Αγαπητοι Ελληνες ακριτες των Βαλκανιων, μολις επεστρεψα (εχθες) Αθηνα και περασα ενα 24ωρο να κοιμαμαι για να συελθω. Αφου σας ευχαριστήσω για τη συναδελφικοτητα (στο πουτσο) και την εμπρακτη αποδειξη της Ελληνικης φιλοξενιας (που δεν ειναι για το πουτσο), θα σας πω οτι οποιος παει μια φορα Ταυλανδη, περναει το υπολοιπο της ζωης του μαζεύοντας χρήματα για να ξαναπαει! Η εννοια του ακριβου και φθηνου χανουν τη σημασια τους μπροστα στο μεγαλειο του ευγενους σκοπου.
Η τελευταια μου νυχτα στη Σοφια χρωματιστηκε απο την παρουσια της Νταννυ που συνεστησε ανιδιοτελως ο αξιος συναγωνιστης Allan. Για τους νεοκοπους, προκειται για ψηλο κοριτσι με πολυ ωραια ποδια κανονικο βυζι και ελαφρυ προγναθισμο.
Η κοπελα αυτη λεει ναι σε ολα. Μετα απο μενα πηγαινε σε προγραμμα S/M και γενικα εχει τρομερα αποθεματα υπομονης. Καλη για ξεφορτωμα αλλα δεν εχει αυτο το κατι... Αυτο που που θα σε κανει να την ξαναπαρεις σαν πρωτη επιλογη.
Ενω ειμαι λοιπον καβαλα στο αλογο, χτυπαει η πορτα και εμφανιζεται το security του ξεν/χειου παρεα με ενα θεικο! απιστευτο κουκλακι σαν Ιταλιδα μαθητρια κι εγω ειμαι με το μπουρνουζι στην πορτα και την αλλη μεσα να τριβει το μουνι της.
- Ενας επισκεπτης για εσας, μου λεει το security
- Μα δεν ζητησα επισκεψεις, απαντω
Το μουνακι απελπιστηκε κι εγω μαζι του.
Το παιρνουν λοιπον και φευγει. Σε λιγα λεπτα ξαναξεπεζευω το αλογο γιατι χτυπαει το τηλ. Ειναι ο νταβας του μουνιου απο τη ρεσεψιον του ξεν/χειου μου.
- Γιατι δεν τη παιρνεις τη κοπελα? Λεει Αγγλικα
- Ρε φιλε, του λεω, εστειλα αλλες δυο πισω απο σενα, δε ζητησα και τριτη.
- Παρε την, μου λεει, ειναι πολυ καλη αυτη. Ειναι η καλυτερη μας.
- Εχω αλλη τωρα μεσα, του λεω
- Ποια είναι? Πως τη λένε?
- Δε ρωταω ονοματα, απαντω
- Σε ποση ωρα τελειωνεις, σε μια ωρα? μου λεει.
- Ναι, απαντω
- Θα της πω να περιμενει και να ανεβει τοτε, μου λεει.
- Εμενα με ρωτησες αν θα μπορω να γαμησω? ΠΑρτην και φυγε, του λεω.
Κι ετσι εγινε αγαπητοι φιλοι. Το τρομερο πιπινοκαυλακι το εδιωξα με τα ιδια μου τα χερια για χαρη της "ψηλης". Μετα που το σκεφτομουν, θα μπορουσα επι τοπου να διωξω τη ψηλη και να δοκιμαασω αυτο το θεικο πλασμα, αλλα ο νταβας ειχε ηδη εκτεθει δις και εγω επρεπε να κοιμηθω καποτε για να προλαβω πρωινη πτηση.
Ετσι λοιπον χρωματιστηκε η βραχυτατη παραμονη μου στην πρωτευουσα την οποια και θα ανανεωσω συντομα.
Πολλες ευχαριστιες και παλι στους αδελφους και την επομενη φορα που θα εχω περισσοτερο χρονο θα απαγαγω καποιους απο αυτους για να τους βασανισω και να ομολογησουν. Ξερουν αυτοι...