   ειχε   φαει  η  περιεργεια   τοτε  να  την  δοκιμασω  ...  που  να   ηξερα   ο   αμοιρος   οτι  μετα   θα  το  ριξει   στο    πορνο  κι  εγω  θα  ειχα   γαμησει  μια  μελλοντικη   πορνοσταρ  :S :S  :headbang: :headbang: :s&m_2: :s&m_2:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
  Τυπε  μου  αν  και  δεν  ειμαι  περηφανος  που  θα  το  γραψω  , αλλα  εγω  οπως  κι  αλλα  4  ατομα  που  γνωριζω  απ  το  σαιτ    εχω  την  τιμη  κι  εχω    και  το  Insta  της    Αριαδνης  και  το  κινητο  της    Αριαδνης  αλλα  και  κανα  2  φωτος  απο  το  πρωτο  μας  ραντεβου  ,  πριν  καβαλησει  το  καλαμι  βεβαια  και  ξεκινησει  και  ζηταει  250αρια  το  κοντοποδαρο  αυτο  ζωον ,  δυστυχως  με  ειχε  φαει  η  περιεργεια  τοτε  να  την  δοκιμασω  ...  που  να  ηξερα  ο  αμοιρος  οτι  μετα  θα  το  ριξει  στο    πορνο  κι  εγω  θα  ειχα  γαμησει  μια  μελλοντικη  πορνοσταρ  :S :S  :headbang: :headbang: :s&m_2: :s&m_2:

Δώσε υλικό στο λαό σου μύστη.

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
  Τυπε  μου  αν  και  δεν  ειμαι  περηφανος  που  θα  το  γραψω  , αλλα  εγω  οπως  κι  αλλα  4  ατομα  που  γνωριζω  απ  το  σαιτ    εχω  την  τιμη  κι  εχω    και  το  Insta  της    Αριαδνης  και  το  κινητο  της    Αριαδνης  αλλα  και  κανα  2  φωτος  απο  το  πρωτο  μας  ραντεβου  ,  πριν  καβαλησει  το  καλαμι  βεβαια  και  ξεκινησει  και  ζηταει  250αρια  το  κοντοποδαρο  αυτο  ζωον ,  δυστυχως  με  ειχε  φαει  η  περιεργεια  τοτε  να  την  δοκιμασω  ...  που  να  ηξερα  ο  αμοιρος  οτι  μετα  θα  το  ριξει  στο    πορνο  κι  εγω  θα  ειχα  γαμησει  μια  μελλοντικη  πορνοσταρ  :S :S  :headbang: :headbang: :s&m_2: :s&m_2:

δικε μου μπορεις να μου πεις το ινστα της?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Τι γυφτάκι ειν αυτό?

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
Εγώ την έχω πάρει την Κιοσέ τύπε και σε καμία περίπτωση δεν άξιζε αυτά που ζήταγε, ούτε από άποψης εμφάνισης, ούτε από άποψης υπηρεσιών. Κάτω του μέσου όρου και στα δύο.

Για τη Βοσκανίδου όλοι όσοι έχω μιλήσει λένε ότι είναι παγοκολώνα και νομίζει ότι μας κάνει χάρη που ανοίγει τα πόδια της. Σταματήστε να θεοποιείτε το κάθε τσόλι που ξεβρακώνεται για μερικά κατοστάρικα.
Τυπε λες για την αναστασια την βοσκανιδου την 2μετρη μελαχρινη?
αν εννοεις αυτην μηπως ξερεις αν ειναι του αθληματος η οχι και ποσα παιρνει?

anallover21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Like
137
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας απ'τα λαγωνικά του site καμιά πληροφορία για αυτή τη μελαχρινή πορνοστάρ της sirina ? Εννοώ πραγματικό όνομα, από που είναι,αν βιζιτώνει, αν έχει fb κλπ. Γιατί προφανώς ούτε Σοφία Παυλίδη θα τη λένε, ούτε top model θα είναι...

https://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/wp-content/gallery/sofia-pavlidh/Sofia_pavlidi.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Τούμπανο

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
749
Πόντοι
326
Τυπε λες για την αναστασια την βοσκανιδου την 2μετρη μελαχρινη?
αν εννοεις αυτην μηπως ξερεις αν ειναι του αθληματος η οχι και ποσα παιρνει?
η βοσκα 500 την ωρα ηταν σε γραφειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom