Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 457K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα φιλαρακι,εσυ εχεις παει Βουλγαρια???

γεια σου..βουλγαρια ναι..οχι σοφια αλλα συντομα ειναι στο προγραμμα και αυτο...εγω πηγαινω σε μικρες κωμοπολεις κοντα στα συνορα...που η φαση ειναι αλλιως...εκει ειμαι βασιλιας..

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σαντασκι σαπιλα σκετη,τουρκογυφτακια μονο,προσοχη σε πορτοφολια,αθλιο μερος ευτυχως δεν εχω παει εκει αλλα πολλοι μου εχουν πει ποσο χαλια ειναι,τωρα για καμακι,καλυτερα σοφια καμακι αν και για 2 3 μερες και εγω δεν στο προτινω και προτιμω γιατι το πεσιμο εκει θελει χρονο να οργανωσεις την κατασταση να βγεις πολλες φορες μεχρι να ψηθει το πραγμα.. αν πας για 2 μερες πρεπει να σου κατσει τυχερο που λεμε,παντως σε μικρες πολεις-κωμοπολεις που εχω παει κοντα στα συνορα..η κατασταση θα ελεγα θυμιζει παρα πολυ γευγελη..δηλαδη κοπελιτσες κοπελες νεες στης κανα δυο μοναδικες καφετεριες της πολης να περιμενουν τον ελληνα γαμπρο να της πουλησει παραμυθι για γαμους και τετοια..θα σε παρω μαζι μου στην ελλαδα κτλπ..παντως θα ελεγα οι ελληνες με τα ευρω ανα χειρας ειναι ξερολουκουμα σε αυτες της μικρες κωμοπολεις κοντα στα συνορα..τωρα σοφια ειναι αλλιως μεγαλη πολη πιο μακρυα και η φαση ειναι αλλιως..παντως και εκει με λιγο μπλα μπλα και τα ευρω ανα χειρας φυσικα..εχεις καλες προοπτικες..

πολύ καλό για κίνητρο και ακούγεται ωραίο και εύκολο αλλά έτσι είναι ? πιάνει δηλαδή το κόλπο?  σε ποιες κωμοπόλεις πας για κυνήγι  στο Πετρίτσι ας πούμε γιατί και για εκεί δεν έχω ακούσει καλά λόγια...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πολύ καλό για κίνητρο και ακούγεται ωραίο και εύκολο αλλά έτσι είναι ? πιάνει δηλαδή το κόλπο?  σε ποιες κωμοπόλεις πας για κυνήγι  στο Πετρίτσι ας πούμε γιατί και για εκεί δεν έχω ακούσει καλά λόγια...

Παιδια μην χαλάτε το θρεντ με γενικοτητες και αλλα σημεια εδω μιλαμε μονο οτι εχει σχεση με Σοφια.
Υπαρχει σχετικο θρέντ γενικά για Βουλγαρια οπου μπορειτε να ανταλαξετε εμπειριες .....
εδω  παρακληση μόνο οτι σχετικο με Σόφια.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας, ξανά εδώ Σόφια συναγωνιστές...........

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολα τα φιλαρακια καλοκαιρι χαθηκαμε αντε να ερθει ο Σεπτεμβριος να κανω καμμια εκπαιδευτικη εκδρομη στη Σοφια.
Μαγγες να περνατε καλα

aristarxos40

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ε ρε βιτσια που εχει ο κοσμος με τις βρωμοβουλγαρες.αρπακτικα και κομοδινα

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οκ συνεχιζουμε στο βουλγαρια γενικα,γουσταρω βουλγαρακια και αλβανακια γιατι ως κατωτερα φυλα βγαζω τρελα γουστα χαχα..οντως αρκετα βρωμιαρικα..οι ελλεινιδες αρκετα πιο καθαρες σε σχεση με βουλγαρακια,παντως και εγω απο φθινοπωρο θα παω για δουλειες σοφια οποτε θα επιδιωξω πολλες καταστασεις...

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οκ συνεχιζουμε στο βουλγαρια γενικα,γουσταρω βουλγαρακια και αλβανακια γιατι ως κατωτερα φυλα βγαζω τρελα γουστα χαχα..οντως αρκετα βρωμιαρικα..οι ελλεινιδες αρκετα πιο καθαρες σε σχεση με βουλγαρακια,παντως και εγω απο φθινοπωρο θα παω για δουλειες σοφια οποτε θα επιδιωξω πολλες καταστασεις...

Και εσύ για τον Γερμανό, Γάλλο ..... κατώτερος είσαι έτσι όπως το θέτεις, αν πας με βρωμιάρες κακό του κεφαλιού σου, τις ελληνίδες πάντως τις σκότωσες!!

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν καταλαβα τι εννοεις της σκοτωσα πες μου οτι καταλαβες οτι εγραψα της ελληνιδες με ει,ελλεεινιδες εννουσα αλλα το κομπλεξ σου και η εξυπναδα που πηγες να πεταξεις δεν σε εκαναν να το δεις αυτο?και λαθος κανεις διαλεξες και λαθος παραδειγμα..ειδικα για τους γαλλους δεν θεωρουμαι κατωτερος αλλα ισαξιος ως φιλλελινικη χωρα αν ξερεις...για τους γερμανους δεν με νοιαζει τι με θεωρουν γιατι και παλι και αυτους τους θεωρο κατωτερο φυλο με χοντροειδη χαρακτηριστικα ζυγωματικα και ολα αυτα..γυναικες με 41 νουμερο παπουτσι γενικα αγρια φυλη η γερμανικη βαρβαροι πολυ κατωτερη απο την υπερτατη μεσογειακη ανωτεροτητα...

μou φαινεται enas31 θα εχεις καποια συγγενεια με αλβανια και βουλγαρια ε?και σου βγαινει το κομπλεξ κατωτεροτητας..ελα πες το μην ντρεπεσαι...χαχαχα

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν καταλαβα τι εννοεις της σκοτωσα πες μου οτι καταλαβες οτι εγραψα της ελληνιδες με ει,ελλεεινιδες εννουσα αλλα το κομπλεξ σου και η εξυπναδα που πηγες να πεταξεις δεν σε εκαναν να το δεις αυτο?και λαθος κανεις διαλεξες και λαθος παραδειγμα..ειδικα για τους γαλλους δεν θεωρουμαι κατωτερος αλλα ισαξιος ως φιλλελινικη χωρα αν ξερεις...για τους γερμανους δεν με νοιαζει τι με θεωρουν γιατι και παλι και αυτους τους θεωρο κατωτερο φυλο με χοντροειδη χαρακτηριστικα ζυγωματικα και ολα αυτα..γυναικες με 41 νουμερο παπουτσι γενικα αγρια φυλη η γερμανικη βαρβαροι πολυ κατωτερη απο την υπερτατη μεσογειακη ανωτεροτητα...

μou φαινεται enas31 θα εχεις καποια συγγενεια με αλβανια και βουλγαρια ε?και σου βγαινει το κομπλεξ κατωτεροτητας..ελα πες το μην ντρεπεσαι...χαχαχα

Για τις ελληνίδες να σου πω ότι δεν με πείραξε καθόλου όπως και την φιλελληνική, λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε, αυτό που με πείραξε είναι ότι χωρίζεις τις φυλές σαν στραγάλια, γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, εμείς και κανείς άλλος, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.
Όσο για το αν έχω κάποια συγγένεια με Αλβανία και Βουλγαρία, έχω ναι, όσο έχεις εσύ με την Μπουρκίνα Φάσο!!

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές, αφήχθη προχτές το βράδυ Σόφια και μετανιώνω πικρα που δεν πήρα και κανά μπουφάν μαζί μου γιατί έβγαλε κρύο τρελό....σήμερα όμως είναι πιο καλά!

πήγαμε εχτές σε ένα ροκάδιο το rocknrolla και παραδόξως ήταν οπλύ καλά και γενικά με όσους συναναστράφηκα ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μου ακόμα και οι οδηγοί με κάτι ταρζανιές που έκανα από λάθος του gps!
πήγα σταμπουλίνσκι στο εμπορικό κέντρο και πήρα βουλγάρικο νούμερο και ψώνια από το σούπερ μάρκετ..Αγόρασα κάτι έτοιμα φαγητά από εκεί και ηταν επιοικώς άθλια..! στο εστιατότιο χτες ήταν καλούτσικα...

Ερώτηση... δεν μπορώ να κάνω ανάληψη από τα ΑΤΜ πάνω από 400 λέβα?? γιατί μου είπαν πως για κάθε συναλαγή με χρεώνουν 10 ευρω... αν ναι πέστε κάποιος που να παω να βγάλω γιατι αυτό ειναι ψιλοαπάτη!

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας συναγωνιστές, αφήχθη προχτές το βράδυ Σόφια και μετανιώνω πικρα που δεν πήρα και κανά μπουφάν μαζί μου γιατί έβγαλε κρύο τρελό....σήμερα όμως είναι πιο καλά!

πήγαμε εχτές σε ένα ροκάδιο το rocknrolla και παραδόξως ήταν οπλύ καλά και γενικά με όσους συναναστράφηκα ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μου ακόμα και οι οδηγοί με κάτι ταρζανιές που έκανα από λάθος του gps!
πήγα σταμπουλίνσκι στο εμπορικό κέντρο και πήρα βουλγάρικο νούμερο και ψώνια από το σούπερ μάρκετ..Αγόρασα κάτι έτοιμα φαγητά από εκεί και ηταν επιοικώς άθλια..! στο εστιατότιο χτες ήταν καλούτσικα...

Ερώτηση... δεν μπορώ να κάνω ανάληψη από τα ΑΤΜ πάνω από 400 λέβα?? γιατί μου είπαν πως για κάθε συναλαγή με χρεώνουν 10 ευρω... αν ναι πέστε κάποιος που να παω να βγάλω γιατι αυτό ειναι ψιλοαπάτη!

Ναι 400 λέβα είναι το μέγιστο, αλλά αυτό για τα 10 ευρώ δεν ισχύει, αλλά και πάλο εξαρτάται από την τράπεζα στην οποία έχεις λογαριασμό.
Εγώ π.χ. έχω Eurobank και μου κρατάει 2 ευρώ!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Ποιο καλο παιδο θα κανει τεστ ντράιβ σε αυτο και θα μας ενημερώση τι παίζει???

Παρτε και την μεταφραση απο GOOGLE

(I am a young but CAM BEST in the business. I have no plot, but if you're like me and ME WHO WANT YOUR-I am now. Call me and invited me to you They give YOU WITH HOT experiences and emotions. HIDDEN NUMBERS DO NOT responsible, fixed telephony, SMS-EMAIL-AND AND AND. .0.8.9.2.3.7.5.2.6.2 .- OF TELEPHONE address or hotel. EXPECT ONLY SERIOUS OFFERS AND HYGIENE OBAZHDANIYA.GARANTIRAM 100%, 100% pleasure and fair treatment. PICTURE Personally, I AM!)

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Ποιο καλο παιδο θα κανει τεστ ντράιβ σε αυτο και θα μας ενημερώση τι παίζει???

Παρτε και την μεταφραση απο GOOGLE

(I am a young but CAM BEST in the business. I have no plot, but if you're like me and ME WHO WANT YOUR-I am now. Call me and invited me to you They give YOU WITH HOT experiences and emotions. HIDDEN NUMBERS DO NOT responsible, fixed telephony, SMS-EMAIL-AND AND AND. .0.8.9.2.3.7.5.2.6.2 .- OF TELEPHONE address or hotel. EXPECT ONLY SERIOUS OFFERS AND HYGIENE OBAZHDANIYA.GARANTIRAM 100%, 100% pleasure and fair treatment. PICTURE Personally, I AM!)

Μην αγχώνεσαι την έχω είδη στην λίστα !  θα τη δοκιμάσω στο κοντινό μέλλον ... σήμερα πήρα αυτή η οποία ειναι γριά για τα γούστα σου ;)

31 χρονών μου είπε πως είναι και ήταν τόσο.... 60 λέβα είναι η ταρίφα και δεν παίρνει χρήματα για το ταξί αλλά χρεώνει +20 το owc και cim.. είναι φιλότιμη και υπομονετική έκατσε μιάμιση ώρα και πληρώθηκε για μία...είναι χοντρούλα κοινωνική και γελάει εύκολα ... είπε πως θα έρθει σε 35 λεπτά και έκανε 60 αλλά πηρε και τήλ να μου πει πως θα αργήσει και ζήτησε συγνώμη. ψιλοπροσπάθησε για το GFE αν και δεν τα κατάφερε της καταλογίζω την προσπάθεια ..κάτι κάνει πάντως..τα καταπίνει κανονικά και σε κοιτάει εκείνη την ώρα αλλά η ψέφτικη βλεφαρίδα με χάλασε λίγο...δεν έκανε θέμα τα χρήματα ούτε για μία στιγμή και πληρώθηκε στο τέλος .

θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει για να πάρει τα χοντρά... ή για να βγάλεις γούστα πολλή ώρα και φτηνά κάπου 150 λέβα πάει το τρίωρό της...επαναλβάνω όμως ότι είναι χοντρούλα αν και στα 4 κάτι κάνει...

Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά.Γύρισα την προηγούμενη βδομάδα απο τη Σόφια,όπου έκατσα 6 ημέρες.Οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες.Πάρα πολύ όμορφες γυναίκες,προσιτές και ευγενικές αλλά δυστυχώς λίγες ήξεραν αξιοπρεπή αγγλικά.Οί τιμές συγκρινόμενες με την Ελλάδα,είναι χαμηλές ενώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες και το σέρβις εν γένει,βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα.Ήμουν τυχερός γιατί έχω φίλο με σπίτι στη Σόφια,ο οποίος μιλάει και άπταιστα τα βουλγαρικά, οπότε πήγα σε όλα τα "καλά" μέρη της πόλης.Αν συνηθίσεις και λίγο τη μουσική τους,περνάς όμορφα στα μαγαζιά τους.ιδιαίτερα αν έχεις και όμορφη παρέα.Μερικά πράγματα που μου έκαναν εντύπωση
-Πολύ όμορφες γυναίκες,με φοβερά κορμιά,που ακόμα κι αν σου έριχναν άκυρο,το έκαναν κομψά.Όπως καταλαβαίνετε,εισέπραξα αρκετή "κομψότητα"!
-Όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμοι αλλά πολύ "φουσκωτοί" άντρες
-Χαλαροί ρυθμοί ζωής,καθόλου κορναρίσματα στους δρόμους
-Πολλοί κενοί χώροι στην πόλη,αρκετό πράσινο,ποδηλατόδρομοι σε υποβαθμισμένες συνοικίες!
-Καλές τιμές ακόμη και στα πιο μοδάτα μαγαζιά,ότι πρέπει για "χαϊλίκια" από Ελληνάρες με ευρώ!
-Σωματικός έλεγχος κατά την είσοδο στα κλαμπ!
-Φοβερό "βρώμικο"
-Η Πρεσλάβα,η Γκαλένα,η Αννέλια,όλες μουνάρες τραγουδίστριες!
-Το απίστευτο σέρβις.Υπήρξε μαγαζί που μας άναβαν μέχρι και το τσιγάρο!
-Πεντακάθαρα ποτά.Πίναμε σαν πούστηδες και δεν κάναμε πονοκέφαλο.
-Χάλια στούντιο,βρώμικα,με μέτριες γκόμενες κι ακριβά.Δε δοκιμάσαμε έσκορτ, ούτε πουτάνες που μας έσπρωχναν οι ταξιτζήδες
-Αίσθημα ασφάλειας.Περπατήσαμε αρκετές φορές βράδυ,μέσα από άδεια πάρκα και δε μας ενόχλησε κανείς
-Όσο προκλητικά ντυμένες να είναι οι γυναίκες στην παρέα σου,όσο προκλητικά κι αν χορεύουν,δεν τις ενοχλεί κανείς.Κι εσύ φυσικά δε διανοείσαι να κοιτάξεις γυναίκα που συνοδεύεται.
-Καλές τιμές σε κάποια προιόντα,κυρίως ρούχα,όχι όμως από διεθνή μπραντς.
-Δεν τους είδα και πολύ δουλευταράδες
Θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία,αφού πρώτα μελετήσω καλά και το συγκεκριμένο,εξαιρετικό θρεντ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
[size=10pt]σήμερα πήρα αυτή η οποία ειναι γριά για τα γούστα σου ;)
[/size]

θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει για να πάρει τα χοντρά... ή για να βγάλεις γούστα πολλή ώρα και φτηνά κάπου 150 λέβα πάει το τρίωρό της.[size=10pt]..επαναλβάνω όμως ότι είναι χοντρούλα αν και στα 4 κάτι κάνει...[/size]

Καπως ετσι την φαντάζωμαι .. καλα ειναι?????

Πλάκα κανω ενημερωνε εσυ ασχετα απο το χιουμορ...... ¨οντως 31 χρονων ειναι μεγαλη ρε φιλε ασε που σου εκρυψε τα καλοκαίρια χχαχαχαχχαααα
γουστάρω ποιο μικρες ηλικιες στα 31 αστα να πάνε  πολλά τα χιλιόμετρα Αρη (που περπατησαν στα 4 ενοώ).

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΕ ΤΑ ΕΣΚΟΡΤ ΒΙΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Συνημμένα

• 1291422197_201008102.jpg
    1291422197_201008102.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 44
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά.Γύρισα την προηγούμενη βδομάδα απο τη Σόφια,όπου έκατσα 6 ημέρες.[size=10pt]Οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες.[/size]

-Η Πρεσλάβα,η [size=10pt]Γκαλένα,η Αννέλια,όλες μουνάρες τραγουδίστριες[/size]!

Γενικα συμφωνω απλά εχω καποιες ενστάσεις αλλα ειναι θεμα γουστου και εμπειριων.

τις παραπάνω ψώλες - τραγουδιστριες δεν εμαθες την ταριφα τους για πριβε τραγούδι στι δωματιο σου;;;;;;;

κανε και λιγο ποιο αναλυτικη ενημερωση οσο αφορά σημεια  και ονοματα των κλάμπ που διασκεδαζατε εκτος απο το τριο που ανεφερεσ καπου στην οδό  Μαρια Λουίζα τραγουδάνε;;; ή κανω λάθος;;; Μου διαφευγει το ονομα του μαγαζιού αλλα είχε απεξω παρκαρισμένη καθε βραδι μια Πόρσε καινούριο μοντέλο 4θεσια μαύρη Γερμανικα νουμερα..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ    καλώς ήρθες στην παρεα κι ας αργησες...............

Επισκέπτης
Γενικα συμφωνω απλά εχω καποιες ενστάσεις αλλα ειναι θεμα γουστου και εμπειριων.

τις παραπάνω ψώλες - τραγουδιστριες δεν εμαθες την ταριφα τους για πριβε τραγούδι στι δωματιο σου;;;;;;;

κανε και λιγο ποιο αναλυτικη ενημερωση οσο αφορά σημεια  και ονοματα των κλάμπ που διασκεδαζατε εκτος απο το τριο που ανεφερεσ καπου στην οδό  Μαρια Λουίζα τραγουδάνε;;; ή κανω λάθος;;; Μου διαφευγει το ονομα του μαγαζιού αλλα είχε απεξω παρκαρισμένη καθε βραδι μια Πόρσε καινούριο μοντέλο 4θεσια μαύρη Γερμανικα νουμερα..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ    καλώς ήρθες στην παρεα κι ας αργησες...............
Πηγαίναμε στο Planet,δίπλα σε μια μεγάλη εκκλησία στο κέντρο,σαν τη μητρόπολη εδώ ένα πράγμα.Αυτό ενδύκνειται για ποτάκι νωρίς,χαλαρά κι έχει ωραίες φάτσες(και πολλούς μαφιόζους που σκάνε με τα πόρσε και τα μερσεντές.Πολυ ωραίο μαγαζί είναι το Arbat,πιανο μπαρ με live μουσική,όπου μπορείς να ακούσεις και κανα δυτικό τραγουδάκι που να το ξέρεις,με πιο μεγάλης ηλικίας κόσμο.Είδα live μόνο την Πρεσλάβα,στο Prive νομίζω,δίπλα σε ενα εμπορικό κέντρο στο κέντρο,οχι το mall-ένα παλιό κτίριο της Σόφιας που το έχουν αναπαλαιώσει,στο κέντρο πάλι.Η Πρεσλάβα είναι ασύλληπτη γυναίκα και φωνάρα-καλοκαιρινή αρπαχτή έκανε. Δεν νομίζω ότι αυτές έχω τη δυνατότητα να σκεφτώ καν πόσο πάνε το βράδυ.Το Prive είναι μαγαζάρα πάντως.Για καφέ στο κέντρο έχει ένα που μαζεύει απίστευτες γυναίκες,κοντά στην Ελληνική πρεσβεία.Επίσης πήγα και σε κανα δυο μαγαζια λίγο πιο έξω,στην πανεπιστημιούπολή τους,το ενα λέγεται Mega dance center νομίζω,κυριλέ και σε κανά δυο άλλα,το ένα νομίζω Orient,με ασύλληπτα πιπίνια αλλα εντελώς παρακμιακά.Λυπάμαι αλλά δε συγκράτησα δρόμους και λεπτομέρειες πως θα πας γιατί με πήγαιναν κι απλά έλεγα ναι σε όλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom