me too... ;)μαγκες για ιουνιο και εγω μεσα ειμαι να ξερετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόφια & μόνον SOFIA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 453K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Στην Σόφια υπάρχει ένα προάστιο που μένουν οι φοιτητές και στις ντισκοτεκ γίνετε πανικός, την επόμενη φορά που θα ανέβετε Σόφια μπορείτε να πάτε μια βόλτα από εκεί, οι Βουλγάρες είναι αρκετά εύκολες, κάποτε είχα όποια ήθελα ;)
εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή που μιλάμε Σοφια.
Ήρθα σήμερα.
Υπάρχει περίπτωση να λάβω σε πμ το τηλέφωνο του γνωστού μαζί με τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς να τον χειριστώ; μένω και πάλι στο ΑΝΕΛ (κανένα πρόβλημα με τη ρεσεψιόν)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
To ANEL είναι κορυφαίο ξενοδοχείο. Ειδικά η νέα πτέρυγα στα αριστερά γαμάει
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
To ANEL είναι κορυφαίο ξενοδοχείο. Ειδικά η νέα πτέρυγα στα αριστερά γαμάει
Μπορούμε να το δούμε στο internet ????????
edit_Duracell: Διόρθωση κεφαλαίων. ΠΡΟΣΟΧΗ!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ήρθα σήμερα.
Υπάρχει περίπτωση να λάβω σε πμ το τηλέφωνο του γνωστού μαζί με τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς να τον χειριστώ; μένω και πάλι στο ΑΝΕΛ (κανένα πρόβλημα με τη ρεσεψιόν)
Ακόμα στην Σόφια για δουλειές εισαι????
στείλε καμιά ενημέρωση κάτι νεότερο έχουμε??? αντε γιατι πολύ νέκρα έπεσε.
me too... ;)
Βλεπω οτι τον Ιουνιο θα μαζευτουμε συναγωνιστες για πανω.......1 αμαξι βαζω εγω για Ιουνιο........
και θα μαζευτουμε και θα περασουμε γαματα... ;)Βλεπω οτι τον Ιουνιο θα μαζευτουμε συναγωνιστες για πανω.......1 αμαξι βαζω εγω για Ιουνιο........
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ακομα διακοπές κάνετε???????? Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι έγινε που ειστε Γκρήκ Λόβερς μπάι παιημεντ???????????????????????????????????
ακομα διακοπές κάνετε???????? Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι έγινε που ειστε Γκρήκ Λόβερς μπάι παιημεντ???????????????????????????????????
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ήρθα σήμερα.
Χρηστός Ανεστη φίλε μου,
Μου ωφείλης απάντηση απο την τελευταία σου παράσταση Σόφια μην ξεχνιώμαστε πάνε ΟΙ εορτές
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Παιχνιδι γινετε στην Σοφια στο μπαρ Planeta, το οποιο ειναι αρκετα κυριλε μαγαζι και μαζευει πολυ καλο κοσμο. Η αναλογια γυναικες αντρες ειναι 70-30 και γενικα εχει ομορφες παρουσιες μεσα. Με ειχε παει μια call-girl και μεσα στο μαγαζι με συστισε σε 2 φιλες της οι οποιες ηταν αρκετα νεαρες (18-19) και καναν την ιδια δουλεια. Και οι 2 ηταν πολυ καλες και φυσικα εκλεισα την μια για την επομενη μερα. Δεν κυνηγησα να ρωτησω μεσα στο μαγαζι γυναικες αν ειναι call-girls, λογω του οτι με συστησε η κοπελα που ηταν μαζι στις 2 απο αυτες, αλλα εχω την εντυπωση οτι και 2-3 ακομα εκει μεσα καναν την ιδια δουλεια. Δεν ξεχωριζουν φυσικα μεσα στο πληθος, ειναι σε παρεες με αντρες και γυναικες αλλα ειδα οτι μερικες κοιτουσαν περισσοτερο απο οτι χρειαζοταν.
Ας αρχίσω από εδώ.
Υπάρχουνε 2 μπαράκια, το PLANET και το PLANETA. Δεδομένου πως τελευταία φορά που ήμουνα Σόφια είχα περιορισμένο χρόνο ΚΑΙ ένα μαλακοπίτουρα συνάδελφο που τραβολογούσα μαζί μου (Γάλλος με όρεξη για ...., αλλά μόνο στη θεωρία), δεν πήρα κοπελίτσα στο hotel. Συγκεντρωσα βέβαια τις πληροφορίες σας για άλλη στιγμή.
Το μπαρ Planeta είναι φολκλορ μαγαζί. Σε όσες κοπέλες το ανέφερα με κοιτούσανε σαν χαζές. Με ρωτούσανε αν εννοούσα το Planeta ή το PLANET. Και μου εξηγούσανε πως στο PLANETA πάει γεροξούρα και είναι πολύ ιδιάζουσα η μουσική. Στο άλλο πάει η νεολαία. Αν ενδιαφέρεστε για καμακοκατάσταση...προτείνεται το PLANET. Στο Planetα τελικά δεν πήγα.
Να ευχαριστήσω τους φίλους που πρόστρεξαν να με συνδράμουνε με ίνφο και τηλέφωνα που ζήτησα.
Έχω και ερωτήσεις: με δεδομένο πως εγώ πάω συνήθως για 2-3 μέρες και δεν μένω μόνιμα εκεί, θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Πώς θα πάω από Σόφια Φιλιππούπολη;;
Ποιος είναι ο ευκολότερος και με λιγότερα έξοδα τρόπος; Δεν έχω οδηγήσει στη Βουλγαρία ποτέ, ούτε με δικό μου ούτε με νοικιάρικο. Υπάρχει δυνατότητα να νοικιάσω με GPS; Πόσο πάει περίπου; Με ταξί μπορώ να πάω; Πριν φύγω είχα ρωτήσει για ταξί και μου έδωσαν τιμή 100 γιούργια!! Μου φανηκε κομματάκι τσιμπημένο.
Το ξενοδοχείο που λέτε πως πήγατε, βολεύει για μετάβαση προς Plovdiv; Πόσο χρόνο να υπολογίσω ταξίδι προς Plovdiv; Και αξίζει να μείνει κανείς εκεί overnight ή να γυρίσει Σόφια;
Μπορούμε να το δούμε στο internet ????????
Just google it ;)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και θα εκτινούσα ιδιαίτερα μια απάντηση για το θπέμα του GPS και της τιμής αν υπάρχει από κάποιον.
δυστοιχος εμαθα καποια νεα απο εγγυρη πηγη δημοσιου φορεα και ψιλο χαλαστηκα
σε ενα λοιπον χωριο κοντα στα συνορα με την βουλγαρια πληθορα "χωρικων" (εχω λογο που τους αποκαλω ετσι)
συρεει στα πρωτα χωρια τις βουλγαριας και γαμει ανεξερετος , απροστατευτα κτλ κτλ
με αποτελεσμα μεσα σε ενα χρονο να εχουν εμφανιστει επισημα 5 οικογενιες με τον ιο του AIDS
απο τον εν λογο μερος
για ευνοητους λογους δεν θα αναφαιρω τιποτα παραπανω σχετικα με τοποθεσιες και λοιπα
οσοι συναγωνιστες εκδραμουν κατα εκει ας στειλουν π.μ να τους πω τι ξερω και απο που, γιατι η οποιαδηποτε δημοσιευση μη εγκεκριμενων πληροφοριων τετοιου χαρακτηρα ειναι επικινδυνη για το σιτε
αλλα μεταξυ μας μπορουμε να πουμε τα παντα.
σε ενα λοιπον χωριο κοντα στα συνορα με την βουλγαρια πληθορα "χωρικων" (εχω λογο που τους αποκαλω ετσι)
συρεει στα πρωτα χωρια τις βουλγαριας και γαμει ανεξερετος , απροστατευτα κτλ κτλ
με αποτελεσμα μεσα σε ενα χρονο να εχουν εμφανιστει επισημα 5 οικογενιες με τον ιο του AIDS
απο τον εν λογο μερος
για ευνοητους λογους δεν θα αναφαιρω τιποτα παραπανω σχετικα με τοποθεσιες και λοιπα
οσοι συναγωνιστες εκδραμουν κατα εκει ας στειλουν π.μ να τους πω τι ξερω και απο που, γιατι η οποιαδηποτε δημοσιευση μη εγκεκριμενων πληροφοριων τετοιου χαρακτηρα ειναι επικινδυνη για το σιτε
δυστοιχος εμαθα καποια νεα απο εγγυρη πηγη δημοσιου φορεα και ψιλο χαλαστηκα
απο τον εν λογο μερος
Μπράβο συναγωνιστή
tvasilis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
και θα εκτινούσα ιδιαίτερα μια απάντηση για το θπέμα του GPS και της τιμής αν υπάρχει από κάποιον.
Αν δεν εχεις βρει ακρη ακομα... δες εδω... εχω παρει πολλες φορες το Vitara... Οι τιμες που λεει στο site παζαρευονται...
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Αν δεν εχεις βρει ακρη ακομα... δες εδω... εχω παρει πολλες φορες το Vitara... Οι τιμες που λεει στο site παζαρευονται...
Καλώστον και άς άργησε. ρε που χαθηκες εσύ ?????? μάλον κάποιος σε
tvasilis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Καλώστον και άς άργησε. ρε που χαθηκες εσύ ?????? μάλον κάποιος σε
Ξερεις τι εχω παθει φιλε μου καλε? Μπαινω, :o δεν βλεπω κινηση και δεν μου κανει κεφι να κατσω... Εδω ολοι ειναι του διαβασματος... Το γραψιμο το αποφευγουν...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K