Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 455K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taksidiotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
θα παο σοφια γεια 3 μερες να συναντησο μια γνωστη, εχει κανεις να μου προτηνη κανενα καλο ξενοδοχειο να εινε κεντρικα σχετηκα γιατη δεν θα εχω μεταφορηκο μεσο και να μπορο να το κλεισο απο το booking

Alegra Hostel www.booking.com/hotel/bg/alegra-hostel.en.html]http://www.booking.com/hotel/bg/alegra-hostel.en.html[/url]

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
φαγαμε σαν αρχοντες. πηραμε δυο μοσχαρισια μπουργκερ (ο καθενας απο δυο εννοω) με πατατες, λαχανο, ντοματα, αγγουρι, κρεμμυδι, σως και μια κοκα κολα ο καθενας.
εδω με 2 ακομα φιλους μου φαγαμε απο 2 πιατα ο καθενας δηλαδη 6 πιατα φαγητο με κρεας λαχανικα και 10 πιτες αντι για ψωμι + 6 μπυρες μεγαλες και πληρωσαμε 2 ευρω για ολλα..

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
ρε παιδες τι εγινε ο Allan , o Enas, o Megalos71, o SalonikaM εχουν εξαφανιστει δεν βλεπω κανενα post
και εγω αραιωσα πολυ τα ταξιδια πανω λογω κρισης
Να περναμε καλα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.292
Πόντοι
506
ρε παιδες τι εγινε ο Allan , o Enas, o Megalos71, o SalonikaM εχουν εξαφανιστει δεν βλεπω κανενα post
Να περναμε καλα
Ο ΑλΛαν ποσταρει στο θρεντ της Μολδαβιας

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.292
Πόντοι
506
Αλλωστε και η Βουλγαρια εχει χαλασει πολυ ος προορισμος για πορνοτουριστες

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Να περναμε καλα

EDO EIMAI . DEN EXO NEA ...........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O ENAS EGINE GERMANOS METAKOMISE.......OIKOGENEIAKOS...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
sorry gia ta Latinika den exo Ellinikes gramatoseires sto net-book & edo pou eimai ............
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Αλλωστε και η Βουλγαρια εχει χαλασει πολυ ος προορισμος για πορνοτουριστες
Η αλήθεια είναι οτι παλιά ήταν πολύυυυ καλύτερα!  :grin:

flags_0

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι οτι παλιά ήταν πολύυυυ καλύτερα!  :grin:

flags_0

Ετσιτα καλα κομματια (τουλαχιστον αυτα που ήξερα εγω απο τις επισκέψεις μου στη Σοφια εχουν μεταναστευσει) Γερμανια Κυπρο και αλλού και οι τιμες για εμας (λόγω κρίσης) δεν ειναι τόσο φητνές οσο ηταν παλαιοτερα
Να περναμε καλα 

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
Να περναμε καλα

εγώ παιδιά ομολογώ ότι δυστυχώς αραίωσα τα ταξίδια. πάλαιψα με την κρίση αλλά τελικά με νίκησε (προσωρινά τουλάχιστον). από του χρόνου όμως ελπίζω να επανέλθω. μετά τον απρίλιο έχω ανέβει 2 φορές και δεν προβλέπεται να ξανανέβω...

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.996
Πόντοι
6.415
EDO EIMAI . DEN EXO NEA ...........   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O ENAS EGINE GERMANOS METAKOMISE.......OIKOGENEIAKOS...

Γεια σας κι από μένα....κι εγώ νικημένος από την πουτανα την τρόικα κάθομαι στ αυγά μου και πηζω στο ζουμί μου...δεν ανεβαίνω καθόλου πάνω αλλά προσπαθω να ενεργοποιηθω πάλι σιγά σιγά...χαιρετισμους στους παλιούς συναγωνιστές βαλκανιομαχους...με στεναχωρεί που δεν βλέπω νεα μελη να συμμετέχουν στο θρεντ

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γεια σας κι από μένα....κι εγώ νικημένος από την πουτανα την τρόικα κάθομαι στ αυγά μου και πηζω στο ζουμί μου...δεν ανεβαίνω καθόλου πάνω αλλά προσπαθω να ενεργοποιηθω πάλι σιγά σιγά...χαιρετισμους στους παλιούς συναγωνιστές βαλκανιομαχους...με στεναχωρεί που δεν βλέπω νεα μελη να συμμετέχουν στο θρεντ

idea ............ gia polla lefta  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• TAXI.jpg
    TAXI.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Για ενα βραδυ στην Σοφια.Δοκιμασα το σαιτ που αναφερανε τα παιδια εδω...ηρθε αλλη...πολυ χειροτερη.Δεν ειχα χρονο για να ψαχτω για αλλη και ετσι ειπα να δωσω μια πιπα να τελειωνουμε..ηθελε 50ε για γυμνο της λεω αστο παρε 10ε να φυγε...αρχισε τα παρακαλετα..της λεω οχι..φυγε...μονο τα κλαματα που δεν  εβαλε...πφφφφφφφφφφ....της λεω οκ μεινε αλλα μονο πιπα..ξανα διαπραγματευσεις....πραγματικα παιδια μου επσασε τον πουτσο...τελικα της εδωσα 50ε δλδ 100 Ρουμανικα...εκανε μια αεροπιπα και τελος.Το λαθος ηταν οτι ειχα το τηλ. μιας που ειχε πολυ καλα ρεβιους αλλα δεν τηλεφωνησα καν γιατι εφαγα προλογο απο την φωτο της αλλης...η οποια ηταν και ψευτικη,.....Επισκεψη σε στριπ δεν εκανα γιατι εμεινα απο ελευθερο χρονο.Θελει πολυ ψαξιμο παντως γιατι παιζει πολυ μουφα.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Θα πας μεχρι την Βουλγαρια να γαμησεις αυτο το μπαζο ;;;;;;;;  :headbang:  Και με 100 ευρω  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom