Deadpoolrulez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 302
- Πόντοι
- 290
Έχει βάλει σίγουρα βυζιά! Θέλω να το ξεσκίσω. Και να την δω σε βίντεο με τα καινούργια βυζιά. Πωωωωωω !
Στειλε το σαιτ φιλεΔεν τα δινω αλλά η sirina έχει δωρεάν την ταινία της.
Πάνω της αδέρφια
Δεν τα δινω αλλά η sirina έχει δωρεάν την ταινία της.
Πάνω της αδέρφια
Πολλα ηταν τα 5 λεπτα.και εγω που της εστειλα μου πε μινιμουμ 2ωρο, δε κανει λιγοτερο..και το 500ευρω ισχιει. το σκεφτηκα για κανα 5λεπτο πριν βαλω τα γελια
Μαγκες λιγο τα φωτα σας πως μπορω να ερθω σε επαφη μαζι της οποιος γνωριζει κατι πμ
Φίλε δεν μπορώ να σου απαντήσω με πμ. Δεν ξέρω γιατί, δεν με αφήνει το σύστημα.Μαγκες λιγο τα φωτα σας πως μπορω να ερθω σε επαφη μαζι της οποιος γνωριζει κατι πμ
Τυπε μου αν και δεν ειμαι περηφανος που θα το γραψω , αλλα εγω οπως κι αλλα 4 ατομα που γνωριζω απ το σαιτ εχω την τιμη κι εχω και το Insta της Αριαδνης και το κινητο της Αριαδνης αλλα και κανα 2 φωτος απο το πρωτο μας ραντεβου , πριν καβαλησει το καλαμι βεβαια και ξεκινησει και ζηταει 250αρια το κοντοποδαρο αυτο ζωον , δυστυχως με ειχε φαει η περιεργεια τοτε να την δοκιμασω ... που να ηξερα ο αμοιρος οτι μετα θα το ριξει στο πορνο κι εγω θα ειχα γαμησει μια μελλοντικη πορνοσταρ :S :Sρε μαγκες σας παρακαλω μια βοηθεια...
Εχει κανεις το ινστα της Αριαδνης??
της τραγουδιστριας απο Sirina????
Τυπε μου αν και δεν ειμαι περηφανος που θα το γραψω , αλλα εγω οπως κι αλλα 4 ατομα που γνωριζω απ το σαιτ εχω την τιμη κι εχω και το Insta της Αριαδνης και το κινητο της Αριαδνης αλλα και κανα 2 φωτος απο το πρωτο μας ραντεβου , πριν καβαλησει το καλαμι βεβαια και ξεκινησει και ζηταει 250αρια το κοντοποδαρο αυτο ζωον , δυστυχως με ειχε φαει η περιεργεια τοτε να την δοκιμασω ... που να ηξερα ο αμοιρος οτι μετα θα το ριξει στο πορνο κι εγω θα ειχα γαμησει μια μελλοντικη πορνοσταρ :S :S
Τυπε μου αν και δεν ειμαι περηφανος που θα το γραψω , αλλα εγω οπως κι αλλα 4 ατομα που γνωριζω απ το σαιτ εχω την τιμη κι εχω και το Insta της Αριαδνης και το κινητο της Αριαδνης αλλα και κανα 2 φωτος απο το πρωτο μας ραντεβου , πριν καβαλησει το καλαμι βεβαια και ξεκινησει και ζηταει 250αρια το κοντοποδαρο αυτο ζωον , δυστυχως με ειχε φαει η περιεργεια τοτε να την δοκιμασω ... που να ηξερα ο αμοιρος οτι μετα θα το ριξει στο πορνο κι εγω θα ειχα γαμησει μια μελλοντικη πορνοσταρ :S :S
Τυπε λες για την αναστασια την βοσκανιδου την 2μετρη μελαχρινη?Εγώ την έχω πάρει την Κιοσέ τύπε και σε καμία περίπτωση δεν άξιζε αυτά που ζήταγε, ούτε από άποψης εμφάνισης, ούτε από άποψης υπηρεσιών. Κάτω του μέσου όρου και στα δύο.
Για τη Βοσκανίδου όλοι όσοι έχω μιλήσει λένε ότι είναι παγοκολώνα και νομίζει ότι μας κάνει χάρη που ανοίγει τα πόδια της. Σταματήστε να θεοποιείτε το κάθε τσόλι που ξεβρακώνεται για μερικά κατοστάρικα.
Ξέρει κανένας απ'τα λαγωνικά του site καμιά πληροφορία για αυτή τη μελαχρινή πορνοστάρ της sirina ? Εννοώ πραγματικό όνομα, από που είναι,αν βιζιτώνει, αν έχει fb κλπ. Γιατί προφανώς ούτε Σοφία Παυλίδη θα τη λένε, ούτε top model θα είναι...
https://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/wp-content/gallery/sofia-pavlidh/Sofia_pavlidi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τούμπανο
η βοσκα 500 την ωρα ηταν σε γραφειοΤυπε λες για την αναστασια την βοσκανιδου την 2μετρη μελαχρινη?
αν εννοεις αυτην μηπως ξερεις αν ειναι του αθληματος η οχι και ποσα παιρνει?